četvrtak, 17. svibnja 2012.

24. KOLO 3.ŽNL BPŽ - ISTOK

PAROVI 24. KOLA 3. ŽNL - ISTOK


      1.SAPCI (Sapci) - MLADOST (B.Selo)
      2.SELNA (Selna) - ŠOKADIJA (Sredanci)
      3.GUNDINCI (Gundinci) - SLAVEN (Trnjani)
      4.SAVA (Svilaj) - MLADOST (D.Bebrina)
      5.POSAVAC (Kupina) - KUNA (Jaruge)
      6.SLOGA (Stružani) - SLAVONIJA (Prnjavor)

SLOBODAN: Gaj (Poljanci)

SAPCI (Sapci) - MLADOST (B.Selo)

Sapci su u najizglednijoj prilici da osvoje drugo mjesto i tako odu u veći rang natjecanja, prva etapa ka tom  cilju je Mladost iz Bickog Sela koja igra solidno. U ovoj utakmici očekujem sigurnu pobjedu Sapca jer  ipak je u igri velik ulog a Mladost će se potruditi u drugim utakmicama za bodove.

SELNA (Selna) - ŠOKADIJA (Sredanci)

Bliži se kraj prvenstva, rekao bi da je prvak davno riješen ali tri kluba se bore za drugo mjesto, jedan od tih klubova je Šokadija koja je u prošlom kolu izgubila od Gundinaca ali sa tri pobjede do kraja u nekim kombinacijama mogu zasjesti na drugo mjesto. Za njih je ovo utakmica  u kojoj moraju pobijediti slabašnu ekipu Selne i vjerujem da će biti tako stoga prognoziram sigurnu pobjedu gosta.

GUNDINCI (Gundinci) - SLAVEN (Trnjani)

Derby kola, sastaju se dvije ekipe koje su obilježile proljetni dio prvenstva. Gundinci pobjedom i teoretski osiguravaju prvo mjesto a Trnjani traže pobjedu tamo gdje nitko ove sezone nije pobjedio kako bi se još više približili drugom mjestu. Trnjani igraju odlično i ova utakmica će biti jako gledljiva i zanimljiva ali blagu prednost dajem Trnjanima i stoga prognoziram pobjedu gosta.

SAVA (Svilaj) - MLADOST (D.Bebrina)

U Svilaju se sastaju dvije podjednake ekipe, Sava je u prošloj utakmici razbijena u Trnjanima te stvarno  neznam u kakvom će sastavu nastupiti ( još je i momačka u subotu ) a s druge strane dolazi lepršava momčad iz Donje Bebrine i jedino mogu prognozirat da će biti puno golova.

POSAVAC (Kupina) - KUNA (Jaruge)

Posava je ozbiljna ekipa na svom terenu i nebi trebali imati problema sa Kunama koje su u prošlom kolu pobjedile Slogu iz Stružana. Sigurna pobjeda domaćina.

SLOGA (Stružani) - SLAVONIJA (Prnjavor)

Sloga je doživjela debakl prošlo kolo protiv Kuna i sada se moraju vaditi na Slavoniji koja ima solidnu ekipu ali neće doći do pobjede u Stružanima, prognoziram neriješen rezultat.
 

Broj komentara: 95:

  1. Sapci-Mladost BS 1
    Selna-Šokadija 2
    Gundinci-Slaven x
    Sava-Mladost 1
    Posavac-Kuna 1
    Sloga-Slavonija x

    Evo jedan bez dvoznaka..

    OdgovoriIzbriši
  2. nema šanse da trnjani uzmu bodove u gundincima zato što gundinci imaju bolju ekipu a i pobijedili su ekipe
    u višem rangun natjecanja

    OdgovoriIzbriši
  3. Sapci-Mladost BS 2
    Selna-Šokadija 2
    Gundinci Slaven 1
    Sava-Mladost 2
    Posavac-Kuna 1
    Sloga-Slavonija 2

    OdgovoriIzbriši
  4. Sapci-Mladost BS 1 (Sapcima treba 5 bodova da bi i matematički osigurali 2. ŽNL, a teško će bodove tražiti u Sredancima, stoga su im neophodne obadvije domaće pobijede.

    Selna-Šokadija 2 (jer mislim da smo kvaliteniji od Selne, ali tako smo mislili i protiv Svilaja i Bebrine, pa je bio pušak)

    Gundinci - Slaven 1 (Trnjane ove godine nisam gledao, pa ne mogu realno suditi o kvaliteti njihove igre, ali svaka čast rezultatima, dok su Gundinci po meni jedina ekipa koja ima glavu i rep, stoga prednost domaćinu.)

    Sava -Mladost DB x2 (iako bi mi bilo draže da Sava uzme sva tri boda, Bebrinci su jako dobra ekipa te su u stanju uzeti sve u Svilaju. Zabrinjava me to što igrači Save nemaju nogometne oštrine, igraju mekano, te tu dajem blagu prednost gostima.)

    Posavac - Kuna 1 (jedinica čista ko suza)

    Sloga - Slavonija 2 (Slavonija je jača i tu ne bi trebalo biti puno problema)

    Obzirom da je stanje kod većine klubova slično, osipanje igračkog kadra, nedostatak snage tj. netreniranje, kartoni i dr. moguća su iznenađenja.

    OdgovoriIzbriši
  5. Sapci-Mladost BS 2
    Selna-Šokadija 2
    Gundinci Slaven 1
    Sava-Mladost 1
    Posavac-Kuna 1
    Sloga-Slavonija x

    OdgovoriIzbriši
  6. 1.SAPCI (Sapci) - MLADOST (B.Selo) 1
    Iako u velikim problemima realno je očekivati pobjedu domaćina. Kvalitetnija su ekipa bez obzira tko će izaći na teren.

    2.SELNA (Selna) - ŠOKADIJA (Sredanci) 2
    Čista pobjeda kvalitetnije ekipe iz Sredanaca.

    3.GUNDINCI (Gundinci) - SLAVEN (Trnjani) X2
    Ovo je malo teško za prognozu, iako Gundince nisam vidio na djelu. Trnjani su do sada postigli odlične rezultate i da su ovim angažmanom igrali jesenas još se ne bi znao prvak. Domaći možda nisu toliko motiviranikoliko gosti pa očekujem tijesnu pobjedu gostiju. Sigurno derbi kola ako ne i prvenstva.

    4.SAVA (Svilaj) - MLADOST (D.Bebrina) 2
    Navijačka dvojka. Jako cijenim naše domaćine, dobra ekipa sa ubojitim napadom. Svilaj je naš dugogodišnji rival, kako u 3ŽNL tako i u 2ŽNL.
    Očekujem utakmicu sa puno zgoditaka, puno dobrih poteza jer obje ekipe mogu igrati rasterećeno.

    5.POSAVAC (Kupina) - KUNA (Jaruge) 1
    Iako smo prošlo kolo nadigrali ekipu Kupine oni ovaj puta moraju ići na pobjedu i tako se postaviti od početka utakmice i pokazati tko je gazda na terenu.

    6.SLOGA (Stružani) - SLAVONIJA (Prnjavor) X
    Dvoboj dvije podjednake ekipe, čvrstih obrana.
    Rezultat 0:0

    OdgovoriIzbriši
  7. I još nešto, teško da će Sapci zadržati svoje drugo mjesto. Realno je da osvoje samo bodove protiv Biđana, sve ostalo će biti jako teško.
    Oni moraju biti pravi protiv Šokadije u gostima ako žele osvojiti drugo mjesto. Njihovi konkurenti imaju malo lakši raspored s time da imaju i taj famozni derbi kod kuće koji bi mogao odlučivati o svemu.
    Nadam se da neće posegnuti za Mijićem i igrati do 108.min. a onda jedan njegov specijalitet odlučiti borbu
    Želim svima puno sreće u toj borbi, samo neka bude pošteno od strane svih aktera.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da sapci do kraja neće uzeti niti jedan bod. I ostat će u 3 žnl a gore idu gundinci i trnjani.

      Izbriši
    2. i dobro, pa ako nismo zaslužili otići u drugu nismo i nemoramo i svaka čast svima koji uđu u viši rang natjecanja. Zašto će sad biti propast svijeta ako se ostane u trečoj, ona je sad možda i bolja od druge, samo treba radit i rezultati će doći, a ako moramo izgubit sve tri utakmice do kraja izgubit ćemo i ostat ovdje i dobro, nama su neke druge stari puno bitnije u ovom trenutku.

      Izbriši
  8. Molio bih one koji znaju da mi odgovore na pitanje... ako se dogodi da Sredanci i Trnjani budu imali isto bodova,tko ide dalje? Odlucuje li međusobni skor u čemu su bolji Sredanci,ili gol razlika koja ide na stranu Tranjana? molim samo provjerene odgovore,hvala....

    OdgovoriIzbriši
  9. U slučaju istih bodova, u viši rang ide ekipa koja ima bolji međusobni skor, a to su u ovom slučaju Sredanci jer su u dvije utakmice osvojili 4 boda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Inače Propozicije za 3.ŽNl nikada nisu dostavljene klubovima od strane ŽNS, valjda nisu ni donesene. Po tumačenju ŽNS za nas važe iste propozicije o ulasku u viši ranga kao i za 1. ŽNl čije su propozicije dostavljene klubovima i objavljene na stranicama ŽNS-a,
      http://zns-bpz.hr/propozicije.htm

      Izbriši
  10. ČLANAK 31.

    Klub koji pobjedi na utakmici osvaja tri (3) boda, a kod neriješenog rezultata svaki klub osvaja po jedan bod.
    Ako klubovi osvoje isti broj bodova, odlučuje razlika između danih i primljenih pogodaka. Ako je razlika ista, bolje mjesto na ljestvici zauzima momčad koja je postigla više pogodaka, a ako su i u tome isti, dijele mjesta koja im pripadaju.
    Ukoliko se radi o mjestu koje utječe na prijelaz u viši ili niži rang natjecanja, u slučaju jednakog broja bodova, plasman se utvrđuje temeljem dodatne ljestvice od rezultata koje su u međusobnim utakmicama postigli klubovi s jednakim brojem bodova. Ukoliko je zbroj bodova jednak, odlučuje razlika između danih i primljenih pogodaka, a ako je i ta razlika ista, odlučuje veći broj postignutih pogodaka u gostima (kada su u kombinaciji dva kluba), odnosno veći broj postignutih pogodaka (kada su u kombinaciji tri ili više klubova).
    Ako se i na ovakav način ne može utvrditi plasman, onda se odigravaju utakmice između zainteresiranih klubova i to: dvije utakmice po dvostrukom kup sustavu, ako su u kombinaciji dva kluba, tri utakmice po jednostrukom bod sustavu na neutralnom terenu ako su u kombinaciji tri kluba, potreban broj utakmica po jednostrukom bod sustavu na neutralnom terenu, ako je u kombinaciji četiri i više klubova.

    OdgovoriIzbriši
  11. Sapci-Mladost-nema se puno pricaat sapci neodusljivaju nikog imaju srece zbog domaceg Terena Tip x Selna-Šokadija Tip 2 Gundinci-Trnjani-Gundinci ostaju prvi put bez bodovaa kod kućee za klasu bolji Trnjani Tip 2 Sava-Bebrina-Po mene bebrina nije losa ekipa ima tu par pojedinacaa al neznam sat se dogda sa savom prema tome Tip x Posavac-Kuna-Tip 1 Sloga-Slavonija-kiks sloge u maloj kopanici ali mislim da slavonija nece moci do 3 boda u Struzanima jer Sloga ako bude Kompletna moze i da pobjedi Tip 1x Ovo kolo prvenstva mislim da ce bit najvise nerjesenih rezultata ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. MA LJUDI ODAKLE VAM IDEJA DA ĆE TRNJANI POBJEDITI U GUNDINCIMA I PO ČEMU SU TO ONI BOLJA EKIPA.JEDINO DA IM PUSTIMO ILI DA IGRAMO SA JUNIORIMA.ZNAM DA NISMO ZABILI GOLOVA KAO JESENAS ZATO ŠTO SMO IGRALI KOLIKO TREBA A KOLIKO SMO DOBRI POKAZUJU REZULTATI PROTIV SAPCA I SREDANACA

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Samo mala napomena

      Nas skor kod kuce

      Utak. Pob. Ner. Poraz Gol
      10. 10. 0. 0. 45-2

      Rez:
      Prnjavor. 5:0
      Kupina. 8:2(2 x 11m)
      Selna. 7:0
      Poljanci. 3:0
      Sredanci. 3:0
      Bebrina. 5:0
      Struzani. 3:0
      Svilaj. 3:0
      Sapci. 4:0
      B.Selo. 4:0

      Bez primljenog gola iz igre

      Izbriši
    2. Svaka ćast.. ČEstitke na naslovu..!!
      Sportski pozdrav :D

      Izbriši
  13. Imate glavu i rep ali nikako se nemogu otet dojmu da su sredanci zasluzili bod,također mislim da su najvise od svih dosad pokazali protiv vas....

    OdgovoriIzbriši
  14. Jesu..to smo mi cijelo vrijeme govorili da ce nam to bit najteze gostovanje..i smatramo da su Sredanci uz nas najkvalitetnija ekipa..mi smo inace u dobrim odnosima s Sokadijom i ova nasa utakmica je pokazalo koliko smo veliki sportasi..Niti jednom nije doso upit od njih da im pustimo ili od nas da im nudimo pobjedu,a medjusobno smo si organizirali veceru..Nama u nedjelju nece trebati veci motiv nego da se nasi igraci prisjete sudca Rase u Trnjanima i njegovog ulaska u nasu svlacionicu prije utakmice..dalje necu nista da spominjem..

    OdgovoriIzbriši
  15. Sapci-Mladost BS x
    Selna-Šokadija 2
    Gundinci Slaven 1
    Sava-Mladost 2
    Posavac-Kuna 1
    Sloga-Slavonija x

    OdgovoriIzbriši
  16. Sapci-Mladost BS 1
    Selna-Šokadija 2
    Gundinci Slaven 1
    Sava-Mladost 1
    Posavac-Kuna 1
    Sloga-Slavonija 2

    OdgovoriIzbriši
  17. Sapci-Mladost BS 1 ko kuća
    Selna-Šokadija 2 bez komentara
    Gundinci slaven oba daju gol 3+ da
    Sava-Mladost 2
    Posavac-Kuna poluvrijeme x
    Sloga- Slavonija oba daju gol

    Hvala!!

    OdgovoriIzbriši
  18. Gundinci domaćini, puni samopouzdanja,Slaven, koliko čujem nekompletan,( navodno nedostaju 3 ili 4 igrača iz prve postave).Iako postoje neke kombinacije koje bi im uz pobjedu u Gundincima otvorile vrata borbe za drugo mjesto, svjesni su da da je 5 bodova zaostatka za drugoplasiranim gotovo nedostižno.Koliko sam čuo, prvenstveni im je cilj stvaranje i uigravanje ekipe za iduću sezonu. Sve su to razlozi zbog kojih u jednoj sportskoj i vjerujem lijepoj utakmici, očekujem laganu pobjedu domaćina.

    OdgovoriIzbriši
  19. Sapci-Mladost BS x2-Sapci ciljaju na 2.žnl,ali od toga čini mi se ništa neće biti ništa.Otišao im je jedan od najboljih igraća(Barić),a Biđani su puni motivacije,a iz onoga što smo do sada vidili mogli bi biti velika prijetnja Sapćanima.

    Selna-Šokadija 2-Ovo je po meni već rješena utakmica.

    Gundinci Slaven-1-Gundinci su najkvalitetnija ekipa 3.žnl i to će pokazati i protiv Slavena.

    Sava-Mladost-x2-Dajem prednost mladosti zbog boljih rezultata u ovoj sezoni.

    Posavac-Kuna-1-Komentar je suvišan(po meni).

    Sloga-Slavonija-2.Slavonija je kvalitetnija momćad i trebala bi odnjeti cijeloukupni plijen iz Stružana.

    OdgovoriIzbriši
  20. mislim da je prvenstvo rjeseno gundinci i sapci idu dalje zasluženo.o nama nemam sto pricat sve govore rezultati.a sapci su dobar posao napravili jesenas,a sada su pali u formi i u igri ali svejedno ovu prednost nece prokockat i zasluženo otić u 2.žnl sporski pozdrav iz gundinaca

    OdgovoriIzbriši
  21. Pobjeda Gundinaca i Sapca, Sapčane vodi u 2.žnl,jer u slučaju da Trnjani legnu i Sapci pobjede,dolazi do 8 bodova razlike i preostaju dva kola što,ukratko znači da Trnjani i Sredanci mogu osvojiti 6 bodova i opet su n 2 manje od Sapca iako su odnosi sapci-bicko selo malo zaoštreni,a bojimo se kalkulacija na relaciji Gundinci Trnjani jedino što je naš cilj i jedino što možemo učini je ostvariti pobjedu danas....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prijatelju moj džaba ste se vi bojali kalkulacija na relaciji Gundinci-Trnjani..Ako do sad nisi shvatio kakav smo mi klub onda ti je sad sve jasno..

      Izbriši
    2. a ja se bojim da nece biti kalkulacija na vašoj utakmici s Trnjanima

      Izbriši
  22. bajo moja malo si zabunio...ako trnjani legnu a vi pobjedite bjezite njima na 8 bodova,ali ako sredanci danas pobjede u selni(a hoce) njima ste jos uvijek na samo 5 bodova...i izgubite u sredancima i to je onda dva boda...i zadnje kolo vas trnjani pobjede i sredanci sa pobjedom u zadnjem kolu odose dalje...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i dobro, Sredanci odoše dalje zasluženo. Mi čemo sportski čestitati i dogovoriti prijateljsku utakmicu za sljedeće pripreme. Ali naravno da danas neče biti previše iznenađenja

      Izbriši
  23. Premiership je laganica za ovu ligu hehe,kakav zaplet?
    Ako Gundinci izgube od Trnjana i Bebrine i sa KUnom x a Sapci sve pobjede oni su prvaci

    Samo igrajte i pazite na noge,a sve ostalo će biti kako bude

    OdgovoriIzbriši
  24. Ja mislim da je pitanje prve dvojice riješeno.. Gundinci kao prvaci idu dalje a Sapci kao drugoplasirani idu u viši rang.. Zasluženo !!

    OdgovoriIzbriši
  25. Komentari su više nego zanimljivi, ali tko god ode dalje biti će zasluženo. Sa današnjim još tri kola i sve otvoreno, ali najviše šanse imaju Sapci koji igraju dvije domaće utakmice.
    Lijepo je za čitati kako se daju mišljenja a nitko nikoga ne vrijeđa, svaka vam (nam) čast.

    OdgovoriIzbriši
  26. to bi dečki trebalo biti tako da drugi ide dalje,,,ali mi smo daleko od dogovora tako da 7.6.se igra kvalifikacijska utakmica u kupini zadnji iz druge žnl.istok u ovom slučaju divoševci sa drugim iz treće žnl-istok za kog još upitnik stoji.kupina je trebala imati malonogometni turnir na taj praznik i u srijedu bi trebalo se znati.mislim da če danas bar jedan par biti iznenađenje kao i svako kolo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kad sam pročitao ovo,ja mislio dans 1. april..

      Izbriši
  27. Pošto je Chelsea osvojio Ligu prvaka, Tottenham ne ide u Ligu prvaka, Dinamo neće biti nositelj u kvalifikacijama za Ligu prvaka što znači da će 3 ekipe ić u 2.Županijsku iz naše lige... Provjereno...

    OdgovoriIzbriši
  28. A, jbg., mi će mo biti sigurno četvrti.

    OdgovoriIzbriši
  29. SLOGA - SLAVONIJA 0 : 1

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puška da je bio na utakmici Vjerujem da bi Sloga Pobjedilaaa imali su svoje šansee nisu iskoristili mi sretno iz Greske Golmana dolazimo do jedanajsterca kojeg isto sretno realiziramo svaka čast slogi na odlicnoj utakmici i otporu ;)

      Izbriši
  30. Nk Gundinci-Nk Slaven. 3:0

    Strijelci:
    1:0 Maks Gagulic
    2:0 Mario Stazic
    3:0 Tomislav Kadic

    Mogu samo napisat da je pobjeda i vise nego zasluzena.Domacin cijelu utakmicu imao loptu u nogama i stvarao šanse.Trud se isplatio u drugom djelu utakmice kad već u prvom napadu postigli zgoditak.Jos jedna činjenica da gost osim jednog slobodnjaka kad je i pogodio precku nije stvorio niti jednu izglednu šansu.Imali smo loptu vise od 80% utakmice.Ovom pobjedom smo i teoretski osigurali naslov.

    OdgovoriIzbriši
  31. U derbiju "Koridor C5" Slavonija s(p)retno iz jedanaesterca došla do 3 boda...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kune pobjedile u Kupini 1:0

      Izbriši
    2. čuo sam... naljutili smo kune izgleda... :))

      Izbriši
    3. sad Sava ide zahuktalim Kunama, ako dobiju i njih mi zadnji!!

      Izbriši
    4. Doista sretno ste nas dobili da nije bilo penala ostalo bi 0-0 jer nije bilo baš nekih šansi do kraja.A što se tiče penala bio je da se zna ispravno dosuđen. Malo je falilo da se obrani udarac no što se može slavonija zasluženo nosi bodove iz Stružana.

      Izbriši
  32. sapci- mladost bs 5:0 uvjerljiva pobjeda sapca

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. samo bih napomenuo da je 1. gol iz nepostoječeg penala i od tog trenutka utakmica odlazi u jednom smjeru.

      Izbriši
    2. ajde ne seri ne traži alibi za poraz od 5:0

      Izbriši
    3. Nitko netraži alibi vi ste u ovom trenutku bolja ekipa od nas. Ali taj penal vama i sudvu veliću nije trebao.

      Izbriši
    4. lopta daleko dvije noge u gležnjeve je nepostoječi penal, kako god da se pričalo, dobro su prošlina kraju. Sapci konačno proigrali i rezultat je za dva do tri gola manji nego što bi trebalo ali i Biđani su zaslužili bar jedan gol za trud. Borbeno s obe stranali domačini puno bolji

      Izbriši
    5. Nemojmo bit smiješni. lopta je odnešena čisto ćak se igrać koji je pao ćudio što je penal sviran. Ali dobro,puno sreće u toj 2.znl.

      Izbriši
    6. ma ti anonimni ko god da jesi,igrači nisu mogli ništa što je taj penal sviran,molio bih te da mi pojasniš kako bi cijeli tok otišao u drugom smjeru da nije bilo tog penala,ajde sad rei koliko ste šansi imali,pa onda možemo pričati tko je tu smješan,recimo da penal i nije bio iz koje bi vi to akcije zabili gol,iz one kada je igrač broj 4 NK Sapci pogodio svoju stativu i Buša uhvatio loptu u ruke to vam je najbolja prilika bila,a to što je Kampa 6 prilika koje ste mogli dobit bar 2 komada to se nespominje niti to što ste centar prešli 2 puta u prvom poluvremenu....tako da pokrite se ušima

      Izbriši
    7. Nisam ja rekao da bi otišao u drugom smjeru ali sigurno nebi bilo onakvo drugo poluvrijeme.

      Izbriši
    8. da mislim da ste parirali snagom cijelih 90 min

      Izbriši
    9. kao sapci 1 put ove sezone nešš "odigralii" i sad kao ness se kur*e ja da sam na vasem mjestu bih se pokopao 2 metra ispod zemlje pa onda nekom ness rekoo...!!!

      Izbriši
    10. tako je jednom smo nešta odigrali i došli na drugo mjesto...čestitam imaš mozak.... razmišljaš to je taj stav....pravi si...inače imamo para i sve smo platili da nam puste kao i Biđanima danas...kao i Kupini kad je dobila očistite u svom dvorištu pa serite okolo

      Izbriši
    11. pa i malo djete vidi da nemate veze s nogometom igrali ste dok je barić igro a sad o sokadijee molite da nedobijete 5 komada sto me nebi Čudilooo

      Izbriši
  33. Sava-Mladost 2:2

    Strijelac za Savu:
    Dalibor Grigić x2

    OdgovoriIzbriši
  34. http://www.pohrani.com/f/3j/79/4cJijXw7/bundes-liga24.jpg

    http://www.pohrani.com/f/32/ZM/2H7CVJwf/bundes-liga24mala.jpg

    OdgovoriIzbriši
  35. Imali tko sve pogotke na kladionici, nema. To je Kupina pustila samo da bi kladionice profitirale.

    OdgovoriIzbriši
  36. Ih,kako volimo kada nam u goste dodje netko tko se želi nadigravati. Pozdrav trnjanima! Dečki svaka čast na fer poštenju borbi. :-) jbg nas golman zaspao na tekmi i nikako da ga probudimo...:-))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svaka čast gundincani,nitko nas nije ovako nadigravati. Sretno u drugoj ligi.

      Izbriši
    2. Iskreno, očekivali smo vise trke i taktike i između ostalog derbi utakmicu. Al dobro, Sto je tuje..poz

      Izbriši
  37. hah...a ti si Utvicu prvi napisao jedinica ko kuca kao i proslo kolo cista dvojka...imale bi Kune vise bodova da nisu imale problema sa igrackim kadrom cijelu sezonu..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. samo je pitanje koliko su igrača švercali ovo kolo

      Izbriši
  38. Trnjani iza sapca najlosija ekipa koja je gostovala u gundincima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, pričaš gluposti.

      Izbriši
    2. hahahahaha znaci kunee su pruzile jaci otpor :P

      Izbriši
  39. Ma svaka Vam čast i nisam samo ja. Sjećam se ja vremena i kada ste došli u Sredance prije tri godine sa 8 igrača i pobijedili sa 2:3.
    A drugo pa ovu pobjedu niste ni vi očekivali, iskreno.

    OdgovoriIzbriši
  40. Malo gledam tablice ostalih liga u našem ŽNS-u i za nepovjerovat je da nam u bundesligi kako ju Mata nazva neće biti dosta ni 56 bodova da bi bili drugi, a naša liga kao najgora itd....

    OdgovoriIzbriši
  41. jel možda neko zna koliko su para dali sapci da bicko selo pusti??? ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zna Dalibor :-))))

      Izbriši
    2. Da su nam pustili, ne bi im sigurno utrpali 5 komada.

      Izbriši
  42. prikolicu djubreta...provjereno...cuo od prijatelja ciji je tata bio radio sa braticem od covjeka koji zivi par kuca od igralista ;)

    OdgovoriIzbriši
  43. Sapci okrenili dva janjeta i peenku,četiri gajbe piva,novu opremu,krečenje cjelokupnog kompleksa Bickog Sela,nekima su i pečenke za kirvaj platili,piče za kirvajsku zabavu i koliko čujem ali nisam siguran završetqak asfalta u nekim ulicama Bickog sela :) i da nikako ne zaboravimo svakom igraču platili su gorivo što su došli igrat protiv sapca :)

    OdgovoriIzbriši
  44. A tek sljedeće kolo pa to je nevjerovatno, Sapci kupili od Sredanaca utakmicu da ih pobjede 9:3 i da se sve riješi prije zadnjeg kola :-)

    OdgovoriIzbriši
  45. tomice nije uredu da sprdas kune,mozda nisu nekakva ekipa al kad se skupe igraju sa srcem i svima osim gundincima i trnjanima mogu pruziti otpor.. imaj par kvalitetnih igraca i kad su kompletni mogu odigrati jako ljep nogomet..!!

    OdgovoriIzbriši
  46. Ajd mi molim te izvuci citat gdje se sprdam sa Kunama?
    Daj mi imena tih par kvalitenijih igrača i koja bi ih ekipa iz prvih 5,6 ekipa htjela u svom sastavu.

    OdgovoriIzbriši
  47. ma sad ovaj utvić odbio da se plati utakmica,kaže pustit će Sapcima svakako :D a baš su milju i petsto hiljada dali i on neće...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a jaka ti je fora,..stvarno ste jadni,ako s nećime nemate veze,nemojte ni komentirat,ili bacite neku bolju foru,..

      Izbriši
  48. postovana ANINOMNA Gospodo,eto molim vas da prestanete srati po ovome blogu koji sluzi u svrhu druzenja,objave predvidanja rezultata,tablice i raznih drugih oblika druzenja,a ne za nebuloze, idiotarije i ono izmisljavanje rekla cula kazala.U nasoj 3ZNL ima ozbiljnih klubova i odbiljnih djelatnika koji svojom radom i zalaganjem pokusavaju odrzati klubove i cak dizati za razinu vise.Nasjedate na komentare djece od 15 godina i prepirete se o nekim stvarima koje nemaju veze sa stvarnoscu.Ujedno ja osobno uvazavam komentar onoga tko se potpise i stoji iza svojih izjava punim imenom i prezimenom,
    pozdrav iz Sapca

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kao prvo čestitam ekipi iz Gundinaca na zasluženom prvom mjestu i načinu na koji su do njega došli.Sapci su pobjedom u ovom kolu na korak do drugog mjesta ali i imaju još dvije teške utakmice i Šokadija je još uvijek u igri.Trnjani su ovog proljeća pokazali da na jesen s pravom idu na prvo mjesto.Jučer smo u Svilaju ugostili jednu jako dobru ekipu Mladosti iz Donje Bebrine i kad sve zbrojim moramo i jedni i drugi biti zadovoljni rezultatom.Mi izmučeni što zbog adminove momačke, što zbog žege i samo 12 igrača prijetili smo uglavnom kontrama i od njih 7-8 dvije smo iskoristili što je bilo dovoljno za bod.Gosti puno bolji sa snagom i znatno mlađa ekipa od naše dominiraju većim dijelom utakmice ali nedovoljno za pobjedu.Inaće ovo je po mojoj procjeni negdje deseta utakmica kako nismo izgubili od njih i moglo bi se reči da nam leže.D.Bebrina ima potencijal za viši rang i ako poslože financije i upravu imamo još jednog kandidata za 1. mjesto od jeseni.I jedna zamolba ako može bez ovih "dobronamjernih" opaski naročito prema NK "Sapci" jel onda odlazimo od teme ,a smatram da dosadšnji tijek natjecanja kao i spomenuta ekipa to ne zaslužuju.Pozdrav kolegi matheusu i očekujem njegov osvrt na jučerašnju utakmicu.

      Izbriši
    2. Kao prvo,da pozdravim kolegu Sportbilly, te zahvalim na lijepom primitku moje ekipe. Nadam se da ćemo uzvratiti istom mjerom, jer ove dvije ekipe su stari znanci još iz višeg ranga.
      Da se osvrnem i malo na samu utakmicu:
      Dobra, na trenutke vrlo dobra, utakmica, borbena sa obje strane. Gosti su došli po pobjedu, te tako i otvaraju utakmicu, nižu par dobrih akcija ali do vodstva prvi stižu domaćini.Upravo preko onog čega smo se najviše i bojali, njihovih silovitih kontri. Ipak, do poluvremena uspijevamo vratiti ravnotežu u igri i na odmor se odlazi sa neodlučenim rezultatom. U drugom poluvremenu gosti bolji, imaju terensku nadmoć i onda kontra i opet smo u rezultatskom zaostatku. Gosti preko svog ponajboljeg igrača u proljetnom dijelu opet vraćaju rezultat u egal, pogađaju 2 vratnice ali utakmica završava neodlučeno uz zasluženi pljesak i jedne i druge publike na kraju utakmice. Zadovoljni mi, zadovoljni domaćini.
      Mi se okrećemo sljedećem kolu i nadam se derbiju protiv vodeće ekipe lige i novih prvaka Gundinaca. Obećavam da ćemo skupo prodati svoju kožu te se također nadam da poslije sljedećeg kola više neće biti neporaženih momčadi.

      Izbriši
  49. drugoplasirani iz 3znl istok igra sa DIVOSEVCIMA kvalifikacije....nastimano samo da ostanu...

    OdgovoriIzbriši
  50. neigraju provjereno pravilnik HNS kazuje da zadnji iz svih rangova mora ići stepenicu dolje,a ako ima prostora za popunu lige,ona se popunjava sa drugim iz nižeg ranga.

    OdgovoriIzbriši
  51. pozdrav iz beravaca! evo sada smo igrali sa divoševcima i razbili ih kod kuće 5:0.. nismo ni mi očekivali tako nešto jer se patimo cijelo proljeće... uglavnom da vam kažem.. bilo je ljudi iz divoševaca na utakmici s kojima smo pričali... drugi iz vaše lige će igrati kvalifikacije sa divoševcima! provjereno!

    OdgovoriIzbriši
  52. pa to je Spajki rješio da se igra..

    OdgovoriIzbriši
  53. pa neka se igra, morat će i od nas dobit 5 komada

    OdgovoriIzbriši
  54. ako se budu igrale kvalifikacije to znaci samo jedno,da netko pokusava Divoševce ostavit u ligi! Bas kao i prošle godine sto su stavili da Kupina i Čajkovci igraju kvalifikacije samo da Čajkovci ostanu.

    OdgovoriIzbriši