subota, 22. rujna 2012.

5. KOLO 3.ŽNL BPŽ - ISTOK

PAROVI 5. KOLA 3. ŽNL - ISTOK 

  1.
SLAVEN Trnjani - SLAVONIJA Prnjavor
  2.SELNA Selna - KUNA Jaruge
  3.GAJ Poljanci - POSAVAC Kupina
  4.MLADOST Donja Bebrina - MLADOST Divoševci
  5.ŠOKADIJA Sredanci - SLOGA Stružani
  6.SAVA Svilaj - MLADOST Bicko Selo
 
SLAVEN Trnjani - SLAVONIJA Prnjavor
 
U najavi ove utakmice moram prvo napomenuti da su Trnjani u srijedu pobijedili 2:1 Divoševce u gostima u zaostaloj utakmici te su na taj način zasjeli na tron ove lige. U ovom kolu dakle sastaju se vodeća dva kluba gdje dajem prednost Trnjanima zbog domaćeg terena iako mislim da je kvalitetom Slavonija ravnopravna ekipa. Ovo bi trebala biti utakmica sa puno golova u kojoj će domaćin uzeti pun plijen i ostati na vrhu tablice te tako potvrditi dobre igre iz jesenskog dijela prošle sezone.
 
SELNA Selna - KUNA Jaruge
 
Selna je u prošlom kolu uzela važan bod u gostima te sada u ovom kolu ima priliku uzeti trobod protiv najlošije ekipe lige što vjerujem da će im poći za nogom ali postoji ono jedno "ali" ako se Kune skupe rezultat će biti neizvjestan.....
 
 GAJ Poljanci - POSAVAC Kupina
 
U ovoj sezoni Gaj izgleda vrlo dobro pogotovo na svom terenu gdje ima dvije pobjede a u goste im dolazi Kupina koja uglavnom osvaja bodove na svom terenu tako da možemo ovdje očekivati pobjedu Gaja a na proljeće u Kupini pobjedu Kupine. Ovdje se radi o podjednakim ekipama i samo zbog domaćeg terena dajem prednost Poljancima.
 
MLADOST Donja Bebrina - MLADOST Divoševci
 
U ovoj utakmici je jedino sigurno da će biti puna lijepih poteza i puno golova jer obje ekipe teže nadigravanju. Obe ekipe imaju isti broj bodova gdje Bebrina ima dvije minimalne pobjede na domaćem terenu protiv jakih ekipa (Šokadija i Bicko Selo) a Divoševci dvije pobjede u gostima (Selna i Kune). Nekako mi ova utakmica miriše na podjelu bodova sa puno golova........
 
ŠOKADIJA Sredanci - SLOGA Stružani
 
Uvijek zanimljiva utakmica jer se radi o susjedskom derbiju, u ovoj sezoni Šokadija jako loše stoji na tablici sa samo jednim osvojenim bodom dok Stružani imaju tri boda. Iako je početak prvenstva u Sredancima nisu zadovoljni bodovnim kontom te će u ovoj utakmici tražiti uvjerljivu pobjedu kako bi se raspoloženje podiglo. Mišljenja sam da će upravo zbog toga Šokadija pobjediti visokom gol razlikom susjede preko autoceste.
 
SAVA Svilaj - MLADOST Bicko Selo
 
Sava kao domaćin igra jako dobro ali na gostujućim utakmicama vraćali su se  iz mrtvih od 2:0 na 2:2 srećom za njih što danas ne igraju u gostima pa valjda neće biti drame jer mišljenja sam il će lakoćom izgubiti ili lakoćom pobijediti. U goste im dolazi ponajbolja ekipa u ligi koja je u prošlom kolu deklasirala Šokadiju i u svakoj utakmici će ići napadački na pobjedu gdje bi se u Svilaju mogli iznenaditi kontrom i golovima Dače. Navijam za pobjedu domaćina ali stojim iza izjave o lakoj pobjedi ili prelakom porazu sve ovisi kako Sava otvori utakmicu.

Broj komentara: 27:

  1. SLAVEN - SLAVONIJA ... iako sam ih gledao u srijedu, neznam koji je pravi sastav, ali Trnjani na domaćem terenu uvijek su u prednosti. Nismo se bojali u Šamcu u kupu kad smo nadigrali Šamac prvo pol. i to sa lošijom ekipom, a ni ovdje u Trnjanima. Nama odgovara kad protivnikk napada... nek bude 1x prognoza pa dabog da pogriješio...

    SELNA - KUNA 1 nepoznanica su mi i jedni i drugi...

    GAJ - POSAVAC 1 Gaj bi trebao opravdati ulogu favorita na domaćem terenu... Pogotovo "navodno" pojačani...

    MLADOST DB - MLADOST D 1 dobro poznajem ekipu Divoševaca, ali ne dajem im velike šanse u Bebrini iako im želim da ne izgube... nama bi bio najbolji X

    ŠOKADIJA - SLOGA 1 mislim da Šokadija napokon mora krenuti naprijed...

    SAVA - MLADOST BS X Biđani će vodit 2-0, i Sava će u jednom velikom naletu doći do izjednačenja...

    OdgovoriIzbriši
  2. Slaven - Slavonija x Derbi koji će po mom mišljenju završiti uz podjelu bodova.

    Selna - Kuna 1 Dvije najveće nepoznanice u ovoj ligi,ali mislim da je Selna jača.

    Gaj - Posavac 1 Gaj dosada pokazuje bolje igre i rezultate.

    Mladost DB - Mladost D 1 Dvije podjednake ekipe,ali mislim da će presuditi malo veća kvaliteta Bebrine i domaći teren.

    Šokadija - Sloga 1 Šokadija ovu utakmicu jednostavno mora dobiti.

    Sava - Mladost BS 1x Biđani su kvalitetniji ali Sava ne ispušta bodove kod kuće lako.

    OdgovoriIzbriši
  3. Slaven - Slavonija, Obzirom da je liga dosta izjednačena i svako svakoga može dobiti, mislim da Slaven neće propustiti priliku uzeti sva tri boda, ali Slavonija može i iznenaditi, neriješeno nikako.

    Selna - Kuna, Selna može i mora pobijediti Kune, jer im je to prilika za uzimanja bodova.

    Gaj - Posavac, Pobjeda domaćina, jer je Posavac dosta oslabljen ušao u ovu sezonu, a Poljancima će teško itko uzeti bodove kod kuće.

    Mladost DB - Mladost D, Divoševce nisam gledao, a i ne poznam ekipu, te ne vjerujem da mogu u Bebrini uzeti bodove, jer su bebrinci pobijedili i jače ekipe kod kuće, a prema saznanju imaju ozbiljne namjere povratka u 2 ŽNL, no želje su jedno.

    Šokadija - Sloga, napokon će mo biti na okupu i probati konačno uzeti sva tri boda u protivnom dajem ostavku. Naravno, šala oko ostavke jer tko će onda dočekivati suce, delegate, voditi zapisnik i sjediti na klupi. Što se tiče naših rezultata u protekla 4 kola, samo je stvar rasporeda. Igrali smo 3 utakmice u gostima (Prnajvor, D. Bebrina i B. Selo), gdje i druge ekipe neće moći tražiti bodove, dok smo protiv Save igrali dobro, bili oslabljeni, i nakon izmjena u zadnjih 5 minuta dobili dva gola. Sava je pokazala koliko je jaka i u Prnjavoru.

    Sava - Mladost BS, ako Sava uspije uštopati Kneža, ima priliku nanijeti biđanima i drugi poraz. U ekipi imaju i kapetana Benčevića koji je kvalitetan igrač i može igrati i u jačim ekipama, ali po viđenom (uostalom znate ga svi iz proše godine) Knež je glavni kreator igre, ne treba mu puno prostora, puca iz svih pozicija i igrač je odluke (u prošlom završenom prvenstvu davao je odlučujuće golove za nas, bilo da je trebalo lomiti utakmicu za naše vodsto ili je davao odlučujući gol za pobjedu).Stoga oprez.

    P.S. Može li itko prognozirati prvaka ove naše lige?

    OdgovoriIzbriši

  4. 1.SLAVEN Trnjani - SLAVONIJA Prnjavor 1
    2.SELNA Selna - KUNA Jaruge 1
    3.GAJ Poljanci - POSAVAC Kupina x
    4.MLADOST Donja Bebrina - MLADOST Divoševci 1
    5.ŠOKADIJA Sredanci - SLOGA Stružani 1
    6.SAVA Svilaj - MLADOST Bicko Selo x

    OdgovoriIzbriši
  5. 1.SLAVEN Trnjani - SLAVONIJA Prnjavor - X
    Derbi kola. Možda idvije najkvalitetnije ekipe u ovom trenutku, i očekujem jako dobru utakmicu sa puno golova, npr.3:3

    2.SELNA Selna - KUNA Jaruge - 1
    Moja prognoza je pobjeda domaćina, iako ni Kune nisu za podcijeniti.

    3.GAJ Poljanci - POSAVAC Kupina - X
    Iako je Gaj odlično otvorio sezonu, bit će im jako teško protiv Kupine, jer će oni tražiti izgubljene bodove protiv Selne u prošlom kolu.

    4.MLADOST Donja Bebrina - MLADOST Divoševci - 1X
    Derbi iz sjene, očekujem dobru, kombinatornu igru sa dosta pogodaka. Nadam se da ćemo zabiti jedan više od gosta.Zadovoljilo bi nas sve osim poraza, jer Mladost D je jako dobra ekipa dobro posložena u zadnjem redu te sa odličnim napadom.

    5.ŠOKADIJA Sredanci - SLOGA Stružani - 1
    Ako sad ne pobijede neće nikad. Neznam što se točno dešava, ali je sigurno da ekipa Šokadije ima kvalitetu i da oni znaju igrati dobar nogomet te da će to napokon i prezentirati.

    6.SAVA Svilaj - MLADOST Bicko Selo - 1
    Savi leže ovakve utakmice. Protivnik će ići na pobjedu a oni će to znati iskoristiti, pogotovo ako prvi zabiju.

    OdgovoriIzbriši
  6. Šokadija - Sloga 4:1

    Antun Željko Šebalj 2 gola (obadva lijevom nogom) ,David Šebalj i Rile iz 11 m za goste na 3:1 smanjio Vinarić (čini mi se Vasin)

    Odigran je tika-taka nogomet ...s noge na nogu

    OdgovoriIzbriši
  7. SLAVEN - SLAVONIJA 2:2 (0-1) Iako je Slaven u prvom poluvremena više pucao po golu, Mirko Vučković izlazi sam na golmana i zabija gol 5 min prije kraja... U drugom poluvremenu veliki nalet domaćina koji sa 2 gola Denisa Kljaića dolaze u vodstvo... Do kraja ekipa Trnjana kao da je stala, a rezultat svega je bio korner iz kojega Mirko Vučković glavom svojim drugim golom (moguće da je i golman rukom dirao loptu u skoku) donosi Slavoniji vrijedan bod iz Trnjana... Svaka čast domaćinu na korektnoj igri i zahvaljujemo se na večeri... Sudac Zupčić po meni dosta dobar... Naš je problem što neznamo zadržati vodstvo što zbog ne treniratnja, što zbog neiskustva pojedinih igrača (trojica iz prvih 11 nemaju ni 18 godina). Slijedi još jedan direktan obračun za vrh tablice u nedjelju kada nam dolaze Biđani...

    OdgovoriIzbriši
  8. ova sezona će biti vrlo zanimljiva

    OdgovoriIzbriši
  9. Sava - Mladost 2:2

    Izvještaj pročitajte na:http://www.nk-sava-svilaj.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tamo na stranici piše 1:1

      Izbriši
    2. Je 1-1 je,a kad sam već 2 utakmice piso 2-2 ostalo mi tako u sjećanju. :D

      Izbriši
  10. MLADOST Donja Bebrina - MLADOST Divoševci 6:0 (1:0)

    Šta reći nakon ovakve utakmice. Konačno smo se raspucali, gosti nemoćni i mogu biti sretni sa ovakvim porazom.
    Iako se bitno osjetio nedostatak par bitnih igrača, kako kod domaćina tako i kod gostiju, utakmica koja je završila kako je i počela. U prvom poluvremenu stalna dominacija domaćina okrunjena tek jednim zgoditkom sa 11m (ruka gostujućeg obrambenog igrača). Drugo poluvrijeme isti scenarij, ali puno efikasnije.


    Strijelci:
    1:0 Željko Čizmić (11m)-45.min.
    2:0 Mladen Harnoš - 53.min.
    3:0 Anđelko Zvirotić - 58.min.
    4:0 Mladen Harnoš - 65.min.
    5:0 Antun Zvirotić - 80.min.
    6:0 Marko Čakmazović - 87.min.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uh, sad ste cijeloj ligi uterali strah u kosti nakon ove pobjede, čestitke na visokoj pobjedi

      Izbriši
  11. SAVA - MLADOS BS 1-1

    Odlična utakmica puno prilika sa jedne i druge strane, gosti otvaraju bolje utakmicu, ali kontra Save i pogodak Dače za 1-0. Odmah slijedi kazna i gosti postižu pogodak za izjednačenje. Drugo poluvrijeme Sava puno bolja, tri odlične prilike za vodstvo odlaze u vjetar. Suđenje katastrofa, gospodin Subotić može suditi samo juniorima i to kako prezime kaže samo subotom. Toliko me iziritirao svojim nepotrebnim kartoniranjem igrača Save, kao rijetko do sad. Inače Sava s igračem manje jer pred kraj Grigić dobiva crveni karton.

    OdgovoriIzbriši
  12. Bleženko zar nečeš komentirat ovo kolo.

    OdgovoriIzbriši
  13. Evo da i ja nešta napišem u vezi utakmice u Sredancima, u prvih pola sata ravnopravna borba čak se usuđujem reći da smo bili opasniji jer nam sudac jednu sumnjivu situaciju nije pretvorio u dosuđeni jedanaesterac a i kod jednog ubacivanja naš igrač ulazi u 100%-tnu šansu ali ''neuništivi'' poštar diže zastavicu iako taj igrač nije bio u nedozvoljenoj poziciji nego jedan drugi koji nije bio ni blizu akciji, sve nakon toga je išlo na stranu domaćina koji s 2 brza gola zaključuju 1.pol, a početkom drugog čim se krenulo s centra osvajaju loptu i ispravno dosuđeni penal pretvaraju u 3-0.
    Za nas na 3-1 smanjuje Filip Vinarić na asistenciju Domagoja Vinarića a konačni rezultat postavlja Šebalj lijepom solo akcijom.
    Ne umanjujem zasluženost pobjede domaćina onim gore napisanim nego samo iznosim cijeli tijek utakmice, a poštar nek se ostavi zastavice i drži kuglanja jer to mu bolje ide, mislim da će većina ekipa i igrača znat šta hoću reć.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro si Franjo opisao pojedinosti utakmice, jedino se iskreno ne sjećam te vaše dominacije, ali dozvoljavam da svatko gleda iz svoga kuta. Što se tiče "neuništivog" poštara, on je jedini koji hoće biti pomoćni sudac i do sada nam je više išao na štetu, ali drugi nitko neće (ne vjerujem da se u Stružanima trgaju za zastavicu), pa ne misliš valjda da je trebao netko od vas. Taj sporni detalj oko zaleđa ne mogu komentirati jer je to bilo na drugoj strani, dok si ti kao zadnji igrač Sloge sigurno to bolje mogao procijeniti, te je moguću da je pogriješio, dok Fićin pad u šesnaestercu nije bio sigurno kazneni udarac, jer je izgubio kontrolu nad loptom, a potom je pao preko Davora (mislim da o istim situacijama pišemo). Taj detalj sam sigurno dobro vidio. Povici sa vaše klupe su normalni (vikao bi možda i ja) da je to jedanaesterac, ali kasnije kad je prošlo u razgovoru sa njima zaključili smo da je Fićo pao na Davora.
      Ne bih htio ničim umanjiti ljepotu ovog našeg vječitog derbija, jer je prije svega bila fer i korektna, te nije bilo nikakvih grubih startova.
      Znam da bi mogli o ovoj utakmici pisati danima i nikada neusuglasiti stavove, ali dobro je da ova blog postoji pa možemo pisati kada su nam glave hladne.

      Izbriši
    2. Napišem litaniju od odgovora i onda mi ne objavi, uglavnom nije nikakvo dizanje tenzija ni umanjivanje vaše zaslužene pobjede nego samo iznosim svoje viđenje događaja čitave utakmice.
      Što se tiče ostalog sve je bilo fer i korektno bez ijednog teškog prekršaja ili vrijeđanja bilo kakve vrste.

      Izbriši
    3. Napišem litaniju od odgovora i onda mi ne objavi, uglavnom nije nikakvo dizanje tenzija ni umanjivanje vaše zaslužene pobjede nego samo iznosim svoje viđenje događaja čitave utakmice.
      Što se tiče ostalog sve je bilo fer i korektno bez ijednog teškog prekršaja ili vrijeđanja bilo kakve vrste.

      Izbriši
    4. Bez ikakvih tenzija ali treba reći da se većini nas činilo da je mali Filip bio u zaleđu kod gola,ali Bože moj Dalac reče da je utrčao i da nije bilo zaleđa i jbg.
      Očekivati od Dare poštara da primjeni pravilo "sačekaj i odluči" je malo deplasirano
      Po meni najveća greška suca je što golmanu Sloge nije dao crveni karton kod penala,a nije mu dao ni žuti za namjeran start sa zemlje nogama po koljenima Rileta na nekoliko metara od praznog gola.

      Izbriši
    5. Mata da se sudac striktno pridržavo pravila dao bi i Riletu žuti u 1.pol nakon namjernog napucavanja lopte poslije sučevog zvižduka, ali kao što i sam kažeš nije i jbg, bilo je takvih sitnih grešaka dosta ali nisu toliko utjecale na sam rezultat.
      A i dalje smatram da ima vas u Sredancima koji ste igrali nogomet i bolje znate pravila i imate više osjećaja za praćenje igre od poštara, nije to njemu prvi put i znate to jako dobro, iritira kad pogriješi i onda još pametari kao šta hoćete vi kad nemate pojma, ljudski je pogriješit i priznat grešku, poklopit se ušima i šutit, niko nebi uzeo to za zlo.

      Izbriši
  14. U Svilaju vrlo dobra utakmica s puno prilika i na jednoj i na drugoj strani.Mladost bolja u prvom Sava u drugom poluvremenu.Pred sam kraj utakmice meč lopta za Savu koju ne koristi Grigić,ubrzo nakon toga dobiva drugi žuti karton tj.crveni zbog naguravanja sa protivničkim igračem.U zadnjoj minuti meč lopta za Mladost gje njihov igrač izlazi sam pred našeg golmana ali šalje loptu visoko preko gola.Po svemu viđenom realan rezultat u Svilaju,domaćin zadovoljan gosti razočarani gubitkom dva boda na koja su prije utakmice računali.

    OdgovoriIzbriši
  15. Danas sam čuo od Pavića (trgovca) da je Gaj-Posavac 0:0 slijedom toga evo i tablice:

    http://www.pohrani.com/f/3X/RQ/3R7QPp4M/3-znl.jpg

    OdgovoriIzbriši
  16. Mislim dabih trebao napisati repliku na Draženov komentar.Ne slažem se da je domaćin zadovoljan jer po prikazanoj igri i prilikama rezultat bi trebao biti barem 3 do 4 razlike za Savu. Neiskorištene prilike, malo egoizma i malo poštenja suca Subotića(nedosuđeni penal kod 1:1 u prvom poluvremenu,igranje rukom gostujućeg igrača) odnijelo je dva više nego zaslužena boda. Možda( zapravo sigurno) da su Biđani došli po sva tri boda, ali mogu reči jedno veliko "Hvala"na tom jednom. Nama ostaje žal za sav uloženi trud i proliveni znoj. Ali neka valjda će nam se negdje i vratiti, trebamo se okrenuti sljedećem kolu,sigurno se protivnik veseli što neće biti Dalibora Grigića. Samo da mi je znati tko je sljedeći.

    OdgovoriIzbriši