ponedjeljak, 24. listopada 2011.

REZULTATI I TABLICA NAKON 10. KOLA

SLOGA (Stružani) - KUNA (Jaruge)   4:0

Kune nisu uspjele ni ovaj put skupiti točan broj igrača jer sa osam igrača ne mogu računat na ništa drugo nego na punjenje mreže. Sloga je iskoristila nemoć gosta i ostvarila svoju drugu pobjedu u prvenstvu.

POSAVAC (Kupina) - MLADOST (Donja Bebrina)  0:0

U prognozi sam napisao da će ovo biti ravnopravna utakmica sa puno golova, ravnopravna je bila ali sam se zeznuo oko golova. Bila je to utakmica sa dosta prilika sa obje strane ali nitko nije uspio "učačkat" neku u gol. Obje ekipe zadovoljne podjelom bodova.

SAVA (Svilaj) - SLAVEN (Trnjani)  3:3

Utakmica koja je mogla završiti pobjedom sa obje strane jer je Sava imala više od igre u prvom poluvremenu ali nisu iskoristili sve prilike dok je Trnjanima pripalo drugo poluvrijeme i na kraju zaslužena podjela bodova. Sigurno su gledatelji uživali gledajući golove i prilike koje su stvorile ove dvije momčadi.

GUNDINCI (Gundinci) - ŠOKADIJA (Sredanci)  3:0

Biti ću slobodan pa kopirati komentar od korisnika Šokadija jer je objektivno komentirao utakmicu:
Utakmica u Gundincima je završila zasluženom pobjedom domaćina 3:0 (poluvrijeme 0:0), a u trećem smo mi bili bolji (pojeli smo i popili sve što su stavili pred nas i na tome im veliko HVALA). Za one koji nisu bili: utakmica u prvom poluvremenu otvorena, gdje su oba protivnika bili trkački dosta jaki. Mislio sam da se na osvrnem na suđenje ali moram jer mi je krivo. Sudac Balinčić sa svojim pomoćnicima sudio je prvo poluvrijeme domaćinski 100%, šteta što se nije snimalo jer bi tada svi vidjeli šta je radio. U prvom dijelu Gundinci nisu došli na bliže od 18 metara od našeg gola, ali i to je sastavni dio sporta. U drugom poluvremenu spremnija momčad Gundinaca je dominirala i postigla tri gola, te tako zasluženo pobijedila, na čemu im od srca čestitamo. A da, što se tiče sudaca mislim, a i tvrdim da ekipa Gundinaca tu nije imala svoje prste, jer im to ne treba, ali netko sigurno je. Npr. Vd Predsjednik ŽNS-a je iz Gundinaca, a delegat Popić da bi se dodvorio njemu i sličnima odabere sudačku trojku koja je u stanju napraviti svašta. Eto toliko od mene i na kraju zaključak "Gundinci su najbolja ekipa u našoj ligi i to im treba priznati." 

SELNA (Selna)  - MLADOST (Bicko Selo)  1:0

Selna je minimalnom pobjedom na domaćem terenu osvojila tri boda protiv nejake Mladosti i na taj način došla do svoje pete pobjede i petog mjesta na tablici. Čestitke Selnoj na zasad visokoj poziciji za njih.

SAPCI (Sapci) -  GAJ (Poljanci)   4:1

Sapci nastavljaju sa pobjedama te su sada treći na tablici sa istim brojem bodova kao i Šokadija, biti će to prava borba za drugo mjesto koje u nekim kalkulacijama može voditi u razigravanje za ulazak u 2.ŽNL - Istok.



22 komentara:

  1. admine ako vec dajes analizu utakmice onda se dobro raspitaj( kako se kretao rezultat, tko je imao inicijativu,suđenje...), a ne na temelju rezultata ocijenjivati igru

    OdgovoriIzbriši
  2. 1.Nemoj čitati ako ti ne paše
    2.Pomozi mu ti svojim komentarom određene utakmice,a ne srati.Kako čovjek može napisati objektivno kad fizički ne može biti niti na jednoj utakmici?

    OdgovoriIzbriši
  3. ja sam lijepo rekao da se kroz komentare napise sto je bilo kako bi mogao dati informaciju, dal bi ja trebao zvat ljude okolo i raspitivat se, ne pada mi na pamet imam ja pametnijeg posla, ne pisem ovo zbog mene nego zbog ostalih a mene boli iskreno briga za takve kao ti sto znaju samo kritizirat a nisu se sjetili prvo pitat jel treba pomoc

    OdgovoriIzbriši
  4. Prvo pohvala iz našeg stožera na trudu i volji koju pokazuješ. U Sapcima utakmica je išla samo u jednom smjeru iako jedna dobra akcija gosta je urodila plodom, a poslije toga odličan domaćin. Rezultat bi bio puno veći da je bilo koncentracije kod pojedinih igrača domaćeg sastava. I dalje u Sapcima igraju svi i kvalitetno se radi, a reći možemo jednu stvar mi ne igramo samo nogomet, mi igramo i uživamo u njemu i druženju, Izgubili ili pobijedili uvijek smo skupa i čuvamo jedni druge. Sportski pozdrav iz Sapca

    OdgovoriIzbriši
  5. Samo ti Blaženko i dalje objavljuj komentare koji su zanimljivi i po prilici objektivni. Ja sam aktivno u klubu zadnjih 8 godina i poznam 80 % igrača iz svih klubova i isti toliko sportskih radnika, biti ću ti podrška i dalje davati komentare. Teško je o svima lijepe komentare pisati, pa se uvrijede ako i njima ili njihovom klubu baš ne paše onako kako ga je on kao pojedinac doživio.
    Mislim da natjecanje u 3. ŽNL nikada nije bilo zanimljivije i to je dobra za sve nas. Kraj ovog dijela prvenstva još nije gotov, jer slijede zanimljivi susreti Sapci-Šokadija, Slaven-Gundinci i u zadnjem kolu najzanimljivija utakmica Slaven-Sapci.
    Kroz sve ove komentare do sada jasno je da će Gundincima biti teško uzeti prvo mjesto, a za drugo će biti teška borba između Sapca, nas i Slavena (bar kako sada stvari stoje), možda zimski prijelazni rok promijeni odnose u klubovima, tko zna.

    OdgovoriIzbriši
  6. jos jedan pozdrav iz Sapca
    samo tako nastavi i imas nasu podrsku,ako se kome nesvida ne mora ovaj blog da cita
    pozz

    OdgovoriIzbriši
  7. Najlakše je srat po tuđem trudu, tako da se ne brineš jer ima nas koji ovo čitamo i aktivno sudjelujemo a kome se ne sviđa nemora čitat.
    Sloga iz Stružana je upisala očekivana 3 boda i poklapanjem ostalih rezultata polako se dižemo na tablici, najveći problem nam je neefikasnost ali nadamo se popravku i tog dijela igre, iduće kolo lokalni derbi u Prnjavoru, ko bude spretniji i sretniji nek pobijedi, a može i neriješeno:-)

    OdgovoriIzbriši
  8. hvala na podršci, ja obećavam da ću slijedeće kolo vjerovatno i zaigrat protiv Bebrine i napisat što se točno dogodilo,pozdrav Slavoncima

    OdgovoriIzbriši
  9. jos nesto da napomenem, cilj ovog bloga je da ljude koje zanima situacija u ligi i rezultati da ih sto prije saznaju. Moram priznat da smo u tome uspjeli jer se javljate odmah nakon utakmice sa rezultatima i dojmovima, zahvaljujem svim ljudima dobrih namjera

    OdgovoriIzbriši
  10. Pozdrav Blaženko i velika podrška od NK Gundinci.
    Redoviti smo čitatelji tvoga bloga i samo tako nastavi.

    Pozdrav!

    www.nkgundinci.hr

    OdgovoriIzbriši
  11. E moj Blaženko sada ne možeš odustati od pisanja bloga ni da hoćeš.

    OdgovoriIzbriši
  12. Za sada jako kulturni komentari,nadam se da će tako i ostati,treba nekako informirati i ostale ekipe koje se još nisu uključile na ovaj blog,zaboravio sam goste iz Trnjana upoznati sa ovim blogom,mislim da se oni još nisu javljali,pozdrav svima.

    OdgovoriIzbriši
  13. svaka čast za blog i izvještaj sa utakmica.
    podrška iz kupinačke lože.

    OdgovoriIzbriši
  14. Pozz iz trnjana! upoznati smo s ovim blogom i imamo samo pohvale...

    OdgovoriIzbriši
  15. Nema ovdje kuvanja kao na nekim blogovima gdje se pišu nevjerovatno gadljive stvari... Ovdje je mjesto samo nogometu... Mi u Prnjavoru se veselimo preostalim utakmicama jer igramo sa 3 susjedna kluba: Stružanima, Kupinom i Svilajom i silno smo motivirani da pobjedimo. Nek uhvatimo 6 bodova i bit će super. A nagodinu najavljujem da ćemo uz još koje pojačanje imati i bolje rezultate, jer smo ovu polusezonu dosta utakmica igrali bez nekoliko važnih igrača...

    OdgovoriIzbriši
  16. Hvala svima na podršci, nisam ni u jednom trenutku pomislio prestat sa pisanjem

    OdgovoriIzbriši
  17. admin. omladinac ng25. listopada 2011. u 10:56

    ..,nedaj se izbacit iz takta,uvijek će bit onih koji ulaze u tvoj blog samo da bi stvorili lošu atmosferu iz zavisti.Ljudi trebaju ovakve blogove..,neki za druženje..,neki zbog informacija..,neki za izbacivanje frustracija!
    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  18. Sutra 26.10.2011. (srijeda) u 17,30 sati Šokadija igra prijateljsku-trening utakmicu u Starim Perkovcima protiv Slavonca.

    OdgovoriIzbriši
  19. Sapci idu kao elementarna nepogoda i ruše sve pred sobom ... :)

    OdgovoriIzbriši
  20. i pri tome se dobro zabavljaju

    OdgovoriIzbriši
  21. De budite malo mastoviti, pa stavite svoja imena, a ne Sapci1, Sapci 2 :D

    OdgovoriIzbriši
  22. Pobjeda Šokadije u Starim Perkovcima od 4:2

    OdgovoriIzbriši