srijeda, 4. travnja 2012.

REZULTATI I TABLICA NAKON 17. KOLA

ŠOKADIJA (Sredanci) - MLADOST (D.Bebrina)   0:1

Veliki šok za Šokadiju protiv jako dobre Mladosti iz Donje Bebrine, utakmica sa puno žara i borbe završila je slatkom pobjedom gosta od 1:0. Šokadija poznata kao jako dobra domaćinska ekipa susrela se sa dostojnim protivnikom koji je jednostavno morao negdje eksplodirati i uzeti bodove tamo gdje se nitko nije nadao. Mladost ima jako dobru i mladu ekipu koja je u dosadašnjim utakmicama igrala dobar nogomet bez velikog rezultata i napokon došla je utakmica gdje su morali to naplatiti,U ovom slučaju, preko J. Leovića koji je matirao domaćeg golmana. Šokadija će teško ostati u borbi za prvo mjesto gubitkom ovih bodova a Mladosti želim još dobrog nogometa i naravno bodova.

MLADOST (B.Selo) - KUNA (Jaruge)  5:2

U Bickom Selu odigrana je vrlo dobra utakmica sa puno golova u kojoj je domaćin došao do jako željena tri boda kako bi pobjegli sa samog dna tablice. Od Kuna se nije puno ni očekivalo ali zabili su dva gola što je jako dobro za njih u gostima ali bodove će morati tražiti na domaćem terenu.

Gaj (Poljanci) - SLAVONIJA (Prnjavor)  0:0

Utakmica odigrana na jako lošem terenu u kojoj je Slavonija bila bolja ekipa ali nije uspjela realizirati terensku inicijativu protiv tvrdog protivnika iz Poljanaca. Zaslužena podjela bodova koju sam i najavio jer Slavonija je uzela bodove vodećim ekipa u utakmicama na kojima se većinom branila a sada je trebala nametnuti svoju igru na teškom terenu što je puno teže. Slavonija će sigurno potražiti trobod na svom terenu u slijedećem kolu kako bi potvrdila dobre igre u proljetnom dijelu prvenstva.

SAPCI (Sapci) - SLOGA (Stružani)  2:0

Domaćin od 1.minute krenuo u namjeri da uzme sva 3 boda, imaju posjed lopte ali neuspješne pokušaje sve dok im igrači Sloge nisu "poklonili" loptu nakon koje zabijaju za 1-0, prvo poluvrijeme završava tim rezultatom. U drugom poluvremenu se nastavlja sličan scenario, Sloga se lagano povukla i iz kontri je pokušavala izjednačit ali Sapci nakon još jedne  pogreške Sloge dolaze do 2-0 i tu staju na loptu. Sloga je stisnula u zadnjih 20-ak minuta sa željom  da smanji rezultat, bilo je nekih polušansi ali  ostaje 2-0. Sapci ovom pobjedom nastavljaju borbu za ulazak u veći rang natjecanja ali i drugo mjesto bi moglo voditi k tome željenom cilju, porazom Šokadije šanse su puno veće.

SELNA (Selna) - POSAVAC (Kupina)  2:4

Utakmica u kojoj je gost krenio sa namjerom da odnese puni plijen iz Selne.Gol za 0:1 postiže Pavić, domaćin poravnava rezultat na kiks obrane Posavca, mali Davor preksasnim udarcem sa 15-ak metara vraća u vodstvo gosta.Na dva razlike za gosta povećava Pavić ali opet greška obrane i sada je 2:3 što je rezultat na poluvremenu. Početak drugog poluvremena Kupina nemoćna do 70 min ali nije ni domaćin imo šansi koliko je imao posjed lopte. Kupina je odigrala jako dobru kontru u 75min za konačnih 2:4. Kupina odnosi tri boda u fair i korektnoj utakmici sa jednim žutim kartonom za domaćina.

GUNDINCI (Gundinci) - SAVA (Svilaj)  3:0

Gundinci su prema rezultatu lakoćom došli do tri boda ali prema komentarima a i u najavi sam spomenuo da Sava može biti jako opasna iz kontre što su i pokazali ali nažalost nisu uspjeli zabiti gol. Gundincima čestitam jer su svoje prilike uspjeli realizirati i ostati na vrhu tablice a Sava će sigurno u slijedećoj utakmici odigrat puno bolje i efikasnije na svom terenu.


2 komentara: