utorak, 22. svibnja 2012.

REZULTATI I TABLICA NAKON 24. KOLA

SAPCI (Sapci) - MLADOST (B.Selo)  5:0

Sigurna pobjeda domaćina koji se jako približio osvajanju drugog mjesta, prije utakmice u najavama anonimci su pokušali podići tenzije i ja se ispričavam objema ekipama zbog toga. Ostale su dvije utakmice do kraja i Sapcima će teško pobjeći drugo mjesto koje nitko nezna gdje vodi ( kvalifikacije ili direktan ulazak u viši rang natjecanja i takve situacije dovode do nezakonitih radnji pojedinaca ).

SELNA (Selna) - ŠOKADIJA (Sredanci)  1:5

Šokadija je još jednom pokazala svoju lakoću pobjeđivanja, ovom pobjedom ostaju minimalne nade za osvajanje drugog mjesta. Slijedeća utakmica je utakmica istine, igraju protiv glavnog konkurenta Sapca na svom terenu.

GUNDINCI (Gundinci) - SLAVEN (Trnjani) 3:0

Gundinci su nas još jednom oduševili svojom igro i tako su čistom pobjedom i teoretski osigurali prvo mjesto. ČESTITKE PRVACIMA I HVALA VAM ŠTO STE NAM SVIMA POKAZALI NA KOJI SE NAČIN RADOM I POŠTENJEM MOŽE DOĆI DO CILJA, SRETNO VAM U 2. ŽNL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAVA (Svilaj) - MLADOST (D.Bebrina)  2:2

Jučer smo u Svilaju ugostili jednu jako dobru ekipu Mladosti iz Donje Bebrine i kad sve zbrojim moramo i jedni i drugi biti zadovoljni rezultatom.Mi izmučeni što zbog adminove momačke, što zbog žege i samo 12 igrača prijetili smo uglavnom kontrama i od njih 7-8 dvije smo iskoristili što je bilo dovoljno za bod.Gosti puno bolji sa snagom i znatno mlađa ekipa od naše dominiraju većim dijelom utakmice ali nedovoljno za pobjedu.Inaće ovo je po mojoj procjeni negdje deseta utakmica kako nismo izgubili od njih i moglo bi se reči da nam leže.D.Bebrina ima potencijal za viši rang i ako poslože financije i upravu imamo još jednog kandidata za 1. mjesto od jeseni.
****komentar by Sportbilly*****

Kao prvo,da pozdravim kolegu Sportbilly, te zahvalim na lijepom primitku moje ekipe. Nadam se da ćemo uzvratiti istom mjerom, jer ove dvije ekipe su stari znanci još iz višeg ranga.
Da se osvrnem i malo na samu utakmicu:
Dobra, na trenutke vrlo dobra, utakmica, borbena sa obje strane. Gosti su došli po pobjedu, te tako i otvaraju utakmicu, nižu par dobrih akcija ali do vodstva prvi stižu domaćini.Upravo preko onog čega smo se najviše i bojali, njihovih silovitih kontri. Ipak, do poluvremena uspijevamo vratiti ravnotežu u igri i na odmor se odlazi sa neodlučenim rezultatom. U drugom poluvremenu gosti bolji, imaju terensku nadmoć i onda kontra i opet smo u rezultatskom zaostatku. Gosti preko svog ponajboljeg igrača u proljetnom dijelu opet vraćaju rezultat u egal, pogađaju 2 vratnice ali utakmica završava neodlučeno uz zasluženi pljesak i jedne i druge publike na kraju utakmice. Zadovoljni mi, zadovoljni domaćini.
****komentar by matheus***** 

POSAVAC (Kupina) - KUNA (Jaruge)  0:1
Kune su se razljutile i pokazale da mogu pobjeđivat i kod kuće i u gostima, naime jedina ekipa koja nije pobjedila Kune u ovom prvenstvu je Posavac iz Kupine. Čestitke Kunama i nastavite tako.

SLOGA (Stružani) - SLAVONIJA (Prnjavor)  0:1

U derbiju "Koridor C5" Slavonija s(p)retno iz jedanaesterca došla do 3 boda...
***komentar by Risko****

Ovo mi je najsmješniji komentar koji sam pročitao (koridor c5), svaka čast Risko.

 

Broj komentara: 5:

  1. Hvala Admine!!!

    100% sam siguran da ce mo i u 2.ŽNL nastavit s radom, a sto se tiče poštenja i u to sam siguran..zbog toga smo se i borili

    Hvala svi ekipma na fer i korektnoj borbi i bilo nam je zadovoljstvo natjecati se s vama..:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čestitke nogometnom klubu Gudinci na plasmanu u viši rang natjecanja te sretno i u toj drugoj ŽNL

      Izbriši
  2. Tablica proljetnog dijela sezone :

    1. GUNDINCI 28
    2. SLAVEN 23
    3. SAPCI 22
    4. ŠOKADIJA 20
    5. MLADOST DB 19
    6. MLADOST BS 14
    7. SLAVONIJA 13
    8. SAVA 12
    9. GAJ 9
    10. KUNA 9
    11. SLOGA 8
    12. POSAVAC 7
    13. SELNA 1

    OdgovoriIzbriši
  3. Malonogometni turnir Sikirevci 2012
    u Četvrtak 7.Lipnja na blagdan Tijelova
    početak u 10 sati , igralište Plac
    sustav igre 5+1 (na travi,obvezno u patikama)
    kotizacija 350 Kn po ekipi
    Nagrade za 1,2 i 3 mjesto iz kotizacije 50/30/20% i pehari
    Ulaz za igrače i gledatelje slobodan.
    Prijava ekipa(10 igrača) na tel. 0915314291 i 0915511064 ili na dan turnira.
    Pozivamo Vas da sa vašom ekipom uveličate ovaj događaj.
    Sportski pozdrav!

    OdgovoriIzbriši