četvrtak, 27. rujna 2012.

6. KOLO 3.ŽNL BPŽ - ISTOK

PAROVI 6. KOLA 3. ŽNL - ISTOK 

  1.SLAVONIJA Prnjavor
- MLADOST Bicko Selo
  2.SLOGA Stružani - SAVA Svilaj
  3.MLADOST Divoševci - ŠOKADIJA Sredanci
  4.POSAVAC Kupina - MLADOST Donja Bebrina
  5.KUNA Jaruge - GAJ Poljanci
  6.SLAVEN Trnjani - SELNA Selna
 
SLAVONIJA Prnjavor - MLADOST Bicko Selo
 
Slavonija zasad jedna od dvije ne poražene ekipe igra na svom terenu protiv zasad jako dobre Mladosti iz Bickog Sela. Po mjestima na tablici ovo je najzanimljivija utakmica kola jer se sastaju treća i peta momčad lige. Slavonija igra jako dobro što je potvrdila i u zadnjem kolu gdje nije izgubila na teškom gostovanju u Trnjanima dok je Mladosti ovo druga utakmica u gostima za redom jer su u prošlom kolu podijelili bodove u Svilaju. Prognoziram jako dobru utakmicu sa puno golova i lijepom igrom  što bi moglo rezultirati podjelom bodova.
 
SLOGA Stružani - SAVA Svilaj
 
Ova dva tima igraju uvijek zanimljive utakmice sa posebnim nabojom jer u svakoj ekipi ima igrača iz sela protivničke ekipe. Sigurno je jedino da će se igrat i treće poluvrijeme a rezultat u ovom trenutku i nije toliko bitan. Ekipa Sloge igra dobro na svom terenu i boriti će se do zadnje minute kako bi uzeli bodove a na drugoj strani ekipa Save igra bez opterećenja i može pobijediti svakoga u ovoj ligi. Prognoziram ovdje neriješen rezultat jer glavni strijelac Save Daćo ne igra zbog crvenog kartona.
 
MLADOST Divoševci - ŠOKADIJA Sredanci
 
Mladost iz Divoševaca u prošlom kolu je deklasirana u Bebrini i u ovoj utakmici moraju pobijediti kako bi izbrisali gorak okus iz usta. U goste im dolazi Šokadija koja nije dobra kao prošle sezone i smatram da će u ovoj utakmici izgubiti za nijansu boljih Divoševćana. Prognoziram tijesnu pobjedu domaćina.
 
POSAVAC Kupina - MLADOST Donja Bebrina
 
Posavac ima dva neriješena rezultata u zadnje dvije utakmice dok Mladost iz Donje Bebrine ima samo jedan kiks ( Svilaj ) te zauzimaju odlično drugo mjesto uz to dolaze u goste osokoljeni visokom pobjedom (6:0) protiv Divoševaca. U ovoj utakmici jedino Mladost može biti razočarana ukoliko ne pobijedi jer Kupina nije u glavnim planovima za osvajanje lige što Mladost sigurno je. Prognoziram ovdje pobjedu gosta i nastavak borbe za prvo mjesto.
 
KUNA Jaruge - GAJ Poljanci
 
Kune su stara priča....nikad se nezna što je s njima....zato u ovoj utakmici dajem prednost solidnom Gaju koji je u ovoj sezoni pravo osvježenje za ovu ligu.
 
SLAVEN Trnjani - SELNA Selna
 
Susjedski derby u kojem se sastaje lider prvenstva i ne tako uvjerljiva ekipa Selne gdje se očekuje lagana pobjeda domaćina i ostanak na tronu lige.   

Broj komentara: 26:

  1. SLAVONIJA Prnjavor - MLADOST Bicko Selo x
    SLOGA Stružani - SAVA Svilaj x2
    MLADOST Divoševci - ŠOKADIJA Sredanci 1
    POSAVAC Kupina - MLADOST Donja Bebrina 2
    KUNA Jaruge - GAJ Poljanci 2
    SLAVEN Trnjani - SELNA Selna 1

    OdgovoriIzbriši
  2. SLAVONIJA - MLADOST BS Vidim opet se ne vjeruje Slavoniji, ali ok, to je zbog imidža izgrađenog proteklih godina... Ako pobjedimo u nedjelju, možemo otvoreno reć da idemo na prvo mjesto jer dolazi nam za dva tjedna još jedan od najboljih naših igrača prošle sezone, a zadnje kolo kada idemo u Bebrinu, dobivamo i najjače pojačanje... Bit će to dobra utakmica u nedjelju i pravi test naših vrijednosti... Za nedjelju prognoza - 1...

    SLOGA - SAVA 3.00 3.00 3.00 (super ponuda) mislim da su u savezu namjerno stavili ovu utakmicu kada se igra hrvatski derbi Dinamo-Hajduk, da imamo dva derbija za vikend... vjerujem da će igrači Sloge dat sve od sebe da dođu do tri boda... Nek bude - X...

    MLADOST D - ŠOKADIJA Divoševci igraju protiv ekipe kojoj stanje na tablici ne odražava pravu vrijednost... neznam s kakvim sastavom Sredanci idu, ali probat ću hazarderski 2...

    POSAVAC - MLADOST DB teško će biti Bebrincima, ako ne postignu rano gol, teški su Kupinci kod kuće...Opet ovisi o sastavu Kupine koji će igrat... Ako Bebrina glatko pobjedi, onda su stvarno moćna ekipa (za ovaj rang mislim) može 2 ajd...

    KUNA - GAJ 2 nemam razloga za bilo koji drugi znak

    SLAVEN - SELNA 1 isto prethodno navedeno...

    OdgovoriIzbriši
  3. SLAVONIJA Prnjavor - MLADOST Bicko Selo 1
    Vjerujem da su Biđani još pod dojmom izgubljena dva boda iz Svilaja tako da u Prnjavoru nemaju što tražiti. Isto tako, Slavonija mora pobjediti ako misli ostati u krugu kandidata za sami vrh gdje joj je ove jeseni i mjesto po prikazanoj igri.

    SLOGA Stružani - SAVA Svilaj 1
    Malo domaćinski, iako mi sve miriše na remi.Vidim da se atmosfera podgrijava cijeli tjedan.Domaćini su prošlo kolo već izgubili jedan susjedski derbi, te će u ovoj utakmici poduzeti sve što je u njihovoj moći da iz ove utakmice izađu kao pobjednici.

    MLADOST Divoševci - ŠOKADIJA Sredanci X
    Recimo, rezultat 2:2. To bi reklo sve o najavi utakmice.

    POSAVAC Kupina - MLADOST Donja Bebrina 2
    Nakon prikazane igre iz prošlog kola nemam pravo staviti ništa osim čiste dvojke.Sve će u ovoj utakmici zavisiti
    od igre gostiju koji su bolja ekipa.Dokazano je da se prvenstva dobivaju na "malim" utakmicama te ovdje nemamo pravo na kiks(mi smo svoje ispucali u Svilaju).

    KUNA Jaruge - GAJ Poljanci 1
    Kunama nije u ovom trenutku mogao doći bolji protivnik. Obje ekipe imaju jako loš travnjak pa neće biti početnog uigravanja što pati ostale ekipe(rupe, nepravilno odskakanje lopte ...) a i vrijeme je da se Kune skupe i da nekom uzmu bodove.

    SLAVEN Trnjani - SELNA Selna 1
    Utakmica najjednostavnija za prognozu, susjedski derbi u kojem gostu ne dajem nikakve šanse za uzimanje barem jednog boda.

    OdgovoriIzbriši
  4. SLAVONIJA Prnjavor - MLADOST Bicko Selo 1
    Igrali smo protiv obje ekipe i dojma sam da je Slavonija bliža pobjedi.Biđani imaju problema sa sporijom obranom i dosta mekanim napadom kojeg će Pirgo ako bude spreman i sudac mu dozvoli malo oštriju igru lako neutralizirat.Bitno je da igrači Slavonije budu koncentrirani samo na igru ,a posebno u završnici napada.

    SLOGA Stružani - SAVA Svilaj x2
    U Stružane idemo nastavit niz od četiri utakmice bez poraza i to protiv objektivno jačih ekipa nego što je naš domačin.Kao i svaki susjedski derbi tako i ovaj donosi jedan naboj i motiv više i koja ekipa bude željnija i spretnija u završnici slavit će.Atmosfera je uglavnom nabrijana ali pozitivno ,a da će na samoj utakmici biti napeto to sigurno.Da nije tako nebi bilo ni zanimljivo ,a sve eventualne sporne situacije rješit ćemo poslije za stolom ako Pero skuha dobar čobanac kako samo on to zna.

    MLADOST Divoševci - ŠOKADIJA Sredanci X2
    Šokadija mora krenuti sa skupljanjem bodova jer njihova ekipa vrijedi puno više od ovih četiri koliko su do sada skupili.Divoševci su stradali u prošlom kolu i tako pokazali da im je do sada raspored išao na ruku i trebat će puno više kvalitete da dobiju Šokadiju.Glavni španer N.Zdunić odrađuje kaznu i to im je veliki hendikep.

    POSAVAC Kupina - MLADOST Donja Bebrina 2
    Kupina trenutno nema ni motiv ,ni ekipu, koja može zaustaviti zahuktalu Mladost koja je puno kvalitetnija i pokazuje ozbiljne namjere u borbi za sam vrh.

    KUNA Jaruge - GAJ Poljanci 2
    Kune iza sebe imaju pet katastrofalnih kola i perspektivu koja bojim se da bi mogla završiti i odustajanjem od takmičenja.Gaj je ove godine složio dobru ekipu i bez problema uzima sva tri boda.

    SLAVEN Trnjani - SELNA Selna 1
    Ovo je ćista jedinica ,mada Trnjani nisu uvjerljivi kao sezonu prije.Glavni pretendent za prvo mjesto neće propustit upisat nova tri boda jer znaju da ih očekuje još puno teških utakmica.







    OdgovoriIzbriši
  5. SLAVONIJA Prnjavor - MLADOST Bicko Selo 1X
    Slavonija ima jako dobru ekipu i ove godine samo potvrđuju da se tamo događa puno pozitivnih stvari, problem bi mogo bit jedino taj što su i gosti dobri i željni visokog plasmana, očekujem utakmicu s puno golova a prednost domaćinu.

    SLOGA Stružani - SAVA Svilaj 1X
    Kako svi rekoše susjedski derbi s blagim nabrijavanjem atmosfere ali u pozitivnom smislu, igrači se svi jako dobro poznaju i tu nema nikakvih iznenađenja, gosti bez prvog napadača ali nama to i nije toliko bitna informacija, znamo da ćemo morat dat 120% jer Sava ove godine ne da ne gubi lako nego se već par puta vraćaju iz izgubljenih situacija. Nadam se dobroj utakmici koja će vrhunac imat u 3.poluvremenu.

    MLADOST Divoševci - ŠOKADIJA Sredanci 2
    Divoševci bez Nikice nisu ista ekipa a i prošlo kolo su dobili 6 komada što nikako nije za zanemarit.
    Sredanci osokoljeni prvom pobjedom sigurno će htjet podebljat bodovni konto, blaga prednost gostu što će po meni bit dovoljno za sva 3 boda.

    POSAVAC Kupina - MLADOST Donja Bebrina 2
    Kupina zasad ne igra ništa posebno a Bebrina ukoliko želi nastavit borbu za vrh ovu utakmicu mora dobit, s obzirom da su kvalitetniji to im nebi smio bit problem.

    KUNA Jaruge - GAJ Poljanci 2
    Kune su totalno nepredvidive a ako bude kao dosad bodovi sigurno putuju u Poljance.

    SLAVEN Trnjani - SELNA Selna 1
    Samo čudo može Selni donjet bod(ove).


    OdgovoriIzbriši
  6. SLAVONIJA Prnjavor - MLADOST Bicko Selo 1
    SLOGA Stružani - SAVA Svilaj 2
    MLADOST Divoševci - ŠOKADIJA Sredanci 1
    POSAVAC Kupina - MLADOST Donja Bebrina 2
    KUNA Jaruge - GAJ Poljanci 2
    SLAVEN Trnjani - SELNA Selna 1

    OdgovoriIzbriši
  7. POSAVAC Kupina - MLADOST Donja Bebrina 1:2

    Rezultat će možda sugerirati da je to bila teška utakmica ali stvari su se na terenu odvijale sasvim drugačije. U prvom poluvremenu nekoliko čistih akcija za gol ali gosti koriste samo jednu, umjesto da već u ranoj fazi riješe utakmicu. Drugo poluvrijeme domaćini otvaraju bolje, gosti u grču i tek nakon drugog postignutog pogotka uspijevaju vratiti loptu u svoj posjed te nanizati nekoliko dobrih akcija. Domaćin u 90. smanjuje vodstvo iz kornera. Valja naglasiti i iznimno lošeg suca koji je nepotrebno dijelio kartone, nije puštao igru iako utakmica nije bila gruba.

    OdgovoriIzbriši
  8. POSAVAC: MLADOST Donja Bebrina 1:2

    Provukla se MLADOST sa sva tri boda.....umalo su legli.... no, ipak trčački jača momčad i pošteno nose tri boda...Kupina dva kiksa u obrani i kasno buđenje.....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha..."provukla"....daj mi reci jeste imali koju priliku za gol, isto tako reci mi koliko smo mi stvorili prilika i šta smo sve promašili(nemoj računati stative)..."dva kiksa u obrani"....hahahahaaaa

      Izbriši
    2. polako momak, tko je rekao da se mi moramo složiti u analizi utakmice....onak kako ste nam vi zabili, mi smo svoje promašili, ne možda tako velike šanse ali ipak šanse.... apsolutno nas niste nadigrali...u čemu je momak frka...si pročitao moj komenatar do kraja, ha?

      Izbriši
    3. Autor je uklonio komentar.

      Izbriši
    4. Daj ponovo pročitaj svoj komentar. "Provukla se MLADOST sa sva tri boda.....umalo su legli...Kupina dva kiksa u obrani i kasno buđenje....."
      Ako se ovo zove provlačenje onda mi vama poklonimo sva tri boda. Jel valja???Posjed lopte 75:25 za goste, a ti kažeš da vas nismo nadigrali...budi realan !!!!

      Izbriši
    5. izbacio si sredinu komentara na koji sam se ja referirao...ali ok.. nema frke. Posjed lopte neću ni komentirati... Iz svojeg kuta gledanja sam itekako objektivan, dakle niste nas nadigrali niti razbili, vidi se i po rezultatu....već se pošteno, jer ste trčački, fizički jači zabili i pošteno odnijeli tri boda.......
      .....nemoj mi sad napisati u kojem se dijelu ne slažemo jer to nije ni bitno...ok...

      pozdrav iz Kupine...:) i vidimo se u Bebrine na proljeće...;)

      Izbriši
    6. Vidimo se u Bebrini na proljeće...pozdrav!!!!

      Izbriši
  9. e da...MLADOST Divoševci-ŠOKADIJA Sredanci 0:1 (penal)

    OdgovoriIzbriši
  10. SLAVONIJA - MLADOST BS 2:1 (0:1) što reći o utakmici u kojoj su gosti jednom opalili po golu i zabili gol... U 1.minuti Bakkin volej sjeda na prečku, dobivamo gol za 0:1 (Jerković) i onda otprilike 75 minuta patnje... Neće nas ništa, nemožemo loptu uštopat, fulamo sa 2 metra, počelo udaranje (na obje strane)... U drugom poluvremenu napokon gol. Njihov golman dvaput brani naše udarce, a iz trećeg pokušaja Andrija Uremović zabija za 1:1... Do kraja opet mi igramo, gosti izbijaju sa gol linije, ali neće u gol... I onda 7-8 minuta prije kraja igranje rukom jednog od Biđana u 16 metara i Bruno Blek zabija iz penala za pobjedu 2:1. Sudac Nana iz Svilaja sudi ni seb ni svom. Možda je mogo penal sudit za njih u prvom poluvremenu (ruka?), ali je cijelu utakmicu sudio bezveze što je rezultiralo kuvanjem na obje strane... Igrač utakmice naš stoper Luka Vučković (16 godina)...

    OdgovoriIzbriši
  11. Mladost (D) - Šokadija 0:1 (0:0)
    Strijelac: Antun Balažić u 60. minuti sa 11 metara.
    Utakmica u prvom dijelu sa dosta napucavanja obje ekipe, bez prave prigode za postizanje zgoditka osim jedne prilike Ladnog koji je iz očaja opalio po golu i pogodio prečku. Lopta se odbila na tlo, a potom u teren.
    U drugom dijelu utakmice imali smo više prilika za gol (ali neće), da bi tek iz kaznenog udarca (igranje rukom) Krki doveo Šokadiju u vodstvo, što je bio i konačan rezultat.
    Koliko sam vidio Divoševci su bili kompletni (Nikica igrao od početka), i nisu me posebno impresionirali, jer sam valjda očekivao ekipu koja je došla iz 2. ŽNl. Po meni je jedino njihov golman bio za klasu iznad, ostalo na razini 3. ŽNL.
    O našoj igri ne bih puno, jer znam koje su nam mogučnosti, a moram istaknuti Ladnog i Davida koji su sve bolji. Na kraju 3 boda u gostima veliki kao kuća.

    OdgovoriIzbriši
  12. Sloga - Sava 1:0

    Sloga:21.Matijević 2.D.Beraković(od 53.Ž.Beraković) 3.Čutunić 4.M.Benošić 5.Šekerija 6.H.Vinarić 7.Alasić 8.D.Vinarić 9.Vuksanović(od 46.Brkljačič)10.Puškarčuk(od 85.Đaković)11.F.Vinarić(od 69.Zečić)

    Sava:1.Rosandić 2.Živić 3.Jovičić 4.Ćurčić 5.Balažić(od 87.T.Jaredić)6.Gudelj 7.Katić(od 46.Matanović)8.Mandurić 9.Matić(od 88.Murat)10.Pavić 11.Benošić

    Strijelac:
    1-0 Mato Benošić u 75.min.

    U prvom poluvremenu gosti bolje igraju no ne stvaraju velikih prilika za gol,samo par poluprilika koje nisu bile iskorištene od toga i prečka Benošića.Na samom kraju prvog poluvremena,u želji da spasi loptu da ne ode u gol aut,Katić se teško ozljeđuje i neće ga biti vjerovatno do kraja sezone.Svakako jedan velik gubitak za daljnje utakmice.Drugo poluvrijeme bolja igra gostiju,poništen gol po meni bezveze njihov,drugi daju iz kornera koji nije bio po meni a još u toj akciji igranje rukom Pukija i 1-0 za Stružane golom kapetana Benošića.Na kraju utakmice jedna sumnjiva situacija,kapetan domaćih Benošić izvodi slobodni udarac brzo,Sloga gubi loptu i T.Jaredić puca s 20-ak metara i sjajno pogađa gornji desni kut gola ali sudac vraća na faul.Još je bila jedna odlična prilika do kraja utakmice..udarac Jovičića iz daljine ali lopta se od prečke odbija van terena.Mislim da je sudac malo uranio sa sviranjem kraja utakmice ali dobro.Suđenje je stvarno bilo loše i za jedne i za druge,jer kad se stvari bolje pogledaju mislim da je Fric zaslužio crveni karton za prigovor sucu ali ovaj se izgleda uplašio mu pokazati i žuti,a kamoli crveni.Čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi,ali najbitnije je bilo treće poluvrijeme i druženje poslije utakmice.Našem Miji želim brz oporavak.



    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Danas se vidjelo koliko Dačo znači ekipi jer nismo imali realizatora danas.
      Kuna - Gaj 0:10

      Izbriši
    2. Kod te sporne situacije nije sudio faul nego je vratio loptu nazad na izvođenje jer je vaš igrač bio na pola metra kad je Mato B. izveo loptu i naravno napuco ga, sve drugo manje više kako je opisano, gosti bolji u 1.pol ali bez super prilika, izdvajam 2 opasnija udarca koji nisu plod akcija nego odbijanaca, očekivano teško i napeto do samog kraja.
      Sudac uplašen i vrlo slab, nama poništen čisti gol ali zato kod priznatog gola igranje rukom našeg igrača koje sudac nije vidio, iz tog kornera i zabijamo.
      Sve u svemu mi smo zadovoljni sa osvojena 3 boda i pokazali smo da možemo parirat na domaćem terenu objektivno jačim ekipama, Svilaju puno sreće i dobrih rezultata u nastavku sezone.
      Što se tiče Dače pitanje je jel bi i on pomogo jer mi smo se svjesno povukli i vama prepustili igru a poznato je da on najbolje igra kad se vi povučete i brzim kontrama stvarate šanse, što danas nije bio slučaj.
      Miji želim što brži oporavak.

      Izbriši
  13. http://www.pohrani.com/f/25/E1/3hdlLLUI/3-znl-istok.jpg

    OdgovoriIzbriši
  14. Da ne kažete kako je Fric srao prije utakmice, a sada šuti. Da vam kažem da neznam šta bih reko, prvo poluvrjeme još i nekako a drugo nikako.Iskreno, neznam što je razlog, Mijina povreda koja je jako ružno izgledala pa psihički djelovala na igrače, ili domačin koji je još podigao agresivnost ili zbunjeni i uplašeni sudac,koji je na svako A upotrebljavao pištaljku. I da, da se osvrnem na svoje ponašanje, sigurno da nije bilo primjerno, ali imao sam razloge zbog kojih sam poludio. Prvo u trenutku udarca na gol u izglednoj prilici bivam gurnut s leđa, padam i golman Sloge mi svom težinom skače nehotice na šaku, nakon što sam ustao i prigovorio sucu za guranje s leđa bivam napadnut od kapetana domačih(brata Mate) zbog foliranja. Drugi put nakon duela i izbijanja lopte ispred već spomenutug brata, on vrisne iako nije bilo nikakvog kontakta a naravno sudac odsvira prekršaj. Izgubljen i uplašen nije se usudio pokazati mi karton, mislim da nije bilo za crveni, ali za žuti i pol je, nisam mu ništa psovao niti ga dodirnuo.To bi bilo sve, uz moju ispriku i nadu da će biti bolje u nastavku natjecanja.

    OdgovoriIzbriši
  15. Dobro je Nikola,iz Svilaja nema prigovora na tvoju igru,Sava fan je bio preoštar prema tebi u svom komentaru,gledao sam samo drugo poluvrijeme i po svemu realan rezultat bi bio neriješeno.Dobili smo slučajan gol,lopta se odbijala od više igrača,od našeg završila u mreži,mi nismo imali tu sreću,idemo dalje.

    OdgovoriIzbriši
  16. Svakako je bilo razloga za poluditi,katastrofalno je suđenje bilo.

    OdgovoriIzbriši