četvrtak, 13. rujna 2012.

4. KOLO 3.ŽNL BPŽ - ISTOK

PAROVI 4. KOLA 3. ŽNL - ISTOK 

  1.SLAVONIJA Prnjavor - SAVA Svilaj
  2.MLADOST Bicko Selo - ŠOKADIJA Sredanci
  3.SLOGA Stružani - MLADOST Donja Bebrina
  4.MLADOST Divoševci - GAJ Poljanci
  5.POSAVAC Kupina - SELNA Selna
  6.KUNA Jaruge - SLAVEN Trnjani
  
SLAVONIJA Prnjavor - SAVA Svilaj
 
Slavonija je odlično počela ovu sezonu sa tri pobjede i samo nastavila tamo gdje su stali prošle sezone u kojoj su otimali bodove najjačima, u goste im dolazi Sava koja je jako nepredvidiva ekipa i zapravo igra dosta loše u gostima. U ovoj polusezoni odigrali su već dvije utakmice u gostima gdje su u prvoj izgubili kod Gaja i prošlo kolo jedva uzeli bod u Sredancima što je za svaku pohvalu. Prognoziram ovdje dosta borbenu utakmicu sa puno golova iako sam iz Svilaja dajem malu prednost domaćinu.  

MLADOST Bicko Selo - ŠOKADIJA Sredanci
 
Mladost iz Bickog Sela ušla je jako dobro u ovu sezonu u kojoj imaju velika očekivanja a s druge strane dolazi im Šokadija koja je prošlu sezonu bila izvrsna što nije slučaj na početku ove. Prva tri kola za Šokadiju su porazna jer su osvojili samo jedan bod dok Mladost ulazi u ovu utakmicu sa velikim samopouzdanjem i sve osim tri boda bilo bi razočaravajuće za njih. U ovoj utakmici prognoziram pobjedu domaćina.

SLOGA Stružani - MLADOST Donja Bebrina
 
Sloga je kao i svake sezone dobra na domaćem terenu i u ovoj utakmici će tražiti bod od kvalitetnije ekipe Mladosti iz Donje Bebrine, Mladost ima mladu ekipu koja teži nadigravanju i u stanju je pobijediti svakoga  stoga prognoziram pobjedu gosta.
 
MLADOST Divoševci - GAJ Poljanci

Mladost iz Divoševaca je jača ekipa od Gaja iako je Gaj krenuo jako dobro u sezonu mislim da neće uhvatiti bodove kod jedne od ozbiljnijih ekipa ove lige koja će se naravno ekspresno htjeti vratit u drugu ligu. Laka pobjeda domaćina nebi trebala biti upitna. 

POSAVAC Kupina - SELNA Selna 

Posavac je još jedna ekipa u ovoj ligi koja teško gubi utakmice kod kuće, ovo kolo dolazi im Selna na dvoboj koja se ne može pogvaliti dobrim igrama ove sezone stoga prognoziram čistu pobjedu Posavca. 

KUNA Jaruge - SLAVEN Trnjani

Kune nastavljaju po starom, gube, gube i kad se skupe iznenade sve i pobjede ali  Trnjani su kvalitetna  ekipa koja bi se ove godine ranije morala uključiti u borbu za naslov stoga prognoziram pobjedu gosta.

Evo nije me bilo dugo na blogu zbog poslovnih obaveza, nadam se da ću moći konstantno participirati u nogometu 3.ŽNL na ovaj način kad već ne mogu igrati.   

Broj komentara: 30:

  1. 1.SLAVONIJA Prnjavor - SAVA Svilaj 1
    Pomalo iznenađujući start Slavonije daje im u ovoj utakmici status favorita. Ipak, Sava se ima pravo nadati dobrom rezultatu zbog svojih brzih kontri.

    2.MLADOST Bicko Selo - ŠOKADIJA Sredanci X
    Derbi kola. Sredanci su loše krenuli u prvenstvo i ovo bi mogla biti njihova utakmica povratka. Biđanima je do sada na ruku išao raspored i tek sada stižu prave utakmice za njih.

    3.SLOGA Stružani - MLADOST Donja Bebrina 2
    Nakon pobjede nad imenjacima iz Bickog Sela očekujem pravu utakmicu sa dosta pogodaka sa obje strane.Nadam se da smo izvuki pouke iz Svilaja te da ćemo od početka utakmice početi igrati ozbiljno te tako kao pobjednici završiti utakmicu.

    4.MLADOST Divoševci - GAJ Poljanci 1
    Divoševci su jača ekipa te očekujem njihovu pobjedu. Iako treba respektirati odličan ulazak Poljanaca u sezonu, domaćini neće dopustiti iznenađenje.

    5.POSAVAC Kupina - SELNA Selna 1
    Čista pobjeda domaćina sa izraženom gol-razlikom.

    6.KUNA Jaruge - SLAVEN Trnjani 2
    Ovdje su komentari suvišni. Možda najjača ekipa lige protiv najslabije.

    OdgovoriIzbriši
  2. SLAVONIJA Prnjavor - SAVA Svilaj 1
    Slavonija je jača ekipa,ali Sava uvijek može iznenaditi.

    MLADOST Bicko Selo - ŠOKADIJA Sredanci 1
    Sredanci su loše krenuli u sezonu,izgubili 3 boda u zadnjih 5 minuta protiv Save,dok Mladost igra dobro ove sezone.Prognoziram tijesnu pobjedu domaćina.

    SLOGA Stružani - MLADOST Donja Bebrina 2
    Prognoziram pobjedu gosta,ali ne tako laku jer se Stružani kod kuće ne predaju.

    MLADOST Divoševci - GAJ Poljanci 1
    Meni najteža utakmica za prognoziranje.Divoševci su mi nepoznanica,ali svakako mislim da su jača ekipa od Gaja.

    POSAVAC Kupina - SELNA Selna 1
    Selna igra loše,stoga prognoziram čistu pobjedu domaćina.

    KUNA Jaruge - SLAVEN Trnjani 2
    Bez ikakvih premišljanja pobjeda gostiju.

    OdgovoriIzbriši
  3. SLAVONIJA - SAVA 1 "jedinica" s jednim velikim oprezom...previše fulamo prilika i negdje će nam se osvetit, a najviše se bojim svilajačkog napada...

    MLADOST - ŠOKADIJA 1 šokadija je za neprepoznat, ni sjena ekipe od proljetos...možda baš sutra proigraju...

    SLOGA - MLADOST DB X malo navijački, ali ako se stružani organiziraju, zašto ne...

    MLADOST - GAJ X neznam zašto...

    POSAVAC - SELNA 1

    KUNA - SLAVEN 2

    OdgovoriIzbriši
  4. E neka si ti nama živ i zdrav i neka su krenule prognoze.

    OdgovoriIzbriši
  5. probat cu uvest jednu novost na blog ali mi morate pomoci u tome, dakle trebat cu podatke o odigranim utakmicama i to: igrace koji su zabili golove, i igrace koji su asistirali pa cemo voditi statistiku, ubacili bi i potez kola, promasaj kola te igrac kola i tragicar kola. Napominjem da mi vi pomognete u tome sa svojim komentarima i izjavama

    OdgovoriIzbriši
  6. SLAVONIJA Prnjavor - SAVA Svilaj 1X
    Domaćin bolje ušo u prvenstvo i favorit je u ovoj utakmici, Svilaj uvijek nezgodan zbog svojih brzih kontranapada, očekujem utakmicu s puno golova u kojoj prednost dajem domaćinu

    MLADOST Bicko Selo - ŠOKADIJA Sredanci 1
    Sredanci su loše startali i to je razlog više da pokušaju izvuć povoljan rezultat, svakako da nisu zaboravili igrat nogomet preko noći ali prednost biđanima koji su u pozitivnoj seriji i planiraju borbu za sam vrh.

    SLOGA Stružani - MLADOST Donja Bebrina X
    Nekako nam ta Bebrina nikako ne leži, i u ovoj utakmici su favoriti bez obzira što smo mi domaćini, mi ćemo pokušat odigrat najbolje što možemo i svakako da se nećemo predavat do zadnje minute, ne planiramo poraz pa stoga i gore navedeni znak.

    MLADOST Divoševci - GAJ Poljanci 1
    Divoševci su nam svima najveća nepoznanica, prednost zbog domaćeg terena a i nemogu se Poljanci svako kolo provlačit na sreću i golmana.

    POSAVAC Kupina - SELNA Selna 1
    Ekipe bez bodova(jer Kupini nisu upisani oni protiv Kuna),a siguran sam da će Selna i dalje nosit taj epitet.

    KUNA Jaruge - SLAVEN Trnjani 2
    Kune su svašta u stanju ali ne u ovoj utakmici, hendikep na goste.

    OdgovoriIzbriši
  7. Evo i Blaž nam se vratio na Blog...E ova ideja ti je dobra..treba probati pa da vidimo kako će to izgledati

    OdgovoriIzbriši
  8. 1.SLAVONIJA Prnjavor - SAVA Svilaj X
    2.MLADOST Bicko Selo - ŠOKADIJA Sredanci 1
    3.SLOGA Stružani - MLADOST Donja Bebrina X
    4.MLADOST Divoševci - GAJ Poljanci 1
    5.POSAVAC Kupina - SELNA Selna 1
    6.KUNA Jaruge - SLAVEN Trnjani 2

    OdgovoriIzbriši
  9. NK Mladost BS-Šokadija Sredanci: 5-0 strijelci; Knež,Benčević 3 i Marošević. Utakmica u kojoj su Biđani od prve do zadnje minute držali konce igre što nam govori i rezultat. Sredanci ni u pola od one ekipe iz prošle sezone.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, sve je točno što je napisano. S tim što smo opet nastupili bez golmana (Rile na golu), nije bio Dražen Živić kao ni Igor Mandurić, ali sve je to naša realnost. Čestimam biđanima na zasluženoj pobjedi.
      P.S. Slavonija - Sava 2:2
      Mladost D - Gaj 3:1

      Izbriši
  10. SLAVONIJA - SAVA 2:2 (2:1) Presudilo iskustvo Save. Kao što sam i predvidio, nismo zabili ono što se mora zabit i to nas je koštalo 3 boda. Čestitke SAvi na fer i borbenoj igri, da smo se mi toliko borili, nebi sigurno izgubili, ali ipak moraju naši igrači puno pure pojest da budu kao Dačo, Fric i Simo... U nedjelju idemo u Trnjane i nemamo šta izgubit, ako damo sve od sebe, bit će to dobro... I nadam se da će Savez uskoro riješiti problem Isine kazne što znači da ćemo biti sigurno barem još 20 posto jači nego do sada...

    OdgovoriIzbriši
  11. Slavonija - Sava 2:2(2:1)

    Slavonija:1.I.Risović 2.Mandura 3.Uremović 4.L.Vučković 5.Lilić 6.Jurić 7.J.Risović 8.Lamešić 9.Miklaušević(od 58.Blek)10.Terzić 11.M.Vučković

    Sava:1.Rosandić 2.Živić 3.Jovičić 4.Ćurčić 5.Balažić 6.Gudelj 7.Mandurić 8.Katić(od 75.T.Jaredić)9.Benošić(od 89.Murat)10.Pavić 11.Grigić

    Strijelci:
    1-0 u 2.min. Jakob Risović
    2-0 u 19.min. Ivan Miklaušević
    2-1 u 29.min. Dalibor Grigić
    2-2 u 55.min. Dalibor Grigić(11m)

    Utakmica loše otvorena za Savu,nakon greške obrane Risović puca iz daljine,golman se baca u krivu stranu i to je 1-0.Sava tada pravi par poluprilika,ali onda u 19.minuti ponovno velika greška obrane i Miklaušević zabija za 2-0.U 29.min. Benošić proigrava Grigića koji sa 12-ak metara puca i lopta završava u mreži.Slavonija je do kraja poluvremena nakon kontre imala veliku priliku za 3-1 no nije ju iskoristila.U 54.minuti Grigić bježi Juriću koji ga udara po nozi ali Grigić nastavlja prema golu,zatim ga Jurić drugi puta udara unutar 16m,Dačo pada,po meni čist jedanaesterac ali sudac je samo pokazao na korner.Poslije tog kornera Katić dolazi do lopte u 16m,ruši ga netko od domaćih i sudac je ovaj puta pokazao na bijelu točku.Siguran realizator penala je bio još jednom Grigić.Do kraja utakmice Slavonija bolje igra,ima par prilika za gol,ali ne uspjeva realizirati ni jednu i Sava završava utakmicu puno zadovoljnija.Za svaku pohvalu je to što se još jednom vraćamo iz mrtvih nakon 2 gola zaostatka.

    OdgovoriIzbriši
  12. Sava fan je sve realno napisao kao i Ivan Risović,već na dvije utakmice za redom vraćamo se iz "mrtvih",kao da treniramo pa stižemo protivnika nakon što povede 2:0.Inače dosta nervoze i kod jedne i druge ekipe,nakon utakmice domjenak za sve,zahvaljujemo Slavoniji i na godinu uzvraćamo gostoprimstvo.

    OdgovoriIzbriši
  13. ajd ako znate napisite prezimena strijelaca i asistenata da pokusamo vodit tu statistiku

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Asistenti u utakmici Mladost BS-Šokadija: Knež 2 asistencije. Strijelci su gore navedeni.

      Izbriši
  14. Dosadašnji učinak igrača NK Sloga Stružani u 4 kola:

    STRIJELCI: 3-Ivan Stvorić, 2-Mario Vukovarac, 1-Domagoj Vinarić, Franjo Alasić

    ASISTENCIJE: 2-Mario Vukovarac, 1-Domagoj Vinarić, Željko Beraković

    Što se tiče utakmice protiv Bebrine ostavljam Matheusu da napiše recenziju, uglavnom i jedni i drugi mogu bit nezadovoljni suđenjem s tim da se radi o mladom i neiskusnom sucu tako da barem moje je mišljenje nema govora o nekim namjerama nego neiskustvo i kontola koja je bila sa strane.

    OdgovoriIzbriši
  15. Evo skromnog učinka Šokadije:
    Strijelci: Davor Živić x1, Tomislav Bošnjaković x1, Antun Balažić x1 (11m).
    Asistencije: nepoznato

    OdgovoriIzbriši
  16. Sava:
    Strijelci:Dalibor Grigić 3,Mijo Katić 1,Tomislav Živić 1,Nikola Benošić 1,Dragan Gudelj 1.
    Asistenti:To se još moram malo raspitati jer ne znam asistente protiv Bebrine.

    OdgovoriIzbriši
  17. SLAVONIJA Prnjavor - SAVA Svilaj 2:2
    Desilo se upravo ono šta sam i prognozirao. Sava ima najzreliju ekipu, mirno čeka svoje šanse i iskorištava sve što im se ponudi.

    MLADOST Bicko Selo - ŠOKADIJA Sredanci 5:0
    Po meni, iznenađenje kola. Nemogu vjerovati šta se događa sa Šokadijom. Iako tu svoje zasluge imaju i klubovi sa kojima su igrali(Prnjavor, Svilaj Bebrina i na kraju Biđani).

    SLOGA Stružani - MLADOST Donja Bebrina 1:2 (0:0)
    Dobra, borbena utakmica, bez nekih većih grubosti. Sudac izgubljen u vremenu i prostoru,vjerovatno zbog kontrole od strane povjerenika za suđenje Željka Pauna ujedno i delegata utakmice, za kojeg nemam riječi pohvale.On, koji bi trebao osigurati regularnost utakmice, ponašao se sasvim neprofesionalno.Često kod klupe gosta provocirao gostuućeg trenera, predstavnika kluba i rezervne igrače što mu nije prvi put.NK "Mladost"DB ima jako ružna iskustva sa dotičnim delegatom iako neznamo gdje smo mu se toliko zamjerili. Kao prvo, kasnio na utakmicu, kao drugo tokom utakmice pričao na mobitel u nekoliko navrata po desetak minuta tako da je upitno njegovo praćenje same igre, kao treće, po meni najružnije, izderavanje prilikom pisanja završnog izvješća na domaće dečke koji su unašali mreže u prostor gdje se ono piše.
    Sve u svemu , nedolično ponašanje za jednog povjerenika.

    Što se tiče same utakmice, gosti su bili bolji takmac, stvorili daleko više prilika i zasluženo pobjedili.
    Domaćini izgorjeli u svojoj želji za nadigravanjem pa sve što su pokušali bili su individualni potezi bez ozbiljnih opasnosti.
    Prvo poluvrijeme gosti stvorili par odličnih prilika koje ne iskorištavaju. Valja dodati i da im je poništen regularan gol, pa se na odmor odlazi sa početnim rezultatom.
    Drugo poluvrijeme ista slika samo što gosti pogađaju u dva navrata što im i donosi tri nova boda.
    Valja dodati da se i kapetan domaćina upisao u listu strijelaca lijepim izvođenjem slobodnog udarca sa cca.25m.

    Strijelci: 0:1 Tomislav Leović
    0:2 Josip Leović
    1:2 Mato Benošić

    Nama ostaje veliki problem neiskorištavanje 100% prilika i samo sam se bojao da nam se to ne osveti. Vidim da i druge ekipe isto muči realizacija(npr. Slavonija, Šokadija.....). Ostaje nam za nadati da će i naši igrači namjestiti svoje nišanske sprave i da će ubuduće biti puno efikasniji.

    MLADOST Divoševci - GAJ Poljanci 3:1
    Rutinska pobjeda našeg sljedećeg protivnika.

    POSAVAC Kupina - SELNA Selna 1:1
    Još jedno iznenađenje za mene. Zna se da Posavac teško gubi domaće utakmice pogotovo protiv ovako slabih protivnika.

    KUNA Jaruge - SLAVEN Trnjani 0:4
    Utakmica koja nije mogla drugačije ni završiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će Franjo biti zadovoljan mojim viđenjem utakmice. također bi se zahvalio domaćinima na toplom prijemu. Nadam se da ćemo znati uzvratiti te opet odigrati dobru utakmicu i na proljeće.

      Izbriši
    2. Slažem se sa svim napisanim, jedina greška je da je gol iz slobodnjaka zabio Ivan Stvorić(nadam se da mi Mata neće zamjerit jer se ovako mogo on proslavit).
      Kako sam i ja napiso sudac loš a delegata nisam htio ni komentirat jer njegovo ponašanje za vrijeme a i poslije utakmice je katastrofalno, bit svega je svima već odavno poznat, oni svi misle da se nogomet igra radi njih i bitno je uzet lovu a sve drugo nema veze.
      Čestitam Bebrini na zasluženo osvojenim bodovima, mi ćemo svoje tražit u nekim drugim utakmicama.

      Izbriši
  18. http://www.nk-sava-svilaj.com/home.html Evo da reklamiram našu novo-izrađenu web stranicu.Stranica je još u izradi tako da nema puno sadržaja.Molio bih Blaženka da se stavi u linkove..

    OdgovoriIzbriši
  19. Ukupna statistika Biđana: Strijelci-Benčević 5 , Knež 3 ,Marošević 1.
    Asistenti: Sinković 1,Jerković 1,Knež 3. Za ostale pogodke nema asistenata.

    OdgovoriIzbriši
  20. SLAVONIJA PRNJAVOR:

    ASISTI: Jakob Risović 3, Goran Terzić 1, Mirko Vučković 1, Ivica Lilić 1,

    GOLOVI: Bruno Blek 3, Jakob Risović 3, Ivan Mikleušević 2, Tomislav Trepšić, Danijel Mandura, Mirko Vučković po 1

    (nedostaju možda 2-3 asistencije protiv kuna koje ne mogu pohvatat), ako netko zna od mojih nek napiše...

    OdgovoriIzbriši