petak, 16. rujna 2011.

5. KOLO ŽNL - ISTOK (SUBOTA)

PAROVI  5. KOLA ŽNL - ISTOK


  1. SELNA (Selna) - SAVA (Svilaj)
  2. SAPCI (Sapci) -  POSAVAC (Kupina)
  3. GAJ (Poljanci) -  SLOGA (Stružani)
  4. MLADOST (Bicko Selo) -  SLAVONIJA (Prnjavor)
  5. ŠOKADIJA (Sredanci) - KUNA (Jaruge)
  6. SLAVEN (Trnjani) - MLADOST (Donja Bebrina)

SLOBODAN: GUNDINCI (Gundinci)  


SELNA (Selna) - SAVA (Svilaj)

Jedna zanimljiva utakmica u kojoj će biti borbe za bodove do zadnje minute, Selna zaostaje tri boda za vodećim dvojcem i eventualnom pobjedom žele ostati u borbi za prvo mjesto. Selnoj kao izrazito domaćinskoj ekipa na teškom i malom terenu dolazi Sava koja ima tek tri boda na kontu. Sava će u svakoj utakmici tražiti pobjedu tako će biti i u Selnoj. Tipujem ovdje tešku pobjedu Save.

SAPCI (Sapci) -  POSAVAC (Kupina)

Još jedna neizvjesna utakmica između ponajboljih ekipa u ovoj ligi, Sapci su do ove utakmice sa maksimalnim brojem bodova na kontu tako će ostati i nakon ove utakmice jer Posavac nije još na nivou igara u 2.ŽNL. Biti će ovo teška utakmica u kojoj će domaćin osvojiti sva tri boda te zasjesti na prvo mjesto makar tjedan dana jer Gundinci su slobodni ovo kolo.

GAJ (Poljanci) -  SLOGA (Stružani)

U derbyu začelja sastaju se Gaj i Sloga, Gaj je do ovog kola osvojio tri boda a Sloga će u ovoj utakmici tražiti svoje prve bodove. Ekipa iz Poljanaca ima za nijansu jaču ekipu od ekipe Sloge te na svom terenu uz domaću publiku sigurno osvaja tri boda a Sloga će potražiti svoje prve bodove na svom terenu.

MLADOST (Bicko Selo) -  SLAVONIJA (Prnjavor)

Mladost iz Bickog Sela polako hvata zamah i potrebna im je domaća pobjeda kako bi dobili samopouzdanje za slijedeće utakmice, u goste im dolazi uvijek nezgodna ekipa Slavonije kojoj su potrebni bodovi jer će u protivnom ostati u donjem dijelu tablice koji im ne priliči zbog igračkog kadra kojeg posjeduju. Biti će ovo vrlo teška i borbena utakmica u kojoj će domaćin uzeti sva tri boda.

ŠOKADIJA (Sredanci) - KUNA (Jaruge)

O ovoj utakmici ne treba puno pisati, Sredanci će do vrha napuniti mrežu Kuna te tim trobodom povećati samopouzdanje i ostati u borbi za prvo mjesto.

SLAVEN (Trnjani) - MLADOST (Donja Bebrina)

Slaven je prošlo kolo bio slobodan te mu sad u goste dolazi ekipa Mladosti koja može uvijek iznenaditi ali Slaven mora kod kuće upisati bodove da ne zaostane puno za vodećim ekipama kako bi u međusobnim ogledima sa Sapcima i Gundincima došao u egal na tablici ako ne i u prednost. Sigurna pobjeda domaćina.


NAPOMINJEM DA SE UTAKMICE IGRAJU U SUBOTU 17.09.2011. GODINE

Broj komentara: 8:

  1. riba ribi grize rep17. rujna 2011. u 10:42

    čestitam Savi na pobjedi.....

    OdgovoriIzbriši
  2. Sava u 88min. povela u Selnoj na teškom terenu koje uopće nema veze s nogometnim igralištem.Trnjani 4:2 pobijedili , Sredanci utrpali 11 komada Kunama ,a Stružani su prokockali sva tri bod u Poljancima nakon vodstva 2-0 ,završili nerješeno.Danas se igraju prostale dvije utakmice.

    OdgovoriIzbriši
  3. šta je to Šokadija ko Barca.. nije valjda da idu na prvo mjesto????

    OdgovoriIzbriši
  4. Vidjet ćete da ni teren u Poljancima nije puno bolji, jedino ako padne dosta kiše pa se trava oporavi, al one rupe po terenu i grbojsine nemože ništa poravnat.Sloga vodila 2-0, promašili smo još 3 čista zicera i onda kako to obično biva dobili golove, fer i korektna utakmica.

    OdgovoriIzbriši
  5. MLADOST SLAVONIJA 2-3
    SAPCI POSAVAC 1-0

    OdgovoriIzbriši
  6. manje više očekivani rezultati,valjda će ova kiša što pada barem malo popraviti terene.

    OdgovoriIzbriši
  7. Blaž svaka čast na blogu...

    OdgovoriIzbriši
  8. Blog je dobar, samo vise vjesti i vise komentara...

    OdgovoriIzbriši