utorak, 6. rujna 2011.

REZULTATI I TABLICA NAKON 3. KOLA

GUNDINCI (Gundinci)  -  POSAVAC (Kupina)    8:2

 Lakše nego što se očekivalo Gundinci su deklasirali ekipu Posavca i potvrdili da su najozbiljniji kandidat za prvo mjesto. Čestitke Gundincima na visokoj pobjedi a Posavcu preostaje borba za sredinu tablice.

SELNA (Selna) - SLOGA (Stružani)     3:1

Kao što sam napisao u najavi kola Selna odlična kao domaćinska ekipa odnijela je na svom terenu sva tri boda, a moji susjedi iz Stružana su ovo kolo napredovali te su uspjeli postići jedan zgoditak što im u prve dvije utakmice nije uspjelo.

SAPCI (Sapci) - SLAVONIJA (Prnjavor)    4:2

Sapci su ovom pobjedom protiv neugodne Slavonije iz Prnjavora ostali u borbi za prvo mjesto. Možda je rano govoriti o tome ali Sapci su sigurno ekipa koja će se boriti do samog kraja sa ekipom Gundinaca za prvo mjesto i nadamo se svi da će biti neizvjesno.

GAJ (Poljanci) - KUNA (Jaruge)   4:0

Lagana pobjeda Gaja protiv jedne od najslabijih ekipa u ovoj ligi i osvajanje prvih bodova u ovoj sezoni. Kune iz Jaruga će  morati potražiti priliku za bodove u domaćinskim utakmicama jer u gostima će teško do bodova.

MLADOST (Bicko Selo) - MLADOST (Donja Bebrina)   2:0

Ispričavam se nogometašima iz Bickog Sela jer nisam vjerovao u njihovu tako brzu reorganizaciju te su pobijedili uvjek neugodnu Mladost iz Donje Bebrine koja me moram priznati jako razočarala. 

ŠOKADIJA (Sredanci) - SLAVEN (Trnjani)     2:1

Kao što napisah u najavi kola ovo je bio pravi derby u kojoj su susjedi iz Sredanaca uzeli pun plijen jednom od pretendenta na prvo mjesto u ovoj ligi. Nekada davno sam igrao u juniorima Šokadije i znao sam da je u Sredancima jako teško uzeti bodove. Čestitam susjedima i nadam se da će se priključiti u borbu za sami vrh.





MOLIM SVE ZAINTERESIRANE KOJI ŽELE DA MI JAVE INFORMACIJE O KLUBOVIMA I  UTAKMICAMA KOJE SU ODIGRANE KAKO BI JAVNOST IMALA BOLJI UVID DOGAĐAJE U NAŠOJ LIGI NA MAIL:    paintball.svilaj@gmail.com

Trenirajte, igrajte nogomet i poštujte jedni druge, lijep pozdrav od admina ovog bloga!

Broj komentara: 5:

  1. pozdrav Blaženko,dok se pročuje za ovaj blog bit će komentara,što se tiče Save vlada neka nepovoljna atmosfera u samoj ekipi,valjda su očekivali da će se prošetati ligom,sad kada je zapelo puno svađe i neslaganja u ekipi.Uprava ne opterećuje igrače rezultatom,ovdje smo da se družimo i zabavljamo,naravno idemo na pobjedu u svakoj utakmici,ali ako bude drugačije nikom ništa idemo dalje,samo to neki u ekipi ne shvaćaju,njima je poraz kraj svijeta.

    OdgovoriIzbriši
  2. riba ribi grize rep7. rujna 2011. u 13:38

    Nešto je trulo u državi Danskoj..to je zato što nemaju opće kulture, da saslušaju trenera dok priča, svako je pametan kad treba, na trening se ne dolazi, i tako već dugi niz godina, domaći igrači ne mogu zapet jedni s drugima, a strani igraju preko kurca i za to su još plaćeni, istini za volju sada manje nego u drugoj ligi, ali svejedno...tim igra,a ne pojedinac, igrači moraju biti KLAPA.

    OdgovoriIzbriši
  3. odlično,pozdrav iz kupine.

    OdgovoriIzbriši
  4. ajmo di je zapelo....

    OdgovoriIzbriši
  5. kolega sereš bezveze

    OdgovoriIzbriši