utorak, 20. rujna 2011.

REZULTATI I TABLICA NAKON 5. KOLA

SELNA (Selna) - SAVA (Svilaj)    1:2

Jedna zanimljiva utakmica u kojoj je gost odnio tri boda po jako teškom terenu koji nije dozvoljavao igračima kvalitetnu kontrolu lopte. Selna kao izrazito domaćinska ekipa očekivala je u ovom dvoboju puno više ali gosti iz Svilaja idu u svakoj utakmici na pobjedu te su i u ovoj utakmici pokazali svoje namjere, te su u 88. minuti došli do priželjkivanog pobjedonosnog gola. Pobjedonosni gol zabio je Goran Živković koji je ušao s klupe.

SAPCI (Sapci) -  POSAVAC (Kupina)   1:0

Teška ali slatka pobjeda ekipe Sapca, koja je s ova tri boda zasjela na sam tron ove lige te će se tu zadržati najmanje tjedan dana, (Gundinci bili slobodni) protiv Posavca koji će morati potražiti iskupljenje na domaćim utakmicama gdje su puno uspješniji. Čestitke ekipi Sapca koja zasad ima maksimalan broj bodova te su uz Gundince najozbiljnija momčad lige.

GAJ (Poljanci) -  SLOGA (Stružani)   2:2

Nakon ove utakmice možemo reći da je Gaj osvojio jedan bod a da su Stružani izgubili dva jer je ekipa Sloge prokockala vodstvo od 2:0 te uz to vodstvo još su fulali tri stopostotne prilike. Kako to biva u nogometu kada nisi zabio takve prilike dođe kazna na drugoj strani tako je i domaćin svojom borbenom igrom i zalaganjem poravnao  rezultat do kraja. Čestitam objema ekipama na fair i korektnoj igri.

MLADOST (Bicko Selo) -  SLAVONIJA (Prnjavor)   2:3

Mladost je računala u ovoj utakmici na domaća tri boda ali uvijek nezgodna ekipa Prnjavora dokazala je da ima kadar za veće rezultate i utakmice te da mogu pobijediti svakoga te su s ova tri boda pobjegli sa dna lige. U prvom poluvremenu Slavonija osjetno bolja ali domaćini iz jedine prilike zabijaju za 1:0 te je tako ostalo do poluvremena. U drugom poluvremenu trener Prnjavora uvodi jockera s klupe Ivana Risovića (Risko) ali na sveopće čuđenje domaćih igrača i publike ne ulazi na golmansku poziciju nego u sam vrh napada ( inače je Risko školovani golman ). Njegovim ulaskom počinje preokret, prvo poravnava rezultat iz slobodnjaka zatim dodaje Pergeru koji zabija za vodstvo gosta 2:1. Risko je odlučio privesti utakmicu kraju još jednim golom za 3:1 i na kraju Mladost zabija još jedan nevažan pogodak za ukupni rezultat.   

ŠOKADIJA (Sredanci) - KUNA (Jaruge)  11:1

Kakav spektakl u Sredancima, navijači su vidjeli 12 pogodaka od kojih je 11 završilo u gostujućoj mreži. Šokadija se raspucala kao na treningu te su sa ova tri boda došli na treće mjesto i skrenuli pozornost vodećeg dvojca na sebe.

SLAVEN (Trnjani) - MLADOST (Donja Bebrina)  4:2

U odličnoj utakmici sa puno golova Slaven je došao do nova tri boda nakon što su bili slobodni u prošlom kolu. Moram priznati da me zasad u ligi Mladost iz Donje Bebrine neugodno iznenadila i nadam se da će igrati bolje jer sigurno oni to znaju. Čestitke Trnjanima na pobjedi i na njihovoj igri na domaćem terenu gdje se teško uzimaju bodovi.



 

Broj komentara: 14:

  1. Al je lijepo biti igrač...Nit brige, nit pameti... Pozdrav mom kolegi jokeru s klupe Gori koji je riješio tekmu u Selni... Dobro je da se netko sjetio nešt napravit da možemo srat o nogometu na naš način. Onako stručno kako se o tome govori samo pred trgovinom. Što se tiče lige, vidim da su ove godine, osim Gundinaca, sve ekipe podjednake i bit će vrlo zanimljivo. Drago mi je zbog Prnjavora da se polako dižemo i s pravom računamo na pozitivan rezultat sa Sredancima u nedjelju. Ne kažem da ćemo pobjedit jer su oni puno uigranija ekipa od nas, ali zašto ne...

    OdgovoriIzbriši
  2. ma treba se družiti i igrati nogomet kako se prije igralo a ne raditi sa ljudima u crnom i imati nerealne ambicije

    OdgovoriIzbriši
  3. Gundinci jesu najbolja ekipa, ali mene nisu impresionirali, ako uđu u II, bez pojačanja eto ih nazad za jednu sezonu, inače mislim da ni jedna ekipa nije za II ligu sa ovakvim kadrovima..

    OdgovoriIzbriši
  4. Jel se ko dosad žalio na suđenje, vidim toga nema u III ŽNL, kod zvjerca samo jebem ti majku i slično...he he. pozdrav torcidi

    OdgovoriIzbriši
  5. sportbilly kakva je strategija za sapce????

    OdgovoriIzbriši
  6. Sapci su lošiji nego prošle godine,raspored ih mazi, uštopat Barića i to je to,,mislim da Sava pobjeđuje.
    za anonimno,..Gundinci po svemu zaslužuju 2.žnl. jači su nego prošle godine,,ako je po tebi to tako zašto onda Beravci,Divoševci,Jaruge Čajkovci,pa i Perkovci(koji su prošle godine imali duplo bolju ekipu sa Zmajićima,a Gundinci bili lošiji pa su ima bili glavni konkurent).zaslužuju,argumenti su tu,pogledaj ekipe koje su ispale kako prolaze a tek je poćelo prvenstvo neke su možda za nijansu slabije(recimo Kupina) a neke kao sava i jače(pa ih gundinci dobili u gostima glat),..
    Pohvalio bih Gundince i što se tiće organizacije,osim juniora imaju i pionire i natječu se u 1.žnl.a sami uvjeti na njihovom igralištu su ne za 1.žnl,nego i više,mislim da bi oni trebali biti primjer svima u okolici,u ekipi su svi domaći igraći,i kad igraju i kod kuće i u gostima za njima se ne vuku nikakvi repovi..a sad dali su za 2.žnl ja mislim da bi ih rijetko tko dobio kod kuće,(evo samo jednog primjera u kupu ih je izbacio Posavac iz Ruščice nakon penala,a vodili su 2-0 ),ds bi trebali nekog impresionirat igrom,,mislim da to nerade ni ekipe iz 2.žnl. pa ni one u vrhu osim možda Sikirevaca ,Šamca.

    OdgovoriIzbriši
  7. slažem se sa de nirom, gundinci bi bez problema bili pri vrhu u 2.žnl sa ovom ekipom jedini problem bi im bili ljudi u crnom

    OdgovoriIzbriši
  8. kažem, Gundinci jesu najbolja ekipa III ŽNL, to stoji, veliko su selo i nije im mjesto ovdje,ali bez pojačanja teško da će konkurirati za gornji dio tablice. Beravci, Divoševci,Jaruge i Čajkovci, su ekipe slabije od Gundinaca i od njih će se netko pridužiti III ligi, ali pored Topolja, Novog Grada, Vrbe, Zadubravlja, Sikirevaca ili Vrpolja s ovom ekipom će se teško nositi, što se tiče utakmice u Svilaju, Sava igra toplo hladno, Gundinci su ušli kao bolja ekipa koja ozbiljno radi, a Sava je ispala, i ruku na srce to je određeni šok i treba 10 utakmica da se oporavi, isto je i sa Kupinom, razlika je između II i III velika, pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  9. Gundinci jesu za 2 ligu, i ništa više...jedino navijači s tribina u svilaju su za 3 ligu. Respect!

    OdgovoriIzbriši
  10. bit će puno zanimljivih derbija ove sezone...kupina,svilaj,sredanci,prnjavor...

    OdgovoriIzbriši
  11. Vjerujem da suđenje na utakmicama između Prnjavora, Kupine, Svilaja, Stružana neće nikada biti problem... Već kad se stvore neke malo veće ambicije kod nekih ekipa, možemo očekivati svašta...

    OdgovoriIzbriši
  12. Goro uvijek ide 100%, ne štedi ni sebe a ni protivnika, Risko čestitam na golovima a mi(Sloga) najavljujemo pobjedu protiv B.Sela,naravno ako se svi skupimo:),što se tiče suđenja nek se žale ako imaju razloga ovi što idu na 1.mjesto, nama je bitno da se odigra a ako suci i pogriješe vjerujem nije namjerno, a Gundinci su sigurno najbolja ekipa ove godine, Sapci lošiji nego prošle i nemaju šanse Frenky_op

    OdgovoriIzbriši
  13. www.nkgundinci.hr

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002800631063

    Sve o nogometnom klubu Gundinci

    OdgovoriIzbriši