petak, 16. ožujka 2012.

15. KOLO 3.ŽNL BPŽ - ISTOK

PAROVI  15. KOLA  3. ŽNL - ISTOK



  1. MLADOST (Bicko Selo) - SLAVEN (Trnjani)
  2. GAJ (Poljanci) - MLADOST (Donja Bebrina)
  3. SAPCI (Sapci)  - KUNA (Jaruge)
  4. SELNA (Selna) -  SLAVONIJA (Prnjavor)
  5. GUNDINCI (Gundinci)  - SLOGA (Stružani)
  6. SAVA (Svilaj) - POSAVAC (Kupina)
SLOBODAN: ŠOKADIJA (Sredanci)

MLADOST (Bicko Selo) - SLAVEN (Trnjani)

Mladost je u prošlom kolu izgubila kod Šokadije 4:1 gdje nije ni očekivala bodove, u ovom kolu na domaćem terenu igraju protiv Slavena koji je trenutno na četvrtom mjestu lige. Slaven računa na tri boda u ovoj utakmici kako bi ostali u borbi za vrh te će svojom kvalitetom i uzeti pun plijen.

GAJ (Poljanci) - MLADOST (Donja Bebrina)

Gaj je od prošlog kola zasjeo na zadnje mjesto u ligi a u ovom kolu im dolazi jako dobra Mladost iz Bebrine koja je u prošlom kolu izgubila kod kuće od Sapca unatoć dobroj igri. Mladost nebi trebala imati problema u Poljancima ako se snađu na vjerojatno lošem terenu a Gaj će morati tražiti bodove u drugim domaćinskim utakmicama. Ovdje prognoziram tijesnu pobjedu Mladosti zbog teškog terena.

SAPCI (Sapci)  - KUNA (Jaruge) 

Sapci igraju jako dobro i efikasno i od prošlog kola su oni lider prvenstva te je sada veliki pritisak na njima da to mjesto i zadrže. U ovoj utakmici neće biti problema za domaćina jer im dolaze Kune, koje su u prošlom kolu pobijedile Selnu, i to bi trebao bit malo jači trening i raspucavanje za iduće utakmice.

SELNA (Selna) -  SLAVONIJA (Prnjavor)

Sastaju se dvije ekipe koje su šokirale prošlo kolo publiku i pratitelje ove lige, Selna neugodno iznenadila protiv Kuna a Slavonija najugodnije iznenađenje u ovom prvenstvu otkinula je bodove jakim Gundincima. Selna će u ovoj utakmici pokušati izbrisat gorak okus iz prošle utakmice a Slavoniji igra samo pobjeda kako bi potvrdila bod iz prošle. Jako teška utakmica za prognozirat ali mislim da će u ovoj utakmici doći do podjele bodova iako bi volio da moji susjedi dođu do tri boda.

GUNDINCI (Gundinci)  - SLOGA (Stružani)

Sigurno se u Gundincima pitaju kako su kiksali u Prnjavoru iako imaju jako kvalitenu ekipu i treniraju jako ozbiljno, pokušat ću im kratko odgovoriti. U Prnjavoru je uvijek bilo jako dobrih igrača, sjećam se perioda srednje škole kad nije bilo kluba u tom selu ali svi dečki su učili i igrali nogomet u obližnjim selima jedan dio u Svilaju a poslije jačanjem Zadrugara iz Oprisavaca prelaze igrati u omladinske pogone tog kluba,neki uspješno a neki manje uspješno. Ono što želim reći je da puno njih ima nogometno znanje i da iako ne treniraju u jednoj utakmici mogu odigrati solidnu utakmicu i protiv najboljih. Sada se možemo okrenuti slijedećem protivniku koji će platiti neefikasnost u Prnjavoru. Prognoziram minimalno pet golova u mreži Sloge.

SAVA (Svilaj) - POSAVAC (Kupina)

U Savi je stanje loše već dugo vremena, igrački kadar i nije toliko loš ali nerad dolazi na naplatu. Nogomet je jednostavna igra koja se sastoji od tehnike i taktike. Svako tehničko znanje se može izvježbati npr. ako želiš znati dodat loptu točno, moraš puno puta to ponoviti dok to ne izvježbaš (neki nauče brže a neki sporije a oni koji ne vježbaju neće nikad ni naučiti). Taktika se također uči, da bi odradili taktičko kretanje u određenoj situaciji moramo prvo zapamtiti ono što nam je trener rekao i još imati snage to istrčati. Zato moji Svilajčani krenite raditi i vježbati jer jedino na taj način možete dolaziti do lijepih pobjeda jer u ovoj utakmici dolazi Kupina koja je imala vremena pripremiti se za ovu utakmicu tjedan duže od vas. U jesenskom dijelu Sava je izgubila u Kupini 1:0 a u ovoj utakmici Sava će znati zbiti redove nakon sastanka i pobijediti za svoju dušu. Prognoziram visoku pobjedu Save.

43 komentara:

  1. Evo moje prognoze:
    Mladost BS - Slaven X
    Gaj - Mladost DB 2
    Sapci - Kuna 1
    Selna - Slavonija 2
    Gundinci - Sloga 1
    Sava - Posavac 1

    OdgovoriIzbriši
  2. Utakmica kola je Sava-Posavac. Dvije ekipe koje su prošle sezone igrali 2.ŽNL, ali više je to lokalni derbi jer postoji jedna grupa: Stružani, Svilaj, Prnjavor, Kupina, Novi Grad (nekada) i Sredanci gdje je svaka utakmica između tih ekipa jedna vrsta derbija. Posavac je poznata "1-0" ekipa sa dobrim golmanom i čvrstom obranom, a Svilaj sa dobrim napadačima.Svilaj zna bit loš i bezopasan i onda dođe Bakka i zabije vam gol u 92.minuti za pobjedu ili nerješeno... Bit će neizvjesno, mi smo s obadvojima igrali X tako da je to još jedan pokazatelj da su ekipe podjednake...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U svakom slučaju je to utakmica za gledanje, ali moj prioritet je utakmica u B.Selu, zanima me Slaven, jer ne vjerujem u priče "rekla-kazala" (Slaven ostao bez 7 igrača i sl., pa valjda im je netko i došao). Zadnji rezultat Slavena nije baš pravi pokazatelj o njihovoj trenutnoj snazi.

      Izbriši
  3. Ako su to ekipe od jesenas, onda bi Trnjani trebali uzet bodove tamo, ali nikad se ne zna. Čuo sam i da su Biđani kod vas igrali bez nekoliko igrača iz prvih 11. Moglo bi bit ikseva ovo kolo...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neznam tko točno igra u prvih 11, ali branio im je Mata Vilding u igri Kampić i Maroš. On što me oduševilo kod biđana je to da su počeli sa dva mlađa igrača od kojih je jedan sa jedno 35 kg, a drugi sa 100 (najmajnje).Zamjenjeni su odmah na početku. Obzirom da mi nikada ne provjeravamo igrače (nema smisla u 3.ŽNL) mogli su i lažirati, ali nisu i pošteno od njih.

      Izbriši
  4. Bome Risko mogo bi ti pogodit s ovim iksevima, stvarno ima puno utakmica ovo kolo gdje miriše na x, po meni jedino su Gundinci izraziti favoriti protiv nas i Sapci protiv Kuna, a ovo sve ostalo je vrlo blizu, moja prognoza :

    MLADOST (Bicko Selo) - SLAVEN (Trnjani) x2

    GAJ (Poljanci) - MLADOST (Donja Bebrina) x2

    SAPCI (Sapci) - KUNA (Jaruge) 1

    SELNA (Selna) - SLAVONIJA (Prnjavor) x2

    SAVA (Svilaj) - POSAVAC (Kupina) 1x

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Frenky imaš puno ikseva (x), zabuna ili nevjerica.

      Izbriši
    2. Vjerujem da je ovo drugo u pitanju :-), nekako nam se liga malo izjednačila i nema totalnih autsajdera, a i problem je što recimo o Trnjanima nemam nikakvih saznanja osim glasine da im je otišlo puno igrača, a Selna recimo kod kuće na onom malom grbavom igralištu može iznenadit Prnjavor(iako nadam se neće bit tako), jer već sam više puta naveo da preferiram ove istočnije klubove koje je Risko naveo. U Svilaju opet nikad nemoš znat, u stanju su pobijedit svakog a isto tako i namučit se protiv Kuna.
      Ove godine barem dosad konstantu imaju Gundinci, Sapci i Sredanci, svi ostali od super do jako lošeg.

      Izbriši
  5. Sutra će u Svilaju biti jedna zanimljiva utakmica.Sava može i pobijediti Kupinu,ali isto tako i izgubiti.U napadu Save uvijek opasni Daćo koji je u dvije utakmice Save ove godine dao sva 3 gola.(2 u Perkovcima i 1 u Stružanima.)Ako Kupina ne da gol,Sava pobjeđuje,bar po tome kako ja mislim jer kao što sam rekao,tu je Daćo koji će sigurno dati bar jedan gol.

    OdgovoriIzbriši
  6. Nemojte puno prognozirat. Lopta je okrugla.Sve je moguće.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, jbg Medo, pa za što služi blog.

      Izbriši
  7. evo moje prognoze

    MLADOST (Bicko Selo) - SLAVEN (Trnjani) 1
    GAJ (Poljanci) - MLADOST (Donja Bebrina) 2
    SAPCI (Sapci) - KUNA (Jaruge) 1
    SELNA (Selna) - SLAVONIJA (Prnjavor) 2
    GUNDINCI (Gundinci) - SLOGA (Stružani) 1
    SAVA (Svilaj) - POSAVAC (Kupina) 1

    OdgovoriIzbriši
  8. NK GUNDINCI-NK SLOGA STRUŽANI 3:0

    OdgovoriIzbriši
  9. Sava-Posavac 1:0
    Mladost BS-Slaven 2:2

    OdgovoriIzbriši
  10. ČESTITKE GUNDINCIMA NA POBJEDI . ALI NISTE KO PROŠLE SEZONE.VIDI SE DA TRENIRATE I TO POKAZUJETE NA TERENU.

    OdgovoriIzbriši
  11. Sava Svilaj-Posavac Kupina 1:0
    Što reci o utakmici,i jedna i druga ekipa promasile par cistih prilika koje se jednostavno moraju pretvorit u pogodak.Sava dolazi do pogotka iz sumnjivog jedanaesterca kojeg gospodin Blazanovic sudi onako domacinski kako samo on to zna(igrac sam Save ali ovu utakmicu nisam igrao pa sam bolje vidio i mislim da prekrsaj nije bio unutar 16)Posavac pokazao da su sa snagom jako slabi,Sava mozda malo bolja iako je to isto dosta loše.Ugl,Svilaj ce ovu utakmicu pamtiti po 3 osvojena boda a po igri nikako. Posavac može žaliti za onim prilikama koje su imali,i koje nisu realizirali.Jer po meni s obzirom na prikazanu igru obje ekipe su zaslužile po bod...

    OdgovoriIzbriši
  12. SAVA-POSAVAC 1:0(0:0)

    Sava je nastupila s ovim kadrom:1.Rosandić,2.Katić,3.Mandurić,4.Gudelj(od 77. min. Jovičić),5.Matanović,6.Ćurčić,7.J.Jaredić,8.T.Grigić,9.D.Grigić(od 78.min.Murat)10.I.Pavić(od 78.min.T.Jaredić)11.Benošić(od 63.min.Beraković)

    Kupina je istrčala u sastavu:1.Jurić,2.Stojčević(od 46.min, J.Buzatović)3.Đ.Radičević(od 65.min.B.Šokčević)4.I.Buzatović,5.Lilić,6.I.Šokčević,7.Matekalo(od 61.min.Gregurić)8.D.Pavić,9.Latić,10.D.Radičević,11.Vučković

    U prvom poluvremenu rezultat se nije mijenjao.Domaći su prijetili vrataru Posavca preko D.Grigića,Benošića i Pavića.I gosti su imali svoje prilike,od kojih je jedna bila izuzetno opasna,nakon dobrog udarca Rosandić malo dira loptu,ali dovoljno jer je lopta pogodila stativu.U drugom poluvremenu domaćini više prijete,1 na 1 su išli D.Grigić,Benošić i Katić dok je Pavić odlično pucao iz daljine i pogodio stativu.I onda u 79.minuti se dogodio ključni trenutak utakmice.Obrambeni igrač Posavca ruši Benošića u šesnaestercu,sudac Blažanović pokazuje na bijelu točku,a siguran izvođač je bio Mijo Katić.Do kraja utakmice još jedna zanimljiva situacija,lopta dolazi do Gregurića(ispravite me ako griješim)koji puca,lopta ulazi u gol,Kupinci trče u zagrljaj,ali zastavica pomoćnika Havića je bila u zraku,Gregurić je bio u zaleđu.Bodovi su zasluženo ostali u Svilaju.

    OdgovoriIzbriši
  13. Gaj - Mladost 3:2
    Mi u Gundincima odigrali u skladu sa svojim mogućnostima, kod 1:0 za domaćina imali par situacija da zakuhamo situaciju ali domaćin sa 2 brza gola mirno privodi utakmicu kraju.
    Dojam je da ne igraju nešta posebno, stvar podcjenjivanja ili nešta drugo, znam da je njima najvažnije 3 boda ali nekako mi nisu uvjerljivi, hoće li proigrat i prošetat se ligom do kraja vidjet ćemo(napad im je barem 30% lošiji nego prošlu polusezonu).
    Mi se okrećemo sljedećem dvoboju protiv Selne na domaćem terenu koja je baj d vej izgubila od Prnjavora kod kuće 1:2.

    OdgovoriIzbriši
  14. Nesto ne stima u opisu utskmice,Benosic napustio igru u 63.minuti a penal na njemu u 79.minuti?zasto su Grigic i Pavic izasli u 78.minuti?

    OdgovoriIzbriši
  15. Da,to je moja greška penal nije na Benošiću nego na nekom drugom,nisam vidio kom.

    OdgovoriIzbriši
  16. Odgovori
    1. jel bio penal kupinci kažu biiiiiiiip ..............

      Izbriši
  17. Sapci-Kuna JAruge 6:0 ..... čestitke Kunama na fer igri,nisu kao neki igrači u nekim ekipama gdje ti u najboljem slučaju samo napukne zglob u njihovoj prvoj prilici da te "otkinu",iako ne močna jedna fer ekipa,svaka čast dečkima.Sapci rutinski odradili svoj posao iduče kolo idu u Slavoniju na prvi pravi test.

    OdgovoriIzbriši
  18. Selna - Slavonija 1-2 Težak teren, jak vjetar, utakmica nikakva. U prvoj minuti smo poveli i stali. U 20.min. čovjek izlazi 1 na 1 na mene - penal. Izlazim van jer mi je stao na prst, Pirgo staje na gol i brani penal... Ništa, ništa, ništa... Jedine dvije prilike s obje strane u drugom poluvremenu završile u golu i to je to... Sudac Harnoš odličan, delegat Paun izmišljo toplu vodu, igrač utakmice neki njihov čiča koji je bio kapiten, od mog starog godište...

    OdgovoriIzbriši
  19. I kako reče Medo, lopta je okrugla. Svi smo pucali pokraj gola na utakmici Gaj-Mladost DB. Za mene pravo iznenađenje, čak ni Frenky koji je igrao puno ikseva nije pogodio.

    OdgovoriIzbriši
  20. SIENA - NOVARA 0-2

    Pa se ti sad misli...........kolko para ode.......

    OdgovoriIzbriši
  21. E Tomice to ti je dokaz da je liga sve izjednačenija, čestitke Poljancima jer su se oni ovo kolo potrudili za kladioničarski krah, prošlo kolo je to bio Prnjavor a sljedeće ko zna...
    Zanima me jesi bio u B.Selu da nam napišeš nešta više o Trnjanima, a i Biđani se nedaju koliko vidim po rezultatu.

    OdgovoriIzbriši
  22. Bio sam u Andrijevcima i pokajo se. U B.Selu sam imao promatrače (Knež i Šebalj). Znam da su Trnjani vodili sa 2:0. Uglavnom stanje na tablici govori sve o obje ekipe. Objektivno misim da smo bolji od obje ekipe, ali da citiram opet Medu, "lopta je okrugla". Kad saznam više detalja, informacije idu na blog.
    PS. za nas je bilo bolje da smo bili slobodni, viroza vlada Sredancima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Što se tiče ekipe Trnjana ista kao i jesenas, možda su im je otišlo 7 igrača koji nisu ni igrali. Uglavnom se igrali stihijski, bez velikog imperativa pobjede (valjda su svjesni da ne mogu biti ni prvi ni drugi). Golovi su im plod igre bez prevelikog zalaganja, a i kada su ih primali nije bilo puno uzbuđenja. Biđani su pokazali želju da boljim rezultatom, što im se i isplatilo, ipak su igrali kod kuće.
      PS. mislim da je ova naša liga zakon i da se treba boriti jer je to sportski. Trebaju nas zadovoljiti igra kao igra, domjenci poslije utakmica, pisanje na ovo blogu itd.

      Izbriši
    2. Vjerojatno i nemaju imperativa kako si i sam reko nemogu ni gore ni dole, a Biđani opet žele proboj prema srednjem dijelu tablice.
      Ja sam još prošle godine napiso nakon što smo mi odigrali neriješeno protiv drugoligaša s područja Đakova(a ta liga je između naše druge i prve) da ovu našu ligu i klubove više nikad neću podcjenjivat, ima tu dobrog nogometa i zanimljivih utakmica bez obzira na sve poteškoće(netreniranje, nesportski život i dosta igrača u poznim godinama). Smisao ove lige i je dobro se istrčat i družit se prije i poslije utakmice, naravno svi mi volimo i pobijedit ali to za dobar dio ekipa i nije tako važno, ovi što kroje vrh imaju imperativ a mi ostali igramo čisto za prestiž i probat kojoj jačoj ekipi pomrsit račune.

      Izbriši
  23. http://www.pohrani.com/f/3j/GZ/3K1NUJ6N/bundes-liga.jpg

    OdgovoriIzbriši
  24. došao sam na ideju kako da bude izvještaj sa utakmica realniji, molio bih zainteresirane da napisu svoj osvrt na utakmicu svog kluba i ja cu to objaviti ovdje na blogu, osvrte mozete poslat ovdje u komentarima ili na mail: paintball.svilaj@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. '''ma sviro za nas penal al prekrsaj nije bio unutra,jbg. blazanovic''' ODGOVOR NA PITANJE JELI BIO PENAL ZA SAVU .A ODGOVOR DAO IGRAČ SAVE ???????

      Izbriši
    2. pa jel bi trebao taj igrač Save lagati, čovjek iskreno kaže da nije bilo unutar šesnaest metara, nije ga on sam sebi dosudio

      Izbriši
    3. Prekrsaj je bio ali je bio izvan 16.Jesam igrac Save ali samo sam realan...To je sudac tako procijenio,mi iz Save nemamo ništa s tim.Njega krivite...

      Izbriši
    4. VJERUJEM DA NEMATE SA TOM PROCJENOM AMA BAŠ NIŠTA

      !!!!!!!!!!!

      Izbriši
  25. oce bit taj izvjestaj vec....

    OdgovoriIzbriši
  26. MEDO BERE JAGODE I JEDE GOVNA I PIŠI MALIM SLOVIMA!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro anonimus ako ti kažeš. Ako je naporno za tebe ili ti je teško pročitat pisat ču malim slovima.

      Izbriši
  27. ljudi ne stignem nista napisat, cijeli tjedan sam u poslu, sa posla kuci i onda organizacija svatova, blizi se i taj datum, evo ispricavam se svima, ako netko hoce napisat najavu za ovo kolo u nedjelju nek napise i posalje na mail pa cu ja objavit,hvala

    OdgovoriIzbriši
  28. Poslano je.Nadam se da ćeš objavit.Pošto smo mi ovo kolo slobodni upustio sam se u najavu i prognozu ovog kola kao dobar poznavatelj ekipa i rada u pojedinim klubovima.

    OdgovoriIzbriši