petak, 25. svibnja 2012.

25. KOLO 3.ŽNL BPŽ - ISTOK

PAROVI 25. KOLA 3. ŽNL - ISTOK


      1.SLAVONIJA (Prnjavor) - POSAVAC (Kupina)
      2.KUNA (Jaruge) - SAVA (Svilaj)
      3.MLADOST (D.Bebrina) - GUNDINCI (Gundinci)
      4.SLAVEN (Trnjani) - SELNA (Selna)
      5.ŠOKADIJA (Sredanci) - SAPCI (Sapci)
      6.MLADOST (B.Selo) - Gaj (Poljanci)

SLOBODAN: SLOGA (Stružani)

SLAVONIJA(Prnjavor) - POSAVAC(Kupina)

Derbi susjeda.Obje ekipe će ovdje tražiti pobjedu.Po meni je Prnjavor za nijansu bolja ekipa i mislim da bi bodovi mogli ostati kod njih ali Kupinci se sigurno neće predati.Obje ekipe imaju solidan tim ali prednost ipak dajem domaćinima.Tip:1

KUNA(Jaruge) - SAVA(Svilaj)

Mnogi bi rekli čista dvojka.Po pogledu na tablicu da,ali statistički i ne baš.Sava u gostima ima 1 pobjedu i tek 6 danih golova,dok Kune,nošene na krilima pobjeda u zadnje dvije utakmice,idu na još jednu.Sastav Kuna ne bih htio komentirati jer ne znam koliko će uopće ih bit,i kakvi će biti,dok će se Sava u napadu ponajviše oslanjati na Daču.Ako se Kune skupe:TIP:x2

MLADOST(Donja Bebrina) - GUNDINCI(Gundinci)

Ne bih ovdje puno komentirao jer ne znam hoće li Gundnici ići na pobjedu u ovoj utakmici jer su osigurali naslov.Tip:2(ako Gundinci idu na pobjedu)

SLAVEN(Trnjani) - SELNA(Selna)

Trnjani su puno bolja ekipa i uzimaju sva 3 boda.Tip:1

ŠOKADIJA(Sredanci) - SAPCI(Sapci)

Derbi kola.Dvije podjednako dobre ekipe u borbi za drugo mjesto i objema treba pobjeda.Sapcima da osiguraju drugo mjesto,a Šokadiji da ostane u borbi za drugo mjesto.Blagu prenost dajem domaćinima baš zato jer su domaćini.Tip:1x

MLADOST (Bicko Selo) - GAJ (Poljanci)

Biđani su pobjeđivali i bolje ekipe kod kuće tako da:Tip:1

*********ZAHVALJUJEM LUKASU KOJI JE SASTAVIO PROGNOZU******************

154 komentara:

  1. Lukas može za juniore prognozu davat , malo je mlad dečko za seniore!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malo nespretna najava kola.
      Ako Bebrina kojim slučajem pobjedi Gundince ispada da će do toga doći ne zbog kvalitete domaćina nego zbog nemotiviranosti gosta.
      Nije sporo da su Gundinci kvalitetnija ekipa, i mi im to priznajemo, ali ovako podcjenjivati ekipu koja igra protiv njih nije ljudski i moralno.
      Već sam komentirao i opet ću: skupo ćemo prodati svoju kožu, pa ako gosti budu bolji čestitati im poslije utakmice i zaželiti sreću u višem rangu što su kroz ovo prvensto i više nego zaslužili.

      i da...ne zaboravite da su prošle godine pali u Bebrini u samoj završnici utakmice, čemu se mi nadamo i ove.....

      Izbriši
    2. Pali su zato što ste ih pokrali,jer ste igrali kao divljaci,a ne kao normalna ekipa.Sudac je taj put cijelo vrijeme sudio za vas.I još nešto,kakvi ste vi divaljaci takvih nema u cijelom prvenstvu i jedino tako možete dobiti utakmicu.

      Izbriši
    3. Dečko dragi, živiš u zabludi !!!!!

      Izbriši
  2. Sapci-Sredanci bit će čvrsta i muška utakmica,iako su izvan terena jako dobri prijatelji,na terenu se pretežno,u najmanju ruku,perjaju,jedva čekam utakmicu i bit će ju zanimljivo pogledati :)

    OdgovoriIzbriši
  3. 1.SLAVONIJA (Prnjavor) - POSAVAC (Kupina)-1
    2.KUNA (Jaruge) - SAVA (Svilaj)-2
    3.MLADOST (D.Bebrina) - GUNDINCI (Gundinci)-2
    4.SLAVEN (Trnjani) - SELNA (Selna)-1
    5.ŠOKADIJA (Sredanci) - SAPCI (Sapci)-x2
    6.MLADOST (B.Selo) - Gaj (Poljanci)-1

    OdgovoriIzbriši
  4. Slavonija-Posavac-1 Prnjavor u ovom trenutku ipak bolja ekipa,Posavac u gostima ne igra nikako stoga prognoziram pobjedu domacina.
    Kuna-Sava-2 Sava bolja ekipa,trebali bi dobit,obrana Kuna prespora za Dacu.
    Mladost D.Bebrina-Gundinci- x2 Bebrina solidna ekipa,ali nedovoljno dobra za prvaka,trebala bi bit cista dvojka: Ovaj x stavljam samo iz razloga što Gundinci možda nece ic 100 posto u utakmicu pošto su osigurali 1 mjesto,ta im utakmica i ne znaci puno..pa tu vidim neku šansu Mladosti da izvuce x.
    Slaven-Selna-1 Trnjani puno,puno bolja ekipa,cista jedinica.
    Šokadija-Sapci-1 Šokadija domacinska ekipa,dok Sapci ovo proljece u gostima igraju dosta slabo,Šokadija ce tu uzet bodove.
    Mladost Bic.Selo-Gaj-1 Mladost kod kuce ima solidne rezultate,a Gaj nije ekipa koja bi mogla tamo napravit nesto više,pobjeda domacina.

    OdgovoriIzbriši
  5. Šokadija-Sapci x i time završava borba za drugo mjesto :)

    OdgovoriIzbriši
  6. 1.SLAVONIJA (Prnjavor) - POSAVAC (Kupina) 1
    Ovo bi trebala biti podjednaka utakmica dva dobra rivala, ali dajem prednost domaćoj ekipi zbog nekih odličnih rezultata upravo kod kuće.

    2.KUNA (Jaruge) - SAVA (Svilaj) 2
    Ako ne bude nekih iznenađenja,ovo bi Svilaj trebao riješiti u svoju korist. Igraju dobro u kontuitetu iako nemaju velikih rezultata u gostima. Evo im šansa protiv kasno probuđenih Kuna.

    3.MLADOST (D.Bebrina) - GUNDINCI (Gundinci) 1
    Kako odmiče sezona tako i Bebrina igra sve bolje. Gosti nemotivirani što ćemo mi znati iskoristiti. Navijačka jedinica.

    4.SLAVEN (Trnjani) - SELNA (Selna) 1
    Iako potučeni prošlo kolo Trnjani ne bi trebali imati većih problema protiv najslabije ekipe proljeća.

    5.ŠOKADIJA (Sredanci) - SAPCI (Sapci) 1
    Derbi kola. Utakmica istine za jednu i drugu ekipu.

    6.MLADOST (B.Selo) - Gaj (Poljanci) 1
    Treba respektirati rezultate Biđana. Gaj je ipak daleko slabija ekipa koja može napraviti čuda na svom igralištu.
    Dosta tvrda utakmica sa puno golova.

    OdgovoriIzbriši
  7. SLAVONIJA - POSAVAC K. 1 nadam se novim bodovima i kiksu Save koji će nam donijeti 6.mjesto...

    KUNA - SAVA 2 mogu se nadati X-u, ali mislim da će Sava učačkat nešt...

    MLADOST DB - GUNDINCI 2 neznam koji je pravi sastav Mladosti, ali onaj koji je nas pobjedio nema kapacitet za pobjedit Gundince...

    SLAVEN - SELNA 1 ekipa s uvjerljivo najboljim napadom u ligi će to riješit...

    ŠOKADIJA - SAPCI 1 vjerujem instinktu...

    MLADOST BS - GAJ 1 nemam dovoljan alibi da igram bilo šta drugo osim "jedinice"...

    ...pa haj da vidimo...

    Mislim da tablica točno pokazuje koliko koja ekipa vrijedi. Gundinci imaju sve: golmana, obranu, vezni red i napad + treninge.. Jednostavno nema im se šta reći osim čestitati. Sapci su ekipa koja ima čvrstinu što im je donijelo sve što imaju. Barić je pokazao svima kako se to radi i uz solidan rad napravio jako dobar rezultat s ekipom. Trnjani su svoje prokockali tokom jeseni kad smo im i mi odnijeli bodove. Odigrali su najbolju utakmicu od svih ekipa u Prnjavoru uz jako dobar napad cijelo proljeće.. Šokadija je ekipa kojoj fali od sve tri navedene ekipe po nešta, ali opet imaju ono što nema nijedna ekipa ispod njih... Po meni najjači faktor su četvorka: Živić, Knež, Rile i Šebalj... na ostalom bi se dalo poraditi...

    Eto htio sam napisat neko svoje mišljenje, svatko ima pravo pa bez ljutnje ako sam šta krivo rekao...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Što bi reko Žika Pavlović: ,, Moj me insekt nikada ne vara!!!!''. Ajmo svi na derbi u Sredance.....

      Izbriši
  8. Matheus proslo kolo si prognozirao nas poraz od trnjama pa smo glat dobili a tako ce biti i sutra ako ne budete grubi i ne bude vam sudac pmagao kao prosle sezone.ma mozemo vam i pustit ako treba PRVI MO

    OdgovoriIzbriši
  9. Prognoza za prošlo kolo:
    3.GUNDINCI (Gundinci) - SLAVEN (Trnjani) X2
    Ovo je malo teško za prognozu, iako Gundince nisam vidio na djelu. Trnjani su do sada postigli odlične rezultate i da su ovim angažmanom igrali jesenas još se ne bi znao prvak. Domaći možda nisu toliko motivirani koliko gosti pa očekujem tijesnu pobjedu gostiju. Sigurno derbi kola ako ne i prvenstva.

    ...E sad, ako ste vi ovdje negdje vidjeli podcjenivanje sa moje strane neznam šta bih rekao. Ako je netko zaslužio prvo mjesto u 3ŽNL-istok onda su to apsolutno Gundinci. I tu nema ništa sporno.

    Što se tiče prošlogodišnje utakmice, reci mi na koji način je vas sudac oštetio te mi nabroji ijedan grubi start zbog kojeg bi vaš igrač napustio teren ili nešto slično??? Šta je to sudac sudio za nas,nepostojeći jedanaesterac, produžio utakmicu ili šta???? Dobili ste golove u 89.min. i 90.min. nakon svojih brojnih promašaja. Ali ti vjerovatno nisi bio na utakmici, zar ne??
    Najbolji komentar je dao vaš najbolji igrač na utakmici Markić,a ti se raspitaj šta je čovjek rekao.

    Nisi nigdje spomenuo da ste odbili naše gostoprimstvo, te odbili poslije utakmice od domaćina priređenu zakusku. Zamislite se kako su se osjećali organizatori svega toga??Svaka čast vašem predstavniku Davoru Kadiću na iskazanoj želji da nagovori ekipu da postupe ispravno.
    Ali vi ste ipak odbili, podcjenjujući nas kao ljude. Nadam se da ste sada naučili gubiti jer planiramo vam dobro napuniti mrežu....hahahhahahaha(ako ne budete vi nama)

    Na kraju, moram Vam čestitati ispred Uprave NK"Mladost"DB na osvojenom prvom mjestu, zaželjeti sreću u višem rangu, te da vratite Gundince gdje im je i mjesto - 1.ŽNL
    Nadam se da će se sutra odigrati ljepotica kola, jer ni vi a ni mi nemamo pritiska, te da će utakmica proteći u fer i korektnoj igri. Ne treba živjeti za prošlost nego za budućnost.

    Sportski pozdrav iz Donje Bebrine !!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  10. Nemojte bez razloga dizat tenzije..istina da necemo biti kompletni posto nam i veterani igraju sutra pa "stariji" igraci(npr.Markic) nece niti ici u Bebrinu.a sto se tice motiva i slicno..to budite sigurni da nam ne fali..bilo bi lijepo zavrsit prvenstvo bez poraza tako da i sutra idemo na pobjedu..A to sto nismo ostali na onoj veceri kriva je ponajvise vasa publika i pojedini igraci,al to je proslo i nije vrijedno spomena..nek sutra bolji pobjedi..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Markić je došao u Bebrinu i bio ponajbolji igrač gostiju, a najbolji igrač gostiju je definitivno bio domaći vratar. Onakva dva gola može dobiti samo pravi majstor..Bravo Kunaaa majstore....

      Izbriši
  11. Iskreno, mislim da će Gundinci razbucat Mladost DB kao bugarsku skupštinu

    OdgovoriIzbriši
  12. ZAHVALA ŠTO STE NAS PRIMLI I UGOSTILI KAD SMO SE OSNIVALI I BAS SMO SE SUPER PROVELI.NEKA DANAS POBJEDI BOLJI.DOJDITE U GUNDINCE NA FEŠTU POSLJE TEKME

    OdgovoriIzbriši
  13. Šokadija - Sapci 4 : 1
    Gosti pogodili prečku,pa potom poveli 0:1 ,ali u istoj minuti primaju gol te ubrzo i drugi pa Šokadija na poluvrijeme odlazi sa pozitivnim rezultatom.
    U drugom poluvremenu Šokadija postiže i treći gol čime završava posao,da bi pred kraj povećala vodstvo iz penala.
    Utakmica ništa posebno,po meni zaslužena pobjeda možda izražena previsokim rezultatom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čestitam na pobjedi!

      Izbriši
    2. Hvala u ime igrača...jbg ne mogu reći također,kao za čestitku za Novu godinu heheh kad ste vi legli

      Izbriši
    3. ma Kune su dobre a mi kako cujem posvadjani

      Izbriši
    4. Blazenko Kune dobre...necu bas puno o tom,bolje cu reci mi katastrofa,jedva cekamo da ova sezona završi,jer moral nam je na nuli! Kakve mi golove primamo,pa to nemoš vjerovat. Dobijemo gol sa centra,ma još dalje od centra i pola naših igraca se smije tom golu,boli njih ona stvar što smo mi primili gol! I onda kako se neces posvađat..pa bio si na utakmici prošlo kolo i vidio si kakav je pristup nekih igraca..šta da ti pricam. Kod kuce još donekle i imamo solidne rezultate a odemo u goste KATASTROFA,ništa s nicim! Dobit od Kuna 4 gola,to ti sve govori o nacinu kako igramo obranu.

      Izbriši
  14. Mladost BS 5;2 Gaj Poljanci

    OdgovoriIzbriši
  15. Matheus dali ste danas igrali grubo?

    Mladost db-Gundinci 0:2

    OdgovoriIzbriši
  16. Mladost : Gundinci 0:2

    strijelci:
    Maks Gagulić
    Marko Jandrijević

    OdgovoriIzbriši
  17. Sredanci,ne puno bolja ekipa od nas,sa visokim rezultatom savladala nas je sa 4-1,čvrsta i borbena utakmica,sapci kao bez volje nakon pogotka za 1-0 dobivaju 4 gola,u ključnim momentima vidljive su možda i nenamjerne odluke sudca koje su bitno promjenile utakmicu,sve u svemu idemo dalje čeka nas iduće kolo s Trnjanima,čestitke NK Šokadija

    OdgovoriIzbriši
  18. po men neaa iznenadenjaa hahaha sava legla sto je i za ocekivaat biloo Kunee Neprepoznatljive Svaka cast i sretno po pobjedu u Gundince

    OdgovoriIzbriši
  19. Kao prvo cestitam Kunama na pobjedi,tri puta su gubili i vracali se da bi na kraju i zabili gol za pobjedu.Teren cista katastrofa,dobili smo gol s centra i zabili dva autogola,tri puta vodili i na kraju izgubili.Prvo poluvrijeme vrlo dobro,u drugom ogroman pad koji se desava u puno utakmica ove sezone,jednostavno neobjasnjivo.Moral ekipe na cistoj nuli,i zadnje kolo ceka nas jako teska utakmica protiv vrlo dobre Slavonije.

    OdgovoriIzbriši
  20. Svaka čast Gundincima. Nitko nas nije tako ubijo igrom kao oni. Sakrili su loptu cijelu utakmicu. Prava je sreća što nismo primili 7,8 komada.

    OdgovoriIzbriši
  21. želja plasčević27. svibnja 2012. u 13:04

    čestitke šokadiji na pobjedi,ne bolja ekipa ali to je nogomet,evo osvrt početak podjednak,neki odbijanac kampić pogađa prečku.Nebi dugo zoka nas dovodi u vodstvo koje u istoj minuti ispuštamo.Nakon par minuta nabaćaj sa lijeve ,moje strane,Knež na drugoj čeka loptu pa u međuvremenu dok čeka otresa roberta ferića onako u prolazu s obe ruke ga ruši ja sam možda i mogao stići ali mislim faul ali za mikajevića nije i 2-1,sramota i za suca,a i za šokadiju.samo da spomenem prvi korner za nas penal ko kuća ,ali normalno ništa od toga jer mikajević svoje zna.DRUGO POLOVREME.:imamo zicer miljević brani kontra knež u zaleđu mikajevići puštaju i 3-1,nemam rjeći.I onda da odrade posao mirno do kraja ante gradi loptu koja mu je u nogama rile se potepe na njega i padne ovaj jedva dočeko penal za koji je, i rile poslije utakmice rekao da je nenormalno ,i ja na jednu lopta na drugu stranu i epizoda sredanci gotova.SAD ČE SE TOMA KLETI NA POŠTENJE I KAKO ONI NEMAJU VEZE SA TIM ALI VAM KAŽEM DA VAS STID MOŽE BITI.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neutralac iz Donje Bebrine27. svibnja 2012. u 13:11

      Jbg,nije se mogla ponovit Bebrina od prošle godine pa je sad malo krivo,ha? :D Vi ste za postenje pravi...Iiiiiiiiii nagrada za Fair play sezone odlaziiiiiiiiiiiiiiiii......trrrrrrrrrrrrr(zvuk bubnjeva).........NK Sapciiiii.....Molimo predstavnike kluba da dodju primiti nagradu.......

      Izbriši
    2. hahahaha.....znači to vam je izgovor za ovo danas

      Izbriši
    3. kad smo već kod toga,bebrina je bila prošle sezone tako da su sapci ove godine izravni konkurenti Gundincima za nagradu fair play

      Izbriši
    4. Neutralac iz Donje Bebrine27. svibnja 2012. u 13:17

      Pa vi se vadite na suce,a rezultat 4-1....jel to vas izgovor? Sudac može skuhat 1 gol,al baš 4........za to mora imat jebačko iskustvo koje je vjerovatno pokupio kuhanjem za Svjetsku elitu u Esplanadi.

      Izbriši
    5. e bolje šuti,ne postojeći penal,gol iz offside-a,gol iz prekršaja,ne sviranje penala kod 0-1, mislim da to je dan sudac koji je sudio i u višim ligama može odsuditi,de pitaj zašto se nežalimo na pora u Kupini,ljudi nas dobili bez ispaljenog metka, a da ja zbog jednog jebenog nogometa u 3.žnl moram misliti tko je sad dobar samnom tko ne,pa to je čisti primitivizam,tako da molit ću lijepo....znate ono Sapci platili janje i sudce (E NISU), sapci dogovorili,sapci platili,sapci dali,sapci dogovorili,e nabijem ja vas sad sve,poklopite se šutite isti ste ko i oni ako ih takvima smatrate, neigral iviše nikad u istom rangu dao Bog...

      Izbriši
    6. Neko nam se naživcirao.........a jojjjjjjjjjjjj....baš šteta,bješe doobar čo'ek.... :O

      Izbriši
    7. hahaha,ma tko to... iznosim samo realnosti,a vi napadom na našu psihu pokušavate prekriti ono danas...psiha znate li što je
      to?

      Izbriši
    8. Pod pojmom psiha analitička psihologija smatra cjelinu svjesno-nesvjesnih sadržaja. Psiha je ono živo nešto što buja u čovjeku, a za koje često upotrebljavamo izraze duh, duša ili um.

      Naposljetku, suština saznavanja nije u tome gubimo li igru, već
      kako gubimo, što s time spoznajemo, čemu nas je poraz naučio i
      kako nas to mijenja. Gubiti na određeni način znači - dobivati.
      Richard Bach

      Nisu suci krivi,kriv je život što dopušta da napaćeni narod Sapca proživljava kalvariju od strane HNS-a,Sredanaca i ostatka svijeta.

      Izbriši
    9. U kojem ti svijetu bajki Želja živiš?
      Pročitaj si svoje postove unatrag u ovoj sezoni,dramatiziraš i izmišljaš neke demone valjda.Zar hoćeš reći da je Šokadija platila suca da bi ostvarila ovu pobjedu.Iz kojih pobuda kad ne može ići gore?
      Digli ste se na noge zbog jednog zaleđa u kojem se našao čovjek koji je 20 dekagrama lakši od mene i tebe.
      Koje bacanje si ti vidio kod drugog gola?
      Treći gol ,Šebalj vuče loptu od centra i ne smije dati Riletu jer je u zaleđu no vaš igrač uklizava i izbija loptu prema Knežu koji niti je u zaleđu niti ga ima zbog igranja vašeg igrača.
      A poentirao si sa penalom i Riletom koji ti je "priznao",a loptu je vodio David Šebalj i prošao dvojicu gdje ga je treći dočekao.Možda prestrogo,ali faul je bio.
      No,želim ti reći da lažeš ove ljude ovdje i neka te je sram.
      Ja sam obični gledatelj i ajmo reći navijač,ali ne vatreni da bih bacao petarde kod gola i da bih lagao ovdje ljude

      Izbriši
    10. Neutralac iz Donje Bebrine27. svibnja 2012. u 13:41

      Pod pojmom psiha analitička psihologija smatra cjelinu svjesno-nesvjesnih sadržaja. Psiha je ono živo nešto što buja u čovjeku, a za koje često upotrebljavamo izraze duh, duša ili um.
      Naposljetku, suština saznavanja nije u tome gubimo li igru, već
      kako gubimo, što s time spoznajemo, čemu nas je poraz naučio i
      kako nas to mijenja. Gubiti na određeni način znači - dobivati.
      Richard Bach

      Nisu suci krivi,kriva je država,kriv je život što dopušta da napaćeni narod Sapca proživljava ovakvu kalvariju. Jadni Sapci....spomenimo ih u molitvama svojim prije spavanja.

      Izbriši
    11. gubiti na određen način dobivati,jasno kao dan,znamo da moramo dobiti zadnje kolo,a vidim nisi znao što je to pa si morao na google upisati,1. narod sapca nije napačen,2. ovo nije klavarija (kad te netko pokrade), a mislili smo da ssu samo sredanci u tome kad ono i HNS :) i da suština je u tome kako gubimo,a spoznali smo da smo ipak malo bolji nego što mislite,svaki poraz nas mjenja a ovakav poraz nas je naučio da samo još više platimo sudce,e tako gosp.iskompleksirani,nisi svoje komplekse uspio prenjeti u Sapce....kompleksi hmmm a što je to..new tab..google...kompleksi? :)

      Izbriši
    12. Pa vi patite od kompleksa manje vrijednosti što ste u trećoj ligi sa ostalim paćenicima i što ne možete pobijedit Sredance. Vaš predsjednik je tu fino naveo kao glavne krivce za vaš poraz suce,a ne vašu lošu igru... To sasvim dovoljno objašnjava vaš stav što se tiče toga.

      Izbriši
    13. molio bih da predsjednika nedirate,kakvim god ga vi smatrate mi cjenimo njegov rad i bez njega i Barića ovog svega nebi bilo,a kompleks manje vrijednosti mi ne patimo od toga jer vas ne smatramo manjom vrijednosti,čak Sredance,Gundince i Trnjane smatramo ekipama koje uz nas mogu biti ako ne pri vrhu u sredini 2. žnl,a sad kakvim se vi smatrate to nestavljajte nama u usta,ali i to da vam sudci nisu pomogli ni malo,to nemožeš reći

      Izbriši
    14. Kampiću ako mene moliš,ja nisam dirao u instituciju predsjednika NK Sapci.
      Odgovorio sam Želji na lažno prikazivanje činjenica.
      Naravno da svatko to vidi iz svojeg kuta,ali on to gleda iz najposebnijeg.
      On je mogao uhvatiti loptu,ali eto mislio je da je faul.
      On je kao otišao namjerno kod penala u drugu stranu da prekine agoniju inače bi naravno obranio penal.
      Za možebitni faul od Kneža ne mogu reći jer je bilo na suprotnoj strani,ali sigurno nije bilo bacanje kako nam je prikazao ili kako je napisao otresanje.
      Treći gol i penal su bili pred mojim očima kao i pred njegovim tako da ja stojim iza svog napisanog.
      Penale kao kuća za vas bi sudio samo Collina i nedavno onaj što je dosudio za Barcelonu.Potezanje kod kornera,kako suci sude ne vjerujem da bi to bilo suđeno i za Šokadiju u Sapcima.
      Ako je penal i nategnut bio je kod 3:1,a baš ste se vi busali prošlo kolo da penal za 1:0 nije usmjerio utakmicu s Biđanima jer je eto završila 5:0.
      Zaleđe kod trećeg gola sam opisao i nije postojalo.
      Dotični se predsjednik obrušio na suca i na našeg tajnika insinuirajući nekakve prljavštine tako da ne znam što bih rekao.
      I za kraj želim vam sreću u nedjelju,a također i u 2 ŽNL i nedajte da vas izmanipuliraju da morate igrati neke kvalifikacije ako ste zaslužili direktan plasman.

      Izbriši
    15. MAta ne tebi nego ovom anonimnaom nakon tvog komentara

      Izbriši
  22. htio sam to malo mirnije prikazati

    OdgovoriIzbriši
  23. svaka strana svoju priču,pobjedili ste,svaka čast,kako god bilo tri boda su vaša i to je to....srdačan pozdrav :)

    OdgovoriIzbriši
  24. sad će trnjani zaradit dobru lovu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kao i vi i kupina i prnjavor... ako dobiju dobiju šta sad....a mislite da će se sapci naguzit i ostavit im 3 boda u sapcima koja su u 2 godine dobili jednom sredanci,jednom Gundinci i jednom Perkovci,siguran sam da će naši dečki ostavit jaja...i da će se moć krompir saditi kolike će roviče od uklizivanja napraviti....

      Izbriši
  25. Ima li tko rezultat Slaven - Selna?

    OdgovoriIzbriši
  26. Ionako su na istom mjestu pa evo tablica:

    http://www.pohrani.com/f/3c/Pf/3qZUq0AJ/bundes-liga25mala.png

    http://www.pohrani.com/f/1R/Ys/3iInsK5g/bundes-liga25.png

    OdgovoriIzbriši
  27. kaki frajeri svi anonimno jedu govna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oni anonimno pa ne moraš i ti javno.Ovaj tvoj komentar i ako je potpisan ništa vrijedni nije od ovih anonimno i suzdržite se istih nakon 7-8 piva.

      Izbriši
    2. Želja je uprsko s komentarom totalno.Prvo čestita Šokadiji na pobjedi ,a na kraju napiše velikim slovima da ih sram može biti.Kolega nije isto komentirat kao golman ili predsjednik ,a ti si i jedno i drugo.Prvo malo odspavaj i onda napiši što misliš to ti je moj savjet.

      Izbriši
  28. Pa ko bi vas pobijedio u Sapcima kad utakmice traju po 113. minuta začinjene s 3 penala.

    OdgovoriIzbriši
  29. ljudi ne brinite, sapci kupili utakmicu od trnjana..... prvanstvao gotovo!!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha, ev taman digli pare u banci, 10 tisuca kuna da nam trnjani puste...juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu

      Izbriši
    2. hoces rec da niste dali svoj prijedlog?? ajmo uprava iSapci da vas cujem?? inace ste burni na ovom forumu, a sad maca popapala jezik!!!

      Izbriši
  30. Ljudi moji ja nekužim ovo ako su bila dva kola prije kraja i sapci su imali 7 bodova prenosti u odnosu na sredance i trnjane i sad kad su izgubili imaju 4 boda prednosti i kako se onda sredanci itrnjeni mogu borit za drugo mjesto nekužim

    hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa jednostavko je to, Sredancima nije upisano jedno kolo ovo proljeće koje su dečki pobijedili i sad je razlika dva boda s tim da ako Sapci igraju nerješeno s Trnjanima, Sredanci i Sapci imaju isto bodova ali Sredanci imaju bolji međusobni skor pa imaju prednost, tako da Sapci zadnje kolo moraju pobijedit ako žele ići stepenicu dalje. Isto tako će morati uzeti odvjetnika jer se kuha neka juhica u režiji Spajić i pošteni ljudi da se igraju kvalifikacije što točka 50/1 pravilnika za županijsku ligu pobija ali eto sve se može kad se hoće.
      Pozdrav

      Izbriši
  31. KAKVI STE VI KRALJEVI

    OdgovoriIzbriši
  32. NEKUŽIM ZAŠTO NEKI LJUDI IZ SREDANACA NEBI HTJELI DA SREDANCI IDU U DRUGU ŽNL,TAMO BIH SIGURNO MOGLI BIT UVIJEK PRI SREDINI TABLICE,JEDINO ŠTO NEMAJU PUNO JUNIORA,ALI I TO SE SVE NEKAKO RIJEŠI BITNO DA IH IMA MAKAR DESET

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zato što nitko neželi(osim nas 3-4)prihvatiti se posla.Zato što nemamo čovijeka koji će animirati ostale ljude u selu.Zato što svi navijači isimpatizeri kažu "ma ja ću pomoći ,kad što bude trebalo",a kad treba onda nežele biti ni redari na papiru ,a kamoli što drugo.eto zato.

      Izbriši
    2. I uz sve navedeno treba nakupiti i tih desetak "juniora" jer bi došlo do prepravljanja godišta onih mališana i to bi išlo dok netko ne bi nastradao na igralištu.A tko će odgovarati za to?
      U ovoj ligi samo Kune i Gaj nisu igrali 2 ŽNL,a za Slavoniju nisam siguran.
      Svi ostali znaju što ih tamo čeka jer su tamo igrali duže ili kraće.Onaj tko imam kapacitet za dalje neka ide.

      Izbriši
  33. Da se ne vuku repovi poslije derbija Šokadija-Sapci molio bih ako može osvrt ili komentar od Mladena Stepića i Dalibora Danča .Isto tako ako bi htio Karas reči dali je kod trečeg gola onako kako kaže Mata ili je bilo zaledje kako kaže Želja.Unaprijed se zahvaljujem.Što se tiče komentara Želje Plaščević (inače mog prijatelja)to što on piše su nebuloze i nitko netreba uzimati za ozbiljno,iako ga mogu shvatiti jer on voli svoj klub ,te je u toj svojoj ljubavi izgorio(puko ko sijalica).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma prijatelju nema tu sta da se komentira,,kako je prosle godine nas Mijic napravio konjima i nas i bebrince tako je i Mikajevic sada napravio isto,bez znanja i vas i nas.Oni jednostavno imaju svoju racunicu ka i do sada,zakuhaj pa ako sljedece kolo sta uvate dobro.Ja sam sjedio na klupi i nakog svakog prekida okrenu se meni i smijao mi se u facu,doslo mi je da se pokupim sa klupe i odem kuci vjeruj mi,,kupovina ,namijestanje ,dogovaranje ma ljudi moju tko ima novaca za to,pa svi mi smo dragovoljci i volonteri u svojim klubovima a oni jedini zaraduju na nama i smiju nam se,,, odvratno,,on dijeli nama kartone tocno zna tko ima dva dobro se pripremio za tekmu,vi ok nemam zamijerke na vas,bez grubosti mislim sa obije strane sto me veseli ali gadi mi se vice ova nasa organizacija,,nekazem da i tamo nema postenih ljudi i sudaca ali vecina njih je tamo interesno a mi ljudi patimo se da opstame i ovo malo nogometa u nasim selima,naka nam je svima sretno u daljnjem radu a tko bude imao vise sportske srece u zadnjem kolu mislim da je zasluzeno uspio,,poz iz Sapca

      Izbriši
    2. Pratim ovaj blog gotovo od samog početka i nakon što sam vidio kakvih sve komentara i nerealnih mišljenja ima, odlučio sam da ću ovaj blog pratiti, al ne i komentirati (osim ove iznimke sada). Našu utakmicu ne bi previše komentirao, utakmica je gotova i ne može se tu više ništa promijeniti. Zadnje kolo će odlučivati o cijeloj sezoni. Vjerujem da ćete pobjediti Poljance, jer ste puno kvalitetnija ekipa od njih, tako da nama igra samo pobjeda protiv Trnjana. Sve će se znati u nedjelju oko 20:00. Toliko od mene, pozdrav!

      Izbriši
    3. Bravo za Dalibora i Mladena, Kampića i Karasa čiji su kometari također sasvim realni.

      Izbriši
    4. želja plasčević29. svibnja 2012. u 14:54

      toma moj i daliborov su isti smo malo drugačije napisani

      Izbriši
    5. Možda ti je onaj drugi kad se posipaš pepelom i sličan Daliborovom,ali onaj prvi gdje otvoreno prozivaš Šokadiju,Tomu itd nema nikakve sličnosti s njegovim komentarom.
      Dalibor piše o općepoznatoj bolesti nogometa koja sa svakim višim rangom poprima obrise mafije,ali to ni FIFA ne može riješiti.

      Izbriši
  34. Slaven-Selna 4:0,piše na ŽNS

    http://www.pohrani.com/f/9/uY/2GLxr0c/bundes-liga25mala.png

    http://www.pohrani.com/f/3Q/wv/2hMQdVni/bundes-liga25.png

    OdgovoriIzbriši
  35. pa sredančani ako budete drugi,hoćete li igrati 2 žnl

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako budemo, hoćemo, ali smo svjesni da su nam šanse male. Siguran sam da Sapci neće propustiti priliku i da će pobijediti Trnjane iako su dosta oslabljeni, čega su i oni svjesni.

      Izbriši
  36. Ajme Kampiću o čem ti drago dijete pričaš, vi bi bili u sredini 2.Žnl, pa vi ste jedna presmješna ekipa koja da nije ove sezone radila sa sucima i plaćala Poljancima i drugim ekipama troškove za suce bi bili mooožda 8. na kraju sezone, zato se pokrij ušima i šuti tu o nogometu jer ne znaš ni hodat...Bolje se ugledajte na Trnjane i njihov nogomet i poštenje...

    OdgovoriIzbriši
  37. hoćete reći da smo radili sa sudcima u utakmici Sapci sredanci u Sapcima,pa dobili smo 2-1 ,glat,troškovi sudaca su plačeni zbog volje naše uprave,a to da ne znam hodat pokazuje što sam postigao najviše pogodata u klubu koji je drugi u našoj lizi,istotako tim trnjanima poštenima kojima sam dao 2 od 3 i sredancima u sapcima 1 od 2 rezultat u mog ne znanja i naše ekipa koja nije sposobna pobjediti,nekada te jednostavno ne ide,kao jučer u sredancima,kao u Kupini,kao u poljancima, protivnik te nadjača nečim,mi sami sebe pokopamo to je stvar ekipe,gundinci su nas pomeli do temelja, pa mi si sve te poraze priznajemo,svjesni smo ih,ne precjenjujem nas,loši smo i ja da sam nekakav igrač ne bi sad bio u 3. žnl,ali ja koji ne znam hodati i ta smješna ekipa mi smo drugi u vašoj ligi,pa kakvi ste onda vi zapitaj se tko god da jesi anonimni...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daj Kampiću nemoj se nervirat zbog anonimaca, nego slažite kombinacije za nedjelju, jer ovisite samo o sebi.
      Isto tako bi i ja trebao napisati demant Želji na njegove neumjesne komentare koje je napisao velikim slovima, ali ne želim se upuštati u takve rasprave. Iskreno Vam želim sportsku sreću, ali ako je ne bude mi smo vam na repu.

      Izbriši
    2. isti onaj od maloprije :)28. svibnja 2012. u 08:03

      ma ne nerviram se iznosim činjenice,koje kakve takve istinite su

      Izbriši
  38. Joj ljudi citam tu komentare,i vi ga serete protiv Sapca...pa pustite ljude ako hoce ic u viši rang nek probaju,doduse s ovom ekipom tesko mogu igrat 2 žnl,ali možda ce se pojacat...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. http://www.vecernji.hr/regije/izlozio-stotine-pari-kopacki-ljubavna-pisma-vojnu-zbirku-clanak-354958
      Evo da iskoristim ovaj blog za reklamu našem entuzijastu iz Svilaje inače velikom zaljubljeniku u ovaj sport i legendarnom igraču koji jako puno pomaže svom matičnom klubu ,a još uvijek je i registriran za NK"Sava" Svilaj.Eto ako netko želi donirati kopačke ili nešto od vojne opreme vojno-sportski muzej "Svako svoje zna" je pravo mjesto za to.

      Izbriši
    2. Svaka čast Tunji na njegovom hobiju, tek sam neki dan čuo za to od Šebalja seniora.

      Izbriši
  39. Ne vjerujem da će Sapci kupovati utakmicu protiv Trnjana. Vjerujem u jednu mušku, tvrdu, ali fer i korektnu utakmicu gdje će prvenstveno dominirati nadigravanje.Sapcima treba pobjeda i pod većim su pritiskom nego Trnjani, koji dolaze rasterećeni i željni nadigravanja.Prednost Trnjanima.

    OdgovoriIzbriši
  40. Trnjani neće pustiti Sapcima. Pola igrača Trnjana je reklo da ako se pusti Sapcima više nikada neće igrati za Trnjane.Dečki iz Trnjana žele pokazati da su pošteni kao i Gundinci i da ih ne zanimaju nikakve igre van terena, a vjeruju da su puno kvalitetniji od ekipe iz Sapca.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ako budete igrali pošteno onda ce i vaša kvalitete doći do izražaja..ja vjerujem da ste kvalitetnija ekipa

      Izbriši
    2. imam provjerene informacije da je od postenjacina iz Sapca stigla ponuda Trnjanima?? nakon isplate poljancima,nisu se zaustavili svojim postenjem??? a ima naznaka da bi moglo biti i nazocnosti iz HNS radi korumpiranosti. No zato svi u sapce pa da vidimo uzivo sta ce se desavati!!!

      Izbriši
    3. znaci istina o ponudi!

      Izbriši
  41. ma nevjerujem ni ja da će oni to kupiti,,to je smiješno,pa da se ima love nebi igrali 3.žnl,.al Trnjani u punom sastavu i kako igraju nema teorije da izgube,jedino bi mogli oni sami igrati pod ručnom i to iz svog interesa,jer jedan konkurent manje nagodinu,ma kakvi priča bilo ja vjerujem i u ovakav ishod,.a što se tiče 2.mjesta zaslužuju ga i jedni i drugi,.mislim da Sapci sa svojim pojačanjima mogu igrati dosta dobro 2.žnl,kao i sredanci kojima je sada prilika da iskoriste ovu ekipu koja je na okupu,ima ekipa u 2.žnl koje ni sada nisu bolje od ovih

    OdgovoriIzbriši
  42. MLADOST(Donja Bebrina) - GUNDINCI(Gundinci) 0:2 (0:1)

    Zaslužena pobjeda kvalitetnijih gostiju.
    Domaćini dobro parirali gostima tokom cijele utakmice, ali vlastitim pogreškama su izgubili utakmicu. Gosti bolji u sredini terena ali jalovi prema naprijed. Dvije katastrofalne pogreške domaćina riješile su, inače, borbenu utakmicu oba rivala.

    Vidim da je u Sredancima bilo svega, kukaju jedni, kukaju drugi. Moja poruka njima glasi: tko se mača laća,od mača i pogiba!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pusti ti što je bilo u Sredancima...kuka samo jedan,a čak i laže.
      Mač,pogibija itd kakav je to vokabular?
      A u Bebrini je bila "borbena" utakmica...zar sa mačevima i štitovima?

      Izbriši
    2. Tko se mača laća,la kukarača....

      Izbriši
    3. Ovo je nevjerojatno šta piše Matheus.Pa na kojoj je on utakmici bio. Gundinci su razbili Bebrinu, koja je dva puta prešla centar, a loptu su imali cca, 15% u svojim nogama. Trebali su primiti 10 komada. Sve što su napravili bili su nesportski pokušaji udaranja igrača Gundinaca iz totalne nemoći Bebrine. Očito nismo bili na istoj utakmici.

      Izbriši
    4. Kolega anonimni ili kakav već..
      potpiši se, daj svoj komentar na utakmicu, navedi vaše šanse pred našim golom pa ćemo onda pričati.
      Nemoj biti kao većina vaših igrača i publike arogantan i velik jer nema potrebe. Mi vas cijenimo kao ekipu ali kao ljudi ste nule, i stojim iza toga.

      Izbriši
    5. Nemam naviku komentirati postove, evo matheus mi mi dao povoda.
      Jedan stari dida je još davno rekao.
      Tko gubi ima pravo da se ljuti!

      Pozdrav igračima Bebrine.

      Izbriši
    6. Matheus ti kao prvo nisi sportas..jesi li gdje procito da smo mi napisali da je vas igrac Markovinovicu polupo arkada nakon samo 3 min. od ulaska.da ste Djuru izbacili vec nakon 10 min s 2,3 opasna starta na njega..od 10 min ga vise nije bilo na utakmici..evo ti primjer neki promasaja Stazic prazazan gol s 2 m u 1.pol.,2.pol. Stazic sam pred golom puca u golmana,opet stazic ide sam i staje na loptu i vraca se ,Karavidovic sam ispred golmana na 7.m al otkljeva s udarcom i vas ga igrac stize.Kadic glavom tik uz vratnicu,mladi Tukara puca uz stativu
      ..eto to su neke koje sam se sjetio..a publiku necu spominjat,nije vrijedna spomena..nedaju ti da navijas za svoju ekipu..a da nije bilo nase publike nebi skupili za suce..Zato nemoj tu baljezgat bez veze..pozdrav

      Izbriši
    7. Citiram Markovinovica nakon utakmice kad je susreo vaseg igraca

      "da sam bio bezobrazan ti bi sad bio u bolnici"
      vas se igrac samo okrenuo i otisao

      To je rekao zato sto ga je imo na laktu i nije ga htio udarit i samo nakon 3 sekunde v
      as mu igrac razbija arkadu i naravno vise nije mogao nastavit i zaradio je 3 šava..ta njegova izjava pokazuje koliki je sportas i covjek,a ti Matheus to nikad ndces biti

      Izbriši
    8. Kao prvo, kako je pukla arkada Moarkovinoviću tako je mogla i našem igraču jer su se sudarili glavama.
      Njemu je odmah ponuđena pomoć, pa i nakon utakmice.
      Bez obzira kako je on na to reagirao. Da znaš ne bi obmanjivao cijeli blog.

      Ja sam u svom komentaru i rekao da ste vi kvalitetniji, ali to treba dokazati na terenu.
      Te akcije koje ti spominješ uopće nisu bile izrađene nego plod grešaka naše obrane i nisu bile tako opasne. Inače bi rezultat bio uvjerljiviji, zar ne???? Ne vidim način da se gol promaši sa 2m, to bi i fizika teško objasnila.

      Kad bude igrali 2ŽNL vidjet ćete kako se tamo čvrsto igra. To što vi mislite da ste vi bogomdani pa se vas ne bi smjelo dotaknuti malo se varate. Ušli ste u utakmicu kukajući na svaki start, kao npr. Đuro pa je bio ismijan od cijele publike. I ako misliš da je vaših desetak gledatelja dosta da se plate tri suca sa zapadne strane naše županije i delegat onda ti nisi upoznat sa problemima klubova.
      Uopće je sramota da selo sa skoro 3 tisuće stanovnika igra u rangu u kojem igra. Sva ostala sela nemaju zajedno koliko vi, ali to vam nedaje pravo na povećanu dozu arogancije

      I na kraju , ja u svojim komentarima imam pravo reći što mislim, ali na samim utakmicama uvijek zagovaram fair-play, smirujem igrače na terenu, na klupi i veliki sam zagovornik fer i korektne igre.

      Izbriši
    9. Kao prvo igrač koji udara čelom drugog igrača njemu ne može puknit arkada...

      kao drugo ako mi nismo dokazali na terenu da smo kvalitetni onda nek sve ide u klinac..

      kao treće neki naši igrači su igrali 1.hnl,2.hnl,3.hnl,a dosta njih i 1.žnl, a svi ostali su igrali godinama 2.žnl..pa nam ne trebaju tvoji savjeti kako se igra u 2.žnl

      kao četvrto kakvu ti sramotu spominješ?ovaj klub igra svoju drugu sezonu(1. sezone smo bili 2.)..nema nas šta biti sramota,dapače drago nam je kad svoj rad možemo prenjet na druge..a što se tiče arogancije tu si u krivu..ovdje ste vi arogantni..krivo ti je što se nije desilo ono što si ti zamišljao..prvo porazit prvaka,a niste uspjeli niti pogodak postići i to ti ne daje za pravo da nas ovako blatiš...nađi tu na blogu jedan klub koji je nešta loše o nama i našoj publici napisao??

      I na kraju zbogom

      Izbriši
    10. A zašto je Markovinović uopće i ulazio? Niste se valjda uplašili za rezultat, pa imali smo loptu samo 15% vremena ....hahahahaaa

      Izbriši
    11. on je ušao kod rezultata 0:2 jer je Markić tražio zamjenu a samo je on ostao na klupi..a ako ti misliš da je to smješno što ste čovjeka poslali na šivanje onda ja nemam s tobom šta više pričat

      Izbriši
    12. Ovaj matheus viče nešta anonimcima,a šta nama znači ime matheus i daj molim te prestani više srat ko da si popio svu pamet svijeta,i na kraju ako ćeš biti sretan vi ste imali posjed 90% a mi 10% i cijelu utakmicu ste bili bolji

      Pozdrav iz Gundinaca

      Izbriši
  43. želja plasčević28. svibnja 2012. u 13:08

    mata možda sam pretjero sa komentarom ali smatram da me nemoraš nazivati lažljivcem i to par puta pred cijelimauditorijem 3.žnl.danas gledam malo drugačije čuo sam se sa sucem i malo smo popričali ja opet gledam sa svoje strane drugačije a on drugačije,ali iznijeti svoj pogled nije laganje i knež je malog baš otreso i ja sam loptu mogo stići al neznam zašto sam ko naivac stao i gledao u suca a karas mi je rekao da je on girnio loptu onda nije zaleđe al ljudi kad si nemočan vataš se za slamku tako da neželim da se neko naljuti na napisano posebno TOMA koji je tu najmanje kriv ,al opet smatram da nezaslužujem da me se naziva lažljivcem pogetovo ne sad sa 38.g.,nakon puno godina na golu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Želja isprika od mene,ali ovo za laganje se odnosi samo na jednu rečenicu.
      Dakle pustimo kako tko vidi faul,zaleđe i drugo.Ali za penal si definitvno sve sjebao.Rile se potepo i priznao ti kasnije to,a ja sam samo rekao kako je bilo i da tu Rile uopće nije bio osim što je pucao penal.

      Primjetit ćeš da uopće ne komentiram ove nebuloze o kupovini utakmica i sudaca.Iz tvog komentara se dalo naslutiti da je sudac kupljen,a ako već znaš kako se to radi pa koji bi kreten radio takve stvari 2 kola prije kraja i zaostatka 5 bodova.

      Iz cijele ove priče isti ovaj široki auditorij je izveo zaključak da je jučer bila neka ekstremna utakmica,a priznat ćeš da je bila kamilica spram nekih odigranih prijašnjih godina.
      A moraš znati da i Toma ima godina,čak više i od tebe i isto se trga za klub,a ti mu napišeš da ga može biti stid.Čega?
      Zato i ti spusti malo loptu i nemoj izlijetati s komentarima.
      Čuvaj snagu za nedjelju i pobjedu nad Slavenom,kao i Šokadija u Poljancima.Ako pobjedite vjerujem da će vam svi čestitati na zasluženo osvojenom drugom mjestu

      Izbriši
    2. Zašto se lažemo da nema kupovanja sudaca???
      Jel to iz respekta prema njima ili.....

      Izbriši
  44. ovo je sve pičkin dim valja bježat odavde re is

    OdgovoriIzbriši
  45. mislim da stari Šebalj nije ništa kriv,a tako ni Toma kod tog penala,da se razumijemo,izgubiš ravnotežu i padneš u kontaktu koji nije faul,nego si stao krivo ili tako nešta i on svira penal,možeš ga jebat sviro ga je nečeš ti sad reć e nije me pokupio de promjeni odluku,imali smo takvu stvar protiv Biđana kod prvog gola,kad dečko nije nie dirnuo našeg naš pao reko lopte a ovaj ukliže i on svira penal,šta ti tu možeš,a digli smo se jer se to nama desilo u Sredancima,jer se ipak igra za viši rang,a ne gledamo da smo takvu odluku imali protiv bickog sela

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Samo mala ispravka stari Šebalj je već bio izašo iz igre .Penal je dosuđen na mladom Šebalju.Sve ostalo napisano u tvom komentaru je OK

      Izbriši
    2. ma svi ste vi men šebalji,razlikujem samo kneža i živića,tomasa i osmeričića ostali su svi šebalj :D

      Izbriši
  46. Evo malo zanimljivosti da nas bolje upoznate ako niste do sada.
    U Sredancima su ove sezone igrali:
    7 Živića,
    3 Bošnjakovića,
    2 oca i 2 sina,
    4 Tomislava,
    2 para rođene braće, (Babići i Bošnjakovići)
    1 puta tri brata (Živići)i
    2 Tomislava Živića

    OdgovoriIzbriši
  47. Posebno bi pohvalio upravu i ljude iz DONJE BEBRINE, koji su fer i korektni na svakoj utakmici. Imaju mladu,dobru ekipu i predviđa im se uspješna budućnost. svaka cast dečki! samo naprijed ..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahahahahahahahhahahah...vic dana...

      Izbriši
    2. Drago mi je da je netko primjetio da se ova uprava trga za klub, da iz dana u dan poboljšava uvjete i da trenutno imamo jedan od najboljih terena u 3ŽNL.
      Ali nećemo tu stati, jer na ovoj mladosti koju imamo u ekipi gradimo svoju budućnost i biti ćemo sami gospodari svoje sudbine kroz nekoliko narednih godina.

      Izbriši
    3. Vi imate dobar teren hahahahaha,pa bolji je u maloj kopanici,nemate čak ni mreža iza golova,a teren je grbav ko pašnjak

      Izbriši
  48. ako dođe do istog broja bodova igraju se kvalifikacije kao i kupina prošle godine za ispadanje tako i ovdje za veći rang.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ukoliko se radi o utvrđivanju pobjednika natjecanja ili mjestu koje utječe na prijelaz u viši ili niži rang natjecanja, ili mjesto koje osigurava sudjelovanje u međunarodnim natjecanjima,
      u slučaju jednakog broja bodova, plasman se utvrđuje na osnovu dodatne tablice od rezultata koje su u međusobnim utakmicama postigli klubovi sa jednakim brojem bodova.Plasman na dodatnoj pomoćnoj tablici utvrđuje se zbrojem osvojenih bodova.Ako je zbroj bodova jednak, odlučuje razlika između datih i primljenih golova.Ako je i ova razlika jednaka, odlučuje veći broj postignutih golova u gostima (kada su u kombinaciji dva kluba), odnosno veći broj postignutih golova (kada su u kombinaciji tri ili više klubova).Ako se ni na ovakav način ne može utvrditi plasman, onda se odigravaju utakmice između zainteresiranih klubova.

      Izbriši
  49. Sapci na sebi svojstven nacin(kao protiv poljanaca-1 primjer) dali ponudu nk Slavenu iz Trnjena??? pregovori jos traju....

    OdgovoriIzbriši
  50. nadam se da ce u ovom slucaju cifra bit nesto veca,a ne kao prije 2kola cca 1500kn.. Ovdje se radi o biti ili nebiti-a to kosta puno vise...

    OdgovoriIzbriši
  51. to što su sapci dali ponudu na sebi svojstven način ne znači da će Slaven to prihvatiti...a nakon toga ih možda čeka još gora stvar u Sapcima

    OdgovoriIzbriši
  52. Ja vise necu igrat ako im nasi puste.Ja osobno necu nikom pustat

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nebi ni ja, droga i pivo su zakon, jebo nogomet.

      Izbriši
    2. e prika uz pivo i droge pasalo bi i malo muzike a? a cujem da ima bend koji svira žurke skoro gratis.. das sapcima 1 ili 3 boda i decki rokaju do zore. J... nogomet.

      Izbriši
  53. trnjani su druga galaxija za sve vas,kakvu vi tradiciju imate...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a njihova je tradicija?? borba za opstanak u 2.žnl u zadnji petnastak godina,.nemam ništa protiv nikog al kad si ti već dao takav komentar ,ti mene ispravi,.

      Izbriši
    2. tu si u pravu

      Izbriši
    3. 100%si u pravu znači pratiš trnjane.

      Izbriši
  54. susjed iz klokocevika31. svibnja 2012. u 02:04

    Iskreno malo slabije pratim ovaj blog jer je na raketinom malo žešče. O čemu vi u Trnjanima pričate da nečete pustit utakmicu Sapcima. Pa da bolje je igrati za nekog crnog cigana nego za susjeda i klub iz opčine. Neka vas počaste i odigrajte fer prijateljsku utakmicu pa da se više poslože neke kockice. Imamo toliko klubova u opčini i mogli bi krojiti bilo koju ligu, a vi se tu sad kurčite toliko. Pa samo skačete sebi u stomak, idete u Sapce, dobit će te batinajer znam da znaju bit jebeni kad se zainate i još čete navući bijes na sebe. Oni su domačini opčinskog turnira ove godine, sprijateljite se s ljudima i imati će te sve pogodnosti vjerujem. Daj poćmite malo pomagat jedni drugima, a ne se samo prijetit. Prijateljstvo i druženje prije svega

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti iz klokocevika nisi sportaš...nema ni 1% fair play-a u tebi..gdje je tu žar nogometa?
      ako ne mogu na zelenom terenu izborit ulazak onda ni ne trebaju ići u 2.žnl

      Izbriši
  55. evo pratim ovaj blog i drago mi je što je većina rasprava dobronamjerna ali moram se uključiti i dati svoje razmišljanje, Sapci su ekipa s kojom smo igrali prijateljsku i pobjedili ih kod njih 6:1, dečki su korektni, da li rade sa sucima ili nešto takvo slično uopće me ne zanima, njima je na dušu, imaju sve u svojim rukama ako nisu u stanju pobjediti protivnika kojeg su jesenas pobjedili u gostima 3:1 mislim da nema smisla tražiti krivca u nekom trećem ili pak dogovarati utakmice, ako nisi u stanju pobjediti kada trebaš ništa ponovo ćeš nagodinu pokušati, gundinci su pobjedili sredance u sredancima, space u sapcima i kod kuće sapce, nači kada je trebalo pokazali su da su najbolji, sada sapci ako misle da zaslužuj utu drugu ligu neka se pokažu isključivo samo na terenu i nek uzmu bodve koji će ih odvesti u viši rang a trnjani će sigurno skupo prodati svoju kožu jer su rasterećeni i diu odigrati opuštenu utakmicu ali su isključivo opasni ove godine
    SPORTSKI POZDRAV IZ NOVOG GRADA

    OdgovoriIzbriši
  56. POZIVNICA
    Pozivamo vas na utakmicu proslave naslova prvaka!



    PROGRAM:
    16:00 sati - utakmica limača NK GUNDINCI Gundinci: NK SIKIREVCI Sikirevci

    18:00 sati - utakmica posljednjeg ovosezonskog kola NK GUNDINCI Gundinci - JŠNK KUNA Jaruge

    Dodjela medalja i pehara za osvojeno 1. mjesto u 3. ŽNL istok

    Fešta uz razna pečenja i tamburaše

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U svoje osobno ime i u ime Nk ''Sloga'' Stružani čestitke na zasluženom naslovu prvaka i puno uspjeha u višem rangu u kojem svakako zaslužujete igrat!!!

      Izbriši
    2. Hvala Frenky u ime igrača i uprave Nogometnog Kluba Gundinci i puno sreće u sljedećoj natjecateljskoj sezoni!!!

      Izbriši
  57. Okanite se Trnjana i Sapca. Brinite brigu kaka da svoje uprave i ekipe posložite tako da bi i vi sutra mogli u borbu za mjesto koje će vas voditi u viši rang takmičenja.Rezultat utakmice u Sapcima će se znati nakon što sudac odsvira kraj, a da li će biti u korist Sapca ili Sredanaca, vidjet ćemo.
    Pozdrav iz Trnjana.

    OdgovoriIzbriši
  58. "Život je kao nogomet. Trebaš se naučiti braniti, boriti i priznati grešku. Ponekad prešutjeti, ponekad napadati. Kada je najteže primaš udarce, blokiraš neprijatelja, nadmudriš slabije. Padaš i dižeš se kao da ništa nije bilo i nastavljaš dalje, da se boriš za pobjedu." Chuck Norris

    OdgovoriIzbriši
  59. alo ljudstvo,nema komentara iz Sapce,izgleda da ih je ovo razotkrivanje iz Poljanaca dotuklo pa sute. gosp Zeljko je inace buran u svojim komentarima i raspravama a sad gle... suti. kako bilo da bilo, sve u svemu jadno!!! A ekipa trnjana??? nadam se da su decki ok i da nece past na 1000-2000kn i samo u nekom cudnom okruzenju mogu izgubit ovu utakmicu!! ja kao njihov navijac (BURNI) nacu ih vise nikad bodriti uocim li ikakvu nepravilnost,iako se radi o prijateljima iz opcine itd.. LJudi nedozvolimo da se sport i fer plej pretvori u nesto sto se u nasem okruzenju svakodnevno ponavlja...

    OdgovoriIzbriši
  60. a jbt.. sto se ovdje raspisalo..... Ja u nedjelju znam di cu,pa da se svojim ocima uvjerim sta ce se desavati, ko ovdje ima pravo tko krivo.. ali sve u svemu jako jako zanimljivo.. Velika prednost Trnjanima(posto cujem da su Sapci jako oslabljeni zbog kartona i samo nekim cudom magije?? mogu dobit ovu tekmu). zato sa sigurnoscu tvrdim da Slaven tu pobjeduje,a ekipa Sapca ide dalje zbog nezainteresiranosti Sredanaca za veci rang..

    OdgovoriIzbriši
  61. vi svi anonimni okanite se komentiranja. kad budete imali hrabrosti u sebi i malo tog fairplay-a o kojem stalno serete upisite svoje ime i prezime pa razgovarajte k'o ljudi i nek se zna 'ko je 'ko. sto se tice utakmice izmedu ekipa trnjana i sapca to se tice samo tih ekipa i nemate se vi sta mjesat. u posljednjih nekoliko godina bilo je i vecih namjestanja i nepravilnosti pa nikome nista. mozete samo doci, pogledat utakmicu, platit ulaz, popit pivo i nakon utakmice komentirat u svojim selima i kucama jer vase misljenje i nagadanja nikoga ne zanimaju.
    utakmica je nije ni pocela, a vec se sere o namjestanju. da je bilo koji drugi klub u situaciji kao sapci i igra protiv trenutno boljeg protivnika sigurno bi pokusao nesto dogovoriti pa recite vi sto zelite. nemojte zaboraviti da smo svi mi amateri i da je smisao toga druzenje, a mi u sapcima to imamo. ono sto nama nasa uprava u sapcima priredi nakon svake utakmice (jelo i pice) to je neostvareni san vecine vas i vasih ekipa i vjerujem da ste zbog toga neki ljubomorni. nadam se, fer i korektnoj, pobjedi sapca.

    ps. svoje ime i prezime cu napisati kada i vi ostali anonimci to napravite, a smatram da i nije potrebno jer nisam nikoga htio uvrijedio, a ako jesam ispricavam se. pozdrav iz sapca

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. *utakmica jos nije ni pocela.

      da se sam ispravim

      Izbriši
  62. bilo je i vecih namjestanja... al brate djaba sveg tog sta si napiso i jela i pila,kad moras kupit svaku utakmicu, pa to gledaju i znaju i djeca i u takom sporskom okruzenju odrastaju. Meni je to jako jadno,ali izgleda da je sve to nekom normalno. citam sve ovo i zgrazam se-da je bilo koji drugi klub u ovakoj sit kao sapci sigurno bi pokuso nekog podmitit KAZE OVAJ ISPRED- vama je mito nesto normalno i svakidasnje, ali Bajo naveo sam da to gledaju i djeca. Doista jadno!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. BAJO, ne znaju to djeca nego im takvi kao ti pune glavu. sapci ili bilo tko drugi da ima 1000 kn za svaku utakmicu, a to je znaci 4000kn mjesecno mogli bi platiti dva-tri dobra igraca i osvojit ligu bez namjestanja. jednostavno je doslo do pada forme u proljetnom djelu sezone kao i svake godine u sapcima i to je sve. inace ne obracam pozornost na ovakve komentare i gluposti ali me zabolilo to sto svi pljujete po sapcima da namjestamo i kupujemo svaku utakmicu, a to nije istina 100%. u sapcima ovo ljeto ima sportskih dogadanja i projekata o kakvim ti bajo i slicni mogu samo gledat na eurosportu. imamo nekoliko mladih uzrasta i definitivno zasluzujemo visi rang. ja sam prvi protiv namjestanja, a ako sapci izore drugu ligu mislim da ce to biti sasvim zasluzeno, sto mozemo zahvaliti predsjedniku i marku baricu koji vec dvije godine naporno rade na ulasku. o utakmici sa trnjanima ne znam nista i nadam se da nije dogovorena, a i ako je vi tu ne mozete nista nego samo i dalje kenjat na ovom blogu sto vam ocito jako puno znaci gospodo anonimni

      Izbriši
    2. nemoj da me ljutis,cu da iznesem ko je s kime razgovaro-dogovaro,i cifre spominjao,kad i u kolko sati iz sapca naravno. Sto se tice ostalog-mladih uzrasta i druzenja tu vam skidam kapu i sve pohvale,to je doista primjerno-ali ovo drugo jadno...

      Izbriši
    3. sta os rec da im ja punim glave tim pricama? os rec da niste kupili utakmicu od Poljanaca? ha

      Izbriši
  63. šta se svi pušete sad, pljujete po svima, ajd da citiram jedan dio svima poznat: "Tko je od vas bez grijeha, neka prvi baci kamen" i nemojte da nabrajam kupovine i puštanja za koja znam

    OdgovoriIzbriši
  64. nek ide ko god hoce u 2.žnl.to su samo veći troškovi,sve se igra radi sudaca,a sela se svadjaju izmedju sebe,čak i ne podnose,svrha tih utakmica "selskih"druzenje (meza piće)

    OdgovoriIzbriši
  65. ALO TRNJANI JEL TREBA PISAT KOJA JE SVOTA BILA PROŠLE GODINE PONUĐENA ZADUBRAVLJU ZA VAŠ OSTNAAK;PRESTANITE SRAT NISTE NIŠTA BOLJI;TAKO DA TIŠINA TAMO

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. s kime se ti mačuješ iz trnjana,kakvo zadubravlje ,ko nije kupio utakmicu nije ni učestvovo u prvenstvu,takav vam je nogomet u cijeloj zupaniji,samo prstom upirete u druge ,krenite od sebe.

      Izbriši
    2. Slobodno reci svotu koju su Trnjani ponudili Zadubravlju. Baš me zanima da li je točna.

      Izbriši
    3. znači svota je ipak postojala

      Izbriši
    4. Sada je to najmanje bitno. Tvoje riječi govore da si prilično siguran u visinu iznosa, pa me žarko interesira kolika je bila.

      Izbriši