ponedjeljak, 7. svibnja 2012.

REZULTATI I TABLICA NAKON 22. KOLA

SELNA (Selna) - Gaj (Poljanci)   3:3

Selna i Poljanci su odigrali vrhunsku predstavu pred jako malo gledatelja, postignuto je šest golova i došlo je do podjele bodova. U analizi kola dao sam prednost domaćinu zbog domaćeg terena i kvalitetnije ekipe ali Gaj  se nije dao i postigao je jako dobar rezultat. 

GUNDINCI (Gundinci) - MLADOST (B.Selo)  4:0

Gundinci su samouvjereno ušli u utakmicu i odnijeli tri boda što je odlika velikih momčadi. Bez ikakvih problema postigli su četiri gola i pokazali da se radom može do uspjeha što bi cijelo pučanstvu može biti misao vodilja.

SAVA (Svilaj) - ŠOKADIJA (Sredanci)  0:0

Susjedi iz Sredanaca nisu uspjeli dobiti utakmicu od velikog značaja za njih. Neki ljudi koji vjeruju u zavjere mislili su da će Sava pustiti tu utakmicu ali to nikad nije bilo tako, rivalstvo je prava riječ, Sava je dugo bila u ligi sa puno većim selima i napokon je došla u ligu gdje joj je mjesto da igra sa svojim igračima i igra sa ljubavlju, iako ima puno igrača sa "strane" nije dopustila lako odnošenje bodova sa Krčevina. Nije mi drago što jr bilo tenzija ali to je tako jer svaku utakmicu sa Sredancima koju sam odigrao bila je na nož iako smo iz iste župe, to je pravi derby i  I like it.

POSAVAC (Kupina) - SLAVEN (Trnjani)  0:4

Vidder Trnjana ko što bi ovdje ličani rekli, ozbiljno igraj nogomet i ko ni jedna ekipa nije lako pobjedila Posavac na njihovom terenu. Trnjani su ovo proljeće odigrali stvarno super i sada su se uključili u borbu za drugo mjesto.

SLOGA (Stružani) - MLADOST (D.Bebrina)  1:4

Sloga  i Bebrina su odigrali pravu prvenstvenu utakmicu jer po komentarima moglo je tu biti svašta ali gosti su ipak kvalitetniji i odnijeli su tri boda. Zapamtite da živimo na malom području i ako netko napravi nesportsk potez svi će znati a to nije vrijedno spomena, vjerujem da bi Bebrina ipak pobijedila i bez ikakvih repova.

SLAVONIJA (Prnjavor) - KUNA (Jaruge)   7:0

Ne dopuštam ikakvo vrijeđanje Riska jer je on u mojim očima jako dobar čovjek i prijatelj a rezultat govori sve.





Broj komentara: 5:

  1. Blaženko...imaš li kakve mogućnosti da dodijeliš neke moderatorske ovlasti još nekome,Draženu i Igoru npr.pa da mogu obrisati ove debilne postove,a ne da stoje tu dok ti ne uhvatiš vremena,a prilično si sputan obavezama.

    OdgovoriIzbriši
  2. rijesit cemo i to al na kad dodjem u svilaj na momacku,hhehe

    OdgovoriIzbriši
  3. Najbolje je tako....tko na momačkoj najbolje pjeva dobije počasnu titulu hehehe

    OdgovoriIzbriši
  4. http://youtu.be/b_86fCF1Oi0 ovo je fair play bebrinci pogledajte kako se dobija nagrada čak i u iranu .

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovako je protekla većina utakmice, u naganjavanju suca od strane domaćina

    http://www.youtube.com/watch?v=F_d3o4Ra1mo

    OdgovoriIzbriši