utorak, 10. travnja 2012.

REZULTATI I TABLICA NAKON 18. KOLA

SAVA (Svilaj) - SELNA (Selna)  6:2

Sava je u ovoj utakmici krenula furiozno i nakon 14 minuta povela sa 3:0 ali onda već puno puta viđena situacija u kojoj igrači Save prestaju igrat a igrači Selne preuzimaju igru i smanjuju rezultat. Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 4:2 za domaćina te u drugom poluvremenu Sava radi zamjene te samim time pada igra s njene strane dok gosti napadaju sve više ali na kraju Tomislav Matić (nije igrao 15 godina nogomet) zabija za 6:2. Sava ima jako dobru ekipu, na početku utakmice je to izgledalo jako lijepo ali trebaju poraditi na fizičkoj spremi kako bi zadržali dobru igru tokom cijele utakmice. Moram pohvaliti i goste koji su igrali fair i korektno te takodjer imaju par igrača koji jako dobro igraju nogomet.

Sava: 1.Rosandić; 2.Mandurić;3.Katić(od 65.Jovičić);4.Ćurčić;5.Matanović(od 46.T.Grigić)6.J.Jaredić 7.Gudelj(od 65.Mrvelj)8.Lamešić 9.Benošić(od 65.Matić)10.Pavić(od 46.T.Jaredić)11.D.Grigić
 
Selna:1.Brkljačić 2.T.Mlatković(od 65.F.Čugura)3.Čavčić 4.Sudić 5.J.Čugura 6.Polić 7.Terzić 8.Matijević(od67.Banda)9.Majstorović(od86.Maratović)10.Kohon-Mišić(od82.Bjelan)11.M.Mlatković

Strijelci:
1-0:Dalibor Grigić u 4.min.
2-0:Domagoj Mandurić u 7.min.
3-0:Dalibor Grigić u 14.min.
3-1:Matej Čavčić u 30.min.
4-1:Dalibor Grigić u 35.min.
4-2:Filip Matijević u 44.min.
5-2:Nikola Benošić u 51.min.
6-2:Tomislav Matić u 87.min.

POSAVAC (Kupina) - SAPCI (Sapci)  2:1

Kupina je u ovu utakmicu krenula bez tri standardna igrača Šokčević, Radičević, Jurić i Lilić je bio na golu. Kupina zbog toga nije očajavala nego je odigrala utakmicu sa 150% i ostavila bodove u Kupini. Nije bilo pretjerane ljepote u igri, gosti su igrali malo više pass igru ali već u 10 min 1:0, kad su igrači mislili na odmor na poluvrijemenu dogodila se nesmotrena greška obrane rezultat je 1:1. U drugom poluvremenu opet velika greška golmana ali sad gosta i to je konačnih 2:1 gdje se Kupina pokazala kao jako nezgodan domaćin.

SLOGA (Stružani) - Gaj (Poljanci)  1:0

Više nego zaslužena pobjeda domaćina u Stružanima, u prvom poluvremenu ravnopravna igra s malo prilika, gosti bezopasni ali čvrsti u obrani. U drugom poluvremenu domaćin prvih 15 minuta ne igra ništa ali i gosti slijede taj trend, Sloga daje gol sredinom 2. dijela i do kraja stvara još 2 - 3  100%-tne šanse ali ostaje 1:0.  Sloga s nova 3 boda preskače Poljance i Biđane što im je i bila želja prije utakmice.

SLAVONIJA (Prnjavor) - MLADOST (B.Selo)   0:0

Slavonija je svoju utakmicu igrala u Ponedjeljak i kako je Risko najavljivao "da nebi bilo čudno da ne pobijede" tako se i dogodilo. Sa ovim neriješenim rezultatom i dalje su ostali neporaženi u proljetnom dijelu prvenstva ali kompromitirali su svoje neriješene rezultate protiv vodećeg dvojca jer su propustili pobijediti ekipe iz donjeg dijela tablice.Slijedeće kolo idu na težak terem u Sredance gdje bi mogli prekinuti svoj niz nepobjedivosti.

KUNA (Jaruge) - ŠOKADIJA (Sredanci)  1:6

Šta napisati o ovoj utakmici? Svi znate kako je teško igrati na onom igralištu u M. Kopanici i to je jedini protivnik za sve ekipe. Igrali smo bez dva glavna napadača (Rile i Ž. Šebalj) i bez prvog golmana (branio Rile). Što se tiče ekipe Kuna (svaka čast na volji) sve ostalo je za ne spominjati. Oni mogu napraviti problem jedino ekipama sličnim sebi i dati gol greškom protivnika (kao protiv nas).
 ***komentar by Tomica Utvić***

MLADOST (D.Bebrina) - SLAVEN (Trnjani)  1:3

Zaslužena pobjeda gostiju. Otvorena igra sa obje strane, domaćin imao inicijativu cijelu utakmicu ali ne iskorištava svoje prilike, što gosti obilato koriste i nose 3 boda.
 ***komentar by matheus***

Mladost je još jednom pokazala da nema kontinuitet i u ovoj sezoni trebali bi slagat momčad za slijedeću sezonu kad ih već ne ide rezultat dok Trnjani takodjer imaju velik potencijal i sigurno ćeslijedeće sezone voditi glavnu bitku za prvaka iako sam ja osobno mislio da će tako biti i ove sezone.




Nema komentara:

Objavi komentar