utorak, 2. listopada 2012.

REZULTATI I TABLICA NAKON 6. KOLA

SLAVONIJA Prnjavor - MLADOST Bicko Selo     2:1 

Što reći o utakmici u kojoj su gosti jednom opalili po golu i zabili gol... U 1.minuti Bakkin volej sjeda na prečku, dobivamo gol za 0:1 (Jerković) i onda otprilike 75 minuta patnje... Neće nas ništa, nemožemo loptu uštopat, fulamo sa 2 metra, počelo udaranje (na obje strane)... U drugom poluvremenu napokon gol. Njihov golman dvaput brani naše udarce, a iz trećeg pokušaja Andrija Uremović zabija za 1:1... Do kraja opet mi igramo, gosti izbijaju sa gol linije, ali neće u gol... I onda 7-8 minuta prije kraja igranje rukom jednog od Biđana u 16 metara i Bruno Blek zabija iz penala za pobjedu 2:1. Sudac Nana iz Svilaja sudi ni seb ni svom. Možda je mogo penal sudit za njih u prvom poluvremenu (ruka?), ali je cijelu utakmicu sudio bezveze što je rezultiralo kuvanjem na obje strane... Igrač utakmice naš stoper Luka Vučković (16 godina)...

***komentar by Ivan Risović***

SLOGA Stružani - SAVA Svilaj  1:0


Sloga:21.Matijević 2.D.Beraković(od 53.Ž.Beraković) 3.Čutunić 4.M.Benošić 5.Šekerija 6.H.Vinarić 7.Alasić 8.D.Vinarić 9.Vuksanović(od 46.Brkljačič)10.Puškarčuk(od 85.Đaković)11.F.Vinarić(od 69.Zečić)

Sava:1.Rosandić 2.Živić 3.Jovičić 4.Ćurčić 5.Balažić(od 87.T.Jaredić)6.Gudelj 7.Katić(od 46.Matanović)8.Mandurić 9.Matić(od 88.Murat)10.Pavić 11.Benošić

Strijelac:
1-0 Mato Benošić u 75.min.

U prvom poluvremenu gosti bolje igraju no ne stvaraju velikih prilika za gol,samo par poluprilika koje nisu bile iskorištene od toga i prečka Benošića.Na samom kraju prvog poluvremena,u želji da spasi loptu da ne ode u gol aut,Katić se teško ozljeđuje i neće ga biti vjerovatno do kraja sezone.Svakako jedan velik gubitak za daljnje utakmice.Drugo poluvrijeme bolja igra gostiju,poništen gol po meni bezveze njihov,drugi daju iz kornera koji nije bio po meni a još u toj akciji igranje rukom Pukija i 1-0 za Stružane golom kapetana Benošića.Na kraju utakmice jedna sumnjiva situacija,kapetan domaćih Benošić izvodi slobodni udarac brzo,Sloga gubi loptu i T.Jaredić puca s 20-ak metara i sjajno pogađa gornji desni kut gola ali sudac vraća na faul.Još je bila jedna odlična prilika do kraja utakmice..udarac Jovičića iz daljine ali lopta se od prečke odbija van terena.Mislim da je sudac malo uranio sa sviranjem kraja utakmice ali dobro.Suđenje je stvarno bilo loše i za jedne i za druge,jer kad se stvari bolje pogledaju mislim da je Fric zaslužio crveni karton za prigovor sucu ali ovaj se izgleda uplašio mu pokazati i žuti,a kamoli crveni.Čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi,ali najbitnije je bilo treće poluvrijeme i druženje poslije utakmice.Našem Miji želim brz oporavak.


***komentar by Sava fan***

MLADOST Divoševci - ŠOKADIJA Sredanci   0:1

Strijelac: Antun Balažić u 60. minuti sa 11 metara.

Utakmica u prvom dijelu sa dosta napucavanja obje ekipe, bez prave prigode za postizanje zgoditka osim jedne prilike Ladnog koji je iz očaja opalio po golu i pogodio prečku. Lopta se odbila na tlo, a potom u teren. U drugom dijelu utakmice imali smo više prilika za gol (ali neće), da bi tek iz kaznenog udarca (igranje rukom) Krki doveo Šokadiju u vodstvo, što je bio i konačan rezultat.
Koliko sam vidio Divoševci su bili kompletni (Nikica igrao od početka), i nisu me posebno impresionirali, jer sam valjda očekivao ekipu koja je došla iz 2. ŽNl. Po meni je jedino njihov golman bio za klasu iznad, ostalo na razini 3. ŽNL.O našoj igri ne bih puno, jer znam koje su nam mogučnosti, a moram istaknuti Ladnog i Davida koji su sve bolji. Na kraju 3 boda u gostima veliki kao kuća.  


***komentar by Tomica Utvić***

POSAVAC Kupina - MLADOST Donja Bebrina  1:2

Rezultat će možda sugerirati da je to bila teška utakmica ali stvari su se na terenu odvijale sasvim drugačije. U prvom poluvremenu nekoliko čistih akcija za gol ali gosti koriste samo jednu, umjesto da već u ranoj fazi riješe utakmicu. Drugo poluvrijeme domaćini otvaraju bolje, gosti u grču i tek nakon drugog postignutog pogotka uspijevaju vratiti loptu u svoj posjed te nanizati nekoliko dobrih akcija. Domaćin u 90. smanjuje vodstvo iz kornera. Valja naglasiti i iznimno lošeg suca koji je nepotrebno dijelio kartone, nije puštao igru iako utakmica nije bila gruba.

***komentar by matheus***

KUNA Jaruge - GAJ Poljanci   0:10

Gaj je iskoristio ovu utakmicu i popravio gol razliku te je s ova tri boda skočio na odlično četvrto mjesto u ligi.

SLAVEN Trnjani - SELNA Selna   9:0

Kao što je i najavljivano Trnjani su shvatili ovu utakmicu ozbiljno i uzeli tri boda na koja su računali i prije same utakmice, jedino me brine ovako visok rezultat jer Selna baš i nije kanta za nabijanje.    

 

Nema komentara:

Objavi komentar