četvrtak, 27. listopada 2011.

11. KOLO 3.ŽNL BPŽ - ISTOK

PAROVI  11. KOLA  3. ŽNL - ISTOK

  1. MLADOST (Bicko Selo) - SAPCI (Sapci)
  2. ŠOKADIJA (Sredanci)  - SELNA (Selna)
  3. SLAVEN (Trnjani) - GUNDINCI (Gundinci)
  4. MLADOST (Donja Bebrina) - SAVA (Svilaj)
  5. KUNA (Jaruge)  - POSAVAC (Kupina)
  6. SLAVONIJA (Prnjavor) -  SLOGA (Stružani)
SLOBODAN: GAJ (Poljanci)
 
MLADOST (Bicko Selo) - SAPCI (Sapci)  

Mladost iz Bickog Sela sukladno mjestu koje zauzima na tablici ne može očekivati niti bod u ovoj utakmici jer u goste im dolaze Sapci koji zauzimaju treće mjesto i imaju kvalitetnu momčad te lijepu igru kojom bez problema pobjeđuju kako na domaćem terenu tako i u gostima. Moja prognoza je sigurna pobjeda ekipe iz Sapca.

ŠOKADIJA (Sredanci)  - SELNA (Selna)
 
Šokadija je u prošlom kolu izgubila od izravnog konkurenta za prvo mjesto ali po reakcijama sudionika te utakmice imam dojam da nisu pali psihički nego su si obećali da će nastaviti boriti se dalje i igrati svoj nogomet. Selna je pokazala da zna pobjeđivati i kod kuće i u gostima te će biti dostojan protivnik susjedima iz Sredanaca. Vjerujem da će Sredanci pobjediti ali ne baš glatko. Moram napomenuti da su Sredanci u srijedu pobjedili Slavonac iz S. Perkovaca  rezultatom 4:2  i tako pokazali kako se mogu nositi sa ekipama iz 2.ŽNL .

SLAVEN (Trnjani) - GUNDINCI (Gundinci)
 
Na ovu utakmicu usmjerena je velika pozornost svih konkurenata za prvo mjesto jer je ovo zadnja "teška" utakmica Gundincima i svi se nadaju da će kvalitetna ekipa Trnjana pokušat otkinuti bod(ove) stopostotno učinkovitoj i vodećoj momčadi 3. ŽNL. Ponavljam da Trnjani imaju kvalitetu i zato tipujem ovdje neriješen rezultat.

MLADOST (Donja Bebrina) - SAVA (Svilaj)
 
Mladost iz Donje Bebrine počela je sezonu jako loše ali sada su se stabilizirali i počeli osvajat bodove te su na taj način došli do petog mjesta. Što reći za moju Savu, bez rada nema bodova ni u ovoj ligi, imaju solidne igrače ali nemaju duha, nisu ekipa. Moram napomenuti da je Sava u stanju pobijediti ali i izgubiti svakoga u ovoj ligi. Prognoziram ovdje pobjedu gosta jer sam ipak navijač Save a možda u nedjelju i zaigram.
 
KUNA (Jaruge)  - POSAVAC (Kupina)
 
Kune idu odradit još jednu utakmicu, nadam se da će se skupiti njih jedanaest jer su pokazali kad ih ima na broj da mogu odigrati solidnu utakmicu i da imaju potencijala. Kupina je vjerojatno ukalkulirala tri boda kao što rade sve ekipe kada igraju protiv Kuna. Prognoza nije potrebna.

SLAVONIJA (Prnjavor) -  SLOGA (Stružani)
 
Slavonija je u prošlom kolu odmarala od natjecateljskih utakmica a u ovome kolu dolazi im u goste Sloga koja je u prošlom kolu pobijedila Kune i na taj način došla na samo tri boda razlike Slavoniji koja je za nijansu kvalitetnija ekipa. Prognoziram borbenu utakmicu koju bi Slavonija trebala dobiti.

31 komentar:

  1. Sloga ide u Prnjavor po bod(ove), a ako izgubimo čestitat ćemo domaćinu koji je dobra ekipa ove godine, smatramo da imamo šanse pogotovo jer su čini mi se malo pali u formi u zadnje vrijeme a mi se polako popravljamo, uglavnom bilo kako bilo očekujemo fer i korektnu utakmicu kako i dolikuje susjedima.

    OdgovoriIzbriši
  2. Svaka čast na izjavi, al sad kada sam ovo pročitao uzavrela mi krv jer sam igrač Slavonije i jedva čekam utakmicu. Moram napomenuti da ću poderat i laktove i koljena, al bodovi ne idu u Stružane...

    OdgovoriIzbriši
  3. Blaženko, lijepo si ovo opisao i prognozirao, ali mislim da Gundinci ne mogu odigrati neriješeno. Slažem se sa tobom da su Trnjani dobra ekipa, ali me brine njihov neriješen rezultat kod kuće sa Slavonijom.

    Što se tiče utakmice između vas i Mladosti DB, tu definitivno možete iznenaditi i osvojiti bodove jer su bebrinci kod kuće pobijedili samo puno lošije ekipe, te imaju jednu pobjedu u gostima.

    Utakmica između Slavonije i Sloge također bi mogla biti zanimljiva, jer mi se čini da Slavonija pada, dok ekipa Sloge ima potencijala i definitivno mogu pobijediti, ali to ne bi bio nogomet kada ne bi bilo drugačije.Dajem prednost domaćinu, jer mislim da imaju kvalitetnije pojedince koji mogu donijeti prevagu.

    Za sve ostale utakmice kako si rekao za Kupinu, prognoza i nije potrebna, ali sve utakmice traju dok sudac ne odsvira kraj.

    Sretno svima i navijam za Trnjane da bude zanimljivije.

    OdgovoriIzbriši
  4. Mladost se pojacala sa jos igracem.
    ps.svaka ptica svome jatu leti

    OdgovoriIzbriši
  5. Svaka čast, znači proljeće donosi veću napetost.

    OdgovoriIzbriši
  6. Sava nema sanse u bebrini,decki su se napokon skupili i sigurno dobivaju utakmic .

    OdgovoriIzbriši
  7. slavonija mora do bodova...prognoza 2-1

    OdgovoriIzbriši
  8. mi kad igramo sa kunama oni se skupe i uvijek bude neizvjesno smatram da če tako bizi i u nedjelju.sava može do boda u bebrini.selne nema šta ražit u sredancima.sapci čista dvica,prnjavor jedinica ko kuča.gundinci nemaju premca u ovoj ligi dvojka sa hendikepom.pozdrav iz kupinačke lože.

    OdgovoriIzbriši
  9. Sava se pojačala Barbarićem iz Dinama,a u pregovorima je sa Pranjićem koji nema mjesta u Bayernu, inače sva tv prava Savinih utakmica otkupila BHtv, sa službenim komentatorom Velidom Spahom!

    OdgovoriIzbriši
  10. Što se tiče TV prava i kometatora svaka čast, ali pojačanja bolje da i nisu. Barbarić i Pranjić, pa je se ne sjećam ni jednog njihovg dobrog poteza a kamo li utakmice. Nemojte bacati pare na njih ima i boljih igrača u našoj okolici.

    OdgovoriIzbriši
  11. he........pa oni i mogu igrati samo u Savi..eventualno Kune...he he

    OdgovoriIzbriši
  12. Jučer disco u domu u Svilaju,nešto novo u našem selu,pravi DJ (DOMINIK CAR),svjetlosni efekti,dim,hostese,oko osamdesetak ljudi iz Svilaja,Sredanaca,Stružana,Oprisavaca,Prnjavora,Broda,i drugih mjesta.

    OdgovoriIzbriši
  13. pozdrav iz Svilaja, pohvala deckima koji su organizirali dogadjaj u Svilaju

    OdgovoriIzbriši
  14. sava sa igracem manje drugo poluvrijeme 0:0

    OdgovoriIzbriši
  15. Neslužbeni rezultati:
    Šokadija-Selna 4:1
    Mladost BS-Sapci 0:2
    Slaven-Gundinci 2:2

    OdgovoriIzbriši
  16. nesto sam nacuo da su kune pobjedile 2:1 kupinu, ak je tako svaka cast

    OdgovoriIzbriši
  17. dobro si cuo...Kune su pobjedile 2:1 ...kad se skupe mogu igrati sa svakim,pojedine ekipe ranije imaju srece sto nisu imale Kune dovoljan broj igraca pa su pobjedile inace bi bilo drugacije...pozz

    OdgovoriIzbriši
  18. u trnjanima 2-2.gumdinci razočarani suđenjem glavnog suca očito je drugo poluvrijeme navlačio za domaćina.GUndinci dobili 8 žztih kartona što nisu u cijelom prvenstvu.Živio RAŠO

    OdgovoriIzbriši
  19. Slavonija-Sloga 4-1, čestitam domaćinu na pobjedi i svom prijatelju Riski na golovima, mi puno bolji 1. poluvrijeme ali bez realizacije, u 2.poluvremenu bolja igra domaćina što je rezultiralo ipak malo previsokim rezultatom s obzirom na tijek utakmice. Mislio sam da ne spominjem ali moram jer onaj sudac Brnić ili Brnjić(nisam siguran kako se preziva) nema pojma, ono je sramota kako on odsudi utakmicu, čisti penal za nas u 1. poluvremenu, a konstantno navlačenje za domaćina, a sve plod njegovog neznanja i arogancije, čovjek koda je zaluto na nogometno igralište.

    OdgovoriIzbriši
  20. Sava bolja u prvom poluvremenu,dvije vrlo izgledne prilike za postizanje gola,u 15 minuti ostajemo bez Ivana Pavića zbog ozljede, u drugom poluvremenu u 50 minuti izravni crveni karton našem igraču zbog psovanja pomoćne sutkinje i glavnog suca,tada slijedi grčevita borba za bod sa pretjerano grubim domaćinima,u jednom duelu golman nam je dobio udarac nogom u glavu i jedva je nastavio igru ali sve smo izdržali i zasluženo osvojili bod.

    OdgovoriIzbriši
  21. Ne znam što Gundinci žele,možda zeru navlačenja,ali imali su dva šuta po golu i dva zgoditka. Trnjani su imali i stativu i još nekoliko izglednih šansi... Čisto sumnjam da bi bilo nešto drugačije suđenje da su igrali u Gundincima.

    OdgovoriIzbriši
  22. http://www.pohrani.com/f/30/mb/2fyZIWSc/bundes-liga.jpg

    OdgovoriIzbriši
  23. Evo Markanove izjave:

    "Gostovanje za koje smo znali da će biti danas najteže, po mojem mišljenju, jer su Trnjani jedna od najboljih ekipa lige. Nismo izgubili, međutim, nismo ni dobili, jer smo htjeli pobijediti. Protivnik se pokazao kao dobar. Mi nismo bili na nivou onih igara od prijašnjih utakmica i na kraju, kad se pogleda, rezultat je možda i realan. Ono što mene smeta je da smo primili oba gola iz prekida, gdje je izostala reakcija uže obrane. Mogli smo puno bolje reagirati. Mi smo zadržali vodeće mjesto i vjerujem da će tako i ostati do kraja.
    Sljedeća dva kola kao i sve ostale utakmice do sada, idemo na pobjedu. Vjerujem da ćemo zadržati 100% učinak i jesen završiti na prvom mjestu."

    Mislim da je sportski i korektno prenio dojmove s utakmice.

    OdgovoriIzbriši
  24. Hvala kolegi Frenkyju na čestitkama. Zaslužili smo pobjedu jer mislim da smo se napokon malo više borili naspram drugih utakmica... Zadnji puta smo se ovako borili protiv Trnjana, ali opet vidim da nije to to... Imali smo sreće jer je sudac mogo komotno dosudit penal za stružane kod 0-0...Stružani su me ugodno iznenadili jer mi djeluju bolji od dosta ekipa u ovoj ligi...

    OdgovoriIzbriši
  25. Risko smatram da i jedni i drugi zaslužujemo viši položaj na tablici od trenutnog, ipak nije uvijek dobra igra garancija i dobrog rezultata, kako i sam kažeš nije to još uvijek to, al i jedni i drugi su se borili, sve fer i korektno osim onog klauna s kojim niko nema veze jer ni jedni ni drugi nemaju ambicije za tako nešta. Mi iduće kolo odmaramo tako da imamo 14 dana za slaganje taktike protiv Kupine, još jedan lokalni derbi.

    OdgovoriIzbriši
  26. ..Čestitke ekipi Trnjana na osvojenom bodu..kad se sve zbroji to je i realan rezultat..mi smo 2 put vodili a oni su imali izglednije šanse..
    Najveće krivac sto nismo pobjedlili vidim u tome što su nas domaćini dočekali s malo oštrijom igroma ali na rubu regularnosti..nismo se dobro snašli ma da smo već dugo svi govorili da ce ovo bit najteža utakmica ovog djela prvenstva,ali takvih će utamica u drugoj žnl biti na pretek..sudca Rašu nebi htio spominjati..nije vrijedan riječi..bio je u stanju dosuditi i jedanaesterac da domaćin nije izjednačio...ali mi ovim bodom nismo puno izgubili jel neće puno ekipa osvojiti bodove u Trnjanima..ekipa je dosta kvalitetna..tik uz rame Sredancima..pozz iz Gundinaca

    OdgovoriIzbriši
  27. jel se iduće kolo igra u subotu????

    OdgovoriIzbriši
  28. Zadnja dva kola igraju se subotom u 14h.

    OdgovoriIzbriši
  29. Anketa:
    Igra se subotom zato jer:

    A: je dokazano da 3 ŽNL više gledatelja prati subotom

    B: treba podebljati konto određenoj skupini nogometnih djelatnika

    OdgovoriIzbriši
  30. Može pola pola Joker?

    OdgovoriIzbriši
  31. Subotom se bolje vidi, nedjeljom je veća magla....

    OdgovoriIzbriši