ponedjeljak, 3. listopada 2011.

REZULTATI I TABLICA NAKON 7. KOLA

SAPCI (Sapci) - GUNDINCI (Gundinci)    0:2

Utakmica dostojna naziva derby-a u kojoj je domaćin pokleknuo jako brzo te se u drugom poluvremenu nije uspio vratiti iz rezultatskog minusa. Gundinci su u prvom poluvremenu bili bolja ekipa te su golovima u trećoj i jedanaestoj minuti potvrdili bolju igru. Drugim poluvremenom dominirala je ekipa Sapca ali svoje prilike nisu pretvorili u gol(ove). Gundinci su sa ova tri boda zasjeli na prvo mjesto odakle će ih teško netko maknuti. Dali je prvenstvo riješeno nikad se nezna, ali ovo je mali korak Gundinaca prema tom željenom cilju.

GAJ (Poljanci) - SAVA (Svilaj)    0:0

Iskreno sam razočaran ovakvim rezultatima Save iz Svilaja a pomalo iznenađen rezultatom jer se ne sjećam kada je Sava odigrala utakmicu bez golova. Ekipa Svilaja može biti zadovoljna jer na samom kraju Gaj fula jedanaesterac koji bi im donjeo sva tri boda. Čestitke Gaju iz Poljanaca na bodu kojim se lagano primakao sredini tablice a Sava je s ovim bodom sve dalje od vrha lige.

MLADOST (Bicko Selo)  - POSAVAC (Kupina) 0:2

Kao što je i najavljeno u mojoj prognozi, Kupina je došla u goste Mladosti s namjerom da prekine crni niz na gostovanju i da uzme sva tri boda, to se i ostvarilo ali u sljedećem kolu mogao bi se prekinuti još jedan njihov niz a to je onaj da su maksimalni kod kuće jer im dolazi još uvjek neporažena ekipa Sredanaca.

ŠOKADIJA (Sredanci) -  SLOGA (Stružani)   1:0

Šokadija je još uvijek neporažena u ovome prvenstvu iako su u ovom kolu dočekivali jako neugodne susjede iz Stružana. Sloga je pružila dobar otpor ali nisu uspjeli uzeti bod(ove), Šokadiji je jedan gol bio dovoljan za pobjedu i nastavak borbe za prvo mjesto. Utakmica jako tvrda i čvrsta sa obje strane pomalo i negledljiva sa jako malo prilika.

SLAVEN (Trnjani)  - SLAVONIJA (Prnjavor)  1:1

Drago mi je što sam pogriješio u ovoj prognozi utakmice, početak utakmice kao što sam najavio Trnjani napadaju silovito te uspijevaju iz slobodnjaka zabiti za 1:0. U prvom poluvremenu sudac dosuđuje jedanaesterac za domaćina koji domaćin ne uspijeva realizirati i odlazi se na poluvrijeme sa rezultatom 1:0. U drugom poluvremenu Trnjani su bolja ekipa sa više prilika ali gosti poravnavaju rezultat iz jedanaesterca te su gosti poslije toga imali priliku i za vodstvo ali Ivan Risović (Risko) promašuje priliku 1 na 1 sa golmanom. Vjerujem da su gosti zadovoljni sa bodom a Trnjani nezadovoljni više rezultatom nego igrom.

MLADOST (Donja Bebrina) - KUNA (Jaruge)  11:0

Mladost se u ovoj utakmici raspucala protiv nejakih Kuna i sa ovim samopouzdanjem i pucačkim treningom idu slijedeće kolo u goste Slavoniji te će tamo probati početi niz pobjeda.




KLIKNITE NA SLIKU AKO ŽELITE POVEĆATI


MOLIO BI SVE DA KAD KOMENTIRATE UPIŠETE SVOJE IME ILI NADIMAK NA NACIN DA: 1. U polje komentiraj kao odaberite IME/URL
        2. Tu upišite svoje ime ili nadimak u polje IME (URL OSTAVITE PRAZNO)
        3. Sada možete napisati komentar i kliknuti na POSTAVI KOMENTARE
        4. Ako vas traži da upišete neku riječ u dobiveno polje napravite to i komentar je nakon toga        objavljen

Broj komentara: 5:

  1. kad će Sava sa Kunama, da odgledam utakmicu bez stresa.............

    OdgovoriIzbriši
  2. Svi smo pomalo razočarani igrom Save,ali izgleda da nismo baš realni,puno smo očekivali od ekipe koja je bila uvjerljivo posljednja u 2ŽNL.Sredina tablice je naša realnost što se potvrđuje iz kola u kolo.Inače napad nam je totalno zakazao,nakon 6 golova u prvoj utakmici u ostalih pet samo tri postignuta gola.Što se tiče utakmice u Poljancima možemo biti jako sretni sa osvojenim bodom,poneki naši igrači kad su vidjeli teren odmah su izgubili volju za igrom,teren je stvarno loš ali kakav nama takav i domaćinima koji su se više trudili imali puno više izglednih prilika za postizanje gola(golman Save Roso branio odlično)i na kralu promašili i jedanaesterac.

    OdgovoriIzbriši
  3. Danas u 19,30 sati na nogometnom igralištu u Sredancima, održan je prvi trening pod reflektorima.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kapa dole na ulaganju u uvjete na nogometnim igralištima u ovo vrijeme.

    OdgovoriIzbriši
  5. http://youtu.be/0MflkY5mnII

    OdgovoriIzbriši