ponedjeljak, 8. listopada 2012.

REZULTATI I TABLICA NAKON 7. KOLA

SELNA Selna - SLAVONIJA Prnjavor   0:2

S najboljim sastavom ikada prikazali smo najlošiju partiju. Valjda smo mislili da će 3 boda doći sama od sebe. Vrlo agresivan domaćin na teškom terenu nam je zadao velikih glavobolja u prvom poluvremenu. Nekako smo isčeprkali pobjedu i to je najbitnije. Kaže da prava ekipa pobjeđuje i kad igra loše. Idemo dalje... Strijelci: Danijel Mandura i Ivan Mikleušević...

***komentar by Ivan Risović***

GAJ Poljanci - SLAVEN Trnjani   1:2

U jako napetoj utakmici Trnjani su uzeli tri boda iako smo se svi nadali da će kiksat u Poljancima. Sa ova tri boda drže prvu poziciju u ovoj ligi. Gaj je odigrao u skladu sa svojim mogućnostima i pružio solidan otpor ali više od toga nije mogao.

MLADOST Donja Bebrina - KUNA Jaruge  19:1 

Hahaha, za strijelce još i nekako al za asistencije nikako....Šta reći, Kune u prvom poluvremenu sa 8 igrača a u drugom sa 7.....do 15.min izvršene sve zamjene, idemo odmorni u Trnjane po bodove...znači, evo male najave derbija jesenskog dijela prvenstva: subota u 15:30h, u Trnjanima sastaju se dvije prvoplasirane ekipe lige NK Slaven-NK Mladost DB.

***komentar by matheus***

ŠOKADIJA Sredanci - POSAVAC Kupina   1:2

Tko bi rekao da Šokadija može izgubiti na svom terenu, sad je naravno jasno da to nije ni blizu one ekipe iz prošle sezone. Čestitke Kupini na pobjedi i nova tri boda.

SAVA SvilajMLADOST Divoševci  1:1

Sava: 1.Rosandić 2.Živić 3.Jovičić(od 84.Murat)4.J.Jaredić 5.Balažić 6.Gudelj 7.Matić(od 64.B.Mrvelj)8.Mandurić 9.Benošić(od 64.T.Jaredić)10.Pavić 11.D.Grigić

Mladost: 1.Vuković 2.A.Vidaković(od 80.S.Vidaković) 3.Mikinčić 4.Krznarić(od 46.Petričević)5.Tunjić(od 64.M.Miklaušević)6.Danijel Blekić(od 84.K.Zdunić)7.I.Major 8.Dražen Blekić 9.Čuljak 10.I.Vidaković 11.B.Vidaković(od 59.T.Mikleušević)

Strijelci:
0:1 Dražen Blekić u 44.min.
1:1 Tomislav Živić u 78.min.

Po prikazanoj igri realan rezultat. U prvom poluvremenu gosti malo bolji te zabijaju jedan gol. U drugom poluvremenu kao da izlazi neka druga ekipa Save (nisu se više svađali na terenu nego su počeli igrati) i Mladost je zbijena na svoju polovicu te nakon prekida Sava dolazi do izjednačenja. Utakmica je bila otvorena sa puno prilika na obje strane gdje su na kraju mogla biti sva tri znaka. 

MLADOST Bicko Selo - SLOGA Stružani  2:2

Sama utakmica od početka prolazi u ravnopravnoj borbi bez većih prilika na obje strane, mi dolazimo u vodstvo iz sumnjivo dosuđenog penala, strijelac Ivica Ćutunić, tu počinje serije grešaka glavnog suca koji se nakon niza napada od strane domaćih igrača na njega jednom riječju izgubio, počeo je sudit sve i svašta, pogrešnim ljudima davat kartone i učinio utakmicu vrlo nervoznom. Domaćin napada nebi li izjednačio što se i događa nakon jednog lošeg postavljanja našeg golmana gdje mu domaći igrač iskosa zabija s dobrih 25 metara, a lopta je putovala barem 5 sekundi, nakon gola razumljivo domaćin još više stišće i pokušava doći u vodstvo, imali su par dobrih prilika koje nisu iskoristili i kako to uvijek biva kažnjeni su novim golom, i to kakvim, Mario Vukovarac-Mifi prima loptu na nekih 25 metara i u punom trku je zahvaća na poluvolej a lopta u luku prelazi golmana i silovito sjeda pod prečku, igram nogomet dugo ali ovakav gol nisam dugo vidio, čak ni u višim rangovima. Nakon toga ružne scene u kojima pojedini domaći igrači još više nasrću na suca, čak ga jedan i ruši na pod(nakon čega napokon pokazuje crveni karton iako je koliko ja znam trebo prekinut utakmicu), na kraju kad su svi već čekali da sudi kraj jedna slučajno bačena lopta iz auta dolazi do domaćeg napadača koji poravnava rezultat. Po šansama zaslužen bod objema ekipama ali sudac je svojim lošim suđenjem pokvario utakmicu.

***komentar by Franjo Alasić***   


  

Broj komentara: 8:

  1. Očekivano, pobjede vodeće trojke, Bebrina imala najlakši posao a Slavonija je svoje odradila rutinski.Trnjani su izvukli svoju pobjedu u zadnjoj minuti utakmice iako sam čuo da je bilo dosta neregularnosti kod gola (igranje rukom tj. dodavanje svome igraču koji tako zabija gol-potvrđeno od strane igrača Trnjana nakon utakmice). Suđenje neću komentirati ali se nadam da iduće kolo neće biti razloga da spominjemo ljude u crnom.
    Iznenađuje poraz Šokadije kod kuće, očigledno je da nešto ne štima, možda im se sada vraća prošlogodišnja neambicioznost pa igrači ponukati time pružaju loše partije na terenu.
    Sava se opet vratila iz rezultatskog minusa, ispada da oni počinju igrati tek kad dobiju gol.
    Biđani kod kuće neuvjerljivi što tvrdi gosti koriste i odnose im dva važna boda. Ovo je za njih oprost od napada na prije sezone priželjkivano mjesto koje vodi u viši rang.

    OdgovoriIzbriši
  2. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-WtyXY01NeM

    13 sec...

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma nije baš bilo rutinski. Bilo je "na guzove". Nemogu vjerovati da je ta ekipa dobila 9 komada prethodno kolo. Trnjani su se provukli u Poljancima, a imali su sreće što su Divoševci igrali bez glavnih igrača protiv njih. Nadam se da će i nas negdje poslužit sreća jer kako izgleda ništa nam ne ide na ruku. Dolaze nam Stružani koji su uglavnom gubili i baš sada proigrali, a iduće kolo idemo Poljancima gdje nam neće nitko pomoći ako budemo odigrali loše. A fala bogu treniramo sve u 16...
    Mislim da će u nedjelju u Trnjanima biti dobra tekma. Nemoguće je uopće prognozirati rezultat, ali ishod utakmice će puno toga reći i o jednima i o drugima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma kažu da prave ekipe dobivaju i kad igraju loše. Kad bi tako bilo u subotu, da mi loše odigramo a pobijedimo, nitko nebi imao ništa protiv. Jedini koji će profitirati, bez obzira na rezultat iz Trnjana je Prnjavor koji bi se pobjedom nad Stružanima trebao dići za jedno mjesto na tablici.

      Izbriši
  4. http://zupanijski-nogomet.blog.hr/
    Admine evo ti novi link za 2.žnl istok, Raketin blog je zasad mrtav.
    Risko u Poljancima će vam najveći protivnik bit njihova grbavica, neznam jel sad šta bolje nakon ovih kiša al bilo je katastrofa.

    OdgovoriIzbriši
  5. jel igrate danas nogomet u Struzanima da Svilajcani dodju malo na pojate

    OdgovoriIzbriši
  6. Imamo trening u 5h pa ako ste za dođite, ja nevjerujem da ću ić jer uvažam drva.

    OdgovoriIzbriši
  7. Pozdrav, zanima me znate li gdje bih mogla online kupiti hrvatski dres, htjela bih se pripremiti za svjetsko prvenstvo.

    OdgovoriIzbriši