četvrtak, 11. listopada 2012.

8. KOLO 3.ŽNL BPŽ - ISTOK

PAROVI 8. KOLA 3. ŽNL - ISTOK 

  1.
SLAVONIJA Prnjavor - SLOGA Stružani
  2.MLADOST Divoševci - MLADOST Bicko Selo
  3.POSAVAC Kupina - SAVA Svilaj
  4.KUNA Jaruge - ŠOKADIJA Sredanci
  5.SLAVEN Trnjani - MLADOST Donja Bebrina
  6.SELNA Selna - GAJ Poljanci
 
SLAVONIJA Prnjavor - SLOGA Stružani
 
Igrači i uprava Slavonije prošle godine radi su naporno i slagali ekipu za ovo prvenstvo, sigurno se prisjećate utakmica Slavonije u  proljetnom dijelu prošle sezone gdje kod kuće nisu izgubili od tadašnjih lidera prvenstva. Sada su uz Trnjane i Bebrinu glavni konkurent za prvo mjesto i od njih se traži u svakoj utakmici pobjeda, što ponekad i nije lako jer ima tu nagaznih mina kao što su Sloga iz Stružana koja igra iz kola u kolo i osvajaju bodove. Nisu toliko opasni u gostima kao kod kuće ali pružit će Slavoniji pravi otpor iako ne vjerujem da će uzeti bodove.
 
MLADOST Divoševci - MLADOST Bicko Selo
 
Mladost iz Divoševaca je solidno odigrala prvo poluvrijeme u Svilaju, imaju par jako dobrih igrača ali izdvojio bi golmana koji je bio pola ekipe. U goste im dolaze Biđani koji su prosuli bodove na svom terenu u prošlom kolu te im je kažnjen jedan od boljih igrača (Knež) tako da se usudim ovdje prognozirati podjelu bodova.
 
POSAVAC Kupina - SAVA Svilaj
 
Posavac je u prošlom kolu iznenadio sve koji prate ovu ligu te je slavio u Sredancima, u ovom kolu dolazi im Sava kojoj zamjeram svađu koja se događa u toku igre gdje se suigrači prepiru zbog pogreške iako igra nije zaustavljena ( naravno čast izuzecima ). Jednostavno Sava nije ekipa,momčad nego hrpa igrača koja ako se ne svađa mogu pobijediti svaku ekipu u ovoj ligi. Slijedom navedenog ajmo zašutit svi dok traje utakmica i pobijediti Kupinu u gostima jer mi to možemo.
 
KUNA Jaruge - ŠOKADIJA Sredanci
 
Kune po starom, samo nekako sumnjam da će dugo izdržati.
 
SLAVEN Trnjani - MLADOST Donja Bebrina
 
Derby kola u punom smislu riječi, sastaju se prvoplasirana i drugoplasirana ekipa lige. Slaven se u prošlom kolu očekivano namučio za pobjedu u Poljancima ali ipak je odnio željena tri boda dok je Bebrina imala revijalnu-trening utakmicu sa Kunama gdje valjd jedino golman nije dao gol (ili možda je). Statistika kaže da Trnjani imaju bod više, obje ekipe primaju malo golova a daju  preko tri gola po utakmici. Čiji će napadači biti jači i precizniji te čija će obrana biti granitna. U ovoj utakmici sve je nekako podjednako ali dajem prednost domaćinu zbog terena i zbog 13. igrača ( publika nije 13. igrač a vi zaključite sami tko će biti ).
 
SELNA Selna - GAJ Poljanci
 
Selna je prikovana za začelje tablice a u goste joj dolazi Gaj koji jedva čeka nova tri boda. Selna bi mogla na svom terenu uzeti bod i tako podići moral u ekipi.     

81 komentar:

  1. zašto to radiš??? samo se dižu tenzije bezveze, Trnjani sigurno neće ulazit u sudce!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. SLAVONIJA Prnjavor - SLOGA Stružani 1
    Pobjeda Slavonije ne bi trebala doći u pitanje, domaći teren i kvaliteta domaćina ovdje mora doći do izražaja.

    MLADOST Divoševci - MLADOST Bicko Selo X
    Dvije podjednake ekipe koje u dosadašnjim utakmica nisu pokazale sve što znaju.

    POSAVAC Kupina - SAVA Svilaj X
    Iako je Posavac napravio veliko iznenađanje prošlo kolo, nailaze na tvrd kamen. Sava teško gubi a znaju se vratiti iz rezultatskog minusa. Rezultat 2:2

    KUNA Jaruge - ŠOKADIJA Sredanci 2
    Nažalost, protiv Kuna sve ekipe imaju malo jaču trening utakmicu.

    SLAVEN Trnjani - MLADOST Donja Bebrina X2
    Derbi kola. Iako nemamo dobrih iskustava iz Trnjana, tradicija je tu da se ruši. Idemo puni samopuzdanja, visoko ćemo napasti domaćina i težiti zabiti jedan gol više. Mi u ovoj utakmici nemamo šta izgubiti a možemo puno dobiti.
    Utakmica se igra u subotu, 13.10.2012. u 15:30h na traženje domaćina zbog Smotre folklora. Moram pohvaliti svoju ekipu koja je na to pristala bez razmišljanja.

    Sretno i jednog i drugoj ekipi , te da sve završi fer i korektno, da nakon utakmice ne bude nikakvih repova te da na taj način opravdamo epitet derbija.


    SELNA Selna - GAJ Poljanci 2
    Pobjeda oljih gostiju koji su prošlo kolo dobro izmučili lidera prvenstva.

    OdgovoriIzbriši
  3. SLAVONIJA - SLOGA -to vam je kao kad igrate kladionicu i sastaju se Bayern-Nurnberg i vi odigrate "jedinicu" i vidite na teletekstu da BAyern gubi 1-0... Neiskustvo je naš najveći problem i do pobjeda više dolazimo na silu, nego na pamet... Nama je najbolje kad netko dođe i igra se s nama "nogometa"... Prognoza 1

    MLADOST D - MLADOST BS -dvije podjednake ekipe... Tip 2... domaći su mi nešta mrljavi u zadnje vrijeme...

    POSAVAC - SAVA -nekada derbi 2.ŽNL, sada 3.ŽNL...svi se jako dobro poznaju, a prrednost dajem gostima prvenstveno zbog dobrog napada... 2

    SELNA - GAJ X -ako bude igrala ona ekipa Selne od nedjelje, bit će svašta...

    SLAVEN - MLADOST DB -prvo moram otkloniti sve sumnje u (ne)poštenje domaćina... Nevjerujem da to njima treba, a i u našoj utakmici su djelovali sasvim normalno i gostoljubivo. Nema smisla dizati tenzije između sve tri naše ekipe u vrhu jer mislim da će sve utakmice biti korektne (barem što se nas tiče). Bebrina može tamo puno uz dobru obranu naravno jer to je ono glavno što ti treba u gostima. Prognoziram X iako su sva tri znaka u igri...



    OdgovoriIzbriši
  4. netreba napaljivati ni trnjane ni bebrinčane al treba ipak malo pripaziti

    OdgovoriIzbriši
  5. SLAVONIJA Prnjavor - SLOGA Stružani X2
    Da nebi bilo zabune oko gore navedenog znaka, respektiramo domaćina i znamo da su dobri i jaki ali mi ne planiramo vožnju do Prnjavora kako bi pogledali utakmicu nego planiramo odigrat, a u tom slučaju sve je moguće pa i gore navedeno, realno domaćin bolji a mene muči samo jedna stvar o kojoj neću sad nego ću kad utakmica završi,

    MLADOST Divoševci - MLADOST Bicko Selo X
    Manje više svi tipujemo na x jer gosti su kvalitetniji ali domaći teren anulira tu njihovu prednost.

    POSAVAC Kupina - SAVA Svilaj X
    Posavac pobjedom protiv Šokadije skače na tablici a i samopouzdanje im je vjerojatno veće jer su vidjeli da mogu udigrat dobru utakmicu, Sava totalno nepredvidiva ali ima dovoljn o kvalitete da se vrati u Svilaj barem s bodom.

    KUNA Jaruge - ŠOKADIJA Sredanci 2
    Šokadiji prilika da i pored loše igre poveća bodovni konto i broj postignutih golova.

    SLAVEN Trnjani - MLADOST Donja Bebrina X
    Derbi u punom smislu te riječi, domaćinovo iskustvo nasuprot gostujuće mladosti, utakmica u kojoj niz faktora može odlučit na čiju će stranu otić prednost, gosti u boljoj formi, domaćin na svom igralištu, da ne nabrajam dalje vidjet ćemo u subotu(nadam se uživo)...

    SELNA Selna - GAJ Poljanci 2
    Iako Selna igra kod kuće blaga prednost gostu jer su prošlo kolo namučili lidera i s više samopouzdanja ulaze u ovu utakmicu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nemoj uplaćivat taj listić bolje...heh

      Izbriši
    2. Hazarderski je al kad bi pogodio posto bi milijunaš, bez obzira na ulog jer su koeficijenti većinom preko 10, heheh...

      Izbriši
  6. Slavonija - Sloga 1x
    Mladost D - Mladost BS x
    Posavac - Sava x2
    Kuna - Šokadija 2
    Slaven - Mladost DB x
    Selna - Gaj 2

    OdgovoriIzbriši
  7. Sutra trening na ribičkoj kući uređenje i roštiljanje, početak 8:00, a onda spremanje taktike za Posavac...

    OdgovoriIzbriši
  8. SLAVEN - MLADOST DB 4:2 (3:0) Brzi gol Trnjana (iz ničeg) je unio nervozu u redove Bebrine. MOžda krivo dignuto zaleđe u jednoj situaciji za Bebrinu kod 1:0, ali u nastavku utakmice domaćin bolji.
    Mislim da Trnjani imaju ono što nemamo ni mi ni Bebrina - iskustvo. I po godinama i igranju pojedinih igrača u većem rangu što će im donijeti tokom prvenstva sigurno dosta bodova iako nemam dojam da su neka super ekipa za ovaj rang.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako sada stoje stvari, ostaje nam borba za drugo mjesto i nada da iz 1ŽNL neće nitko ispasti....vama sretno danas protiv tvrdih Stružana .

      Izbriši
  9. SLAVEN Trnjani - MLADOST Donja Bebrina 4:2 (3:0)

    Čista pobjeda domaćina kojoj nema zamjerke.

    Domaćini stižu do pogodaka nakon katastrofalnih pogrešaka cijele obrane gostiju. Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 3:0. Drugo poluvrijeme gosti rade par izmjena što dovodi do puno bolje igre, pogotovo nakon isključenja domaćeg igrača. Igra se seli na polovinu domaćih igrača, traje pritisak i onda 4:0. Priča završava sa dva lijepa pogotka gostiju sa preko 25m.
    Bodove zasluženo osvaja domaća ekipa, koji imaju strašnu ekipu a nadasve iskusnu. Potvrdili da su glavni kandidati za osvajanje prvenstva. Ali....NEMA PREDAJE !!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Riječ, dvije o sucima:

      Matteo Bednjanec - glavni sudac ovu utakmicu odsudio odlično, mlad, perspektivan, takvih nam sudaca treba. Nažalost, primjetili su to i u savezu i ode on suditi više lige. Sve pohvale.

      Krunoslav Vrabec - prvi pomoćni, po meni najlošiji, u prvom poluvremenu zastavica stalno u zraku iako su navijači žestoko negodovali.

      Željko Stašjuk - drugi pomoćni, više nego korektno obavio svoj dio posla, nije pao pod ničiji utjecaj.

      Zaključak: da otklonim sve nečasne misli, suđenje bilo na visokom nivou.

      Izbriši
  10. SLavonija-Sloga 3-3(poluvrijeme 2-0)
    Selna-Gaj 1-1
    Izvješće utakmice prepuštam svom prijatelju Riski a ja ću nadopunit ako šta bude trebalo, Risko pusti da ohladi pa onda piši.

    OdgovoriIzbriši
  11. SLavonija-Sloga 3-3(poluvrijeme 2-0)
    Selna-Gaj 1-1
    Izvješće utakmice prepuštam svom prijatelju Riski a ja ću nadopunit ako šta bude trebalo, Risko pusti da ohladi pa onda piši.

    OdgovoriIzbriši
  12. Kuna -Šokadija 1:4 (0:4)
    Strijelci:
    0:1 Branimir Babić u 3. minuti,
    0:2 Ivan Bošnjaković u 7. minuti,
    0:3 Miro Babić u 36. minuti,
    0:4 Željko Šebalj u 40. minuti i
    1:4 Hrvoje Šapina u 64 minuti.

    U neravnopravnoj borbi 10 protiv 11, Šokadija je uspjela uzeti 3 boda u Maloj Kopanici. Sama utakmica dostojna stanju na tablici, i to je to. Moram napomenuti da smo igrali bez 4 standardna igraća, tako da su utakmicu odigrali igrači koji su dobivali malo minuta.

    OdgovoriIzbriši
  13. Posavac - Sava 0:0

    Posavac:1.Jurić 2.Pavić 3.B.Šokčević(od 80.Radičević)4.Buzatović 5.Kozbašić 6.I.Šokčević 7.Trepšić(od 86.Vuksanović)8.Gregurić 9.Grujić 10.Vučković(od 65.Latić)11.I.Šokčević

    Sava:1.Rosandić 2.Živić 3.J.Jaredić 4.Ćurčić 5.Balažić(od 60.B.Mrvelj)6.Gudelj(od 60.Jovičić)7.Matić(od 86.Murat)8.Mandurić 9.Benošić 10.Pavić 11.Grigić(od 75.T.Jaredić)

    OdgovoriIzbriši
  14. http://www.pohrani.com/f/3B/l8/1ZizqDUy/3-znl-istok.jpg

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šokadija prešla u gornji dio tablice, ni ja nevjerujem, pa kakvi su onda ostali.

      Izbriši
  15. Prvo poluvrijeme pripada Savi,drugo domaćinu,bilo je prilika za postizanje gola ali se napadači nisu iskazali,na kraju po prikazanoj igri realan rezultat.
    Moram pohvaliti komšije iz Stružana,vidi se po rezultatima da treniraju,uveo je Mirko red i disciplinu u ekipu.

    OdgovoriIzbriši
  16. Voditi 3:0 uz našu standardno borbenu igru (kad nemamo rezultat), a čim povedemo, nitko više ne igra i svi se opuste... 3:1 penal, koji je bio, ostala dva gola iz dva šuta na gol... Zahvaljujući našoj zajebanciji, pa onda panici i našoj publici...
    Što se tiče suđenja u Prnjavoru. Događa nam se da zadnje tri utakmice sude protivnički igrači: protiv Svilaja sudi Fric i njihov trener, protiv Biđana Keca, protiv Stružana Mata Benošić, a mi šutimo i još ako se bunimo, iskartonira te i jebi se... Mi smo ipak jedan Prnjavor, i osim nabrijanih susjeda, moramo imati puno više faktora da bi nas nekada i sreća poslužila... O našim promašajima ne vrijedi stalno jedno te isto.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Risko malo si polupo lončiće, jer da sam vam ja sudio Pirgo bi dobio dva crvena kartona ,a ne ni žuti.Ponašanje pojedinih tvojih suigrača dovoljno govori tko je tu bio nabrijan na koga.Ako mislite biti prvi onda morate biti najbolji ,a ne očekivat da će netko s bijelom zastavom dolazit u Prnjavor, pogotovo susjedi.Voditi 2-0 i 3-0 i onda se boriti za bod govori da još niste zreli i da razmislite o nekom na klupi tko će vas posložit i kog će se slušat.Imate potencijal ,smanjite nervozu i na proljeće u borbu za 1.mjesto jel vam i raspored ide u prilog.

      Izbriši
    2. Kažem opet u pravu si, ali i ja sam. Sudili ste vas par utakmicu i ukrali nam 10 minuta svojim otezanjem. Ništa ja ne kažem da je to nešta loše, to je sve nogomet, ali i činjenice. Ni rezultat nije upitan. A Pirgo nije zaslužio 2 crvena jer valjat se 5 minuta na podu i onda se dić kao da ništa nije bilo nije vrijedno crvenih kartona...

      Izbriši
    3. Mi nismo sigurno otezali da bi izvukli bod ,a koliko čujem ni Stružani nisu zadovoljni što je sudac svirao 5min. ranije kraj.Nećemo o tome više jer nema smisla.Treba poradit na boljim susjedskim odnosima jel imam osjećaj da ako ovako nastavimo nitko s nikim neće popit ni piće poslije utakmice.

      Izbriši
    4. Možemo iznijeti svatko svoje viđenje. Svi znamo da kad sudac svira početak utakmice, drugačije funkcioniramo. Piće poslije utakmice nije nikada bilo problem.

      Izbriši
    5. Nije problem al nekako to sve na silu ide.Primjer kod nas mi odemo gore u birtiju ,gostima šutnemo gajbu dole , ljudi odu skoro bez pozdrava.Uvijek netko nezadovoljan poslije utakmice kao da se igra liga prvaka ,a u biti ljudi izbacuju svoje životne frustracije baš nedjeljom na utakmicama što nije dobro.Govorim općenito ne o nama dvojici.

      Izbriši
    6. Istina. Ima ljudi koji se zamjere i preko nogometa. Ja to nebih volio sigurno, a SAvu kao klub poštujem oduvijek jer sam kod vas prvi puta igro u životu za juniore i zabio gol Šamcu u prvoj utakmici, al na lažnu... Ovaj blog je tu da se komentira. Ja nekad namjerno i bezveze komentiram samo da se nešta događa...

      Izbriši
  17. Šta si ti skočio sa Felixom sa ruba svemira??? O čemu ti briješ??? Jel vam Nana faktor??

    OdgovoriIzbriši
  18. Ja mislio ti ćeš više o samoj utakmici napisat, pa onda da ja napišem svoje viđenje, poveli ste iz neke frljoke kad lopta slučajno dolazi do Jaleta i ovaj zabija glavom sa metra, drugi gol povratna lopta koju Jale ne zahvaća najbolje ali i takva truljava odskakuje i to je 2-0, početak 2.pol vaš desni bočni prolazi i nabacuje, lopta mu prelazi preko noge i u čudnom luku ulazi u gol nakon što se odbila prvo od jedne a onda i od druge stative, i tu slijedi vaše opuštanje, samo ne sjećam se da ste osim navedenog imali još neku 100%-tnu(ispravi me slobodno ako griješim), nakon penala i smanjenja na 3-1 vaši igrači počinju paničarit što dovodi do izjednačenja, istina nismo osim toga ništa drugo imali ali to ti je nogomet, iako se nemogu otet dojmu da je potrajalo još koju minutu da bi potpuno preokrenili.
    Sudac griješio ali ne u ključnim trenucima(kod golova), Juda u 2.pol nama 2 puta diže ofsajde što Pule tvrdi da nisu bili(ja nisam mogo vidit nego prenosim šta sam čuo), što se tiče kartona ili ih je trebalo još bit ili nije trebo ni vama dijelit za priču, a Keca je sudio i prošlu utakmicu protiv nas i očito je promašio profesiju.
    A ne slažem se da je Jale šutio, i on je uz Matu odsudio dobar dio utakmice, neznam kako vam se to opet ponavlja da dobiveno izgubite, imate dobru i mladu ekipu i nemojte posustajat jer prvenstvo je još dugo, a i čemu to ić gore ako ne ide, ova liga je sasvim dobra i bit pri vrhu u njoj nije za podcjenjivanje, kad u ovoj ima svega šta misliš tek kako je otić u D.Vrbu ili Šamac, zaboravi na bodove...

    OdgovoriIzbriši
  19. Sve to stoji i stoji ono što sam ja napisao... Stojim iza svake svoje riječi. I Jakob je možda sudio, ali Mata umjesto da dobije žuti u 10.minuti isprovocira 3 naša kartona u drugom poluvremenu... To je ipak razlika... Golove smo dali truljavo kako i igramo, ne samo danas nego i prošlu nedjelju, ali nemožeš ti to usijanim glavama utuliti da ekipa koja jedva pobjeđuje u 3.žnl ne može igrati u 2.žnl... Ja govorim moje viđenje suđenja, što je je, brate, ali ja bih volio imati ovakvo suđenje svagdje u gostima...

    OdgovoriIzbriši
  20. Što se tiče igre, svaka čast na bodu.. Neka je došlo i vrijeme kada ekipe slave bod u Prnjavoru...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je vama svakako kompliment, a i nismo mi imali prigovor na suđenje, znali smo svašta doživit pogotovo u gostima, ali nije ni to više pravilo, dođe majmun pa te izblamira i kod kuće, samo to je tema o kojoj možemo pričat ali teško da možemo nešta popravit, nego još jedna stvar na cijeloj utakmici koja je bila tvrda i borbena nije bilo nijednog bezobraznog ili pogubnog starta i dobro da je tako.
      Inače strijelci danas za nas Ivica Ćutunić(11m), Mato Benošić i Filip Vinarić a asistenti Ivica Ćutunić i Mato Benošić(nije greška), vama Risko puno sreće(jer očito vam još samo to fali, ekipa je dobra i jaka) u daljnjem natjecanju a mi ćemo probat ostat plutajuća mina za favorite.

      Izbriši
  21. Kulić "kaznio" Kneža s dvije utakmice radi isključenja protiv Stružana zbog odgurivanja sudca , stvarno prestrogo nema šta!Kad se sjetim kako su nas masakrirali nakon utakmice u Čajkovcima ,dođe mi da odem u savez i pitam kog vi pravite budalama?Da bi bilo još zanimljivije isti je delegat bio na obje utakmice ali kriterij očito nije.

    OdgovoriIzbriši
  22. Nema te tu šta čudit Igore, znaš odakle je i sve ti je jasno, ta utakmica je trebala bit prekinuta i registrirana 3-0 za nas da je bilo sve po propisima, ne kažem ja da smo mi ''kamilica'' ali Stružani su svoje takve ili slične situacije skupo plaćali(po 6mj ili godinu dana kazne), očito su došla neka nova vremena...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Samo se vi iz stružana nemojte pravdat. Sudac u toj utakmici nije trebao dobiti prolaznu ocijenu. A o penalu necu ni govorit. Šta su biđani doživjeli na nekim utakmicama ovo je blago rećeno melem. A što se kneža tiće odgurivanje sudca i udaranje sudca nije pod istim kriterijima. Šta bi ste rekli za igraća koji je za pljuvanje na sudca dobio 3 utakmice??? A radi nekakvog gurkanja kojeg bude u svakoj utakmici da se dobije 6mj ili godina dana. Malo prvo razmislite prije nego što krenete vrijeđat ili davati nekakve mogu slobodno reć glupe komentare.

      Izbriši
  23. Ja sam u izvješću napiso da je bio sumnjiv penal(nebi ga ni sam dosudio), tu ništa nije sporno, ali reć da onog bude na svakoj utakmici je previše, bude na nekim ali te se ne završe, a ako si bio na utakmici vidio si da je odgurivanja bilo barem u 5 situacija a kad je Knež dobio crveni sudac je završio na podu, i gdje je napisano da je neko udario sudca, prvo pročitaj pa onda komentiraj.
    A naši igrači su dobili te kazne jer su gurali i pogodili loptom Galovića, u tom i je razlika, ovisi koji sudac je u pitanju.
    A to što ste doživili na nekim utakmicama neznam kakve ima veze s ovim konkretnim slučajem, ne sumnjam da ste bili oštećeni ili pokradeni nekad i negdje ko i svi drugi što budu, i otkud je vrijeđanje ako se napiše onako kako je.
    A i taj što je pljunio sudca je trebo dobit veću kaznu, al nismo mi ti koji o tome odlučujemo, komentirat valda smijemo i iznjet svoje viđenje događaja, tebi niko nije branio da napišeš svoju verziju događaja.

    OdgovoriIzbriši
  24. SLAVONIJA - GAJ POLJANCI 0-1 (0-0) ... Poništen jedan naš vjerovatno čisti gol, još jedna situacija 1 na 1 gdje Bakka ide iz drugog plana dignut ofsajd, 4 promašene naše stopostotne šanse, neigranje jakoba i lilića otpočetka (zbog ozljede)... Volio bih imati ovakvu publiku i suđenje kod kuće, nebi nas Manchester United pobjedio... Imali su 2 prilike i dali nam jedan gol. Ipak im čestitam. Nemaju mi neke stvari smisla stvarno. Kao prvo Šokadija-Slaven 0-6.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima smisla Risko, nas je točno 11, sa igraćima čija je minutaža u prošloj godini bila od 5 do 10 minuta, Trenutno smo bez Tomislava Bošnjakovića, Igora Mandurića, i Tomislava Živića, a to su nam bila tri vezna. Pa ti igraj.

      Izbriši
    2. I nas je u Poljancima bilo 11... Znam kako je... Bit će bolje...

      Izbriši
    3. Risko smanji doživljaje, svi smo mi igrali u Prnjavoru!

      Izbriši
  25. Sava-Kuna 10:2,
    Mladost BS - Posavac 1:0,
    Sloga - Mladost D 2:2

    OdgovoriIzbriši
  26. Sava - Kuna 10:2

    Sava:1.Rosandić(od 46.Zmajić)2.Živić 3.Jovičić 4.Ćurčić 5.Balažić 6.Gudelj 7.Mandurić 8.D.Mrvelj(od 31.T.Jaredić)9.Benošić 10.Pavić(od 54.Murat)11.Matić

    Kuna:1.Mihić 2.Markotić 3.Đančević 4.M.Jaredić 5.Babić 6.Užarević(od 46.Joskić)7.Markić 8.Ergotić 9.Pranjić 10.Kokanović 11.Šapina

    Strijelci:
    0-1 Josip Pranjić u 3.min.
    1-1 Tomislav Matić u 26.min.
    2-1 Nikola Benošić u 30.min.
    3-1 Tomislav Matić u 36.min.
    4-1 Tomislav Jaredić u 39.min.
    5-1 Tomislav Matić u 50.min.
    6-1 Ivan Jovičić u 51.min.
    7-1 Tomislav Jaredić u 65.min.
    8-1 Nikola Benošić u 72.min.
    8-2 Ivica Ergotić u 75.min.
    9-2 Tomislav Jaredić u 81.min.
    10-2 Tomislav Jaredić u 85.min.

    OdgovoriIzbriši
  27. Bebrina-Selna 8-2(neslužbeno)

    Mi kod kuće protiv Divoševaca 2-2, dvaput gubili i na kraju možemo bit nezadovoljniji s bodom od njih.
    Oni uopće nisu loši kao što im rezultati govore i položaj na tablici.
    Mislim da smo si sami krivi što smo se opustili nakon par dobrih rezultata pa smo na kraju spašavali bod, gosti 2 puta opalili u okvir i još jednu 100%-tnu s 5 metara njihov napadač neometan puca preko gola, mi opasniji ali napadači bi se u izglednim prilikama spetljali.
    Moram pohvalit njihovog golmana koji je skinio čisti udarac glavom s 5-6 metara u donji desni kut, i po postavljanju i autoritetu se vidi da im je 40% ekipe, kod nas Ivicu Ćutunića(priku) koji nam je spasio bod sa svoja 2 gola(prvi s 11m).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa šta je to,Prika u ovih par kola zabio golova koliko u životu nije.

      Izbriši
    2. Neznam koliko je zabio u životu al u zadnja 3 kola je zabio 4 gola, izgleda da ga je krenilo, očekujemo ponude velikih klubova :-)

      Izbriši
  28. Mladost(B.Selo)- Posavac 1-0(neslužbeno)

    OdgovoriIzbriši
  29. Šokadija-Slaven 0:6 (0:2)
    Katastrofalan rezultat za Šokadiju, ali i zaslužan. Ove sezone krenili smo sa malim brojem igrača, sa samo jednim dovođenjem. Kako je odmicalo prvenstvo tako su krenule i ozljede (Ladni i Mandurić), odustanci (Tomislav Živić) i nedolazak na utakmice par igrača za koje smo se nadali da će odigrati bar koju utakmicu. Kako sam već napisao igramo sa 11 igrača i ne daj Bože novih ozljeda ili crvenog kartona. Glavi cilj je završiti ovaj dio bez rezultatskog imperativa.
    Što se tiče same utakmice, Slaven me osobno nije posebno impresionirao kako sam očekivao za ekipu na prvom mjestu, ali liga je takva i oni su trenutno najjači. Prvi gol dobili smo odmah na početku, a zatim smo imali priliku to popraviti iz kaznenog udarca. Krki je opalio i nije pogodio ni okvir vrata. Odmah potom 0:2 i poluvrijeme. Rile se ozbiljno ozlijeđuje (sam pada i udara nogom u kučicu za pričuvne igrače) i još oslabljeniji ulazimo u drugi dio, tako da u pravilnim razmacima dobivamo još 4 gola i to je kraj. Mi nismo ni imali ozbiljnije prilike za gol osim pomenutog jedanaesterca. Na kraju čestitke Slavenu na zasluženoj pobjedi.

    OdgovoriIzbriši
  30. http://www.pohrani.com/f/p/f6/fdCswtw/3-znl-istok.jpg

    OdgovoriIzbriši
  31. Mladost DB - Selna 8:2(3:2)
    Domaćini dobro otvaraju utakmicu, stvaraju akcije i nakon pola sata igre imaju zasluženo vodstvo od 3:0. I onda pad igre i koncentracije, dvije kratko vraćene lopte prema vrataru i gosti se vraćaju u igru.
    Drugo poluvrijeme donosi potvrdu kvalitete domaće klupe, pričuvni igrači odlično reagiraju, te igra postaje još raznovrsnija što gosti nemogu pratiti i 3 boda ostaju u Donjoj Bebrini.

    OdgovoriIzbriši
  32. Selna : Šokadija 2:8
    Strijelci za Šokadiju: Željko Šebalj i Dinko Osmeričić po jedan gol dok su dvostruki strijelci bili David Šebalj, Antun Balažić i Ivan Bošnjaković.

    OdgovoriIzbriši
  33. SLAVONIJA - MLADOST D 2:1 (1:1) A.Uremović, M.Vučković ... Stvorili smo više prilika, ali su i gosti mogli vrlo lako doći do gola... Sve u svemu, jedna fer i dobra utakmica.
    SLAVEN - SAVA 7:1
    GAJ - MLADOST DB 0:4
    Vidim dosta su se namučili i jedni i drugi...

    OdgovoriIzbriši
  34. Kuna - Mladost BS 1:7 (ali nisam siguran možda je 2:7)

    OdgovoriIzbriši
  35. Posavac-Sloga 3-2(gosti napustili teren 3 minute prije kraja)
    Prvo čestitke domaćim igračima na odigranih 30 minuta 1.poluvremena, imali su 2 stative, 2 prečke i uspjeli zabit 3 gola za zasluženo vodstvo od 3-0, nakon toga mi se polako budimo i stvaramo šanse, nakon jednog ubacivanja naš igrač utrčava i glavom zabija ali pomoćni sudac iz samo njemu znanog razloga diže zastavicu i katastrofalno loši glavni sudac Drkelić neopravdano poništava gol, to je sve bilo u 1.pol.
    U drugom krećemo na sve ili ništa što nam se vraća smanjenjem na 3-1, nakon toga još jedan poništen gol od strane Drkelića(tu je već trebalo bit 3-3), i pored svih grešaka glavnog suca smanjujemo na 3-2 eurogolom iz slobodnjaka, domaćin se još više povlači što je normalno jer žele sačuvat prednost, 5 minuta prije kraja domaći trener psuje mater našem igraču, glavni sudac ne reagira nego tek nakon što jedan naš igrač njihovom treneru vraća psovku ovaj obojici daje crvene kartone(što je neviđena glupost), naravno usljed našeg prigovaranja Drkelić i meni daje crveni, nakon svega doživljenog napuštamo teren revoltirani lošim suđenjem.
    Ja se pitam dokle će taj klaun od suca krojit pravdu u našoj ligi, zbog idiota se svi trebamo poubijat ili neznam ja šta a njemu dlaka s glave nije pala, svi mi znamo njegove ''kvalitete'' ali niko mu nemože ništa, baš se pitam šta će delegat napisat u izvještaju.
    Igračima domaće ekipe čestitke na fer i poštenoj borbi a svim ostalim sudionicima(sucima) nek ih bude sram i stid.

    OdgovoriIzbriši
  36. http://www.pohrani.com/f/1o/JY/mRaDLUO/3-znl-istok.jpg

    OdgovoriIzbriši
  37. Gaj-Mladost DB 0:4

    Neravnopravna borba, domaćini kao da su izgorjeli prošla 2-3 kola te ne pokazuju ništa na terenu. Gosti sasvim drugačijeg raspoloženja, nezaustavljivi po bokovima te stvaraju puno prilika od kojih koriste samo četiri. I da, neiskorišten jedanaesterac(Mravak).
    Inače, dosta nekorektna domaća publika, tokom cijele utakmice vrijeđala suce i gostujuće igrače, te ubacivanjem lopte sa strane zaustavila par obećavajućih prilika gostiju.
    Sve u svemu, lakše od očekivanog odrađen posao.

    OdgovoriIzbriši
  38. Poruka za NK Mladost Bicko Selo, sad sam čuo da sam dobio 4 utakmice kazne neigranja zbog crvenog kartona protiv Kupine, a sudca nisam ni pipnio, pa mi još samo jednom molim te napiši bilo šta u vezi toga, a Knež gurne suca koji padne na zemlju, jebe mu sve po redu naravno uz podršku većine svojih suigrača i dobije 2 utakmice.
    I onda se ti nađeš pametarit kad mi to prokomentiramo, ajd sad napiši nešta pametno kad je to bila glupost...

    OdgovoriIzbriši
  39. pa kad si igrač Stružana ili Prnjavora, moš se uglavnom slikat...žalit se Vodovodu jedino... tako to ide danas...nisi mu nikad ništa dao, zato i jesi tako prošo...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čekam samo pametnjakovića da mi nešta napiše, nisu oni ništa doživili da bi se mogli žalit, a ovo što si napiso tako je to Risko izgleda svagdje, ''mali'' klubovi uvijek izvuku deblji kraj.
      A baš bi volio ovih dana naletit na Duju Kulića da ga pitam šta sam ja to napravio da mi zaljepi 4 utakmice kazne...ko zna šta je i delegat napiso.

      Izbriši
  40. Pa kako ja tu mogu dati svoj komentar kad neznam o ćemu se radi. Da sam bio na toj utakmici vidjeo bi šta se desilo. Naravno da će svi braniti sebe i reć da ga niste ni pipnuli ali to nemora biti tako. I zašto se vraćati na tu utakmicu. Ja mislim da je tu sve regularno. Sudac na toj utakmici nije dobio prolaznu ocjenu. A knež je sudca gurnio i on nakon toga pada na zemlju i to je to. A vama ako je toliko stalo zbog toga što se nežalite savezu??

    OdgovoriIzbriši
  41. Kome da se žalimo, nemoj bit smiješan, nama je ta utakmica čista, problem je nasto kad je ovdje neko prokomentiro da je Knež dobio 2 utakmice kazne a inače se za manje stvari dobije puno više, i ti se nađeš pametarit, a ja sam igro obje utakmice i znam šta je bilo i kako je bilo, i fino sam gore opiso čitav slijed događaja, ja sam zaslužio crveni tu nema spora ali 4 utakmice kazne što sam mu opsovo je ipak malo previše, na utakmici u B.Selu bi po tome pola vaše ekipe dobilo crvene jer su psovali sucu a o nagurivanju neću ni pisat, Drkelića niko nije ni pipnio, poništio nam je 2 čista gola i po tome nemože ni on dobit prolaznu ocjenu.
    Prvi si počeo pametarit na tu temu a nisi u pravu, s nekim tvojim riječima se mogu složit ali većinu pišeš napamet, pitaj Duju Kulića zašto je Knežu dao 2 utakmice a meni 4.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako je samo psovka u pitanju onda je stvarno pre strogo tu nema priće. I ja na tu temu nisam prvi poćeo pisati vi ste se odjednom poćeli bunit zbog 2,3 utakmice ne igranja.A Duje KUlić valjda ima oravdan razlog zašto je tolika kazna. Čovjek samo radi posao kako mu delegat prenese e sad oće li delegat reć da je tu bilo udaranja ili nećeg drugog to je druga stvar. Po meni su tu najviše krivi sudci i delegati. Jer nisu trebali dozvolit od 1. minute nikakve prigovore i morali su davati javne opomene nakon prvog prigovora.

      Izbriši
  42. Risko, pošto mene danas nema na utakmici zbog privatnih obaveza, želim detaljan izvještaj sa utakmice......i neka bolji pobijedi, a onda na treće poluvrijeme !!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nema frke, čim dođem kući s utakmice...ja se nadam korektnoj utakmici...

      Izbriši
  43. Šokadija - Gaj 2:0 (0:0)
    Strijelci: David Šebalj i Ivan Bošnjaković iz kaznenog udarca.

    OdgovoriIzbriši
  44. Mladost BS - Slaven 1:3
    Ćestitke Slavenu na osvajanju jesenskog prvaka.

    OdgovoriIzbriši
  45. MLADOST DB - SLAVONIJA 4:0 (1:0) Totalno su nas nadigrali u svim segmentima igre, ali zahvlajujući nama prvenstveno. Kod prvog gola svi stali viču ofsajd (navodno je bio), Pirgi ispadne čista lopta iz ruku i gol. Mi ne zabijemo 1 na 1 kod 0:0, a oni su imali 2 dobre šanse u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme naš igrač im asistira za 2:0 i onda naš ponajbolji igrač dobije crveni karton (drugi žuti). Ostalo nije vrijedno spomena. Mi bezvoljni, ne motovirani, bez snage, Jakoba (što se vidi iz aviona da nam fali) i Gorana Terzića, totalno druga ekipa...
    Na kraju moramo biti zadovoljni 3.mjestom na kraju polusezone s obzirom kroz šta smo prolazili i to bez ijednog treninga... Ništa, idemo dalje...
    Čestitke Slavenu na prvom mjestu, pomalo su me iznenadili jer nisam dobio dojam da su takva ekipa, samo su 2 boda izgubili i to protiv nas...

    OdgovoriIzbriši
  46. Sloga-Kune 10-0
    Neravnopravna utakmica od samog početka jer su gosti igrali s 9 igrača, od prve minute naši napadi koji su ubrzo urodili golovima, naravno osim postignutih golova propisno smo se i ispromašivali tako da je rezultat bio duplo veći bilo bi realno.
    Postignut je i najbrži gol drugog poluvremena kad je naš napadač Ivan Stvorić čim je sudac odsviro početak s centra postigo zgoditak.
    Sve u svemu jedna fer i korektna utakmica koja je išla u jednom smjeru i tako i završila, mi malo popravili gol razliku ali da je bilo još toliko golova bilo bi zasluženo.
    Bez obzira na 3 kažnjena igrača bilo nas je dovoljno(još i 3 rezerve) i to je ono što nas raduje, šteta što Ivan Stvorić studira u Splitu pa nemože često doć jer je danas pokazo da je naš najbolji napadač.
    Strijelci: Ivan Stvorić 4 gola, Ivica Ćutunić 1 gol(11m), Filip Vinarić 2 gola, Ivan Brkljačić 1 , Ivan Puškarčuk 2 gola.
    Asistencije: Ivan Brkljačić 3, Ivan Stvorić 1, Željko Berakovič 1, Mario Vukovarac 1, Ivan Puškarčuk 1, Hrvoje Vinarić 1.

    OdgovoriIzbriši
  47. Mladost D.-Posavac 2-1(neslužbeno)
    p.s. jel ima informacija šta nam je s adminom?

    OdgovoriIzbriši
  48. Evo ljudi s malo zakašnjenja (opravdanog) i konačna tablica ove jeseni.
    Čestitke Slavenu na 1 mjestu,a i svim ostalima ...živjeli!

    http://www.pohrani.com/f/3e/O9/wN3l6Sg/3-znl-istok.jpg

    OdgovoriIzbriši
  49. Sava - Selna 8:0(3:0)

    Sava:1.Rosandić(od 46.Zmajić)2.Jovičić 3.Katić(od 16.Grigić)4.Ćurčić 5.Balažić(od 46.Murat)6.Gudelj 7.Mandurić 8.D.Mrvelj(od 22.T.Jaredić)9.Benošić(od 70.Petrić)10.Pavić 11.Matić

    Selna:1.Beraković 2.Mlatković 3.Bjelan 4.Mlatković 5.Polić 6.Majstorović 7.Matijević 8.Plaščević 9.Ivanković 10.Ćosić 11.Čavćić

    Strijelci:
    Benošić 2x(12',58'),Katić(15'),T.Jaredić(26'),Grigić 4x(54',56',70',82')

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izvještaj ću prepustiti nekome drugome jer ja nisam bio na utakmici.

      A evo i strijelaca Save u ovoj polusezoni:
      Dalibor Grigić - 8 golova
      Nikola Benošić - 5 golova
      Tomislav Jaredić - 5 golova
      Tomislav Matić - 3 gola
      Tomislav Živić - 2 gola
      Mijo Katić - 2 gola
      Ivan Jovičić - 1 gol
      Dragan Gudelj - 1 gol
      Domagoj Mandurić - 1 gol

      Izbriši
  50. Ovim putem još jednom podsjećam na web stranicu NK Save na kojoj ima sve više i više podataka o klubu.
    http://www.nk-sava-svilaj.com/

    OdgovoriIzbriši
  51. 3. BOŽIĆNI TURNIR 2012./2013.

    Trajanje turnira: 27.12.2012. - 06.01.2013.




    SENIORSKI DIO

    Akontacija: 200 kn!

    Igrača za prijavu: 7 !

    Sistem: 3+1

    Nagrade: 1. mjesto 2500 kn + pehar

    2. mjesto 1000 kn + pehar

    3. mjesto 500 kn + pehar

    Nagrade za najboljeg: igrača, vratara i strijelca

    Izvlačenje po skupinama: 26. 12. 2012. u 19:00 sati!!

    PRIJAVE NA: 091/145-1245 Davor Kadić i 091/551-1409 Mirko Nađ



    DJECA

    Djeca igraju u dvije skupine: 1. skupina (pioniri): do 6. razreda (i 6. razred)

    2. skupina (kadeti): 7. i 8. razred



    Igrača za prijavu: 7

    Sistem: 4+1

    Nagrade: pehari za osvojena mjesta

    Prijave na: 091/788-0971 Tomislav Pušeljić



    Turnir se igra u dvorani OŠ "August Šenoa" u Gundincima, u večernjim satima.

    Također, moguće se prijaviti i putem naše Facebook stranice NK Gundinci Gundinci, dovoljno u poruci napisati ime ekipe i igrače (za djecu bitno i koji su razred)

    OdgovoriIzbriši
  52. Pozdrav! Vidim da pričate o nogometu, pa bih vam htjela preporučiti super webshop sa sportskom opremom i dresovima, pa pogledajte link

    OdgovoriIzbriši