četvrtak, 20. listopada 2011.

10. KOLO 3.ŽNL BPŽ - ISTOK

PAROVI  10. KOLA  3. ŽNL - ISTOK

  1. SLOGA (Stružani) - KUNA (Jaruge)
  2. POSAVAC (Kupina) - MLADOST (Donja Bebrina)
  3. SAVA (Svilaj) - SLAVEN (Trnjani)
  4. GUNDINCI (Gundinci) - ŠOKADIJA (Sredanci) 
  5. SELNA (Selna)  - MLADOST (Bicko Selo)
  6. SAPCI (Sapci) -  GAJ (Poljanci)
SLOBODAN: SLAVONIJA (Prnjavor)
 
SLOGA (Stružani) - KUNA (Jaruge)  

U ovoj utakmici sastaju se dvije ekipe koje zauzimaju zadnja dva mjesta na ljestvici ove lige. Stružani su u ovoj utakmici favoriti jer imaju kvalitetniju momčad a i osvojili su zasad četiri boda dok im u goste dolazi uvjerljivo zadnja ekipa koja zasad nema niti jednog boda. Sloga u ovoj utakmici računa na sva tri boda i vjerujem da će tako i završiti ova utakmica.

POSAVAC (Kupina) - MLADOST (Donja Bebrina)
 
Posavac nakon dvije izgubljene utakmice zaredom ima imperativ pobjede na domaćem terenu protiv Mladosti koja je u usponu i ima tri pobjede zaredom. Ovo će biti zanimljiva utakmica sa puno golova u kojoj blagu prednost dajem domaćinu jer su i jače ekipe teško dolazile u Kupini do bodova.
 
SAVA (Svilaj) - SLAVEN (Trnjani)
 
Što reći o mojoj Savi, na početku sezone neki igrači su se mislili prošetat ligom ali okrutno su prizemljeni i ovo sada više nalikuje na opstanak u ovoj ligi nego borba za prvo mjesto. Teško će i u ovoj utakmici do bodova jer im u goste dolazi ozbiljna ekipa Trnjana sa kojom su odigrali puno utakmica u 2.ŽNL i uvijek su bili kvalitetan protivnik. Pomalo navijački ovdje ću prognozirat pobjedu Save jer kad-tad će napad profunkcionirat.
 
GUNDINCI (Gundinci) - ŠOKADIJA (Sredanci) 
 
U ovom kolu sastaju se dvije momčadi koje su jedine do sada neporažene. Gundinci  kao najkvalitetnija ekipa prvenstva trebala bi na svom terenu pokazati tko je gazda u ovoj ligi i pobijediti Šokadiju koja ima kvalitetnu momčad ali neće se moći suprostaviti kombinatornoj igri Gundinaa. Sigurna pobjeda Gundinaca.
 
SELNA (Selna)  - MLADOST (Bicko Selo)

Evo Selnoj prilike da osvoji puni plijen protiv slabašne Mladosti iz Bickog Sela koja je osvojila tek šest bodova. Siguran sam da Selna na domaćem terenu bez većih problema može do nova tri boda.

SAPCI (Sapci) -  GAJ (Poljanci)
 
Sapci su u prošlom kolu bili slobodni te su se zaželjeli natjecateljskih utakmica dok je Gaj izgubio protiv Selne na svom terenu. Sapci moraju nastaviti sa pobjedama kako bi ostali u borbi za naslov te u ovoj utakmici prognoziram čistu pobjedu Sapca.

Broj komentara: 28:

  1. Sloga se nada punom plijenu protiv Kuna, bodove nismo unaprijed upisali jer su u prošlom kolu pružili žestok otpor Prnjavoru tako da idemo s maksimalnim oprezom i respektom,njima tradicionalno naš teren odgovara dok na onoj ''njivi'' u M.Kopanici mi uvijek nosimo bodove.
    Pobjeda nam je imperativ jer s 3 boda i poklapanjem drugih rezultata imamo šansu pomaknut se za 2 mjesta na tablici, a i motivirani smo s roštiljem koji nas čeka nakon utakmice:).

    OdgovoriIzbriši
  2. U Svilaju moguća sva tri znaka,ne primamo puno golova,ali i slabo dajemo,mislim da će biti utakmica sa malo golova.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sredanačka mafija21. listopada 2011. u 06:08

    Mi ćemo se borit,ako treba i poginit pa šta nam dragi bog donese...

    OdgovoriIzbriši
  4. Nema prekida u Gundincima, bar što se nas tiće, ali gledam suce i delegate i nevjerujem. Pa zar utakmicu nije mogao suditi netko bliži Drkelić, Blažanović i sl., a delegata ima i iz okolnih sela, a ne čak iz Vrbe. A da, pa što su iz daljeg imaju više i putnih troškova, a svi putuju zajedno i tu štede,a nas deru.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja se nadam da će u Prnjavoru biti sve u redu u nedjelju te ću u miru pogledati gradski derby Manchester United - Manchester City...Što se mene tiče, može i kiša padat... Što se prognoze tiče:
    Sloga - Kuna 1 (1.45) mislim da će presuditi inspiracija Ivana Puškarčuka ponajviše...

    Kupina - Bebrina 1 (1.90) prednost domaćinu iako je sve moguće, ovisi tko će više htjeti bodove...

    Svilaj - Trnjani X (3.00) sava mi je nepredvidljiva ko i mi sami...

    Gundinci - Sredanci 1 (1.40) domaći teren i kvalitetniji fond igrača će presuditi, Sredanci imaju šanse ako obrana bude bez kikseva što je vrlo teško u gostima kod dobre ekipe...

    Selna - bicko selo 1 (1.50) loša forma bickog sela, selnu baš i neznam kakvi su jer nisam igro s njima jako dugo...

    Sapci - Poljanci 2 (7.50) navijam za poljance...

    OdgovoriIzbriši
  6. Risko koliko ti je Pule platio da ono napišeš :-)
    Potpisujem prognozu osim Poljanaca, znaš da nikad nije pametno odigrat navijački.

    OdgovoriIzbriši
  7. Prijatelju iz Sredanaca navikli smo mi na to..cak nam je delegat Popić iz Vrbe bio preije nekoliko kola delegat i na utakmici pionira i juniora..a nama prošle godine na derbi u Sapce pošalju kljakavog Mijića..i prošle godine svako kolo nam kući obavezno dođu sve tri suca,a u gostima nije bio takav slucaj..al neka necemo nikad davat novce sucima..a prošle godine nam sudac u Selnoj kaže u lice da ćemo bit prvi ako budemo surađivali s njima..dokazali smo ove godine da nam oni ne trebaju niti će nam kad trebat..samo nek sude 50:50 i mi smo presretni..vidimo se u Nedjelju..:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ma Pule je moj školski... to je ta naša talentirana generacija s početka Zadrugarove ere... tih godina su na ovim prostorima jedino Zadrugar i Gundinci bili nešto..

    OdgovoriIzbriši
  9. Misliš Risko, jedino su njihovi načelnici općina u to vrijeme dobivali novac od županije za kupnju drva za ogrjev socijalno ugroženog stanovništva, a isti je preusmjeravan u njihove klubove. Socijalno ugroženi su se i dalje grijali na ajdamake, patukove i sl., a pomenuti klubovi su se takmičili u 3 i 4 ligama HNS-a. Kako to nije uspijevalo i drugim klubovima, baš se pitam.

    OdgovoriIzbriši
  10. O tome je nepotrebno razglabat šta se sve radi kada klubovi napreduju na nerealan način... Iz godine u godinu uvijek ista priča...Svi mi to znamo i znali smo... Ali činjenica je da su Zadrugar i sloga G. bili u ono vrijeme 2001.-2002. pojam u okolici što se tiče treninga, nogometa i svega... A slago se ti ili ne Zadrugar je i trenutno klub br.1 istočno od slavonskog broda...

    OdgovoriIzbriši
  11. Risko prvo nek se potpiše pa mu onda odgovaraj, ovako nema smisla, naravno da su uvijek novci najvažniji al nema ovaj pojma šta si ti uopće htio i reć, kad si dio tako nečeg a obadvojica smo bili onda se savršeno razumije poanta priče, to je maksimalni profesionalizam koji može bit na amaterskoj razini, i naravno kvaliteta i širina igračkog kadra kojoj su okosnica bili domaći igrači. Nego jesi priredio čips i kolu za 14:30?

    OdgovoriIzbriši
  12. evo polako...U stružanima bi moglo biti zanimljivo osim ako kune dođu sa osam...

    OdgovoriIzbriši
  13. Dosad su navodno samo protiv vas odigrali s 11 igrača, a i naš teren im leži, zadnje 2 godine 2 iksa, a u Kopanici ih dobijemo bez problema, nadamo se prekidu ove prve tradicije :)

    OdgovoriIzbriši
  14. LIVE... Gundinci - Šokadija 1:0 (46.minuta) navodno je susret ravnopravan do sada...

    OdgovoriIzbriši
  15. Gundinci-Šokadija 3:0
    Vjerovatno je pobijedaila kvalitetnija i spremnija momčad,ali detalji će biti od sudionika (valjda)

    OdgovoriIzbriši
  16. Struzani-Kune 4:0

    Kune opet po starom nastavljaju sa osam igraca...

    OdgovoriIzbriši
  17. Svaka cast Gundincima,ljudi igraju jako dobro i tu nemam sto reci...
    al smo opljackani u prvom poluvremenu od strane sudca i to dobrano...jbg,takav je zivot...

    OdgovoriIzbriši
  18. kupina -mladost bez golova dakle o-o.iako je bilo prilike na obadvije strane malo veča incijativa gosta po meni zasluženo podijela bodova .
    pozdrav iz kupinačke lože.zamislite nama pomoćni sudac iz st.slatnika pitam juru kolko je košto nečete vjerovat 280kn.pa mi tri dana radimo za to.gdje je ovo sve ošlo da se oče vratit selski turniri.

    OdgovoriIzbriši
  19. Kune po starom sa 8 igrača, neda mi se ni igrat kad vidiš da nemogu ništa nego bunker i što manje primit, a dođu 3 sudca i delegat, pa ti to sve plati. Čujem da su Sapci dobili Poljance 4-1, a Sava i Trnjani 3-3, još samo rezultat iz Selne.

    OdgovoriIzbriši
  20. Utakmica u Gundincima je završila zasluženom pobjedom domaćina 3:0 (poluvrijeme 0:0), a u trećem smo mi bili bolji (pojeli smo i popili sve što su stavili pred nas i na tome im veliko HVALA). Za one koji nisu bili: utakmica u prvom poluvremenu otvorena, gdje su oba protivnika bili trkački dosta jaki. Mislio sam da se na osvrnem na suđenje ali moram jer mi je krivo. Sudac Balinčić sa svojim pomoćnicima sudio je prvo poluvrijeme domaćinski 100%, šteta što se nije snimalo jer bi tada svi vidjeli šta je radio. U prvom dijelu Gundinci nisu došli na bliže od 18 metara od našeg gola, ali i to je sastavni dio sporta. U drugom poluvremenu spremnija momčad Gundinaca je dominirala i postigla tri gola, te tako zasluženo pobijedila, na čemu im od srca čestitamo. A da, što se tiče sudaca mislim, a i tvrdim da ekipa Gundinaca tu nije imala svoje prste, jer im to ne treba, ali netko sigurno je. Npr. Vd Predsjednik ŽNS-a je iz Gundinaca, a delegat Popić da bi se dodvorio njemu i sličnima odabere sudačku trojku koja je u stanju napraviti svašta. Eto toliko od mene i na kraju zaključak "Gundinci su najbolja ekipa u našoj ligi i to im treba priznati."

    OdgovoriIzbriši
  21. http://www.pohrani.com/f/21/xc/24BAXe75/bundes-liga.jpg

    OdgovoriIzbriši
  22. Svaka čast Šokadiji na komentaru utakmice iz Gundinaca.U Svilaju glavni sudac uzeo 300kn jebiga momak je potegnuo iz Malina.Inaće Trnjani su bili zreli da dobiju tri komada u prvom poluvremenu ,a na kraju mi sretni s bodom i to je slika "Save" ove godine.

    OdgovoriIzbriši
  23. u jbt,,kad se uzme da su Malino i Stari Slatnik tamo rećemo neki susjedi,vjerojatno su obadvojica došli zajedno na utakmicu u Kupinu i Svilaj,nek im je ostalo zajedno cca 500,00 kn onda je to dobra računica,al nek oni odrade svoj posao kako treba onda to ni nije neki problem,uostalom taj dio i onako naša općina (na kraju krajeva mi sami iz naših doprinosa državi itd.)sufinancira.

    OdgovoriIzbriši
  24. Osvrti trenera Markovinovića i Mandurića na utakmicu Gundinci-Šokadija

    http://www.nkgundinci.hr/index.php/77-novosti/126

    OdgovoriIzbriši