ponedjeljak, 7. studenoga 2011.

REZULTATI I TABLICA NAKON 12. KOLA

POSAVAC (Kupina) - SLAVONIJA (Prnjavor)  1:1

"Podjednako prvo poluvrijeme gdje su obadvije ekipe promašile dvije vrlo izgledne šanse. Čak je moguće da Prnjavoru nije priznat regularan gol. U drugom nekoliko prilika Slavonije bez postignutog gola."   - prenosim komentar od Riska, prema komentaru utakmice Slavonija je bila za nijansu bolja od Posavca ali nije uspjela svoje prilike materijalizirat, evidentno je da Kupina igra sve slabije kako se ova polusezona približava kraju jer su u prošlom kolu izgubili od Kuna što dosad nije nikome uspjelo a više nisu uvjerljivi ni na svome terenu.

SAVA (Svilaj)  - KUNA (Jaruge) 9:0

Utakmica nije vrijedna spomena, Kune došle sa devet igrača tako da su bili bespomoćni.

GUNDINCI (Gundinci) - MLADOST (Donja Bebrina) 5:0

Gundinci su se ispuhali na Mladosti poslije izgubljena dva boda u Trnjanima i zadržali prvo mjesto koje vodi u ligu više. Mladost jednostavno nije dorasla ovako uigranom i jakom protivniku

Izjave trenera (preuzeto sa http://www.nkgundinci.hr/):

Trener (NK Gundinci) JOSIP MARKOVINOVIĆ:
"Očekivana pobjeda u zadnjoj domaćoj utakmici. Zadržali smo 1. mjesto. Direktni protivnici su međusobno igrali. Imamo još jedno kolo, očekujemo da ćemo i to dobiti i jesen završiti na 1. mjestu. Čestitao bih igračima, zahvalio se navijačima koji su nas bodrili cijele jeseni, kako na domaćim, tako i na gostujućim utakmicama. Vjerujem da ćemo se dobro pripremiti za proljeće i nastaviti istim ritmom."

Trener (NK Mladost) Ivan Birtić:
"Domaćin je bio bolji, kvalitetniji i fizčki spremniji. Suđenje nije utjecalo na rezultat. Mi smo sa dosta mladom ekipom, a ekipa nije dovoljno fizički spremna. Zaslužena pobjeda domaćina i mislim da sudac nije utjecao na rezultat. "

SELNA (Selna) - SLAVEN (Trnjani)  0:4

Trnjani su i u ovoj utakmici pokazali da su jedna od kvalitetnijih momčadi lige, pobijedili su Selnu na njihovom terenu koja jako teško gubi bodove kod kuće a u prošlom kolu su otkinuli bodove dotad stopostotnim Gundincima. Slaven se priključuje vodećem triu i šteta za njih što polusezona završava. Selna s druge strane ovim porazom izgubila je peto mjesto.

SAPCI (Sapci)   - ŠOKADIJA (Sredanci)  2:1

Puno se kuhalo i raspravljalo oko ove utakmice, spominjali su se najviše ljudi u crnom ali pobijedio je fair play i nogomet. Čestitke objema ekipama na tome.

Šokadija je otišla iz Sredanaca sa samo jednim motivom i to pobjedom u Sapcima, i to je trajalo sve do kraja prvog poluvremena kada se sve raspalo ono što smo radili ove jeseni. 

"U prvom dijelu Šokadija je bila agresivnija i bolja ekipa, te je i zasluženo povela rezultataom od 1:0. Nakon odlaska na odmor kao da izlazi neka druga ekipa koja uspije zaraditi 5 žutih kartona (4 za prigovor sucu, koji je po nama bio objektivan i zasluženo dodijelo sve javne opomene opravdano). Ekipa Sapca početkom drugog poluvremena igra svoju igru i strpljivo čeka svoju priliku, koristi međusobnu svađu gostiju, izjednačava rezultat, a potom u 89. minuti iz opravdano dosuđenog jedanaesterca pogađa za vodstvo i na kraju zasluženo pobjeđuje. Častitka ekipi Saca i tu prestaje svaka prića o Veliću i sucima, čovjek je odsudio odlično, pomalo domaćinski, ali još uvijek odlično.

Komentar: Tomica Utvić

GAJ (Poljanci) -  MLADOST (Bicko Selo) 2:4

Utakmica sa puno golova u kojoj je Gaj propustio pobijediti Mladost iz Bickog Sela na domaćem terenu, Mladost je odigrala jako dobru utakmicu i zasluženo osvojila tri boda s kojim su se popeli na ljestvici i preskočili Slogu iz Stružana koja je bila slobodna ovo kolo.



Broj komentara: 18:

  1. Službena Stranica Nogometnog Kluba Gundinci

    http://www.nkgundinci.hr/

    tablice seniora,juniora i pionira,izjave trenera,osvrti na utakmice,galerija slika,fanshop i još mnogo zanimljivih stvari

    OdgovoriIzbriši
  2. Kod zadnjih sučeljavanja mišljenja razno raznih posjetitelja, bili smo na oko 10500 posjeta ovom blogu, a sada tj. trenutno smo na više od 12000 posjeta i samo jedan komentar.

    Nije vrag da smo iscrpili sve teme ili su teme sa sucima najzanimljivije.

    Evo slijedeće kolo dolazi utakmica Slavena i Sapca, koju je teško rezultatski prognozirati, ali ja dajem blagu prednost domaćinu zbog domaćeg terena i zbog toga što se nadam da će Slaven uzeti sva tri boda i dopustiti nama da se izjednačimo sa Sapcima i kraj jesenskog dijela završimo kao viceprvaci.

    OdgovoriIzbriši
  3. Slavonija i Sava će svoju utakmicu odigrati u nedjelju ako je Gagi sredio u savezu!Sapci će teško do bodova u Trnjanima ,nerješeno je maximum što mogu uzeti.Inaće nakon predzadnjeg kola tablica mi izgleda realno ,a najveće iznenađenje mi je upravo 2. mjesto Šokadije.Bit će na proljeće velika borba za tu poziciju, pogotovo ako priča da drugi ide isto rang gore ima osnove.Osobno Trnjanima dajem najviše šanse za tu poziciju.

    OdgovoriIzbriši
  4. Slažem se, smatram da je u trokrugu između, Sapca, Slavena i nas, Slaven možda najjaći, jedino mi nije jasno po kojoj shemi bi drugi mogao ići dalje. Jedino ako se formira 4. međužupanijska liga pa bi onda trebalo popunjavati 1. i 2. ŽNL, ali tada bi valjda išlo više iz naše lige, bar tri ekipe, ali to je daleko.
    Što se mene tiče, ovako formirana liga potpuno zadovoljava naše mogućnosti što financijske, što po kvaliteti igrača. Uvijek će biti 4-5 ekipa koje će se boriti za vrh i ostale koje će tu biti da zakuvaju ovima gore.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako bi 2 mogl ići dalje?

    Evo odgovor:

    Od ove sezone je donesena odluka da zadnji iz lige MORA ispast(sto nije bio slućaj u prijašnjim sezonama)

    ee sad prvi iz naše lige ulazi umjesto zadnjeg iz 2.ŽNL,a pošto po svemu iz 1.ŽNL nitko od trojca(V. Kopanica,Andrijevci i Oprisavci) neće ispasti u 2.ŽNL a prvi iz 2.ŽNL odlazi u 1.ŽNL i s tim otvara jedno mjesto koje će popunit 2. iz 3.ŽNL..

    primjer po sadašnjim rezultatima:
    IZ 1.žnl ne ispada nitko u našu 2.ŽNL
    iz 2.ŽNL Novi grad se seli u 1.ŽNL,a Divoševci ispadaju u 3.Žnl i stvaraju se dva slobodna mjesta u 2.ŽNL..koja bi po sadašnjim pozicijama popunili Gundinci i Sapci

    Nadam se da sam bio jasan..:))

    OdgovoriIzbriši
  6. Pajdo jasan kao dan.
    Napokon da zadnji MORA ispasti,a ne da ovisi o imenu ekipe pa se odlučuje o ispadanju.
    Nego zašto misliš da će Divoševci ispasti?
    Ja se sjećam 2008 kad su dečki zatrenirali i spasili se u proljeće

    OdgovoriIzbriši
  7. samo jedan ide dalje to je sigurno.kupina sa kunama dokaz da se nogomet igra je to smiješno al događa se i večim klubovima da ne nabrajam.imala je kupina tri mrtve šanse protiv prnjavora ,izmišljen penal za gosta i podjela bodova a gol dal je bila unutra lopta onda bi bio gol.pozzzz

    OdgovoriIzbriši
  8. ..ne bih rekao da penal nije bio,,sam je sudac rekao vašim igračima da ga je morao svirat zato što je prvo bila čista ruka -lopta ide u gol-odbija se lopta do našeg igrača i kad ju je trebo ugurat u gol bio je pokošen,,..uopće mi se neda polemizirat oko te utakmice,a pogotovo oko sudca,mi smo uzeli bod,odnosno vi, i to je to,,isto tako znamo zašto nismo uzeli sva tri i šta je tu je,,da žalimo nežalimo,jer smo davno svoje prokockali..

    OdgovoriIzbriši
  9. Sljedeće kolo prognoza - totalni promašaj
    Šokadija-Gaj 2
    Slaven-Sapci 1
    Mladost DB-Selna 2
    Kuna-Gundinci 1
    Slavonija-Sava X
    Sloga-Posavac 1

    OdgovoriIzbriši
  10. Slavonija - Sava... Igramo u nedjelju. Jedva čekam... Ulazimo u suce vjerovatno tako da znate šta vas čeka. S pobjedom idemo na peto mjesto ako uzmemo u obzir da selna neće dobit u bebrini. Nebi volio da ode puno klubova u veći rang iz ove lige jer onda opet neće bit zanimljiva liga nego će bit nas 7-8 i dvije ekipe koje se nemogu skupit... PS.šalim se ovo za suce... Skužio sam da suci baš ne vole nas Prnjavorce, ali to je sigurno zbog naše lude publike. Ali nema veze, samo nek tako nastave...Naslušat će se još svašta od nas, nije nas sramota...

    OdgovoriIzbriši
  11. Tko sudi Slaven-Sapci? :)

    OdgovoriIzbriši
  12. meštre :
    http://zns-bpz.hr/suci-delegati.htm
    Martinović J

    OdgovoriIzbriši
  13. Trnjani 13.11. SLAVEN SAPCI Vukoja R Hrsto I Velić L Knežević

    OdgovoriIzbriši
  14. Ma Risko pobijedit ćemo mi te vaše suce....hahahhahahahahaa....ma šala naravno......jedva čekamo susjedski derbi..neka pobijedi bolji....a kasnije da zajedno proslavimo kraj ove polusezone!!!

    OdgovoriIzbriši
  15. Napisao sam po sadašnjim pozicijama,a Divoševci su zadnji trenutno ako se ne varam?!

    OdgovoriIzbriši
  16. na plenumu prije početka sezone u savezu su najavili da bi se 99 posto trebala i oformiri međužupanijska lika između sb i požege tako da se i po tom pitanju otvara mjesto drugom u našoj ligi da ide u 2žnl

    OdgovoriIzbriši
  17. Da, to je nešto drugo, ali po onom kako je Gundinci objasnio, bez obzira formira li se ta liga, drugi iz naše lige bi išao svakako u 2 ŽNL.

    OdgovoriIzbriši