srijeda, 7. ožujka 2012.

14. KOLO 3.ŽNL BPŽ - ISTOK

PAROVI  14. KOLA  3. ŽNL - ISTOK


  1. SLOGA (Stružani) - SAVA (Svilaj)
  2. SLAVONIJA (Prnjavor) - GUNDINCI (Gundinci)
  3. KUNA (Jaruge)  - SELNA (Selna) 
  4. MLADOST (Donja Bebrina) - SAPCI (Sapci)
  5. SLAVEN (Trnjani)  - GAJ (Poljanci)
  6. ŠOKADIJA (Sredanci) - MLADOST (Bicko Selo)
SLOBODAN: POSAVAC (Kupina)


SLOGA (Stružani) - SAVA (Svilaj)
Na početku ovog proljetnog dijela sastaju se dva susjedna sela koja gaje dobre odnose, ali na utakmici vjerujem da će biti žestoko, a onda poslije po običaju žuja je zakon. U jesenskom dijelu Sava je razbila Slogu 6:0 na svom terenu što će jako teško postići u ovoj utakmici. Očekujem pobjedu Save ali sa jako malom razlikom jer Sloga je ipak domaćinska ekipa.

SLAVONIJA (Prnjavor) - GUNDINCI (Gundinci)
Slavoniji odmah na početku dolazi lider prvenstva koji razmišlja samo o tri boda i koji će jurnuti na gol od prve minute. Po onome što je Risko napisao Slavonija ima solidnu ekipu koja će sigurno zaprijetiti gostima, vjerojatno neće uspjet nametnuti svoju igru ali iz kontri bi mogli zabiti. Gundinci će dobiti ovu utakmicu ali mišljenja sam teže nego očekivaju.

KUNA (Jaruge)  - SELNA (Selna) 
Kune su veliki upitnik, ako se skupe za ovu utakmicu mogu otkinuti bodove Selnoj koja nije previše uvjerljiva u gostima. Prognoziram jako tešku utakmicu na još težem terenu u kojoj će Kune osvojiti bod.

MLADOST (Donja Bebrina) - SAPCI (Sapci)
Mladost na svom terenu igra jako dobro, teže napadačkom nogometu koji ne rezultira uvjek bodovima. Siguran sam da će Sapci znati iskoristiti taj otvoreni tip nogometa i uzvratiti istom mjerom, u svakom slučaju ovo bi trebala biti utakmica sa puno golova u kojoj bi Sapci trebali osvojiti tri boda i ostati u borbi za prvaka.

SLAVEN (Trnjani)  - GAJ (Poljanci)
Slaven je jedna od boljih ekipa u ovoj ligi te jedina ekipa koja je otkinula bodove Gundincima, stoga nebi trebali imati problema sa Poljancima koji su u jesenskom dijelu izgubili uvjerljivo od Slavena 6:1. Prognoziram visoku pobjedu Slavena (5:0) i prognoziram da će se u proljetnom dijelu  uljučiti u borbu za drugo mjesto.

ŠOKADIJA (Sredanci) - MLADOST (Bicko Selo)
Šokadija kod kuće, kažu ljudi, može pobijediti i Barcelonu. Šalu na stranu, Šokadija je veliki favorit u ovoj utakmici te se nadam da će nastaviti igrati u jesenskom tonu te na taj način puhati vodećem dvojcu za vrat. Prognoziram sigurnu pobjedu  domaćina.


Želim svim klubovima uspješan proljetni dio prvenstva, igrajte fair i korektno, poštujte suigrače i protivničkog igrače kako bi mogli hodat ponosno zemljom hrvatskom.

31 komentar:

  1. E admine mala sugestija na tvoj opis utakmice Sava-Sloga prošle godine u Svilaju, ono da je Sava razbila Slogu slobodno stavi pod navodnike, rezultat ukazuje na to ali svi koji su bili tamo znaju da nije baš tako bilo. Mi se veselimo toj utakmici jer igramo protiv svojih sportskih prijatelja iz Svilaja, nadamo se da ćemo uzet sva 3 boda a poslije utakmice naravno fešta kako i dolikuje prijateljskim klubovima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni ova utakmica miriši na 2:2, jer u ovim susjedskim utakmicama nema favorita, a iskreno mi je žao da je ne mogu gledati.

      Izbriši
    2. Nama odgovara i neriješeno, tako da potpisujem gore navedeno :-), svjesni smo da su pojedinačno gledano jači ali naš domaći teren i borbenost nam daju šansu da se nadamo povoljnom rezultatu, samo nek bude fer i korektno a sve drugo je manje važno.

      Izbriši
  2. Sloga-Sava- ovdje je najbitnije treće poluvrijeme koje će i odlučiti pobjednika.
    Slavonija-Gundinci- protiv Gundinaca, Slavonija nema šanse
    Kuna-Selna- ovu utakmicu je teško prognozirati, ali Kune su spremne uzeti i sva tri boda.
    Mladost-Sapci- ako Sapci pobjede u Bebrini, to će im dići samopouzdanje, a onda smo im samo mi (Šokadija) na putu.
    Slaven-Gaj- čista jedinica kao puška
    Šokadija-Mladost (BS), zbog patriotizma, jedinica

    OdgovoriIzbriši
  3. Sloga-Sava:Sve je moguće,ali bitno je druženje poslije utakmice.
    Slavonija-Gundinci:Čista dvojka
    Kuna-Selna:Ako se Kune skupe,bodovi ostaju kod njih.
    Mladost-Sapci:Sapci su favoriti,no ipak X2
    Slaven-Gaj:jedinica k'o kuća
    Šokadija-Mladost(BS) jedinica,Šokadija je kvalitetnija ekipa.

    OdgovoriIzbriši
  4. SLOGA (Stružani) - SAVA (Svilaj)
    nemam prognoze iz razloga objektivnosti :-)

    SLAVONIJA (Prnjavor) - GUNDINCI (Gundinci)
    iako Slavonija ima jako dobru ekipu prednost Gundincima koji su za klasu bolji od svih zajedno tip 2

    KUNA (Jaruge) - SELNA (Selna)
    totalna nepoznanica su Kune jer kad se skupe mogu većini ekipa zagorčat život, tip x2

    MLADOST (Donja Bebrina) - SAPCI (Sapci)
    bebrinci dobro igraju kod kuće ali prednost Sapcima jer su kvalitetnija ekipa, tip 2

    SLAVEN (Trnjani) - GAJ (Poljanci)
    poljanci su ostavili dobar dojam u prijateljskoj utakmici a trnjani navodno imaju problema, pored svega tip 1

    ŠOKADIJA (Sredanci) - MLADOST (Bicko Selo)
    biđani imaju dobre rezultate iz pripremnih utakmica ali domaćin je kvalitetniji, tip 1

    OdgovoriIzbriši
  5. Sloga-Sava: cvrsta utakmica sa malo golova ali blaga prednost savi

    Slavonija-Gundinci: slavonija se pojacala i kvalitetna su ekipa ali u 3ZNL-istok nitko nije ni ravan gundincima tako da prognoziram cistu dvicu

    Kuna-Selna: kune se skupile ili ne, najvise mogu ocekivat nerjeseno

    Mladost-Sapci: bebrina jaka doma,sapci jaki ove godine...ocekujem igru sa puno zgoditaka ali na kraju pobjedu sapcana

    Slaven-Gaj: jedinica ko kuca

    Šokadija-Mladost(BS): ocekujem da ce moji sredancani pokazati da su kvalitetnija ekipa pa prognoziram jedinicu

    OdgovoriIzbriši
  6. Tko zna šta je sa Trnjanima,ima svakakvih glasina? Primjetio sam da se njih slabo spominje na blogu...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam samo čuo da im je ošlo 7 igrača.

      Izbriši
  7. Slavonija-Gundinci 0:0
    Mladost DB-Sapci 0:3
    Šokadija: Mladost BS 4:1

    Drago mi je da su nam igrači Slavonije začepili usta i da nismo dobro procijenili stanje u Prnjavoru (o Gundiocima je sve poznato). Osobna čestitka Prnjavorcima.

    OdgovoriIzbriši
  8. Kuna Jaruge- Selna 3:1

    OdgovoriIzbriši
  9. Moram se pohvalit rezultatom 0-0 s Gundincima... S obzirom da ne treniramo, vidjelo se ipak da imamo dobre igrače. Samo smo se borili i to je to... Najbitnije je da svi čekaju iduću utakmicu u Prnjavoru i da se pomaknulo nešto prema naprijed. Čestitam Gundincima na fer igri...

    OdgovoriIzbriši
  10. Ljubitelji dosade udružite snage... Eto ipak je jadna slavonija imala nekakve šanse. Hvala što smo predmet sprdnje i podcjenjivanja. Nedaj Slavonijo da ti zamru njive...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slavonija nije nikad na ovom blogu bila predmet sprdnje i podcjenjivanja, a u ostalom ja sam u najavi napisao da Slavonija ima dobru ekipu i da će Gundinci uzet sva tri boda ali teže nego misle, eto ispostavilo se da sam pogriješio....

      Izbriši
    2. Admine ne sekiraj se previše, niko to nije shvatio tako osim gore navedenog, meni osobno je drago što su uzeli bod jer je time liga izjednačenija i vidi se da ima dosta kvalitetnih ekipa, samim time je teže prognozirat rezultat. Gundinci i dalje ostaju favorit broj 1 samo što će im čini se bit teže nego što se očekivalo.

      Izbriši
  11. SLOGA-SAVA 1:1(0:1)

    Postava Save:
    1.Rosandić,2.Katić(Od 58.min Jovičić),3.T.Grigić,4.J.Jaredić,5.Matanović,6.Ćurčić(Od 75.min.T.Jaredić),7.Lamešić(Od 55.min Beraković),8.Mandurić,9.Benošić,10.Pavić,11.D.Grigić.

    Postava Sloge:1.Matijević,2.Majić(od 58.min.Tomašević),3.Beraković(od 65.min. J.Žuk),4.T.Žuk,5.Alasić,6.Čutunić,7.H.Vinarić(od 87.min.F. Vinarić),8.D.Vinarić,9.Benošić,10.Puškarčuk,11.Stvorić.

    Kretanje rezultata:
    0:1 Broj 11,Dalibor Grigić u 13.minuti.
    1:1 Broj 16,Marko Tomašević u 88.minuti.

    OdgovoriIzbriši
  12. zna li ko kakva je utaknica bila u D.B?cuo sam da ih je Mladost nadigrala...

    OdgovoriIzbriši
  13. Prema mojim izvorima bebrinci su bili bolji skoro cijelu utakmicu su napadali,ali su sapčani iz tri kontre zabili tri gola.Izvor je iz Sapca.

    OdgovoriIzbriši
  14. Mladost-Sapci 0-3
    Trnjani-Poljanci 3-0

    Čestitke Prnjavoru na bodu protiv najjače ekipe u ligi, neznam tko ih je to podcjenjivo kako kaže jedan njihov igrač, Gundinci su ipak prvi favoriti i najjača ekipa u ligi a nama ostalima preostaje borba pa ako šta uspijemo dobro je, tako da još jednom čestitke Prnjavorcima.
    Što se tiče utakmice u Stružanima zaslužena podjela bodova, gosti opasniji u početku što kažnjavaju ranim golom, mi u drugom krenuli otvorenije i zasluženo izjednačili. Jedna opaska na gostujuću ekipu- imaju kvalitetne igrače, dobar dio utakmice igraju jako lijepo(što vjerujem da je i u drugim njihovim utakmicama tako) ali definitivno ostvaruju ispodprosječene rezultate, po meni su oni ekipa za sam vrh i neznam šta tu ne štima da i nije tako. Mi smo svoj manjak kvalitete nadoknadili borbenošću i zalaganjem i to nam se na kraju isplatilo, ipak smo domaćinska ekipa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zasluzen bod Struzana nema šta,dobili ste ga na borbenost.Sava ima dosta dobru ekipu ali je problem sto neki igraci ne igraju za tim nego igraju svoju privatnu utakmicu.Zbog toga je rezultat na tablici taj koji je.Cestitke još jednom Slogi na bodu,iako moram priznat da je Sava jako jeftino primila taj gol.

      Izbriši
  15. Čim Gundince ne ide odmah nema komentara...toliko o tom...

    OdgovoriIzbriši
  16. [img]http://www.pohrani.com/f/3H/3N/4wsZPdUk/bundes-liga.jpg[/img]

    [img]http://www.pohrani.com/f/1V/uL/3VROsZgU/bundes-liga1.jpg[/img]

    OdgovoriIzbriši
  17. Realan rezultat u Struzanima,domaca ekipa borbenija i vise zeljna pobjede,najveci problem kod ekipe Save je sto nema zajednistva u ekipi,puno se medjusobno svadjaju i vrijedjaju,velika vecina ne slusa trenera nego igra neku svoju igru,dok je tako nema tu napretka ni u igri ni na tablici.

    OdgovoriIzbriši
  18. Jedan odgovor Anonimnom..mi nikad nismo ni komentirali nase pobjede i dizali se u zrak..Svojom fer i korektnom igrom i rezultatima stekli smo neki respekt kod ekipa..pa tako i ovaj rezultat od 0:0 necemo previse komentirat...cestitke ekipi Slsvonije na fer i korektnoj igri..zasluzili su ovaj bod..,a mi se okrecemo treninzima i sljedecoj utakmici..pozdrav iz Gundinaca

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. svaka čast,..i u pravu si, na odgovoru,,osobno mi je više drago zbog drugih na ovom bodu nego što smo ga vama otkinuli,,puno klubova bi se trebalo ugledati na vas,.pa što se tiče i 1.žnl,a što se tiče ovih komentara,tako bi mogli u nedogled,,kao što su oni počeli na blogu rakete (2.žnl.)..

      Izbriši
  19. a šta hoćeš da gundinci komentiraju.fer i korektna utakmica u kojoj su domaćini zaslužili bod a gundinci bili jad i čemer

    OdgovoriIzbriši
  20. bar ste svi promašili prognozu gundinci vas sve zajebali

    OdgovoriIzbriši
  21. U Stružanima jedna loša utakmica odigrana pred premalim brojem navijača i pitam se za koga se takav nogomet uopće igra.Vidljivo je da u tim ekipama nema rada ,a ako se ovako nastavi ni budućnosti.Žalosno je i vrijeđanje od dva poznata nekorektna djeda koji posebno imaju nešto protiv Svilaja i nazivaju nas "došljama" ,a da prije toga nisu pogledali da u nijhovim redovima ima samo dva igrača iz Stružana u prvih 11.Idemo sad malo o svojim redovima koji imam osjećaj nikada nisu bili raštimani kao sada.Ekipa neradi i to je glavni problem ,a iz tog nerada onda dolaze svi problemi od svađa na terenu , prigovaranja sudcima i sl.Vidljivo je da nemamo vođu na terenu kojeg bi se slušalo nego svi imaju visoko mišljenje o svojim nog. sposobnostima i taktičkim zamislima tako da na poluvremenu njih pet govori u isti tren.Pola sata prije utakmice budimo trečeg mlađeg da bi uopće mogli nastupiti!Ovaj tjedan slijedi sastanak uprave i igraća gdje ćemo dosta toga raščistiti jel ovako više ne ide!Zahvaljujem susjedima na gostoprimstvu i ostaje žal što smo se zbog hladnoće brzo razbježali tako da ni treće poluvrijeme nismo odradili na nivou.Kapa dole Slavoniji na nuli protiv Gundinaca ,koji će ipak biti prvi na kraju jer su oni daleko iznad nivoa ove lige.Sapci i Šokadija nastavljaju s dobrim rezultatima koji su odraz njihovog rada jer uz Gundince jedino oni ozbiljno shvaćaju ovo takmičenje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. potpisujem i slazem se sa dijagnozom ove teske i duge bolesti nogometa naseg sela

      Izbriši