utorak, 15. studenoga 2011.

REZULTATI I TABLICA NAKON 13. KOLA

ŠOKADIJA (Sredanci) - GAJ (Poljanci)  5:0

Šokadija je završila ovu polusezonu "petardom", deklasirali su Gaj iz Poljanaca te ostali na trećem mjestu a Gaj su prikovali na predzadnje  mjesto u ligi. Čestitke Šokadiji na nogometu u ovoj polusezoni i nadam se da će uspjet u svom cilju.

Utakmica neravnopravnih ekipa u kojoj je Gaj započeo utakmicu sa 8 igrača, a ekipa Šokadije također nastupila u dosta izmijenjenom  sastavu, naravno razlog je igranje subotom. Prvo poluvrijeme, oslabljeni Gaj se branio u svojih šesnaest metara sve do pred kraj poluvremena, kada Knež jedva uspijeva savladati do tada odličnog golmana Alasića. Drugo poluvrijeme Gaj počinje utakmicu kompletan, te se pokušava nadigravati sa Šokadijom, što im je bila greška i tada ubrzo primaju još dva gola, a do kraja još dva.

Komentar: Tomica Utvić

SLAVEN (Trnjani)  - SAPCI (Sapci)  1:3

U prognozi sam dao blagu prednost domaćoj ekipi zbog domaćeg terena, iskustva i dobre forme ali Trnjani nikako da postanu konstanta, Sapci su odigrali odlično i uspjeli pobijediti u gostima izravnog konkurenta za drugo mjesto. Čestitke Sapcima koji su zadržali drugo mjesto na tablici a Trnjani bi trebali razmisliti o pojačanjima za drugu polusezonu kako bi uzeli to drugo mjesto koje bi vjerovatno vodilo u veći rang natjecanja.

MLADOST (Donja Bebrina) - SELNA (Selna) 2:1

Mladost je konačno uzela tri boda kod kuće protiv malo jače ekipe i na taj način zauzela solidno peto mjesto, Selna je krenula jako dobro na početku prvenstva ali što se bližio kraj sve manje bodova je bilo na kontu te su u ovom trenutku na jako lošem devetom mjestu za njih.

KUNA (Jaruge) - GUNDINCI (Gundinci) 0:4

Gundinci su odigrali koliko im je trebalo da zadrže naslov jesenskog prvaka, ovim putem čestitke zasad najboljoj ekipi prvenstva.

Trener (NK Gundinci) JOSIP MARKOVINOVIĆ:
"Teško je što reći o ovoj utakmici. Pobijedili smo. Slab protivnik. Jedino što mi je drago - da se nije nitko povrijedio, jer je teren bio takav da je onemogućio bilo kakvu igru. Završili smo polusezonu, onako kako smo i očekivali, pobjedom! Zadržali smo vodeću poziciju. Pred nama je sad stanka i odmor. Vjerujem da ćemo se dobro pripremiti za proljeće i dalje nastaviti sa pobjedama i zadržati 1. mjesto koje želimo. Ovaj klub, s obzirom na igračku kvalitetu i uvjete koje imamo, zaslužuje viši rang, a to je 2. ŽNL. "  - izvor: www.nkgundinci.hr

SLAVONIJA (Prnjavor)   - SAVA (Svilaj)  1:1

Utakmica u kojoj je domaćin bio bolji sa puno više prilika koje nije uspio iskoristiti, Sava pomalo stidljiva i nepripremljena fizički nije uspjela pobijediti u ovom susjedskom derbyu. Susjedska podjela bodova, obje ekipe zadovoljne utakmicom.

SLOGA (Stružani) -  POSAVAC (Kupina)  0:4

Sloga nije uspjela zaprijetiti Kupini koja je odigrala ovu utakmicu onako kako zna i može, zabili su četiri gola vrlo ozbiljnom protivniku na domaćem terenu.




ZAHVALJUJEM SVIMA KOJI SU POMAGALI U IZRADI OVOG BLOGA A POGOTOVO MATI KOJI NAM DAJE OVAJ ZANIMLJIVI PRIKAZ TABLICE I EVO SADA STATISTIKE.

Broj komentara: 7:

  1. Čestitam i ja Mati na trudu da uljepša ovaj blog, a i na izradi ovih tablica. Sigurno ti je trebalo puno, puno vremena da ovo nacrtaš i lijepo si obojao grafikon. Dobro je da nisi pogodio točan redoslijed duginih boja, još bi svašta i pomislili. Šala mala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Utviću za dugine boje se obrati modnom mačku !!!
    Blaženko bez puno zahvala."POMAGALI" mi djeluje kao da gasiš blog,a to nikako nije dobro.
    Znam da je sad nastupila sezona kiselih krastavaca do proljeća,ali uvijek se nađe nešto o čemu se može pisati....
    Preko zime igrajte stolni tenis da ne zahrđate!

    OdgovoriIzbriši
  3. Mata mislio sam pomagali u ovom dijelu sezone, ne brini ne gasim ja blog

    OdgovoriIzbriši
  4. Kao prvo pohvaljujem iznimno korektnu komunikaciju na ovom blogu.Što se tiće same lige i takmičenja isto dosta fer i korektno ponašanje igrača i sudaca ,bar prema nama iz Svilaja.Za nas polusezona ispod očekivanja ali u granicama realnog kad se uzme obzir ponašanje i rad igrača koji nije bio ni na nivou ove lige.Raduje činjenica da smo održali dobrosusjedske odnose s ekipama iz župe i na terenu ,a bome i poslije utakmica.Poredak na tablici realan i neće biti većih promjena ni na kraju sezone.Pozdrav svim posjetiteljima ovog bloga!

    OdgovoriIzbriši
  5. Evo ljudi, možemo se ponositi našom ligom jer smo odradili sve utakmice, a u našoj 1.ligi neke ekipe nemogu ni doć na utakmicu... Rijeka-Karlovac - 3:0 b.b.

    OdgovoriIzbriši