srijeda, 19. listopada 2011.

REZULTATI I TABLICA NAKON 9. KOLA

GAJ (Poljanci) - SELNA (Selna)    1:2

U ovoj utakmici Gaj me razočarao jer sam vjerovao da mogu do pobjede protiv ne tako jake Selne ali ipak nisu na svom terenu uspjeli. Selna je ostvarila svoju drugu pobjedu u gostima i na tome im čestitam. Selna drži solidno šesto mjesto na tablici a Poljanci su ipak za klasu slabija momčad.

MLADOST (Bicko Selo) - GUNDINCI (Gundinci)   0:4

Mladost, kao što je i najavljeno, nije računala na bodove protiv izuzetno jakih i uigranih Gundinaca. Gundinci su lakoćom upisali tri boda i mislima su već bili na slijedećoj utakmici gdje im u goste dolazi jaka Šokadija.

ŠOKADIJA (Sredanci) - SAVA (Svilaj)  2:0

U susjedskom derby-u Šokadija je prelako uzela pun plijen vođena Tomislavom Živićem i Šebaljom. Bila je to utakmica koja nije ostavila iza sebe nikakve svađe i prepirke nego je završena prijateljskim  druženjem poslije utakmice. Čestitke Šokadiji i sretno u Gundincima.

SLAVEN (Trnjani) - POSAVAC (Kupina)  5:0

Prava golijada u Trnjanima, domaćin je dotukao Posavac koji je potrešen porazom iz prošlog kola na svom terenu. Trnjani očito teže nadigravanju i u svakoj utakmici teže zabiti gol više nego protivnik. u ovom trenutku Trnjani zauzimaju četvrto mjesto te opasno prijete Sapcima na trećem mjestu.

MLADOST (Donja Bebrina)  - SLOGA (Stružani)  4:2

Mladost iz Donje Bebrine osvojila je tri boda protiv borbene ekipe Stružana i sa trećom pobjedom u nizu skočila na peto mjesto, kao što rekoh u prijašnjim postovima ekipa Sloge treba računati na bodove kod kuće jer će ih svojom igrom teško osvojiti u gostima.

KUNA (Jaruge) - SLAVONIJA (Prnjavor)  0:1

Kunama je jako dobro došla pauza u prošlom kolu jer su protiv solidne Slavonije iz Prnjavora odigrali dosad najbolju svoju utakmicu u ovom prvenstvu. Slavonija je slavila u gostima minimalnom pobjedom i jedino što će pamtit jesu ta tri boda.





MOLIO BI SVE DA KAD KOMENTIRATE UPIŠETE SVOJE IME ILI NADIMAK NA NACIN DA: 1. U polje komentiraj kao odaberite IME/URL
        2. Tu upišite svoje ime ili nadimak u polje IME (URL OSTAVITE PRAZNO)
        3. Sada možete napisati komentar i kliknuti na POSTAVI KOMENTARE
        4. Ako vas traži da upišete neku riječ u dobiveno polje napravite to i komentar je nakon toga        objavljen

Broj komentara: 7:

  1. Po meni u ovom prošlom kolu su bila dva iznenađenja, pobjeda Selne u Poljancima (ne kažem da je na zasluženo)i minimalna pobjeda Prnjavora u Maloj Kopanici. Ekipa koja se na početku sezone oštrila na visok plasman, jedva zabije jedan gol. Znam i da je ovo derby, jer Želji je jedina želja u prvenstvu uzeti bodove Prnjavoru, pa se i tu može tražiti opravdanje. Što se tiče ekipe Svilaja, još ću jednom ponoviti da su morali dati više, jer ova ekipa je to može, samo treba posložiti kockice bolje, a i trebaju se riješiti "starijih" igrača koji bi im trebali nositi igru,a oni ne daju ništa pa ni minimalno. Športski pozdrav iz Sredanaca.

    OdgovoriIzbriši
  2. U dosadasnjem tijeku natjecanja Gundinci vladaju ovom ligom i vjerujem da nece imati problema sa zadrzavanjem prvog mjesta...Te da ce prava borba biti predzadnje kolo u kojem se sastaju Sredanci i Sapci,ta dva susreta ce odluciti tko ce biti drugi i tako (nadajuci se da ce drugi ici direktno dalje ili u dodatne kvalifikacije) izboriti plasman sljedece godine u toliko nam zeljnoj 2ZNL...
    hvala...

    OdgovoriIzbriši
  3. ma što pričaš ti iz sredanaca, nitko živ iz prnjavora nije govorio o prvom mjestu!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. gundinci primili samo 3 gola i to samo 1 iz igre(Sava u zadnjoj minuti prvog poluvremena) i 2 s 11m (Kupina rez. 8:2)..za pohvalu

    OdgovoriIzbriši
  5. Stružani SLOGA-KUNA Pavić D Subotić D Bednjanec M
    Kupina POSAVAC-MLADOST Jerković D Hrsto I Bule M
    Svilaj SAVA-SLAVEN Gavranić G Vukoja I Delalić M
    Gundinci GUNDINCI-ŠOKADIJA Balinčić D Filajdić Z Vučetić D
    Selna SELNA-MLADOST Lepan Stašjuk Cviović T
    Sapci SAPCI-GAJ Maksimčuk M Kovačević A Velić L

    OdgovoriIzbriši
  6. Odgovor Anonimno koji je najvjerojatnije iz kako on kaže "prnjavora" Imena mjesta pišu se velikim početnim slovom, a drugo ja nisam ni spomenuo da je Prnjavor pucao na prvo mjesto, već da ekipa Prnjavora na početku svakog prvenstvenog takmičenja ima ambicije veće od svojih mogućnosti, a po svojoj trenutnoj kvaliteti trebali ste pobijediti uvjerljivije.

    OdgovoriIzbriši
  7. Anonimno dobro ti je Šokadija odgovorio, nije ni spomenio da idete na prvo mjesto nego da imate visoke ambicije, i to svake sezone, ove godine imate poprilično kvalitetnu ekipu i pobjeda protiv Kuna s 1:0 je mršava. Nemoj se ljutit ali to je činjenica, a ponavljam opet imate dobru ekipu.

    OdgovoriIzbriši