petak, 30. rujna 2011.

7. KOLO 3. ŽNL - ISTOK

PAROVI  6. KOLA  3. ŽNL - ISTOK



  1. SAPCI (Sapci) - GUNDINCI (Gundinci)
  2. GAJ (Poljanci) - SAVA (Svilaj)
  3. MLADOST (Bicko Selo)  - POSAVAC (Kupina)
  4. ŠOKADIJA (Sredanci) -  SLOGA (Stružani)
  5. SLAVEN (Trnjani)  - SLAVONIJA (Prnjavor)
  6. MLADOST (Donja Bebrina) - KUNA (Jaruge)

SLOBODAN: SELNA (Selna)


SAPCI (Sapci) - GUNDINCI (Gundinci)

Po meni utakmica koja može odlučiti prvenstvo ukoliko Gundinci osvoje tri boda, sastaju se dvije ekipe koje su osvojile maksimalan broj bodova, Sapci priželjkuju pobjedu jer bi tom pobjedom pobjegli Gundincima na 6 bodova ( Sapci imaju utakmicu više ) što bi im dalo još veće samopouzdanje, a u upravu i ekipu Gundinaca možda unijelo nervozu. Smatram da Gundinci imaju daleko kvalitetniju ekipu ali Sapci mogu uzet bodove požrtvovnom i borbenom igrom. Moja prognoza je pobjeda gosta jer će ipak kvaliteta doći do izražaja.

GAJ (Poljanci) - SAVA (Svilaj)

Gaj igra sve bolje i bolje, u prošlom kolu su tijesno izgubilii u Kupini,a u ovom koli na svom terenu, koji je jako težak za igranje ozbiljnog nogometa, dočekuju solidnu ekipu za ovaj rang natjecanja koja se voli nadigravati i igrati nogomet Savu iz Svilaja. Od Save iz Svilaja očekujem kako budu kiše padale i vodostaj Save rastao da će oni sve bolje i bolje igrati i penjati se na tablici. Sava ima kvalitetniju ekipu sroga ovdje tipujem na pobjedu gosta.

MLADOST (Bicko Selo)  - POSAVAC (Kupina) 

Mladost je jako nisko na tablici, u prošlom kolu nisu uspjeli pobijediti u Stružanima i tako se nastavila njihova agonija u ovoj ligi. U ovom kolu dolazi im Posavac iz Kupine  koji nema pobjede u gostima ali je zato maksimalan na svom terenu. Kupina će u ovoj utakmici pokušati prekinuti taj crni niz u gostujućim utakmicama a Mladosti su očajno potrebni bodovi jer su predzadnji u ligi. Tipujem ovdje pobjedu gosta.

ŠOKADIJA (Sredanci) -  SLOGA (Stružani)

Susjedski derby je najljepše za gledati a pogotovo jer je domaćin ekipa koja je osvojila u pet utakmica petnaest bodova te je jedna od tri ekipe koje su do sada skupile maksimalan broj bodova. Šokadiju u ovoj utakmici zanimaju samo tri boda kako bi ostali u borbi za prvo mjesto, imaju jako dobru ekipu koja je željna nogometa i nadigravanja. U goste im dolaze Stružani koji teško mogu iznenaditi  u ovoj utakmici te stoga prognoziram pobjedu domaćina.

SLAVEN (Trnjani)  - SLAVONIJA (Prnjavor)

Ovo će biti lijepa utakmica za gledatelje jer Trnjani igraju kod kuće lijep nogomet, imaju želju vratiti se u ligu više a Slavonija nema velikog rezultatskog imperativa nego igraju nogomet zbog nogometa. Slaven uvijek neugodan na svom terenu u ovoj utakmici neće pružiti puno prilika gostima iz Prnjavora nego će svim snagama jurniti na gol te u ranoj fazi utakmice osigurati pobjedu. Prognoziram laganu pobjedu domaćina.
 
MLADOST (Donja Bebrina) - KUNA (Jaruge)

Mladost iz Donje Bebrine u prošlom kolu bila je slobodna i nadam se da im je to vrijeme bilo dovoljno da poslože svoje redove i da krenu u nove pobjede. U idealnom trenutku dolazi im ekipa Kuna koja svoje utakmice skoro uvjek igra sa manje od jedanaest igrača te je to jedan od razloga zašto gube tako uvjerljivo svoje utakmice. Mladost se u ovoj utakmici mora raspucati, napuniti do vrha mrežu svog protivnika te tako dići samopouzdanje i početi pobjeđivati u serijama. Prognoza nije potrebna.

Broj komentara: 25:

  1. SAPCI (Sapci) - GUNDINCI (Gundinci) 2
    GAJ (Poljanci) - SAVA (Svilaj) 2
    MLADOST (Bicko Selo) - POSAVAC (Kupina) 2
    ŠOKADIJA (Sredanci) - SLOGA (Stružani) 1
    SLAVEN (Trnjani) - SLAVONIJA (Prnjavor) 1
    MLADOST (Donja Bebrina) - KUNA (Jaruge) 1

    OdgovoriIzbriši
  2. riba ribi grize rep1. listopada 2011. u 04:17

    drugačije ne može ni biti, osim da Biđani uzmu bod Kupini....

    OdgovoriIzbriši
  3. Slažem se s ribom, jedino ako trnjani slome zube na prnjavorčanima. Gledo sam prnjavor, imam osjećaj da se trebaju samo dobro posložit

    OdgovoriIzbriši
  4. Čuj u Sredancima su moguća sva tri znaka,pa i četvrti hehe...
    Susjedski,župljanski i kakav sve nije derbi,usporediv sa Lazio-Roma s geslom "biti bolji od susjeda"

    Iako svi tvrdite da su Gundinci favoriti mislim da i Sapci imaju što za reći na svom terenu

    OdgovoriIzbriši
  5. U Sapcima sutra sudi komedijaš Jarić i nije mi jasno da na derbi tako što delegiraju.Nadam se samo da će po meni najbolji delegat ovog saveza uspjeti svojim utjecajem spriječiti lakrdiju!

    OdgovoriIzbriši
  6. da nadodam da imam informaciju da su gospoda iz Gundinaca tražili suce tako da nemorate pljuvat po Sapcima više, a sve će biti jasnije za par sati pa se čujemo popodne s rezultatom i detaljnim izvješćem

    OdgovoriIzbriši
  7. riba ribi grize rep2. listopada 2011. u 00:40

    da ne moram na kirvaj otišao bi u Sapce, baš me zanima objektivna situacija danas, al vidjet ćemo šta kažu sapčani i gundinčani, neka bude x pa zadovoljni svi.

    OdgovoriIzbriši
  8. Gdej ima kirvaj danas :)

    OdgovoriIzbriši
  9. NK Gundinci nikad nisu radili s sucima niti ce kad radit..ako nebudemo ove sezone mogli uci necemo se silit..ima godina,al sucima nikad necemo dati ni kune

    OdgovoriIzbriši
  10. idemo odigrat jednu fer i korektnu utakmicu,neka bolji pobjedi pozdrav iz Sapci :)

    OdgovoriIzbriši
  11. To nam je svima u cilju...pozdrav iz Gundinaca..vidimo se...:)

    OdgovoriIzbriši
  12. Šokadija-Sloga 1:0
    Sapaci-Gundinci 1:2
    Mladost (BS)-Kupina 0:2
    Gaj-Sava 0:0
    Slaven-Slavonija 1:1

    OdgovoriIzbriši
  13. Moja isprika za krivo prenešen rezultat iz Sapca!
    Sudac Drkelić je zvao nekoga u Sapce i rekao 1:2 pa....jbg
    Neka netko objavi rez iz D.Bebrine pa može i tablica

    OdgovoriIzbriši
  14. pozdrav od uprave nk"sapci" nemoj te pljuvat po nama za suce jer to nije istina a budite frajeri pa napisite puno ime i prezime pa onda recite sta imate.

    OdgovoriIzbriši
  15. Čestitke ekipi Gundinaca u 3 i 11 minuti ljudi koriste greške obrane i regularno postižu pogotke, u 25 minuti nije dosuđen kazneni udarac za domačina ali nema grede, nije bitno sada. Gostima pripada prvo poluvrijeme, a domačinu drugo. Domačin priznaje poraz i zahvaljuje svima, od navijača do igrača pa i sucima, jer sve je bilo fer i korektno

    OdgovoriIzbriši
  16. samo neka vam kolega delagat i glavni sudac ponove izjave poslje utakmice u Sapcima...kampić :)

    OdgovoriIzbriši
  17. mladost donja bebrina-kune- 11-0

    OdgovoriIzbriši
  18. pa neke sitnice o fer igri i o tome kako su se osječali kad su došli kod nas..tj. kako su primljeni i sudci i protivnički igrači,a i navijači

    OdgovoriIzbriši
  19. http://www.pohrani.com/f/2J/hk/38JDORmi/bundes-liga.jpg

    OdgovoriIzbriši
  20. Gundinci uvjerljivo najbolja ekipa...uvjerljivo...

    OdgovoriIzbriši
  21. Vento, ispravi tablicu, rezultat Sapci Gundinci, ostalo je OK.

    OdgovoriIzbriši
  22. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  23. http://www.pohrani.com/f/1j/105/1XgdVKr8/bundes-liga.jpg

    OdgovoriIzbriši