utorak, 25. rujna 2012.

REZULTATI I TABLICA NAKON 5. KOLA

SLAVEN Trnjani - SLAVONIJA Prnjavor   2:2 

Iako je Slaven u prvom poluvremena više pucao po golu, Mirko Vučković izlazi sam na golmana i zabija gol 5 min prije kraja... U drugom poluvremenu veliki nalet domaćina koji sa 2 gola Denisa Kljaića dolaze u vodstvo... Do kraja ekipa Trnjana kao da je stala, a rezultat svega je bio korner iz kojega Mirko Vučković glavom svojim drugim golom (moguće da je i golman rukom dirao loptu u skoku) donosi Slavoniji vrijedan bod iz Trnjana... Svaka čast domaćinu na korektnoj igri i zahvaljujemo se na večeri... Sudac Zupčić po meni dosta dobar... Naš je problem što neznamo zadržati vodstvo što zbog ne treniratnja, što zbog neiskustva pojedinih igrača (trojica iz prvih 11 nemaju ni 18 godina). Slijedi još jedan direktan obračun za vrh tablice u nedjelju kada nam dolaze Biđani...
****komentar by Risko****

SELNA Selna - KUNA Jaruge   6:2

Selna je uspjela, kako je i najavljivano, uzeti sva tri boda kod kuće protiv Kuna koje drže začelje lige. Selna sa ova tri boda bježi sa dna tablice i trebat će joj još bodova da potvrdi svoj status solidne ekipe a Kune kao Kune nastavljaju po svom običaju, gube dosta utakmica al kad se skupe mogu sve pobijediti.

GAJ Poljanci - POSAVAC Kupina    0:0

Ništa - ništa, što reći kad dvije ekipe u ligi bez bedaka odigraju bez golova, stvarno bi bolje bilo da su zabili barem jedan gol sa obje strane.

MLADOST Donja Bebrina - MLADOST Divoševci  6:0

Šta reći nakon ovakve utakmice. Konačno smo se raspucali, gosti nemoćni i mogu biti sretni sa ovakvim porazom. Iako se bitno osjetio nedostatak par bitnih igrača, kako kod domaćina tako i kod gostiju, utakmica koja je završila kako je i počela. U prvom poluvremenu stalna dominacija domaćina okrunjena tek jednim zgoditkom sa 11m (ruka gostujućeg obrambenog igrača). Drugo poluvrijeme isti scenarij, ali puno efikasnije.


Strijelci:
1:0 Željko Čizmić (11m)-45.min.
2:0 Mladen Harnoš - 53.min.
3:0 Anđelko Zvirotić - 58.min.
4:0 Mladen Harnoš - 65.min.
5:0 Antun Zvirotić - 80.min.
6:0 Marko Čakmazović - 87.min.  


****komentar by matheus****

ŠOKADIJA Sredanci - SLOGA Stružani  4:1

Antun Željko Šebalj 2 gola (obadva lijevom nogom) ,David Šebalj i Rile iz 11 m za goste na 3:1 smanjio Vinarić (čini mi se Vasin). Odigran je tika-taka nogomet ...s noge na nogu

 ****komentar by Mata**** 

Evo da i ja nešta napišem u vezi utakmice u Sredancima, u prvih pola sata ravnopravna borba čak se usuđujem reći da smo bili opasniji jer nam sudac jednu sumnjivu situaciju nije pretvorio u dosuđeni jedanaesterac a i kod jednog ubacivanja naš igrač ulazi u 100%-tnu šansu ali ''neuništivi'' poštar diže zastavicu iako taj igrač nije bio u nedozvoljenoj poziciji nego jedan drugi koji nije bio ni blizu akciji, sve nakon toga je išlo na stranu domaćina koji s 2 brza gola zaključuju 1.pol, a početkom drugog čim se krenulo s centra osvajaju loptu i ispravno dosuđeni penal pretvaraju u 3-0.Za nas na 3-1 smanjuje Filip Vinarić na asistenciju Domagoja Vinarića a konačni rezultat postavlja Šebalj lijepom solo akcijom. Ne umanjujem zasluženost pobjede domaćina onim gore napisanim nego samo iznosim cijeli tijek utakmice, a poštar nek se ostavi zastavice i drži kuglanja jer to mu bolje ide, mislim da će većina ekipa i igrača znat šta hoću reć. 

****komentar by Franji Alasić**** 

SAVA Svilaj - MLADOST Bicko Selo  1:1 

Sava:1.Rosandić 2.Živić 3.Jovičić(od 46.Matanović) 4.Ćurčić 5.Balažić 6.Gudelj 7.Matić(od 80.T.Jaredić) 8.Mandurić 9.Mrvelj(od 14.Benošić)10.Pavić 11.Grigić

Mladost:1.Vidaković 2.Polić(od 40.Katalinić) 3.T.Vilding(od 24.Šnajder) 4.Antolović(od 60.Ostojčić) 5.Lacković 6.Hodak 7.Mađarević 8.Benčević 9.Knež 10.Marošević 11.Marinić(od 46.Jerković)

Strijelci:
1-0 Dalibor Grigić u 22.min.
1-1 Ivica Marošević u 23.min.

Napomena:Crveni karton(2.žuti) Dalibor Grigić u 87.min.

Napeta utakmica s puno prilika na obje strane.Domaćini odlično kreću golom Grigića,ali samo minutu poslije Marošević izjednačuje.Mladost je igrala bolje prvo poluvrijeme.Drugo poluvrijeme pripada domaćima,ali par velikih promašaja Grigića dovodi do istog rezultata kao i na kraju prvog poluvremena.Još valja napomenuti nepotrebni crveni karton kojeg je dobio Grigić.Po prilikama i prikazanoj igri-realan rezultat. 


****komentar sa SAVINE STRANICE**** 

 

Broj komentara: 10:

  1. Opet ja moram komentirati. Nikako se neslažem s tim da je rezultat realan, jest da je Mladost iz Bickog Sela dominirala u prvom poluvremenu, imali su posjed lopte i bili u našoj polovici, ali uz postignut gol jednu ljepu priliku koju je Roso obranijo nisu nam ništa ružno mogli napraviti. Iz prvog poluvremena treba izdvojiti nedosuđeni penal za domaćina (i neki gostujući igraći su potvrdili igranje rukom) i sebićnost Dače u jednoj odličnoj akciji. O drugom poluvremenu ne bih u detalje jer bi dugo trajalo nabrajajuć sve promašaje i sebičnost u odličnim prilikama. Priznajem da je zadnja prilika bila gostiju, ali i da je u njenom začetku pošteni sudac Subotić previdio prekršaj na meni. Tako mislim da gosti mogu biti zadovoljni, a ne mi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Fric uvijek treba napisat svoje viđenje situacije, tako da se ne sekiraš što opet komentiraš :-).
      A što se tiče utakmice u nedjelju prekrižite bodove na ulasku u Stružane.

      Izbriši
  2. Neki su već u Stružanima....tako da bodovi odoše ća...

    OdgovoriIzbriši
  3. LJudi nemojte me škakljat po tabanima, pa ja neznam kako ću izać na kraj sa Franjom, Matom i Prikom, Dača se u..o neće ni doći gledati. Bitno da svi završimo živi i preživimo treće poluvrjeme.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E treće će i bit najteže za preživit, znači ubojiti dou iz Stružana će pokušat srušit svoje, nemojte da vas se djeca moraju odreć :-).

      Izbriši
    2. Autor je uklonio komentar.

      Izbriši
    3. E a i zaboravio si onog gospodina iz Piškorevaca, kaže taman nije mogo debitirat u boljoj utakmici.

      Izbriši
  4. Pomalo se "zakuhava" atmosfera pred utakmicu,u napadu Nikola Benošić i Mato Balažić,koće kome nego svoj svome.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ti to nazivaš pomalo, nemaš pojma što ja proživljavam u selu. Svi ovi pritisci i prijetnje skupo će koštat Savu kod isplate moje premije. Samo da napomenem da u Nedjelju nesmem ni na misu a kamoli na igrališti. I jedna radosna, moji izvori kažu da ću uskoro dobiti klubsku trenerku nakon toliko godina, kaže izvor da igrač koji je nedavno otišo vrača trenerku i kopačke.

    OdgovoriIzbriši