petak, 9. rujna 2011.

4. KOLO ŽNL - ISTOK

Prošlo kolo je bilo vrlo uzbudljivo, sada je na ekipama da održe visok nivo uzbuđenja i pokažu sve bolje prezentacije nogometa te se na fair i korektan način bore za bodove.

PAROVI  4. KOLA ŽNL - ISTOK

  1. MLADOST (Donja Bebrina) -  ŠOKADIJA (Sredanci)
  2. KUNA (Jaruge) -  MLADOST (Bicko Selo)
  3. SLAVONIJA (Prnjavor) -  GAJ (Poljanci)
  4. SLOGA (Stružani) -  SAPCI (Sapci)
  5. POSAVAC (Kupina) -  SELNA (Selna)
  6. SAVA (Svilaj) - GUNDINCI (Gundinci)  
SLOBODAN: SLAVEN (Trnjani)

MOJA PROGNOZA 


MLADOST (Donja Bebrina) -  ŠOKADIJA (Sredanci)

Mladost iz Donje Bebrine će na svom terenu pokušati uhvatiti bod(ove) u utakmici protiv jako nezgodnog protivnika koji je u prošlom kolu pobijedio Trnjane koji su jedan od pretendenta na prvo mjesto. Dolazi im ekipa Sredanaca koja kod kuće može pobijediti i Barcelonu ali u gostima teško dolaze do pobjede. Na ekipi Sredanaca je da me demantira u ovom navodu te da se pobjedom u gostima pridruže borbi za naslov. Moja prognoza je neriješen rezultat ili tijesna pobjeda gosta.

KUNA (Jaruge) -  MLADOST (Bicko Selo)

Kune su još uvjek bez osvojenog boda ne preostaje im ništa drugo nego odigrati pravu domaćinsku utakmicu u kojoj će igrat bunkericu i na kontre pokušat zabiti ekipi koja je vjerovatno već prije utakmice upisala tri boda na svoj konto. Moja prognoza je pobjeda gosta.

SLAVONIJA (Prnjavor) -  GAJ (Poljanci)

Ovo će biti pravi derby začelja, Slavonija još uvjek bez bodova ali ne zadugo (barem tako mislim). U goste im dolazi solidna ekipa Gaja iz Poljanaca koja je prošlo kolo upisala prvi trobod na domaćem terenu. Slavonija ima kvalitetniju ekipu, igra na svom terenu te zato tipujem sigurnu pobjedu domaćina.

SLOGA (Stružani) -  SAPCI (Sapci)

Ovo će biti utakmica u kojoj će moji susjedi iz Stružana pokušati dati koji gol ali bodova neće vidjeti jer dolazi im ekipa Sapca koja melje sve pred sobom. Ovdje tipujem sigurnu pobjedu gosta sa hendikepom te ostana ekipe Sapca u borbi za prvo mjesto a mojim susjedima iz Stružana želim da se poslije utakmice zabave te da dođu u ponedjeljak na kirvaj.

POSAVAC (Kupina) -  SELNA (Selna)

Posavac je u prošlom kolu tresnuo na zemlju jer su deklasirani u Gundincima i sada će sigurno željeti oprati gorak okus tog poraza. Nadam se da poslije tog poraza nije došlo do rasipanja igrača i uprave, dugo je prvenstvo biti će još prilika evo već ovo kolo gdje im dolazi Selna koja nije dorasla ekipi Posavca te u ovoj utakmici tipujem sigurnu pobjedu domaćina.

SAVA (Svilaj) - GUNDINCI (Gundinci)  

Čitam komentare i ne mogu vjerovat kako se ponašaju igrači Save, ispali smo iz 2.ŽNL sa mizernim brojem osvojenih bodova te se pitam odakle im pravo da misle da će se prošetati kroz ovu ligu bez ozbiljnog rada, poštivanja trenera, međusobnog uvažavanja. Sjećam se kad smo prije nekoliko godina (neznam kad točno)  osvojili prvo mjesto u 3.ŽNL, imali smo puno puno bolju ekipu nego što je ova sada (nek se nitko ne uvrijedi) i nismo mogli lako osvojiti prvo mjesto a nismo ni razmišljali o podcjenjivanju drugih ekipa. Ekipa Save ima potencijala ali treba raditi i poštivati jedni druge tek će tada osvojiti ovu ligu a ova utakmica sa Gundincima će im pokazati pravu razinu na kojoj jesu. Ekipa Gundinaca je najkvalitetnija u ovoj ligi i smatram da će pobijediti ekipu Save bez ikakvih problema a na mojim Svilajčanima je da me razuvjere . Tipujem sigurnu pobjedu gosta.


MOLIM EKIPE DA IGRAJU NOGOMET PREMA SVOJIM MOGUĆNOSTIMA, POŠTUJTE DRUGE IGRAČE I EKIPE I NE ZABORAVITE DA PONEDJELJKOM NEKI MORAJU NA POSAO TAKO DA SE SUZDRŽITE OD OŠTRIH STARTOVA.

POZDRAV I  NEKA BOLJI POBIJEDI!!!!


EVO DA OBJASNIM AKO NEKOME ZAPINJE KAKO SE KOMENTIRA.
KLIKNITE:1. ODABERI PROFIL
                    2. IME/URL - tu upišite samo svoj nick u polje IME (URL ostavite prazno)

DALJE JE LAGANO

Broj komentara: 9:

  1. slavonija razbija Gaj.....stigla su pojačanja...

    OdgovoriIzbriši
  2. za to vam nisu potrebna pojačanja, definitivno najjača ekipa su Gundinci, Trnjani, Biđani,Sapci, Sredanci, Bebrina Sava, Selna, Slavonija, Posavac itd....Kuna

    OdgovoriIzbriši
  3. Unatoč svim problemima nadam se povoljnom rezultatu,Gundinci su jako dobra ekipa što pokazuju njihovi rezultati,možda se naši igrači zainate i pokažu da nisu zaboravili igrati nogomet

    OdgovoriIzbriši
  4. upravo sam i ja o tome razmisljao, ali ne vjerujem, budemo vidjeli doci cu i ja danas

    OdgovoriIzbriši
  5. nešta se slabo javljaju na blog nije još popularan.što se tiče kupine nemože se više raspast nego što je sad samo se može povečat a to je bilo u nedjelju kad se pečenka jela .

    OdgovoriIzbriši
  6. Admine kad ce prognoze za naredno kolo?

    OdgovoriIzbriši
  7. riba ribi grize rep14. rujna 2011. u 08:09

    dok admin čeka....prognoziram

    SELNA - SAVA X
    SAPCI - POSAVAC 1
    GAJ - SLOGA X
    MLADOST BS- SLAVONIJA 1
    ŠOKADIJA - KUNA 1
    SLAVEN - MLADOST DB 1

    OdgovoriIzbriši
  8. selna sava 2
    sapci posavac x
    gaj sloga 2
    mladost bs slavonija 2
    šokadija kune 1
    slaven bebrina 1

    OdgovoriIzbriši
  9. 5.kolo igra se u subotu 16h

    OdgovoriIzbriši