ponedjeljak, 16. travnja 2012.

REZULTATI I TABLICA NAKON 19. KOLA

SLAVEN (Trnjani) - KUNA (Jaruge)  ?:?

Nije mi poznat rezultat pa neću puno ni komentirat ali sigurno da su Trnjani napunili mrežu Kuna za nova tri boda.

ŠOKADIJA (Sredanci) - SLAVONIJA (Prnjavor)  3:0

Strijelci: Ivan Bošnjaković 1:0, Tomislav Živić 2:0 i Željko Šebalj 3:0.
Slavonija sa svojom igrom sigurno ne zaslužuje tek 8 mjesto na tablici, ali što je netko već konstatirao, nemaju gol igrača koji može zabiti i polupriliku. Utakmica je krenula u visokom ritmu sa dvije grede na svakoj strani u prvim minutama. Slavonija je krenula pod svaku cijenu zabiti gol, te je u početku i preuzela inicijativu, što im se brzo obilo o glavu. Duga lopta na Šebalja koji iz prvog dodira proigrava na stranu Rileta, ovaj bježi sporoj obrani Slavonije i iz daleka pored nemoćnog Riska zabija za 1:0. Moram prizanti da smo ovakav početak Slavonije i očekivali, uzdali se u našu čvrstu obranu i čekali prostor u napadu.Drugi gol po meni u 43 minuti, odigran kao po špagi. Tomislav Živić vuće loptu iz sredine, odigrava klasičan dupli pas sa Tomislavom Bošnjakovićem, prima loptu i izbija sam ispred Riska i to je 2:0. Treći gol u drugom poluvremenu plod je nespretne obrane Slavonije i spretnost Šebalja koji iz blizine zabija za 3:0.Rezultat možda previsok obzirom na prikazanu igru i želju Slavonije. Mislim da nam se posrečilo i to što su Prnjavorci htjeli pod bilo koju cijenu dokazati sebi da ih ubijaju rezultati 0:0. Definitivno Slavonija ima igrača za više i bolje, Risko, Jakob, Perger, pa tko ih ne bi htio u ekipi.
***komentar by Tomica Utvić***

MLADOST (B.Selo) - SLOGA (Stružani)  0:0

Utakmica fer i korektna, nekoliko dobrih prilika na obje strane koje nisu iskorištene, mi u B.Selo išli s nemjerom ne izgubit što nam je na kraju i uspjelo, možda smo mogli uzet i sva 3 boda ali nismo nezadovoljni ni ovako.Na kraju da pohvalim domaćine koji su se iskazali u 3.poluvremenu, kad bi sve utakmice tako prolazile nebi bilo nikakvih spletkarenja.
 ***komentar by Frenky_op***

Gaj (Poljanci) - POSAVAC (Kupina)  0:0

Kako je i najavljeno utakmica sa malo golova u ovom slučaju bez golova, na lošem terenu i po kiši ekipe su zadovoljne otišle sa terena podjelom bodova i Poljanci su se pokazali kao jako tvrd protivnik na domaćem terenu.

SAPCI (Sapci) - SAVA (Svilaj)  2:0

Sapci - Sava 2:0 (1:0)

Sapci:12.Plaščević 3.Mirosavljević 4.A.Stepić(od 68. Alfeldi) 5.Beraković 6.Kampić 9.Plivelić(od 78.Berdalović) 10.M.Stepić 13.Ferić(od 73.Bičanić) 17.Karas 18.J.Stepić BB.Barić

Sava:1.Rosandić 2.Jovičić(od 46.Lamešić)3.T.Grigić(od 70.Živković)4.Ćurčić 5.Matanović 6.J.Jaredić(od 70.T.Jaredić)7.Gudelj(od 80.D.Grigić)8.Mandurić 9.Katić 10.Pavić 11.Benošić(od 70.Matić)

Strijelci:
1:0-Marko Barić u 14.minuti
2:0-Hrvoje Kampić u 62.minuti

Tresla se brda rodio se miš. Obje ekipe imali prilike za gol, Sapci ih imali više i iskoristili dvije. Zaslužena pobjeda domaćina koji ostaje u utrci za prvaka a Sava je još uvijek ostala na tri postignuta gola u gostima.

SELNA (Selna) - GUNDINCI (Gundinci) 1:2

Selna-Gundinci otvorena utakmica prvo poluvrijeme...dosta prilika s obje strane ponisten gol Gundincima iz nepostojeceg zaledja, greska sudca i s druge strane,golman dira loptu ne namjerno iznad 16m ne sudi nista pusta prednost..prvo poluvrijeme moglo biti 2-2...drugo poluvrijeme pad domacina i igra se svih 45min na njihovoj strani moglo je zavrsiti i vecim rezlutatom ali gosti iz Gundinaca nisu bili precizni...penal za gundince i pobjeda gostiju..zasluzeno...pohvale domacinu na fer i korektnoj igri tako i gostujucoj ekipi...
***komentar by Tiesto***


Broj komentara: 7:

  1. 11:0 za Trnjane protiv Kuna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Četiri smo zabili u gostima.Jučer smo bezopasni bili do zadnjih 10-ak min. kad je već sve bilo rješeno.Sapci disciplinirani i dobro organizirani u obrani posebno, zasluženo pobjeđuju.Nikakvih dogovora nije bilo kao što sam i rekao da ih neće biti.

      Izbriši
  2. Prvih pola sata,drugog poluvremena, mislio sam da klupa Nk Sava-Svilaj-a napada sudcaez razloga,a onda sam shvatio da se svađaju međusobno :D

    OdgovoriIzbriši
  3. sloga i mladost imaju 15 bodova

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. [img]http://www.pohrani.com/f/1V/Ww/2lz0MnYL/bundesliga.png[/img]

      [img]http://www.pohrani.com/f/3o/KM/1Zk6KeC1/bundesliga1.png[/img]

      Admin je,izgleda greškom, obrisao moj post a stavio sam nove linkove za točne tablice,ovdje je u maloj tablici bez 18 kola pa ga molim da obriše gornje tablice i stavi ove s novih linkova

      Izbriši
    2. Ako ne ide onda ovako:

      http://www.pohrani.com/f/1V/Ww/2lz0MnYL/bundesliga.png

      http://www.pohrani.com/f/3o/KM/1Zk6KeC1/bundesliga1.png

      Izbriši
  4. evo promijenio sam tablice,hvala na ispravci

    OdgovoriIzbriši