subota, 15. listopada 2011.

9. KOLO 3.ŽNL BPŽ - ISTOK

PAROVI  9. KOLA  3. ŽNL - ISTOK

  1. GAJ (Poljanci) - SELNA (Selna)
  2. MLADOST (Bicko Selo) - GUNDINCI (Gundinci)
  3. ŠOKADIJA (Sredanci) - SAVA (Svilaj)
  4. SLAVEN (Trnjani) - POSAVAC (Kupina)
  5. MLADOST (Donja Bebrina)  - SLOGA (Stružani)
  6. KUNA (Jaruge) - SLAVONIJA (Prnjavor)
SLOBODAN: SAPCI (Sapci)

GAJ (Poljanci) - SELNA (Selna)

Napokon utakmica u kojoj Poljanci po meni imaju imperativ pobjede jer imaju solidne rezultate na domaćem terenu i sada je i momčad pomalo uigrana, u goste im dolazi Selna koja ima samo jednu pobjedu u gostima i nije nekakav strah i trepet u gostujućim utakmicama. Biti će ovo jako teška utakmica za obje ekipe i borba do samog kraja za bodove ali nekako priželjkujem pobjedu domaćina.

MLADOST (Bicko Selo) - GUNDINCI (Gundinci)

Mladost iz Bickog Sela nalazi se na samom dnu tablice i očajno im trebaju bodovi kako bi psihički podigli igrače a i ljude koji rade oko kluba a u goste im dolaze Gundinci protiv kojih i bolje ekipe ne osvajaju bodove stoga Biđanima ne preostaje ništa drugo nego pomirit se sa porazom uz što manje golova i ostat ne iskartoniran.
ŠOKADIJA (Sredanci) - SAVA (Svilaj)

Nekada davno igrao sam za Šokadiju, bili su to lijepi dani mog početka igranja natjecateljskog nogometa, sada sam registriran za Savu, iako ne igram zbog izbivanja iz mog sela, srce mi zaigra kada Sava ima utakmicu. Ova je utakmica posebna kako za mene tako i za igrače Save i njihovog protivnika i nadam se da će biti fair i korektna s obje strane dostojna derby-a. Moram priznati da Šokadija ima u ovom trenutku bolju momčad iako smatram da  Sava ima za nijansu malo bolje igrače (malo sam subjektivan ali slobodno komentirajte o ovome). Samo zato što je nogomet momčadski sport dajem prednost domaćinu u jednoj rovovskoj bitki.

SLAVEN (Trnjani) - POSAVAC (Kupina)

Još jedna utakmica u ovom kolu u kojoj se sudaraju podjednake ekipe, Trnjani su u prošlom kolu tijesno pobijedili Stružane a Kupina u šokantnoj utakmici izgubilii kod kuće od drugoplasirane Šokadije. Trnjani su jaki na svome terenu te stoga ovdje tipujem pobjedu domaćina.
MLADOST (Donja Bebrina)  - SLOGA (Stružani)

Osokoljeni pobjedom u gostima kod Slavonije iz Prnjavora Mladost dočekuje  jako čvrstu momčad Sloge iz Stružana. Mladost se napunila samopouzdanjem i tražit će u ovoj utakmici sva tri boda i mislim da će u tome i uspjeti jer Sloga nema tu moć da uzme bodove na gostujućem terenu ako je protivnik malo kvalitetniji od njih.

KUNA (Jaruge) - SLAVONIJA (Prnjavor) 

Kune su u prošlom kolu bile slobodne i nadam se da su našle igrače da ih barem bude jedanaest. Slavoniju ne zanimaju problemi Kuna i u ovoj utakmici traže lijek za gubitak bodova u prošlom kolu na domaćem terenu. Slavoniji je cilj zabiti što više i ponijeti punni plijen kući a sve ostalo bi bilo veliko iznenađenje.


MOLIO BI SVE DA KAD KOMENTIRATE UPIŠETE SVOJE IME ILI NADIMAK NA NACIN DA: 1. U polje komentiraj kao odaberite IME/URL
        2. Tu upišite svoje ime ili nadimak u polje IME (URL OSTAVITE PRAZNO)
        3. Sada možete napisati komentar i kliknuti na POSTAVI KOMENTARE
        4. Ako vas traži da upišete neku riječ u dobiveno polje napravite to i komentar je nakon toga        objavljen

Broj komentara: 26:

  1. Sapci napokon padaju sutra :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sredanci "žive" za sutrašnju utakmicu dok Svilaj ide rasterećen svakog pritiska odigrati najbolju utakmicu ove jeseni.Nadam se dobroj utakmici nakon koje neće biti repova i uistinu dobri odnosi da će se nastaviti dugo u noć bez obzira na rezultat.

    OdgovoriIzbriši
  3. Stružani također bez bilo kakvog imperativa idu odigrat dobru utakmicu u D.Bebrinu, njihov teren nam ne odgovara ali idemo dat sve od sebe pa šta bude, jači smo u odnosu na prošlo kolo jer nam se vraćaju Mata B. i Žuk.

    OdgovoriIzbriši
  4. Evo kratka obavijest za Savu. Kako sportbiliy kaže da će se dobri odnosi nastaviti dugo u noć, Sredanci sutra poslije utakmice priređuju toplu pečenku za sve igrače Save i Šokadije bez obzira na rezultat. Htjeli smo se poslužiti receptom Hajduka kada su dočekivali Dinamo (davnih 30 godina)prvo ih napojit i nahranit, ali smo od toga odustali pa će to uslijediti nakon tekme.

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš fino za Šokadiju i Savu da se druže ipak smo mI male sredine i igrAmo tu gdje nam mjesto.Nisam se uspio prije javit moram čestitati ekipi Šokadije na korektnoj igri u Kupini i zasluženoj pobjedi.Vidim bilo je nekih komentara tipa mi čemo ovo-ono,a ti nisu ni na utakmicu došli.Sutra puno sportske sreće svim klubovima,pozdrav iz kupinačke lože.

    OdgovoriIzbriši
  6. Moja je ideja (što se tiče Save)bila da počastimo sve ekipe koje dolaze u Svilaj ali jednostavno financijska situacija je takva da nismo bili u mogućnosti to ostvariti,nadam se da ćemo na proljeće uspjeti počastiti bar nama susjedne ekipe.

    OdgovoriIzbriši
  7. NK.MLADOST se pojacala dvojicom igraca..pozz šokadiji i savi...

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako kulturni postovi...ovo je melem za oči za razliku od onih sporadičnih prijetnji.
    Vidim da ste pročitali moju opservaciju te će danas pasti još jedan papkar hehe.
    citat Šokadija:
    "Sredanci sutra poslije utakmice priređuju toplu pečenku za sve igrače Save i Šokadije bez obzira na rezultat"

    Zar samo za igrače,nema ništa za putnike namjernike?

    Za kupinačku ložu...čujem da je u nedjelju bila pečenka i u Kupini i Sredancima,malo bez veze moglo je biti samo u Kupini,a na proljeće u Sredancima.
    Za Dražena...pusti lovu može se nešto i od divljači spremiti heheh

    OdgovoriIzbriši
  9. NK MLADOST Bicko Selo - NK GUNDINCI Gundinci 0:4

    OdgovoriIzbriši
  10. Zaslužena pobjeda Šokadije,ovim putem im čestitam na fer igri i na tome što su nas odlično primili i prije i nakon utakmice,nije bilo nikakvih spornih trenutaka,jedna normalna utakmica susjeda bez nekakvih tenzija i grube igre,na proljeće uzvraćamo gostoprimstvo.

    OdgovoriIzbriši
  11. Donja Bebrina-Stružani 4-2

    OdgovoriIzbriši
  12. I dobro je administrator prognozirao,mala prednost domaćina u izjednačenoj utakmici,za ekipu Save napad i dalje ostaje najveća boljka,kad se ne iskoriste neke vrlo dobre prilike teško je očekivati bodove u gostima.Moram pohvaliti našeg bivšeg igrača(inače iz Sredanaca)Tomislava Živića koji je glavni igrač u svojoj ekipi,najveće zasluge za pobjedu Šokadije pripadaju njemu.

    OdgovoriIzbriši
  13. Osobno me je bilo strah ove utakmice, jer je u početku bio moguć troznak (1 X 2), ali evo pobjeda čista da ne može biti čistija. Što se tiče Save, igrački su možda jači od nas, ali im fali ono nešto. Imali su tek jednu ozbiljniju priliku za gol i to kod rezultata 2:0. Definitivno im fali gol igrač. Što se tiče Tomislava Živića, možda malo pretenciozno, ali mislim da ima mjesta u svakoj ekipi 2. a čak i 1. ŽNL. Za razliku dok je igrao u Svilaju, mislim da tamo nije davao no 50% ono što daje sada. Na kraju je red pohvalit našeg najstarijeg igrača Šebalja, koji je sa dvije prelijepe asistencije riješio utakmicu, a draženu hvala lijepo za lijepe komentare..

    OdgovoriIzbriši
  14. Imamo 3 rezultata što je s ostalima?
    Ja sam načuo za Slaven-Posavac 4:0,ali kako vidim da već ima takav rezultat možda sam krivo čuo.
    Sava dobra momčad,ali nogomet se igra za golove što oni jako teško postižu.
    Šokadija standardna,ne igraju ništa posebno,ali uvijek zabiju pokoji gol.
    Derbi nije bio za "umirati u ljepoti",ali vrlo živa i dinamična utakmica,fer i korektna s obje strane.
    A nakon toga za trpezom bez tenzija,svi su pojeli koliko su htjeli.....

    OdgovoriIzbriši
  15. Gaj-Selna 1:2

    http://www.pohrani.com/f/2h/13A/ea5wnO/bundes-liga.jpg

    OdgovoriIzbriši
  16. A SAD SVI NA DERBI U GUNDINCE

    OdgovoriIzbriši
  17. E pa da, mislim da će mo bolje proći u Gundincima, nego da igramo kod kuće. Mi iz uprave sigurno respektiramo gundinčane, a igrače to baš i ne sekira puno, zato i imamo ovakve rezultate, jer igraju iz utakmice u utakmicu. Bio bi budala tko ne bi respektirao J. Markovinovića (pa čovjek je godinama igrao 1 ligu) i druge. Samo jedna ulica u Gundincima je veća od cijelog našeg sela. (možda nije Đakovačka)

    OdgovoriIzbriši
  18. kojim putem se ide za Gundince?????

    OdgovoriIzbriši
  19. Sredanačka mafija17. listopada 2011. u 12:04

    NEMA PREDAJE!!!!

    OdgovoriIzbriši
  20. Ne, nema predaje i neće je biti, a i prvenstvo traje do sredine lipnja 2012 godine. To svima mora biti jasno.

    OdgovoriIzbriši
  21. Pa kada će osvrti sa utakmica?

    OdgovoriIzbriši
  22. admin je profesionalni vojnik,tko zna gdje se nalazi,da ima vremena već bi on objavio osvrte sa utakmica.

    OdgovoriIzbriši
  23. bit ce danas osvrt na utakmice i prognoza za slijdece kolo, kao sto je drazen rekao, jucer utakmica a prekjucer dezurstvo

    OdgovoriIzbriši