četvrtak, 15. rujna 2011.

REZULTATI I TABLICA NAKON 4. KOLA

Isprike za kašnjenje sa rezultatima i tablicom nakon 4. kola, bio je ovo vrlo sadržajan tjedan.

MLADOST (Donja Bebrina) -  ŠOKADIJA (Sredanci)  1:2

Kao što sam i prognozirao jedna tijesna utakmica u kojoj je Šokadija iskoristila svoje prilike a domaćin nije uspio zabiti gol više od gosta iako je imao više izglednijih prilika. Šokadija je pokazala da može pobijediti i u gostima te sa ova tri boda ostaju u borbi za naslov a Mladost mora posložiti svoje redove kako bi ostvarili plasman u sredini tablice.

KUNA (Jaruge) -  MLADOST (Bicko Selo) 1:5

Lagana i visoka pobjeda gosta protiv najlošije ekipe prvenstva, Mladost se raspucala te će sada pokušati upisati trobod i na svom terenu kako bi imali kontinuitet pobjeđivanja a Kune po starom borba za svaki gol.
SLAVONIJA (Prnjavor) -  GAJ (Poljanci)  3:0

U utakmici začelja Slavonija je očekivano svladala Gaj iz Poljanaca te upisala prva tri boda u ovome prvenstvu. Slavonija je očito kvalitetnija ekipa od Gaja te se nadam da će susjedi iz Prnjavora pomrsiti nekome račune u borbi za vrh.

SLOGA (Stružani) -  SAPCI (Sapci)  0:2

Uvjek nezgodan domaćin iz Stružana pružio je vrlo borbenu utakmicu protiv jedne od najboljih ekipa u ovoj ligi ali ipak Sapci su naučili pobjeđivati i u ovakvim teškim utakmicama što je odlika "velikih ekipa". Sapci ostaju u mrtvoj utrci za prvaka sa Gundincima a Sloga u borbi za prve podove.

POSAVAC (Kupina) -  SELNA (Selna) 2:1

Posavac uzima vrlo važna tri boda za samopouzdanje protiv Selne koja očito u gostima ne može uzet bodove protiv iole malo ozbiljnije ekipe.

SAVA (Svilaj) - GUNDINCI (Gundinci)  1:2

Šlag na kraju. Utakmica u kojoj  su Gundinci bili veliki favorit što su na kraju krajeva i pokazali igrom ali ne i rezultatom. Prvo poluvrijeme jako borbeno sa obje strane, sa dosta poluprilika i prilika sa obje strane, završava 1:1 . Poveli su gosti preko iskusnog Markovinovića da bi na samom kraju poluvremena Gudelj poravnao na 1:1. U drugom poluvremenu Sava kao da nije izašla na teren, apsolutna dominacija Gundinaca koji su mogli napunit mrežu Save do vrha. Od mnoštva lijepih akcija i prilika Gundinaca utakmicu je odlučio udarac sa bijele točke. Jedanaesterac bespotrebno napravljen ali ispravno dosuđen. I na kraju moram se osvrnuti na suđenje sudca koji je bespotrebno i očito vukao na stranu Save ( ne dosuđena čista dva jedanaesterca za Gundince ) na što su se i igrači Save čudili. Čestitke Gundincima na "totalnom" nogometu i samo nastavite tako.



1 komentar:

  1. Zaslužena pobjeda Gundinčana,vrlo su dobra ekipa ali u publici imaju bezobraznih pojedinaca kojima nije mjesto na igralištu.

    OdgovoriIzbriši