četvrtak, 3. studenoga 2011.

12. KOLO 3.ŽNL BPŽ - ISTOK

PAROVI  12. KOLA  3. ŽNL - ISTOK

  1. POSAVAC (Kupina) - SLAVONIJA (Prnjavor)
  2. SAVA (Svilaj)  - KUNA (Jaruge)
  3. GUNDINCI (Gundinci) - MLADOST (Donja Bebrina)
  4. SELNA (Selna) - SLAVEN (Trnjani)
  5. SAPCI (Sapci)   - ŠOKADIJA (Sredanci)
  6. GAJ (Poljanci) -  MLADOST (Bicko Selo)
SLOBODAN: SLOGA (Stružani)
 
POSAVAC (Kupina) - SLAVONIJA (Prnjavor)
 
Ovo je pravi susjedski derby jer nisam vidio nigdje tako blizu dva igralista a da su u dva susjedna sela. Tako da preporučam ekipi Slavonije da se obuče u svojoj svlačionici i odradi zagrijavanje laganim trčanjem do igrališta u Kupini. Posavac je u prošlom kolu izgubio protiv ekipe kojoj su svi punili mrežu tako da će ovo biti utakmica iskupljenja protiv Slavonije koja je pokazala da može igrat protiv svih, mišljenja sam da će biti zanimljiva utakmica i da Kupina na svom terenu ipak može do tri boda.

SAVA (Svilaj)  - KUNA (Jaruge)
 
Sava je u prošlom kolu osvojila bod iako je igrala cijelo drugo poluvrijeme s igračem manje, u toj utakmici nije igrao Dalibor Grigić koji se uvijek nađe u prilici za gol ali u zadnje vrijeme ne pogađa pa se čuvao za Kune ali predlažem treneru da ga stavi na klupu zbog takvog ponašanja. Kune su prošlo kolo osvojile svoje prve bodove i sada je pitanje hoće li se skupiti za ovu utakmici, ja im iskreno želim da se skupe da utakmica bude zanimljivija. Sava će u ovoj utakmici pobijediti bez obzira dođu li Kune sa 8 ili 11 igrača.
 
GUNDINCI (Gundinci) - MLADOST (Donja Bebrina)
 
Gundinci u prošlom kolu prvi put nisu pobijedili te su po komentarima prvi put bili nadigrani. U ovoj utakmici pokušat će vratiti se pobjedničkom nizu i kvalitetnim igrama a u goste im dolazi Mladost iz Donje Bebrine koja nije loša ekipa ali dojma sam da nisu uigrani te kao takvi neće uspjet parirat Gundincima stoga prognoziram pobjedu domaćina.

SELNA (Selna) - SLAVEN (Trnjani)
 
Još jedan susjedski derby, Selna dočekuje Trnjane koji su jedina ekipa koja je uzela bodove Gundincima te su u ovoj utakmici favorit. Selna igra jako dobro na svom terenu i drže visoko peto mjesto na tablici ali ipak mislim da su Trnjani kvalitetniji te će uzet puni plijen u ovoj utakmici.
 
SAPCI (Sapci)   - ŠOKADIJA (Sredanci)
 
Ovo je utakmica kola, sastaju se druga i treća momčad lige koje su bodovno poravnate. Sapci igraju svoju igru i sposobni su lakoćom pobijediti i kod kuće i u gostima a u goste im dolazi Šokadija koja je puno jača ekipa kod kuće nego na gostujućem terenu te stoga dajem blagu prednost Sapcima koja će biti dovoljna za sva tri boda. Vjerujem da će ovo biti utakmica sa puno lijepih akcija, prilika i golova te pozivam sve zainteresirane za lijep nogomet da posjete ovu utakmicu ( igra se u nedjelju a ostatak lige u subotu).

GAJ (Poljanci) -  MLADOST (Bicko Selo)
 
Evo Poljancima prilike da upišu sva tri boda ali morat će odigrat jako dobru partiju protiv Mladosti iz Bickog Sela koja nije snažna momčad ali mogu i oni zagorčat život drugima. Prognoziram pobjedu domaćina.

Broj komentara: 60:

  1. Utakmica NK Gundinci-NK Mladost D.Bebrina se također igra u nedjelju..NK Gundinci igraju sve svoje utakmice nedjeljom pošto nam subotom nastupaju pioniri i juniiori.

    www.nkgundinci.hr

    OdgovoriIzbriši
  2. Da probam prognozirati:
    POSAVAC-SLAVONIJA 2
    SAVA-KUNA 1
    GUNDINCI-MLADOST DB 1
    SELNA-SLAVEN 2
    SAPCI-ŠOKADIJA X2
    GAJ-MLADOST BS 1

    Mislim da u Sapcima možemo dobro proći jer nas dugo nisu pobijedili.

    OdgovoriIzbriši
  3. -inati se slavonijo-3. studenoga 2011. u 11:04

    ...i Posavac-Slavonija igraju u nedjelju,,nemamo ni jedni juniore al Kupinci imaju KUD,..
    ..admin je lopticu prebacio na domaćina,što je možda i dobro,nakon nekoliko godina susreću se Kupina i Prnjavor, moje mišljenje je da ipak bodovi nakon dugo godina i idu za Prnjavor..dva bivša igrača Posavca su sada u redovima Slavonije,te bi oni bar trebali imati motiv više i razbuditi ostale Slavonce,koji bi trebali uknjižiti sva tri boda.

    OdgovoriIzbriši
  4. nabavit čemo više vina jel dolaze pajdo i iso a u kupini ih čeka berak i švabo.pojest prase i u sedam kučama,rezultat nije bitan.

    OdgovoriIzbriši
  5. Velici(tata i sin) sude u Sapcima..slucajno ili?

    OdgovoriIzbriši
  6. ..ajde srali ste i prije Gudninaca za Sapce i sudce i pitaj ljude iz Gundinaca kako su dočekani i kako im je suđeno, pa onda seri i blati nekoga..ovo se odnosi na "Miro".. ..isto tako ce se dočekati i susjedna nam Šokadija i nadamo se da ce to biti zanimljiva utakmica u kojoj ce pobjediti ekipa koja bude imala više srece jer su obje ekipe podjednako jake..

    OdgovoriIzbriši
  7. Mi do sada nismo imali loših iskustava sa Velićem i o sucima ni ne razmišljamo.
    Što se tiće igraća Sapca isto tako, od kada su pod "vodstvom" M.Barića te ekipa više nije ono što je bila, a mislim na oštrinu igrača koja je nekada prelazila svoje sportske granice (moje viđenje). Osobno mi je poznato dosta igrača Sapca i znam da sada razmišljaju i vode se time da samo čistom igrom na terenu mogu do uspjeha. Da su se protiv Gundinaca na početku držali svoje stare (oštre) igre, sigurno bi imali povoljniji rezultat.
    Mi za Sapce pripremamo iskušani napadački dvojac Nuna i Goga u vrhu napada, sa malo bolje posloženom obranom i rezultat ne može izostati.
    Žao mi je što osobno neću nazočiti ovom susretu, ali vračam, kada god sam falio, imali smo povoljan rezultat.
    Žao mi je isto tako što im nismo mogli uvaliti našeg Trojanca (trenera), bili su lukavi i odrekli su ga se odmah na početku sezone, tek tada bi prošli kao i mi u Vrpolju, pa bi se čudili godinu dana kao i mi, šta ih je to snašlo, ovako će nam biti teško.

    OdgovoriIzbriši
  8. Stvarno su neki dosadni sa sucima.
    Ima vas koji igrate nogomet 2 godine i 20.I opće nepisano pravilo je da suci u barem 85% slučajeva po defaultu vuku malo na stranu domaćina i toga ste valjda svi svjesni.
    Posvetite se pripremi utakmice i igrajte svoju igru,a ne od prve minute tražiti alibi u sucu i 90 minuta prigovarate i uopće ne igrate nogomet.
    Mali osvrt na prošle komentare.
    Gundinci su spomenuli da je u Trnjanima možda bilo suđenja na štetu,ali nisu izjavili da su zbog toga prosuli bodove jer i izjava njihova trenera govori u prilog tome.
    Sredancima u Gundincima navodno prekinuta akcija za gol kod 0:0 i također nisu rekli da bi pobjedili zbog toga već su istakli zasluženu pobjedu domaćina.
    Svi ste vi tu negdje i rijetko tko koga razbije rezultatom.
    Gundinci rade s igračima i imaju najveći fond igrača i tu su gdje jesu.
    Zatim 3 ekipe koje manje rade,ali ipak nešto rade također su na realnim mjestima.
    Ostali još manje rade i jbg.
    Sava ima dobru ekipu,ali ne ide ih gol,a kad daju 3 komada onda ih i prime toliko itd...itd...itd
    Očekujem u nedjelju mušku utakmicu u Sapcima,dajem blagu prednost domaćinu no smrdi mi na X po zakonu brojeva

    OdgovoriIzbriši
  9. zanimljivo je kako taj velić dođe u sapce samo kad je neki derbi i to samo u sace i nigdje više.sapci su priznali da su prošle godine plaćali suce da budu drugi jer su navodno trebale ići dvje ekipe u drugu županijsku a to i sad rade.

    OdgovoriIzbriši
  10. ti koji si se potpisao pod gundinci, nisi iz gundinaca ili si glup. Sapci ni prošle godine nisu plačali suce, a ne plačaju ih ni ove. Ako vam taj čovjek ne štima lijepo nazovite Kuneckog i Duju Kulića pa ih promijenite nema veze. Ionako nam svako kolo dođu ili djeca sudit ili neki nadobudni promijenjeni suci. Da plačamo suce, sada nebi bili na trečem ili drugom mjestu nego bi bili 5 bodova ispred gundinaca, a komentirat čemo u nedjelju naveče kako je bilo i tko je koga oštetio. Žalosno je samo što uz iskusnog suca na derbi šalju i djecu koja neznaju, a mi i Sredanci ćemo odigrat dobru, mušku utakmicu kao uvijek, a bolji i sretniji neka pobijede.

    OdgovoriIzbriši
  11. Ako se Kune skupe bit će svega,nama će faliti dosta igrača.

    OdgovoriIzbriši
  12. Ne znate vi šta je masakr sudaca dok ne dođete u II Žnl, i igrate, recimo u Čajkovcima!!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  13. NK Gundinci se ograđuju od svih komentara u vezi sudaca....sretno svim ekipama u 12.kolu

    www.nkgundinci.hr

    OdgovoriIzbriši
  14. Ili recimo masakri u Prvoj ŽNL... Ja sam osobno doživio 5 kola zaredom u gostima da te kradu... Neda ti da pređeš jebeni centar... Jebo ih onaj ko im daje pare... Naravno, bilo je proljeće i borba za ostanak.

    OdgovoriIzbriši
  15. E da... Imam osjećaj da će Šokadija odnijet 3 boda iz Sapca...

    OdgovoriIzbriši
  16. hee,duje i biđani proslo kolo promjene Soldana i stave Bjelopavlovica(kizu)pa im opet izgubili i sudci bili krivi za poraz protiv Sapca,toliko o namijestanju gdje su Bidani bili prvaci u tom namijestanju
    pozz svima sretno slijedece kolo

    OdgovoriIzbriši
  17. ja jesam iz gundinaca.vaš golman želja je javno pričao da su sapci prošlo prvenstvo radili sa sucima

    OdgovoriIzbriši
  18. Tu se Želja sjebo, pa je sada teško oprati ljagu sa sebe i uvjeriti ljude da će Sapci na pošten način do kraja. Sudi im Velić, kunu se u Kuneckog i Kulića, ma ne može gore od goreg.

    OdgovoriIzbriši
  19. manite me se da ne bi bilo kakvih tuzbi brzo se sazna koje anonimus i sl. i bas sam takvima babama prico o sudjenju.dajte si mira i nadjite nekog drugog za...ako nemate sta raditi idite na pecanje.jadni ste da jadniji nemozete biti.

    OdgovoriIzbriši
  20. ej francuz operi ti ljagu prvo sa sebe a nemoj brstit praznu slamu.

    OdgovoriIzbriši
  21. ..ovdje većina izgleda ima IQ ravan korpi kukuruza.. ..svaka čast iznimkaka i normalnim i realnim ljudima koji na ovom blogu pričaju o nogometu, nadmetanju i druželju..zato je vjerovatno i napravljen..ali brate ima vas intelektualaca koji ste se uhvati nekih priča "rekla - kazala" i držite se toga kao pijan plota...pa daj izđite, družite se, pričajte ako nemate života ali prestanite pričati gluposti i blatiti tu koje kakve ekipe i ljude ne odnosi se samo na Sapce jer ja sam iz Sapca, nego i na neke druge klubove, recimo Kune iz Jaruga..ne igram tu ligu i ne igram za Sapce ali drago mi je pratiti ovaj blog i pročitati lijepe stvari koje se tiču nogometa, a ne nekih glupoti koje nemaju veze sa ničim, a najmanje sa nogometom.. ..pogotovo kada je prvenstvo napeto i ima ovako puno dobrih ekipa i zanimljivih nadetanja..daj manite se više tih sudaca..prošle godine su malo više pomagali Sapcima, ove godine ce nekome drugom (Sapcima vjerujte neće) i to je tako, ali ne treba o njima trošiti riječi nego sklapati prijateljstva i igrati nogomet.. ..hvala..

    OdgovoriIzbriši
  22. Ajde gospodo manite se Sudaca i sudenja,igrajmo mogomet,ove godine nikad nije bilo losije sudenje u nasoj ligi zato sto si sve to djeca koja neznaju suditi nemaju iskustva,dodu zakuvaju medu deckima,naplate i odu,recimo pa mi se sa sredancanima znamo skoro poimence svi pa zar da se svadamo,ne hvala,za mesetarenje sa njima treba novaca a vjerujte Sapci nemaju da se razbacuju sa novcima i ne zele to,ako izgubimo cestitamo protovniku Gundinci su svjedoci toga,deckima svaka cas na pobjedi kod nas,tako da ocekujem i sutra Bolji neka pobijedi i cestita onom drugom,pozdrav iz Sapca

    OdgovoriIzbriši
  23. upozoravam sve one koji vrijeđaju druge posjetioce ovog bloga da će im komentari biti izbrisani, pustite sudce na miru i igrajte nogomet, trenirajte i pokažite što ste uvježbali na treningu i pokušajte uživati u nogometu.

    Igramo treću ligu i jako ružno je vidjeti kad se mladi dečki boje igrat nogomet i samo nabijaju loptu da nije kod njih(ovo sam primjetio kod NK Save), ponavljam igramo treću ligu i zato oslobodite se straha od pogreške i igrajte nogomet (pišem ovo zato što i u drugim ekipama ima takvih igrača samo neću imenovat nikoga)

    OdgovoriIzbriši
  24. ajmo di su rezultati, za one koji nisu išli na tekme.....

    OdgovoriIzbriši
  25. Oho...Savi porastao vodostaj i popela se na 5 mjesto.
    Ako Selna i Bebrina očekivano izgube,a susjedi odigraju neriješeno tu će i ostati što znači i mjesto u Intertoto cupu

    OdgovoriIzbriši
  26. nije problem pobijediti kune koje igraju sa 9 igraca, ali ne volim nabijanje lopte jer je tog bilo i u ovoj tekmi

    OdgovoriIzbriši
  27. Bitno da su protiv nas zagrizli... Još su bila trojica na klupi...

    OdgovoriIzbriši
  28. pa da blazenko dobro kazes,nije bio problem pobjediti, a usput jednog od njih poslati i na hitnu...vidimo se na proljece i pozz mom prijatelju Baki,onaj lakat se ne zaboravlja lako...

    OdgovoriIzbriši
  29. anonimni sto ne napises tko si,vozio sam te na hitnu, nije u redu od bake sto te udario, ali to nema veze ni sa ovom pobjedom niti sa ovom ekipom save

    OdgovoriIzbriši
  30. ja nisam nista spomenuo u vezi pobjede,zasluzenoste pobjedili i upisali tri boda...samo kazem da nije bilo u redu od Bake sto je to napravio,nista vise...

    OdgovoriIzbriši
  31. sretno vam dalje...a nama ne preostaje nista nego skupiti glave i naci nove igrace...pozz

    OdgovoriIzbriši
  32. nije u redu od bake sto te namjerno udario, evo ovom prilikom zelim pozvat sve igrace na fair i musku igru bez bezobraznih faulova jer svi mi imamo zivot poslije utakmice a cesto nam i posao ovisi o zdravstvenoj situaciji, petre tebi sam rekao gdje radim i koliko mi posao ovisi o zdravlju

    OdgovoriIzbriši
  33. Selna - Slaven 0:4
    Čestitam ekipi Slavena, mislim da su ovom pobjedom potvrdili da im je namjera vratiti se brzo u 2. ŽNL.

    OdgovoriIzbriši
  34. Sloga sutra igra prijateljsku protiv Hajduka, ali onog iz Širokog Polja :-).
    Za očekivat je da se dobro istrčimo(koliko ko može naravno) a rezultat je u drugom planu, ipak su oni članovi 2.žnl Đakovo i to jedna od jačih ekipa u tom rangu.

    OdgovoriIzbriši
  35. Live: poluvrijeme Sapci-Šokadija 0:1

    OdgovoriIzbriši
  36. Sapci-Šokadija 2:1, zaslužena i čista pobjeda Sapca. Šokadija dominirala u prvom dijelu, da bi u drugom dijelu spremnija ekipa Sapca dala jedan gol iz igre i jedan iz opravdano dosuđenog jedanaesterca. Čestitam ekipi Sapca.

    OdgovoriIzbriši
  37. Posavac - Slavonija 1-1... Podjednako prvo poluvrijeme gdje su obadvije ekipe promašile dvije vrlo izgledne šanse. Čak je moguće da Prnjavoru nije priznat regularan gol. U drugom nekoliko prilika Slavonije bez postignutog gola.

    OdgovoriIzbriši
  38. Gundinci-Mladost D.Bebrina 5:0

    OdgovoriIzbriši
  39. Šokadija, svaka cast na komentaru!

    OdgovoriIzbriši
  40. Svaka čast dečki na veleumnim komentarima koji su suprotni pojedinim u najavi.
    Čestitke ekipama pobjednicima i idemo dalje.
    Još fali rezultat Gaj-B.Selo pa ide i tablica

    OdgovoriIzbriši
  41. http://www.pohrani.com/f/3h/Of/37HgdgkY/bundes-liga.jpg

    OdgovoriIzbriši
  42. Sloga odigrala 1:1 u Širokom Polju, bili smo puno bolji i promašili još 4-5 čistih zicera, oni su ekipa koja trenira 3 puta tjedno i u ekipi imaju 6-7 igrača koje plaćaju, i većinom im igraju stranci. Neznam koliko objektivno mogu komentirat jer sam i sam igro ali više ovu našu ligu nikad neću podcjenjivat, ni bilo koju ekipu iz naše lige.

    OdgovoriIzbriši
  43. Zanimljiv Frenkyjev komentar... Mene zanima šta se danas dogodilo u 1.ŽNL: Prvoplasirane Laze su dobile 6 komada u Lužanima, a zadnja Marsonia (koja ima trenutno 3 boda) odigrala je nerješeno sa Željom koji puca na prvo mjesto...

    OdgovoriIzbriši
  44. Navodno je sudac Vrabec bio na strani domaćina, informacija iz prve ruke, iako mi to nema logike, Željo prvi, a Marsa zadnja. Bar se u tim ligama vidi odnos snage prvog i zadnjeg u lizi.

    OdgovoriIzbriši
  45. Moram napisati nešto o sucima iako je dosta toga loše rečeno (napisano).
    Na sve optužbe da Velić i sin dolaze suditi u Sapce, budite sigurni da nisu imali nikakvog utjecaja na konačan rezultat, iako je u 89. minuti dosudio kazneni udarac za domaćina, koji je tim golom osigurao pobjedu.

    Šokadija je prije svega sama sebe pobijedila, jednostavno nisu bili u glavi spremni na pobjedu. Kod vodstva od 1:0 u gostima, mi uspijevamo dobiti 4 javne opomene za prigovor glavnom sucu (a sve su bile opravdane), što znači da igrači više nisu mogli trčati, već su tražili opravdanje kod suigrača i suca, koji im ne može biti kriv za ništa.
    Odnos pojedinaca prema klubu je sramotan, a znam da ni u drugim klubovima nije drugačije, ali me boli to što kad nas u prvih 11 igra 10 sredančana i još ih 5 sjedni na klupi.

    Sve ovo sam napisao iz jednog velikog razočarenja tj. odnosa igrač-klub, jer u Sredancima imaju sve uvjete, a ne razumijem ovakvo ponašanje. Možda sam previše samo kritičan, ali neka ovo bude opomena svim ekipama koje misle na početku prvenstva da mogu daleko, a onda shvate da im ekipa ipak nije toliko jaka i da se moraju spustiti tamo gdje im je i mjesto.

    Za biti u vrhu nije bitna samo igra, naj bitnija je glava.

    OdgovoriIzbriši
  46. Kazneni udarac je bio 6 minuta prije kraja i nije bio izmišljen, bio nakon povlačenja i presjecanja putanje Sapčanskom igraču u kaznenom prostoru, u zadnjoj minuti na vrataru NK Sapci napravljen je prekršaj kojeg sudac nije dosudio iako je lopta bila u nogama igrača Šokadije,srećom po Sapce oni su pogodili stativu...nije što igram za sapce,al mislim da ste se pravite probleme tamo gdje ih nema..

    OdgovoriIzbriši
  47. Neznam Kampiću na čiji je komentar ovo replika, daj molim te pojasni ili ja nisam to uspio nigdje pročitati.

    OdgovoriIzbriši
  48. Ajde ti bajice isperi krmelje i ponovno pročitaj postove i pronađi tko je napisao da je izmišljen penal.

    OdgovoriIzbriši
  49. za dosta situacija se sudcu moze pripisati da je domacinski sudio...al molim lijepo,nas igrac ide sam na golmana i vas zadnji ga lijepo skrti za crveni i dobije samo zuti...druga situacija je ta sto si pricao o stativi na kraju,prije nego je nas igrac opalio loptu on poceo sudit kraj,znaci u pol akcije ispred gola sudi kraj...sto da je nas igrac pogodio???
    hvala...

    OdgovoriIzbriši
  50. i da...ja sam iz Sredanaca...vidim da sam zaboravio napisat a stalno pisem mi,nas,itd...hvala

    OdgovoriIzbriši
  51. ..nisam gledao utakmicu između NK Sapci i NK Šokadija zbog svojih nogometnih obaveza, ali sam pričao sa par neutralnih ljudi koji su je gledali i rekli svoje mišljenje..većinom da je utakmica bila tvrda, da nije bilo nekakve nogometne ljepote,da je bilo dosta nabijanja (jednim dijelom zbog lošijeg terena), a jednim dijelom što je i bio derbi kola dvije podjednake ekipe koje nisu htjele puno reskirati i u kojoj su Sapci imali malo više sreće i pobjedili..zahvalio bih NK Šokadiji na svom komentaru za utakmicu,jer previše se skreće sa nogometa na ovom blogu što nije svrha...tema je nogomet i o tome treba pisati..neće uvijek pobjediti bolji, nekda ce pobjediti sretniji, spretniji ili već nešto, lopta je okrugla, nekada neće biti ni sve pošteno i pravedno ali sve je to današnji nogomet!!

    OdgovoriIzbriši
  52. ...,nemogu da se neosvrnem na jucerasnji derby izmedu Sapca i Sokadije.Nadam se da smo demantirali sve komentare uoci ove utakmice i opravdali zvanje "derby kola".Igracima i upravi Sokadije sve pohvale kao i naviacima za ponasanje za vrijeme i poslije utakmice,te se nadam da smo bili dobri domacini.Sto se same utakmise i rezultata tice dvije podjednake ekipe ali smo mi sa malo vise sportske srece dosli do tri boda.Veseli me to sto ova utakmica po mome misljenju nije ostavila niti jednu mrlju ,kako sa nase tako sa strane NK Sokadije,koju smo dobili nakon dugo godina
    spor. pozdrav iz Sapca

    OdgovoriIzbriši
  53. Ma HVALA i Stepiću i Danču za zahvale. Nama je ova utakmica samo pokazala da nismo spremni za viši rang natjecanja sa ovim kadrom igrača, ali jbg. boljih nemamao, te će mo i dalje biti samo "težak protivnik" vodećim ekipama.
    Nadam se će mo prestići Sapce nakon zadnjeg kola, jer idu u goste u Trnjane, a nama dolazi Gaj. E onda stanka, odmor mozgova, i opet borba na proljeće, koje je po nama lakše, bar što se našeg rasporeda tiće. Pozdrav iz Sredanaca i čekajmo komentare admina.

    OdgovoriIzbriši
  54. nije baš zanimljivo kad se ovako ližu šupci...čekamo drugi dio sezone bit će vas onda zanimljivo komentirati he he...

    OdgovoriIzbriši
  55. Takve idote neće niko komentirat.

    OdgovoriIzbriši
  56. ..braco zovi to kako hoćeš..nadam se da ces bar malo promjeniti način komentiranja jer ovaj ti i nije nešto posebno..kako god da bude samo neka bude fer i korektno, nema veze tko pobjedio..najbitnije je prijateljstvo, normalno je da svatko voli pobjediti i da navija za nekoga ali ne može se uvijek pobjediti.. ..život se sastoji od pobjeda i poraza, samo treba biti normalan..mislim da su nepotrebne "teške" riječi.. ..hvala..

    OdgovoriIzbriši
  57. evo odgovor na pitanje korisnika djuro i Vento....nisam reko da je napisan komentar,ali znam da mi su mi tokom utakmice 2 igrača rekla da navlači za nas,pa ne znam ko je onda trebo obrisat krmelje :) a opis penala napisan je zato što mi se ne sviša ova 89.-ta minuta :)

    OdgovoriIzbriši
  58. nisi naveo da komentiraš izjave igrača s terena tako da ja,koji nisam bio na utakmici,komentiram samo ovo što piše i izgledalo je da ti to isto komentiraš.
    Šokadija također nije bio na utakmici,ali mislim da je napisao da penalu nema prigovora i potpuno je irelevantno koja je minuta i koliko je bilo do kraja.
    To što igrači komentiraju za vrijeme utakmice je isto nebitno jer se svi većinom vade na suce ,a ne žele priznati svoje pogreške,ali to je naša stvarnost.
    Mene je više zasmetala činjenica da ste prešutjeli komentar suca i to još pomoćnog koji vjerovatno diže zastavicu po naputku "što je za goste zaleđe za domaćina nije ,i obratno"

    OdgovoriIzbriši