petak, 20. travnja 2012.

20. KOLO 3.ŽNL BPŽ - ISTOK

PAROVI 20. KOLA 3. ŽNL - ISTOK


      1.GUNDINCI (Gundinci) - SAPCI (Sapci)
      2.SAVA (Svilaj) - Gaj (Poljanci)
      3.POSAVAC (Kupina) - MLADOST (B.Selo)
      4.SLOGA (Stružani) - ŠOKADIJA (Sredanci)
      5.SLAVONIJA (Prnjavor) - SLAVEN (Trnjani)
      6.KUNA (Jaruge) - MLADOST (D.Bebrina)

SLOBODAN: SELNA (Selna)

GUNDINCI (Gundinci) - SAPCI (Sapci)

Nakon ove utakmice sve bi trebalo biti jasnije, ukoliko Gundinci pobijede gotovo su sigurno prvaci ove lige a Sapci bi gubitkom tih bodova ugrozili svoje relativno sigurno drugo mjesto s druge strane ako Sapci pobijede do samog kraja prvak će biti neizvjestan. Gundinci su za nijansu kvalitetnija ekipa što su pokazali u dosadašnjim utakmicama a pobijedili su Sapce i na njihovom terenu. U ovoj utakmici je veliki ulog ali smatram da će Gundinci pobijediti i osigurati naslov prvaka ove sezone.

SAVA (Svilaj) - Gaj (Poljanci)

Savi u goste dolazi čvrsta ekipa Gaja iz Poljanaca koja je remizirala u jesenskom dijelu na svom terenu protiv Save. Sava u ovoj utakmici ima imperativ pobjede protiv predzadnje ekipe prvenstva i ja vjerujem da će tu pobjedu i ostvariti.

POSAVAC (Kupina) - MLADOST (B.Selo)

Posavac igra jako kvalitetno na domaćem terenu gdje je u pretprošlom kolu pobijedio Sapce, sada im u goste dolazi ekipa Mladosti iz Bickog Sela koja u zadnje vrijeme igra puno bolje nego u jesenskom dijelu. Za očekivati je da Posavac pobijedi u ovoj utakmici te učvrsti svoje peto mjesto.

SLOGA (Stružani) - ŠOKADIJA (Sredanci)

Susjedski derby u kojem Šokadija ide punim jedrima po tri boda protiv ekipe koja može odigrati dobru utakmicu na svom terenu. Ovdje nebi trebalo biti puno problema za gostujuću ekipu kojoj igra samo tri boda za ostanak u borbi za drugo mjesto.

SLAVONIJA (Prnjavor) - SLAVEN (Trnjani)

Ovo će biti zanimljiva utakmica jer Slavonija zna igrati kod kuće protiv jakih momčadi jer u proljetnom dijelu na svom terenu odigrali su neriješeno protiv Gundinaca i Sapca a to se itekako pamti. Imam neki dojam da Trnjani mogu više i da su trebali biti u borbi za sami vrh ali što je tu je i u ovoj utakmici Trnjani bi mogli skinuti skalp Prnjavoru na njihovom terenu stoga prognoziram pobjedu Trnjana.

KUNA (Jaruge) - MLADOST (D.Bebrina)

Kune su prošlu utakmicu dobile jedanaest komada u Trnjanima ali u ovoj utakmici će dobiti manje jer igraju na svom terenu. Sigurna pobjeda gosta.
 

Broj komentara: 36:

  1. Citam na beravackom blogu da bi mogla prva 3 uci u drugu iz ove lige jer navodno se pravi neka 4 medjuzupaniska liga pa bi zelio znati dali neko zna nesto vise o tome??

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jednog đeda iz Divoševaca pitali zašto nema mačku, a on kaže NE TREBAM JU, pitaju ga ponovno a zašto, a on kratko i jasno kaže NE TREBAM JU I GOTOVO. E tako i ja.

      Izbriši
    2. svaka čast :)) ko može nek shvati jel :)

      Izbriši
    3. Vidi Kampiću, ako poruku nisi shvatio iz prve, žao mi je, ali što se tiče ulaska u viši rang za mene osobno bi bio problem, jer mi kao selo nismo veliki, nemamo izbor igrača za viši rang, a za juniore imamo tek 3 ili 4 igrača. To je moj osobni stav, jer puno nosim na leđima u klubu u kojem radim , te ne bih htio još dodatno opterećenje. Svaka čast klubovima koji imaju škole nogometa, veliku upravu i dr. oni trebaju ići dalje.

      Izbriši
    4. ma ja ni neznam o kojem se selu/klubu radi niti znam tko ste vi kao ličnost,znam da postoji ime i prezime, ja sam samo reko da je pametno napisano to gore....

      Izbriši
  2. Prošlo kolo sam sve pogodio,pa idem probati opet. :)

    Gundinci-Sapci 1
    Sava-Gaj 1
    Posavac-Mladost BS 1x
    Sloga-Šokadija x2
    Slavonija-Slaven X
    Kuna-Mladost DB 2

    OdgovoriIzbriši
  3. Gundinci-Sapci 1 hendikep
    Sava-Gaj 1 hendikep
    Posavac-Mladost BS 1
    Sloga-Šokadija 2
    Slavonija-Slaven X
    Kuna-Mladost 2 hendikep

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovo kolo ekipa iz Stružana će imati priliku pokazati dali su neke njihove igre do sada bile slučajnost ili ne. Gundinci će također imati priliku konačno pokazati svu svoju snagu i raskoš, te naplatiti dosadašnji kvalitetan rad i tako osigurati ulazak u 2.ŽNL.Pozdrav svim iskrenim i poštenim ljubiteljima nogometa

    OdgovoriIzbriši
  5. Derbi lige Gundinci-Sapci.Sad čemo vidjet tko je bolji, nakon 90min sve če se znati.
    A derbi 20.kola i to susjedski je Sloga-Šokadija.Sloga je ostala dužna Šokadiji u jesenskom djelu za poraz od 1-0.Šokadija ako kiksa sutra a nadam se da hoće(to proizlazi iz športske objektivnosti)onda gubi sve šanse za drugo mjesto i 2 žnl.Nadam se da če Sloga sutra pokazat karakter timske igre kakav je imala ovu polusezonu što se vidi iz rezultata.Želim svima sutra športske sreče i nek bolji pobjedi.

    OdgovoriIzbriši
  6. koliko vidim iz komentara,vec tjednima se igra protv šokadije i tipuje da ce izgubit svaku utakmicu,prizeljkuje im se poraz iz kola u kolo......ili mi se cini ili Šokadija zbilja nije popularna i omiljena kod ostalih klubova....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko ja vidim ti uopće ne vidiš dobro...

      Izbriši
  7. GUNDINCI (Gundinci) - SAPCI (Sapci) 1
    Gundinci imaju priliku potvrdit ono što nas je većina znala i prije početka sezone, mislim da to neće propustit

    SAVA (Svilaj) - Gaj (Poljanci) 1
    Sava bolje igra kod kuće a Gaj nije gostujuća ekipa, sigurna pobjeda domaćina

    POSAVAC (Kupina) - MLADOST (B.Selo) 1
    Biđani nisu loša ekipa ali igraju ispod razine svojih mogućnosti, Kupina kod kuće dosta uvjerljiva tako da nema dvojbe

    SLOGA (Stružani) - ŠOKADIJA (Sredanci) x
    Veliki susjedski derbi, samo onaj ko živi u ova 2 sela ili je igro duže vrijeme za te klubove zna o čemu pričam, bez obzira na položaj bilo koje ekipe na tablici ta utakmica ima neku posebnu draž, kako god završilo samo nek bude korektno.

    SLAVONIJA (Prnjavor) - SLAVEN (Trnjani) x
    Trnjani ipak pokazuju da su jako dobra ekipa a Slavonija kod kuće i jačima uzima bod(ove).

    KUNA (Jaruge) - MLADOST (D.Bebrina) 2
    Kune su par kola izgledale kao da se tamo nešta drugačije događa ali nakon zadnjih par opet je sve po starom, njihov je moto ipak važno je sudjelovati i tome se divim jer već godinama ljudi nemaju svoje igralište ali ipak njihova želja da se takmiče je veća od svih problema i tome uvijek treba skinit kapu.

    OdgovoriIzbriši
  8. Mislim da je u pitanju samo prestiž između naših sela, a ne radi se o nepopularnosti Šokadije, bar tako mislim. Svako od ovih naši sela je približno jednako veliko i ima za pravo smatrati da su jedni od drugih bolji. Sredanci su posljednjih 5-6 godina uvijek u vrhu tablice, te time stvarno predstavljaju izazov za svaku ekipu. Mi se uglavnom oslanjamo na domaće igraće, od 19 igrača imamo samo dva iz susjednih sela (Knež i Dinko Osmeričić). Svakako je i meni izazov pobijediti Kupinu u Kupini, Prnjavor u Prnjavu, bez obzira na kojem se mjestu nalazili mi ili oni. Poraz protiv Bebrine nije nas baš puno potresao, kao što bi na primjer protiv Save. Naše utakmice protiv Stružana su uvijek pune naboja i neizvjesne, međutim u posljednjih nekoliko utakmica voda je išla na naš mlin, te se nadam da će i u nedjelju, a i opće raspoloženje kod igrača je da se kući vraćamo sa tri boda, što je naša velika prednost, za razliku od nekih drugih utakmica.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh kad se sjetim kad smo cijelu utakmicu sa 10 igrača uzeli bod u Sredancima prije par godina... 1-1.. direktno gol iz kornera u 90.oj minuti...a sad izgubimo bez ispaljenog metka... šta ti je nogomet...

      Izbriši
    2. Gundinci-Sapci je svakako derbi kola i prvenstva,ali...
      Stružani-Sredanci to je već klasik ...
      To je rivalitet veći nego Sevilla-Betis
      Prije nekoliko desetljeća,svake nedjelje se deralo oko podne...biciklima preko starog autoputa,dječaci od 12-16 godina,bez sudaca i kojekakvih pizdarija.
      Ako nas nije bilo za veliki teren mi opičimo na male goliće...
      No davno je to bilo,tad ni Vaso nije bio Vaso već su ga zvali Kevin Keegan
      I što god vi mislili sutra su u igri sva 3 znaka

      Izbriši
  9. 1.GUNDINCI (Gundinci) - SAPCI (Sapci) 1
    Derbi kola. Dvoboj dvije sigurne drugoligaške ekipe.
    Dokazali su to svojim radom, zalaganjem na terenu te nam svima mogu biti poticaj u daljnem radu naših klubova. Nadam se dobroj, maštovitoj igri, utakmica koja prezentira sve dobro u ovoj našoj ligi.

    2.SAVA (Svilaj) - Gaj (Poljanci) 1
    Ovdje prognoziram sigurnu pobjedu domaćina.
    Sava je dobra ekipa, protiv koje su i bolji klubovi trebali žestoko zapeti da bi odnijeli bodove na njihovom terenu, a smatram da Gaj ipak nema tu kvalitetu i da pripadaju donjem domu lige.

    3.POSAVAC (Kupina) - MLADOST (B.Selo) 1
    Još jedna čista jedinica. Iako gosti igraju dobro ovu polusezonu, u Kupini će morati položiti oružje. Tamo su padale i puno bolje ekipe.

    4.SLOGA (Stružani) - ŠOKADIJA (Sredanci) 2
    Naklapanja o odlasku tri ekipe u viši rang mogu samo dodatno motivirati Sredančane koji u ovoj utakmici mogu pobijediti samo sami sebe. Moguć i hendikep.

    5.SLAVONIJA (Prnjavor) - SLAVEN (Trnjani) X
    Mali derbi kola. Slavonija ovo proljeće igra kao preporođena, prate ih neki odlični domaći rezultati te će ovo biti jako zanimljiva utakmica. Trnjani su također jako dobra ekipa koja je trebala u borbu za sami vrh.

    6.KUNA (Jaruge) - MLADOST (D.Bebrina) 2
    Gosti dolaze oslabljeni za par bitnih igrača, što zbog ozljeda , što zbog poslovnih obaveza. Ipak, iznenađenja ne bi trebalo biti. Domaćin slab, pitanje koliko će ih se uopće skupiti ali i u najboljem sastavu ne mogu parirati gostima.

    OdgovoriIzbriši
  10. forza juventus forza Antihadeze i sloga....zivio Nk gundinci..živimo za postenje i slavu postenog kluba Nk Gundinci....ovo je najposteniji rang natjecanja nogometa iako je zadnji..3.ŽNL

    OdgovoriIzbriši
  11. NK GUNDINCI - NK SAPCI 4:0

    OdgovoriIzbriši
  12. SLOGA - ŠOKADIJA 0:2

    ako su lagali mene i ja lažem vas

    OdgovoriIzbriši
  13. Sava-Gaj 4:0(2:0)

    Sava:1.Rosandić 2.T.Grigić(od 70.D.Beraković)3.Jovičić 4.J.Jaredić 5.Gudelj(od 70.T.Jaredić)6.G.Ćurčić 7.Katić(od 70.Matić)8.Mandurić 9.Lamešić 10.Pavić 11.D.Grigić(od 80.Murat)

    Gaj:1.I.Černecki 2.S.Ćurčić 3.T.Beraković 4.Perković 5.N.Ćurčić 6.Blažević 7.Džida(od 57.M.Alasić)8.Vuković 9.Križanović(od 55.Radman)10.Katinić 11.Jelić

    Strijelci:
    1-0:br.3 Ivan Jovičić u 35 minuti.
    2-0:br.11 Dalibor Grigić u 38.minuti.
    3-0:br.11 Dalibor Grigić u 70.minuti.
    4-0:br.9 Mario Lamešić u 83.minuti.

    Zaslužena pobjeda domaćina,golman Rosandić nije imao potrebe ni za jednom ozbiljnijom intervencijom.

    OdgovoriIzbriši
  14. Slavonija - Slaven Trnjani 0-4.. Razbijeni igrom prvenstveno. Trnjani su dosad pokazali najviše od svih ekipa s kojima smo igrali. Mislim da ova naša "nula" iz kola u kolo sve govori. Imali smo opet prilika, ali ništa. Što bi rekli naši iz kluba "dobro je, jebiga..."...

    OdgovoriIzbriši
  15. Kupina-Mladost BS 0:1. Fer i korektna utakmica u kojoj su "sijevale" prilike sa obje strane.Biđani su još jednom pokazali da znaju igrati nogomet i pobijediti neke od jaćih ekipa u 3 žnl.Čestitke domaćinima koji su nas stvarno ugodno primili.

    OdgovoriIzbriši
  16. ..Nk Gundinci-Nk Sapci 4:0

    strijelci:
    Josip Markovinović
    Marko Lovrić
    Mario Stažić 11m
    Drago Tukara

    izvješće slijedi kasnije

    OdgovoriIzbriši
  17. sapci jedna od lošijih ekipa koja je gostovala u gundincima ovog proljeća

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisu oni toliko loše igrali koliko smo mi bili dobri..igrali su onoliko koliko smo im dopustili da igraju

      Izbriši
  18. Sevilla(Sloga)-Betis(Šokadija) 0:2

    OdgovoriIzbriši
  19. http://www.pohrani.com/f/2R/Sk/1Dt7a8rO/bundes-liga20.png

    OdgovoriIzbriši
  20. Razlika između sapca i ostalih ekipa koje dođu u Gundince je citiram : "Vi znate igrat,napadate uzmete loptu i igrate,s vama nam je lakše,a ne kao Prnjavor oni dođu kod nas i stane ih 9 u 16m pa nomralno da nemožeš igrat." Prnjavor je naveden od tog igrača tako da nisam to izmislio

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa niste jucer nesta imali loptu i niste se nesta naigrali

      Izbriši
    2. To je točno,ali nitko od nas nije rekao da oni nisu bolja ekipa od nas. Nadigrali su nas u svim segmentima nogometa,pobjeda je zaslužena,logično je da se nismo naigrali kraj bolje ekipe,al nismo ni šupački stali u bunker.

      Izbriši
  21. ..razlika izmedju Sapca i ostalih ekipa koje dodju u Gundince je u glavama nasih igraca..svi misle lako cemo i ako slucajno u prvih pola sata nismo dali gol odmah panika..jucer smo odigrali zrelo takticki i bili smo 100 % u utakmici i znali smo da nam ova utakmica puno donosi i da se utakmica igra 90 minuta..tako smo i usli u utakmicu..od prve minute smo preuzeli inicijativu i strpljivo smo pleli mrezu oko protivnickog gola..stvarali smo sanse,pogodili stativu..trud nam se isplatio u 29 minuti nakog greske golmana..nismo posustajali,nastavili smo s pritiskom i nakon jednog prekrsaja Lovric je izveo precizan slobodnjak i prebacio zivi zid i matirao nemocnog vratara gostiju..odmah pocetkom drugog poluvremena gostujuci vratar radi prekrsaj nad Markovinovicem i sudac opravdano svira penal..siguran realizator je bio Stazic..nastavili smo i u drugom djelu s pritiskom,stvarali smo sanse al nije htjelo da udje..sredinom drugog poluvremena malo smo stali i nekih 10 min. prepustili igru gostima koji to nisu iskoristili i ozbiljno ugrozili domaceg vratara Puseljica..Pred kraj susreta opet uzimamo loptu u svoje noge i privodimo utakmicu kraju s jos jednim pogodkom i to prvjencem mladog Drage Tukare..lijep pododak za 4:0..festa je mogla da pocme..:)..cestitke gostima na fer i korektnoj igri..derbi bez ijednog tezeg prekrsaja..treba napomenut da je derbiju svjedocilo cca 150 gledatelja koji su fer i korektno navijali za svoje momcadi..a sto se tice Prnjavora..s njima nikad nije bilo lako..ni kod kuce ni kod njih..a dolazile su nama i ekipe koje parkiraju autobus u 16m pa su dobivale 5-6 golova..ovu polusezonu je veliki pritisak u glavama igraca i normalno da nekad ne ispadne kako zelimo..ali mi idemo utakmicu po utakmicu..treba cestitati deckima na pobjedi..zasluzili su

    Osvrt trenera Markovinovica na 20. kolo, utakmica NK Gundinci - NK Sapci


    "Prije svega bih čestitao svojim igračima na odličnoj utakmici, taktički su odradili maksimalno ono što sam tražio od njih. Protivnik je bio korektan, međutim, mislim da u ovom trenutku oni nisu na našem nivou, da smo mi puno kvalitetniji, puno spremniji, puno jači, bolji, te utakmica i pobjeda u nijednom trenutku nije dolazila u pitanje. Mogu biti maksimalno zadovoljan sa zalaganjem, igrom, borbenošću i na kraju rezultatom.

    Zahvalio bih se i publici koja je došla u velikom broju i podržala nas i mislim da je ovo plod rada gdje su dečki dobro odradili pripreme, dolazili na treninge i nadam se da smo se ovom utakmicom primakli još korak bliže 2. Županijskoj ligi."

    Sljedeća utakmica - Sredanci ili Trnjani..koja je ekipa jača?

    "Mi idemo utakmicu po utakmicu, znači nećemo gledati ništa daleko! Svaka sljedeća je ona najbitnija i bitno je pobjediti i zadržati ovaj kontinuitet pobjeda."

     

    OdgovoriIzbriši