subota, 3. rujna 2011.

3. kolo ŽNL - Istok

Ovaj blog je pokrenut kako bi povećao informiranost o 3. ŽNL - Istok. Pišite svoje komentare, javljajte ambicije svojih klubova, moguće sastave za slijedeće utakmice i naravno nemojte nikoga vrijeđati.

PAROVI  3. KOLA ŽNL - ISTOK
  1. GUNDINCI (Gundinci)  -  POSAVAC (Kupina)
  2. SELNA (Selna) - SLOGA (Stružani)
  3. SAPCI (Sapci) - SLAVONIJA (Prnjavor)
  4. GAJ (Poljanci) - KUNA (Jaruge)
  5. MLADOST (Bicko Selo) - MLADOST (Donja Bebrina)
  6. ŠOKADIJA (Sredanci) - SLAVEN (Trnjani)
SLOBODAN: SAVA (Svilaj)

MOJA PROGNOZA 

 GUNDINCI (Gundinci)  -  POSAVAC (Kupina)

Gundinci po meni najjača ekipa i sigurno glavni favorit ove lige, u goste joj dolazi Posavac koji je prošle godine igrao 2.ŽNL i u kvalifikacijama ispao. Posavac je solidna ekipa ali nedovoljno jaka da uzme bodove u Gundincima koji imaju u prve dvije utakmice maksimum bodova te gol razliku 10:0 stoga tipujem ovdje sigurnu pobjedu domaćina i to hendikepom.

 SELNA (Selna) - SLOGA (Stružani)

 Moram priznati da mi je Selna velika nepoznanica ali jako dobro poznajem ekipu iz Stružana koja još nije postigla gol u ovom prvenstvu a i prema  dosadašnjim rezultatima Selne  (Selnu poznajem kao domaćinsku ekipu) siguran sam u pobjedu domaćina.

 SAPCI (Sapci) - SLAVONIJA (Prnjavor)

Još jedan kandidat za prvaka ove lige igra protiv ekipe koja će biti u sredini tablice. Sigurna pobjeda domaćina sa više golova razlike te nastavak borbe za prvo mjesto.

GAJ (Poljanci) - KUNA (Jaruge)

Početak prvenstva za Gaj nije dobar nula bodova u dvije utakmice sa samo jednim postignutim pogodkom u goste im dolaze Kune koje imaju isti omjer golova sa istom bodovnom zalihom. Ovo će biti prava utakmica začelja u kojoj dajem blagu prednost domaćinu.

MLADOST (Bicko Selo) - MLADOST (Donja Bebrina)

Što reći za Mladost iz Bickog Sela koja je prošle godine igrala nekoliko kola 1.ŽNL te odustala od natjecanja, proći će puno godina da se vrate na stare staze. S druge strane Mladost iz Donje Bebrine koja je igrala prije par godina 2.ŽNL pokušava se vratiti u ligu kojoj zasigurno sa igračima iz svog sela pripadaju. Prognoziram ovdje pobjedu gosta.

ŠOKADIJA (Sredanci) - SLAVEN (Trnjani)

Uz utakmicu GUNDINCI (Gundinci)  -  POSAVAC (Kupina) zasigurno najzanimljivija utakmica ovog kola. Šokadiji dolazi u goste Slaven koji je prošle godine bio sudionik 2.ŽNL te je ove godine među glavnim kandidatima za povratak u 2.ŽNL. Šokadija kao izrazito domaćinska ekipa pružit će veliki otpor te prognoziram ovdje podjelu bodova ili tijesnu pobjedu gosta.

U ovom kolu slobodna je Sava iz Svilaja koja će odigrati utakmicu protiv "ribara" sa Save.








Broj komentara: 7:

  1. Samo tako nastavi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bravo, ali ajde malo uredi blog sa nešto Savinih slika, imenima igrača i sl., nek se zna da je inicijativa svilajačka.

    OdgovoriIzbriši
  3. nema problema napravit cu za savu blog, ovo je za cijelu ligu, sklepao sam za pol sata jos cu ja to zredit kad budem imao vremena

    OdgovoriIzbriši
  4. Blog mi se na prvu svidja, samo naprijed....

    OdgovoriIzbriši
  5. ubaci tablicu prvenstva

    OdgovoriIzbriši
  6. riba ribi grize rep4. rujna 2011. u 11:49

    Sava - Vranovci 2-3
    Šru Smuđ - Sava 1-1

    OdgovoriIzbriši
  7. riba ribi grize rep8. rujna 2011. u 10:58

    Ajmo malo analizirat sljedeće kolo; iako nisam expert, moja prognoza glasi:

    MLADOST D.B - ŠOKADIJA X
    KUNA - MLADOST B.S 2
    SLAVONIJA - GAJ 1
    SLOGA - SAPCI 2
    POSAVAC - SELNA X
    SAVA - GUNDINCI X2

    Ovo kolo po meni bi moglo biti kolo gostiju, osim Prnjavora koji ne bi trebao imati problema sa Poljancima, ostalo realno, i posljednji par stavljam x2, samo zato što sam iz Svilaja..

    OdgovoriIzbriši