četvrtak, 4. listopada 2012.

7. KOLO 3.ŽNL BPŽ - ISTOK

PAROVI 7. KOLA 3. ŽNL - ISTOK 

  1.
SELNA Selna - SLAVONIJA Prnjavor
  2.GAJ Poljanci - SLAVEN Trnjani
  3.MLADOST Donja Bebrina - KUNA Jaruge
  4.ŠOKADIJA Sredanci - POSAVAC Kupina
  5.SAVA SvilajMLADOST Divoševci
  6.MLADOST Bicko Selo - SLOGA Stružani
 
SELNA Selna - SLAVONIJA Prnjavor
 
Selna je teško stradala na gostovanju u Trnjanima prošlo kolo a ovo kolo dolazi i ponajbolja ekipa lige koja će ići na sva tri boda i tim bodovima ostati u vrhu lige. Selna je prošlih sezona igrala jako dobro na svom terenu te su upravo na njihovom igralištu padale jake ekipe ali mišljenja sam da u ovoj sezoni nemaju tu kvalitetu da uzmu bodove odličnoj Slavoniji stoga prognoziram tijesnu pobjedu Slavonije.
 
GAJ Poljanci - SLAVEN Trnjani
 
Gaj je u ovu sezonu ušao odlično i zasad drži četvrto mjesto što je možda i najbolji plasman do sada u novijoj povijesti. U ovom kolu dolazi im lider prvenstva te se sigurno nada punom plijenu ali Gaj će imati što reći i pokazati u ovoj utakmici jer imaju solidnu ekipu stoga prognoziram neriješen rezultat u Poljancima.
 
MLADOST Donja Bebrina - KUNA Jaruge
 
Mladost igra odlično i ovo će za njih biti lagani trening i ostanak u vrhu tablice.
 
ŠOKADIJA Sredanci - POSAVAC Kupina
 
Šokadija se polako zahuktava i malo je posložila stvari te kreću u nove pobjede, u goste im dolazi Kupina koja ne vjerujem da može ugroziti Šokadiju na domaćem terenu te stoga prognoziram pobjedu domaćina.
 
SAVA SvilajMLADOST Divoševci
 
Ova utakmica je derby donjeg dijela tablice gdje bi Sava pobjedom isprala gorak okus poraza iz Stružana i bodovno stigla Divoševćane. Biti će ovo izjednačena utakmica sa puno golova na obje strane i naravno pobjedom domaćina (malo navijam). Naravno mogao bi i ja debitirat u ovoj sezoni ako trener procijeni da mogu pomoći ekipi.   
 
MLADOST Bicko Selo - SLOGA Stružani
 
Mladost je izgubila u Prnjavoru prošlo kolo od izravnog suparnika za vrh tablice te sada u ovoj utakmici moraju tražiti pobjedu od prve minute što vjerujem da će im poći za nogom. Sloga je u zadnjoj utakmici pobijedila Savu na svom terenu ali ne vjerujem da mogu opasno zaprijetiti Mladosti koja ima bolju ekipu.    

Broj komentara: 30:

  1. Selna - Slavonija 2
    Gaj - Slaven x
    Mladost DB - Kuna 1
    Šokadija - Posavac 1
    Sava - Mladost D 1 (malo navijački)
    Mladost BS - Sloga 1

    OdgovoriIzbriši
  2. Selna - Slavonija 2
    Gaj - Slaven x2
    Mladost DB - Kuna 1
    Šokadija - Posavac 1
    Mladost BS - Sloga 1
    Sava - Mladost D 1

    OdgovoriIzbriši
  3. SELNA Selna - SLAVONIJA Prnjavor 2
    Po meni bilo šta od gore navedenog znaka će bit iznenađenje, gosti puno kvalitetniji i u pozitivnom zamahu a domaćin slab i još pod dojmom 9 komada od prošlog kola, u prilog im može ić jedino igralište koje je vjerujem među najmanjim i najgrbavijim u okolici.

    GAJ Poljanci - SLAVEN Trnjani 2
    Da me krivo ne shvate susjedi iz Poljanaca prvo im čestitam na dosadašnjim rezultatima i visokom položaju na tablici ali oni u ovoj utakmici mogu uhvatit bod(ove) samo ako moj prezimenjak na golu bude radio čuda(što neće bit prvi put), sve ostalo je na strani gostiju.

    MLADOST Donja Bebrina - KUNA Jaruge 1
    Jel ima potrebe bilo šta pisat, Kunama želim što prije da se konsolidiraju jer su prošlu sezonu pokazali da mogu dobro odigrat i pobjeđivat.

    ŠOKADIJA Sredanci - POSAVAC Kupina 1
    Kupina ove sezone poprilično loše igra a ovo kolo idu u goste probuđenoj Šokadiji, očekujem laganu pobjedu kvalitetnijeg domaćina.

    SAVA Svilaj - MLADOST Divoševci 1
    Sava fan stavi 1 pa napiše navijački, ja se ne slažem s tim jer smatram da je to realan znak, Divoševci jesu odigrali nešta u prva 3-4 kola, ali u par zadnjih padaju s formom i početnimn entuzijazmom.

    MLADOST Bicko Selo - SLOGA Stružani 1X
    Biđani svakako puno jači nego prošle sezone ali u par utakmica nisu do kraja pokazali snagu, mi im gledajući prošlu godinu ne ''ležimo'' kao protivnik tako da se nadamo dobroj igri, a na kraju nek pobijedi ko bude više zaslužio(iako to često nije slučaj).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nije to toliko navijački,stavio bih 1x,ali nisam htio dvoznake stavljat.

      Izbriši
    2. Mislim da ste puno jači od njih, igrate kod kuće tako da pobjeda nebi smjela doć u pitanje.
      Normalno da je uvijek moguće i iznenađenje, zato nogomet i je toliko zanimljiv, a i da nema iznenađenja većina nas bi bili barem milioneri a kladionice bi propale :-)

      Izbriši
  4. SELNA Selna - SLAVONIJA Prnjavor 2
    Laka pobjeda gostiju koji su kvalitetniji. Pogotovo ove sezone gdje će se do samog kraja boriti za sami vrh i jedni su od glavnih kandidata(uz Slaven i Mladost DB) da prvi presijeku ciljnu vrpcu.

    GAJ Poljanci - SLAVEN Trnjani 2
    Derbi kola. Ovo bi mogla biti jako neizvjesna utakmica. Gaj na svom terenu još nije izgubio ove sezone, što im daje izvjesnu prednost ali vjerujem da će to gosti anulirati svojoj većom kvalitetom.Tko prvi zabije ,njemu i bodovi.

    MLADOST Donja Bebrina - KUNA Jaruge 1
    Nažalost, Kune nisu što su nekad bile.Ovo bi trebala biti odlična prilika igračima koji manje igraju da se nametnu treneru dobrom igrom.Iako bi svako podcjenjivanje protivnika moglo biti kobno, vjerujem da ćemo ovo lagano riješiti u svoju korist.

    ŠOKADIJA Sredanci - POSAVAC Kupina
    Šokadija se napokon probudila te nakon dvije vezane pobjede uzimaju bodove i slaboj Kupini.Još ništa nije izgubljeno i ako nastave u ovom ritmu mogu se lagano priključiti u borbu za vrh.Pokoji remi ili kiks favorita i evo nam još jednog kandidata za krojenje samog vrha.

    SAVA Svilaj - MLADOST Divoševci 1X
    Sava je previše iskusna ekipa da bi ovakvu utakmicu izgubila. Divoševci u padu, posebno nakon 2 poraza koji im sigurno nisu donijeli dobru atmosferu unutar momčadi.

    MLADOST Bicko Selo - SLOGA Stružani X
    Dvije podjednake ekipe u lovu na bodove. Stružani će vjerovatno malo više pažnje posvetiti obrani što će domaćinu donijeti velike probleme. Utakmica bi čak mogla završiti bez golova.

    OdgovoriIzbriši
  5. Bitno da u Svilaj dolazi Subotić, koji je bio kažnjen sa dvije utakmice zajedno sa delegatom, i sad taj isti opet dolazi u Svilaj suditi, katastrofa....bit će zanimljivo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Selna - Slavonija 2 nema razgovora o bilo čemu drugom (iako nikad se nezna)...

    Gaj - Slaven - utakmica koja ovisi o mnogo faktora, jer Trnjani mi nisu toliko uvjerljivi da bih stavio čistu "dvojku"... ali zbog imena samo - 2

    Mladost DB - Kuna 1

    Šokadija - Posavac K 1 napokon je to ona Šokadija, ili barem većim dijelom...

    Sava - Mladost D X najneizvjesnija utakmica kola jer SAvi koja vjerujem da ni sami ne znaju na čemu su, dolaze još nepredviljiviji Divoševci...

    Mladost BS - Sloga 1 hmm...Sloga na krilima pobjede u prošlom kolu nema šta izgubiti u Bickom Selu, ali mislim da bih domaći teren morao biti prevaga na strani Mladosti...

    OdgovoriIzbriši
  7. Selna - Slavonija 2
    Gaj - Trnjani 2
    Mladost DB - Kuna 1
    Šokadija- Posavac 1
    Sava- Mladost X
    Mladost BS- Sloga x

    OdgovoriIzbriši
  8. Dobro je napisao Ivan Risović za Savu i Mladost,po mom mišljenju sve je moguće,s našom ekipom(Sava) se nikad nezna kako će odigrati.

    OdgovoriIzbriši
  9. Sava - Mladost Divoševci 1:1 (0:1)

    Sava: 1.Rosandić 2.Živić 3.Jovičić(od 84.Murat)4.J.Jaredić 5.Balažić 6.Gudelj 7.Matić(od 64.B.Mrvelj)8.Mandurić 9.Benošić(od 64.T.Jaredić)10.Pavić 11.D.Grigić

    Mladost: 1.Vuković 2.A.Vidaković(od 80.S.Vidaković) 3.Mikinčić 4.Krznarić(od 46.Petričević)5.Tunjić(od 64.M.Miklaušević)6.Danijel Blekić(od 84.K.Zdunić)7.I.Major 8.Dražen Blekić 9.Čuljak 10.I.Vidaković 11.B.Vidaković(od 59.T.Mikleušević)

    Strijelci:
    0:1 Dražen Blekić u 44.min.
    1:1 Tomislav Živić u 78.min.

    Po prikazanoj igri realan rezultat.

    Selna - Slavonija 0:2
    Gaj - Trnjani 1:2
    Mladost DB - Kuna 19:1

    OdgovoriIzbriši
  10. Mladost - Sloga 2-2
    Sama utakmica od početka prolazi u ravnopravnoj borbi bez većih prilika na obje strane, mi dolazimo u vodstvo iz sumnjivo dosuđenog penala, strijelac Ivica Ćutunić, tu počinje serije grešaka glavnog suca koji se nakon niza napada od strane domaćih igrača na njega jednom riječju izgubio, počeo je sudit sve i svašta, pogrešnim ljudima davat kartone i učinio utakmicu vrlo nervoznom. Domaćin napada nebi li izjednačio što se i događa nakon jednog lošeg postavljanja našeg golmana gdje mu domaći igrač iskosa zabija s dobrih 25 metara, a lopta je putovala barem 5 sekundi, nakon gola razumljivo domaćin još više stišće i pokušava doći u vodstvo, imali su par dobrih prilika koje nisu iskoristili i kako to uvijek biva kažnjeni su novim golom, i to kakvim, Mario Vukovarac-Mifi prima loptu na nekih 25 metara i u punom trku je zahvaća na poluvolej a lopta u luku prelazi golmana i silovito sjeda pod prečku, igram nogomet dugo ali ovakav gol nisam dugo vidio, čak ni u višim rangovima. Nakon toga ružne scene u kojima pojedini domaći igrači još više nasrću na suca, čak ga jedan i ruši na pod(nakon čega napokon pokazuje crveni karton iako je koliko ja znam trebo prekinut utakmicu), na kraju kad su svi već čekali da sudi kraj jedna slučajno bačena lopta iz auta dolazi do domaćeg napadača koji poravnava rezultat. Po šansama zaslužen bod objema ekipama ali sudac je svojim lošim suđenjem pokvario utakmicu.
    Mi drugu utakmicu zaredom protiv jačih ekipa ne doživljavamo poraz što nam daje dozu optimizma uoči gostovanja u Prnjavoru, znamo da su dobri ove godine ali ne idemo tamo izgubit, pokušat ćemo dobro odigrat pa šta bude.

    OdgovoriIzbriši
  11. SELNA - SLAVONIJA 0-2 (0-0) S najboljim sastavom ikada prikazali smo najlošiju partiju. Valjda smo mislili da će 3 boda doći sama od sebe. Vrlo agresivan domaćin na teškom terenu nam je zadao velikih glavobolja u prvom poluvremenu. Nekako smo isčeprkali pobjedu i to je najbitnije. Kaže da prava ekipa pobjeđuje i kad igra loše. Idemo dalje... Strijelci: Danijel Mandura i Ivan Mikleušević...

    OdgovoriIzbriši
  12. Kupinci došli, vidjeli i odnijeli tri boda....Šokadija nemoćna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Sredancanima na korektnoj i poštenoj utakmici.
      Vidimo se na proljeće u Kupini!

      Izbriši
  13. http://www.pohrani.com/f/1A/Ln/4UNDImJV/3-znl-istok.jpg

    OdgovoriIzbriši
  14. jutro ova kuna iz jaruga bi zbilja trebali odustati jer nema smisla više

    OdgovoriIzbriši
  15. Hoćemo izvještaj s utakmice Bebrina-KUna... asistencije i strijelce i tko je bio bolji...!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, za strijelce još i nekako al za asistencije nikako....Šta reći, Kune u prvom poluvremenu sa 8 igrača a u drugom sa 7.....do 15.min izvršene sve zamjene, idemo odmorni u Trnjane po bodove...znači, evo male najave derbija jesenskog dijela prvenstva: subota u 15:30h, u Trnjanima sastaju se dvije prvoplasirane ekipe lige NK Slaven-NK Mladost DB.

      Nadam se da će tako biti i zadnje kolo, zar ne????

      Izbriši
    2. Nadamo se. S pobjedom u nedjelju (što će biti teško...Stružani igraju sve bolje), mi ćemo obići ili Bebrinu ili Trnjane sigurno. Volimo igrati s ekipama koje igraju nogomet, a ne brane se i pokušavaju na kontre. Tako da vjerujem da će biti jedna dobra utakmica.

      Izbriši
    3. Favoriti jeste i tu nema govora a mi ćemo kako i sam kažeš doć nadigravat se pa šta bude, sjeti se prošle sezone, otvorena utakmica s puno šansi na obje strane, samo vi ste svoje zabili a mi nismo(mala razlika :-).
      Zaboravio sam pohvalit priku koji je u B.Selu zabio penal, a kod našeg 2.gola dao dugu loptu prema Mifiju koju je ovaj spakovo u gol, i naravno bio neprelazan na svojoj strani po običaju, i reko je u Prnjavoru svi mogu proć jedino Bakka ne, hehehe..

      Izbriši
  16. heheh bakka je namjerno odradio kartone protiv selne da bude spreman za stružane... ma sve je to super, ali vi ste baš proigrali kad ne treba...ko i kupina i sredanci... s nama svi, a s trnjanima i biđanima jedva se skupe... da vidiš selne jučer što igraju... nemogu vjerovat da je ta ekipa izgubila 9:0 od trnjana...

    OdgovoriIzbriši
  17. Odradili smo par treninga u zadnjih mjesec dana, i to pravih a ne ono nabij loptu po golu pa baci koju na maliće, Mirko Trepšić je neke stvari malo bolje posložio i da doveli smo jednog igrača iz Piškorevaca(mog šogora inače) koji nam je dao potrebnu sigurnost u obrani, svojevremeno je igro 3.hnl i ima iskustva, eto to ti je razlog bolje igre i rezultata, samo malo rada i vidi se pomak, to ste vi davno skužili zato i jeste sad u borbi za vrh, ovo je i dalje liga za rekreativce ali s malo rada ekipe iz naše lige mogu bez problema igrat u većem rangu, pogledaj Gundince i Sapce.
    A što se tiče Bakke zna on da se mi šalimo jer bude svaki tjedan s nama na treningu pa sluša te ''prijetnje''.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A i Selni odgovara ono njihovo mini igralište, to ti je ko Kune, svake godine mi s njima igramo zadnje kolo, jedva se skupljaju tokom prvenstva, igraju s 8 igrača, dobivaju golova i onda protiv nas valda svi koji su registrirani dođu s terena ili pitaj Boga odakle i namuče nas.

      Izbriši
    2. ma jedan pravi igrač našim ekipama znači puno... nama fali jedan da trpa otpatke u gol.. imam osjećaj da toša iz zadubravlja još igra za nas da bi imali 5-6 golova više...

      Izbriši
  18. Odradili smo par treninga u zadnjih mjesec dana, i to pravih a ne ono nabij loptu po golu pa baci koju na maliće, Mirko Trepšić je neke stvari malo bolje posložio i da doveli smo jednog igrača iz Piškorevaca(mog šogora inače) koji nam je dao potrebnu sigurnost u obrani, svojevremeno je igro 3.hnl i ima iskustva, eto to ti je razlog bolje igre i rezultata, samo malo rada i vidi se pomak, to ste vi davno skužili zato i jeste sad u borbi za vrh, ovo je i dalje liga za rekreativce ali s malo rada ekipe iz naše lige mogu bez problema igrat u većem rangu, pogledaj Gundince i Sapce.
    A što se tiče Bakke zna on da se mi šalimo jer bude svaki tjedan s nama na treningu pa sluša te ''prijetnje''.

    OdgovoriIzbriši